Aynı Evde Biten Evlilik

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?

Değer gormediğin yerde durma o çocuklar için iyilik değil kötülük bu iletişimsizlik. Ben de bosaniyroum ayni süreçten geçtim
Çok haklısında kiraya çıksam nafaka anca kirayı karşılar zaten yeme içme vs derken çalışmam gerek çocuklara bakan eden yok valla düşün düşün beynim yandı yoksa şu durum hiç hoşuma gitmiyor boğuluyorum aynı evde

3 saat maması olmayan çocukla parkta beklemek

Büyüğü de ikna eder götürür beş kere yedirir geri getirirdim

Adam geliyorum deyip gelmeyince madem yakınmış işe gider çocuğu bırakırdım

3 saat aç çocuk bekler mi

Ben bu yaşımda bekleyemem ağlamadı mı o çocuk ayrıca hava çok sıcak bir saat de önceden olsa 4 saat aç sıcakta dışarıda durulur mu

İnatlaşmalarınıza çocukları alet etmeyin

Çocuklar için biraz daha disini sık derim belki yafirgayanlar olur ama hiçbir güvence olmayınca aksi takdirde herşey sahada kötüye gidebilir.. eşinden de aşağı olmamani tavsiye ederim
Zaten o artık benim çirkefliklerime başedemez hale geldi o lafı söylediğine bin pişman oldu ama geri dönemiyor sözünden bugün kaza yapmışta kuyruğunu indirmiş

3 saat maması olmayan çocukla parkta beklemek

Büyüğü de ikna eder götürür beş kere yedirir geri getirirdim

Adam geliyorum deyip gelmeyince madem yakınmış işe gider çocuğu bırakırdım

3 saat aç çocuk bekler mi

Ben bu yaşımda bekleyemem ağlamadı mı o çocuk ayrıca hava çok sıcak bir saat de önceden olsa 4 saat aç sıcakta dışarıda durulur mu

İnatlaşmalarınıza çocukları alet etmeyin
3 saat aç bekledi demedimki bacım kafe vardı büyüğe tost alırken onada köfte tabağı aldım çocuklarımı hiçbir zaman hiçbirlerim alet etmem ki zaten onlar için çekiyorum bu kahrolasıca evliliği sözlerinizi tartında öyle konuşun zira kim kimin ne yaşadığını kim kime neden sabrediyor kimse bilemez.İnatlaşsaydım alırdım sabileri para yok gelecek gidecek ev yok...süründürürdüm peşimde

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?
Şartların iyileşmediği sürece böyle devam edin çünkü çocuklarınız çok küçük başka maceraya atılmanız sizi ve çocukları yıpratır

Adam mecburiyetinizin farkında ve sizi ezikleyerek kendi egosunu tatmin ediyor.Ne saygısız insan bu böyle?Ne zamana kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz bilemem ama,umarım tez kurtulursunuz.

Şartların iyileşmediği sürece böyle devam edin çünkü çocuklarınız çok küçük başka maceraya atılmanız sizi ve çocukları yıpratır
Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için...Ya İnan’ın tek başıma olmadan çeker giderim bir gün aç bir gün tok yaşarım bu geçimsizliği yaşamaktansa.Ama çocuklar olunca akan sular duruyor hayatımda ilk defa mantıklı düşünüyorum annelik zihnimi açtı.Gereksiz gurur yapıp çocuklarımı süründüremem.Bu bencilliği onlara yapamam.En azından bu evden gidince babaları daha iyi bakardı dememek için garantiye almalıyım üçümüzüde

Hayalperest olmaya gerek yok. Kendinizi güvence altına almadan, birikim yapıp iş sahibi olmadan iki küçük çocukla ayrı eve çıkılmaz. Buradaki kadınlar genelde bol keseden sallar aman boşan git diye ama o iş öyle kolay olmuyor. Dolgun bir maaşınız olmadan iki küçük çocukla ülke şartlarında maceraya atılmaya gerek yok.

Zaten o çapsız ile bir ilişkiniz yok. Bir iki sene daha çocuklar büyüyene kadar idare etmeye çalışın. Madem durumu iyi ne koparsanız, ne biriktirseniz kardır. Gerekirse özel harcamalarınızdan kısın ve birikim yapın. Çocuklar kreş seviyesine geldiğinde iyi bir iş bulup boşanırsınız. Bu süreçte de mümkün olduğunca yok sayın o tipitipi.

