Aynı Evde Biten Evlilik

Bende aynn öyle yapıyorum valla bazı adamlara gurur yapmayacaksın yüzsüzleşiyorlar sonra ben yüzsüzleştim sanki o benim evimde kalıyor😂
Kendine saygı gösterdikce kıymete biniyor insan. Saçını süpürge etmek yaramıyor

Ay daha çok minnoşlarmış :KK43: empati yapıyorum bu şartlarda olsaydım imkanlarımı sağlama aldıktan sonra boşanma işine girerdim. Biraz daha sabır edin. Belki bu süre zarfında düzelirsiniz, ne bileyim. Bende boşanmış anne babanın çocuğuyum. Evliliklerin böyle kişilik çatışmasından dolayı bitmesi sinirlerimi bozuyo
Allah sizinde yardımcınız olsun muhakkak çok zordur sizin içinde.Ama anne babalar bazen boğaz Boğaz’a gelip ya o ya ben diyorlar...Tüm sevgi saygı Kadir kıymet bitiyor çocuklar içinde ya zoraki aynı evde yaşıyorsun yada daha cesaretli olup pılını pırtını toplayıp ne halin varsa gör deyip çekip gidiyorsun.Ben biraz korkak olmak istedim çünkü gerçekten hiç imkanım yok

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?

maddi durumunuz iyi mi, fiziksel olarak mı beğenmiyor sizi, evlendikten beri aşırı bir kilo değişimi ya da bebekten sonra hiç vakit geçirememe mi oldu. yanlış anlamayın adama sonuçlara göre hak vereceğimden değil sadece o kötü mantığına nasıl kabullendirebiliyor bu davranışları diye merak ettim. o kadar lüks araba alacağına bi zahmet karısını işsizlik maaşına muhtaç etmesin.

Hayalperest olmaya gerek yok. Kendinizi güvence altına almadan, birikim yapıp iş sahibi olmadan iki küçük çocukla ayrı eve çıkılmaz. Buradaki kadınlar genelde bol keseden sallar aman boşan git diye ama o iş öyle kolay olmuyor. Dolgun bir maaşınız olmadan iki küçük çocukla ülke şartlarında maceraya atılmaya gerek yok.

Zaten o çapsız ile bir ilişkiniz yok. Bir iki sene daha çocuklar büyüyene kadar idare etmeye çalışın. Madem durumu iyi ne koparsanız, ne biriktirseniz kardır. Gerekirse özel harcamalarınızdan kısın ve birikim yapın. Çocuklar kreş seviyesine geldiğinde iyi bir iş bulup boşanırsınız. Bu süreçte de mümkün olduğunca yok sayın o tipitipi.
Çok haklısınız çok mantıklı hareket etmeye çalışıyorum her ne kadar sınırlarımı zorlasada...Gereksiz gurur yapıp çocuklarıma bu bencilliği yapamam.Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için buraya yazmak çok iyi geldi yalnızlık böyle bişeymiş demekki tanımadığınız insanlara anlatınca ve destek görünce hafiflemekmiş🧡

Umarım her şeyi yoluna koyar ve ardından boşanırsınız. Siz boşandıktan sonra da pislik herif bir lokma ekmeğe muhtaç kalır inşallah.
Yemin ederim tek temennim bu hiç mutlu olamasın görgüsüz o çok havalandığı mal varlığınıda kaybetsin adam olsaydıda güzel güzel dualar etseydim

Aranızdaki buzları eritme ihtimaliniz yok mu?
Aile terapistine filan gitseniz , boyle ayni evde iki yabancı çok zor bosanmak da su an mantıklı değil gibi.
Yuvanızı kurtarmayı düşünebilirsiniz.
Aklı uçkurunda olan sürekli evdekine ilgisiz olup dışardaki kadınlara kul köle olan hakaret edip aşşağılayan adamla daha ne kadar yürütebilirimki evlilik terapisti falan hikaye bacım adamda vicdan yok neler yaşadım neler.sahte geceler ikinci telefonlar..Bebeğim olmuştu aldırmıştık beyninde su toplanması vardı ertesi gün o facede ona buna beğeni atmış.Sekreteri varmış bi baktım instagramına o kadının bunun arabasını sürmüş giyinmiş süslenmiş iki tane ikiz kızı vardı onları arkaya atmışlar akşam vaktinde foto çekmişler nereye gitmişler bilmiyorum...Ben her seferinde şok oldum üzüldüm ama şimdi bi kadın kucağında gelse çocukla eşinden dese hiç şaşırmam üzülmemde lanet olsun derim biter gider evlilik terapisti hangi gördüklerimi düzeltebilir ki🙁bu adam yalnız yaşayıp yalnız ölmeye mahkum

Aklı uçkurunda olan sürekli evdekine ilgisiz olup dışardaki kadınlara kul köle olan hakaret edip aşşağılayan adamla daha ne kadar yürütebilirimki evlilik terapisti falan hikaye bacım adamda vicdan yok neler yaşadım neler.sahte geceler ikinci telefonlar..Bebeğim olmuştu aldırmıştık beyninde su toplanması vardı ertesi gün o facede ona buna beğeni atmış.Sekreteri varmış bi baktım instagramına o kadının bunun arabasını sürmüş giyinmiş süslenmiş iki tane ikiz kızı vardı onları arkaya atmışlar akşam vaktinde foto çekmişler nereye gitmişler bilmiyorum...Ben her seferinde şok oldum üzüldüm ama şimdi bi kadın kucağında gelse çocukla eşinden dese hiç şaşırmam üzülmemde lanet olsun derim biter gider evlilik terapisti hangi gördüklerimi düzeltebilir ki🙁bu adam yalnız yaşayıp yalnız ölmeye mahkum
Rabbim yardımcınız olsun Insaallah şartlar düzelince gidin. Cocuklar küçük başka çareniz yok. Çok akıllı bir kadınsınız. İnsaalah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur.

Çok haklısında kiraya çıksam nafaka anca kirayı karşılar zaten yeme içme vs derken çalışmam gerek çocuklara bakan eden yok valla düşün düşün beynim yandı yoksa şu durum hiç hoşuma gitmiyor boğuluyorum aynı evde
Kendini maddi güvenceye almadan Sakin ayrı eve cikma boşanma.yeni boşandım.ahanda söyledi dersin...herkes ayrıl der nagra atar sen de istersin ama çocukların bakımı kalacak yer vs vs ayarlamadan ayrı eve çıkmak rezillik olur.yapma

3 saat aç bekledi demedimki bacım kafe vardı büyüğe tost alırken onada köfte tabağı aldım çocuklarımı hiçbir zaman hiçbirlerim alet etmem ki zaten onlar için çekiyorum bu kahrolasıca evliliği sözlerinizi tartında öyle konuşun zira kim kimin ne yaşadığını kim kime neden sabrediyor kimse bilemez.İnatlaşsaydım alırdım sabileri para yok gelecek gidecek ev yok...süründürürdüm peşimde

Cafeye giden çocuk pekala evede gidebilir. Normal yemek yiyebilen çocuğun mamaya ihtiyaci yok.

Cocuklar kaç yaşinda?

3 saat aç bekledi demedimki