Yaşadıklarınız, sırtınızda taşıdığınız gereksiz bir yükten başka birşey değil. Maddi ve manevi şartlarınızı olgunlaştırma gayretindeyken lütfen dik durun ve 0 muhattaplık seviyesini koruyun. İlerde, kurtulursanız bu adamdan, aynı çatı altında heba ettiğiniz her güne söveceksiniz. Babalık, kocalık, insanlık ve adamlık vasıfları yerlerde. Ağır olduysa kusura bakmayın ama nefret ettim

Zaten o artık benim çirkefliklerime başedemez hale geldi o lafı söylediğine bin pişman oldu ama geri dönemiyor sözünden bugün kaza yapmışta kuyruğunu indirmiş
Allah’ın sopası yok gökten indirip vursun ama ilahi adalet elbet yerini bulur sen gönlünü ferah tut dua et çok zor canım gerçekten arkanda dayanacağın kimse yoksa kafandakileri hayata dökme düşüncesinde hep erteleniyor bak ne güzel demişsin maceraya gerek yok canım anladığım kadarıyla çocuklar da daha küçük sen biraz daha birikim yap tabi bu sırada kendini de çok salma derim ben her zamankinden daha bakımlı daha dik dur sen kendini ne kadar iyi hissedersen çocuklarınada o kadar verimli bir anne olursun unutma bu tarz kocalar da zaten gün gelir layığını bulur 🤲😔

Adam mecburiyetinizin farkında ve sizi ezikleyerek kendi egosunu tatmin ediyor.Ne saygısız insan bu böyle?Ne zamana kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz bilemem ama,umarım tez kurtulursunuz.
İnşallah bence kendisi o kadar ezik o kadar cahil ki beni ezerek kendisinin büyüyeceğini zannediyor.Ama gözümde nokta kadar değeri yok

Durumunuz çok zor allah yardımcınız olsun demekten başka söz bulamadım size tavsiyem bu arada deliller toplayıp mahkemeye sunabilecek deliller dava açtığınızda nafakanizi arttırabilirsiniz belki sabırlar dilerim size

Yaşadıklarınız, sırtınızda taşıdığınız gereksiz bir yükten başka birşey değil. Maddi ve manevi şartlarınızı olgunlaştırma gayretindeyken lütfen dik durun ve 0 muhattaplık seviyesini koruyun. İlerde, kurtulursanız bu adamdan, aynı çatı altında heba ettiğiniz her güne söveceksiniz. Babalık, kocalık, insanlık ve adamlık vasıfları yerlerde. Ağır olduysa kusura bakmayın ama nefret ettim
Yo yo tam yerinde oldu Allah ne verirse hayırlısını versin ben 25 senelik ömrümde hiçbir insandan bu kadar nefret etmedim hiçbir insan beni bu kadar üzmedi.Sadece zamanında soytarıya gereğinden fazla değer vermişim başıma kral yapmışım o zamanlar için çok üzülüyorum şimdi ki gibi ne hali varsa görsün modunda olsaydım bu kadar üzülmezdim sanırım

Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için...Ya İnan’ın tek başıma olmadan çeker giderim bir gün aç bir gün tok yaşarım bu geçimsizliği yaşamaktansa.Ama çocuklar olunca akan sular duruyor hayatımda ilk defa mantıklı düşünüyorum annelik zihnimi açtı.Gereksiz gurur yapıp çocuklarımı süründüremem.Bu bencilliği onlara yapamam.En azından bu evden gidince babaları daha iyi bakardı dememek için garantiye almalıyım üçümüzüde
Aynen öyle çocuklarınız hep ön planda olmalı şu an çalışamazsınız bekleyin o vakitte gelecek, herkes sizi yanlışta yönlendirecek, kulaklarınızı onlara kapatın, güçlü olun, siz bir annesiniz bu zor günler elbette geçecek, herkesin imtihanı farklı,
İyi olanlara odaklanın, sağlıklı sınız, çocuklarınız yanınızda,
Pozitif şeylere odaklanın

Back
X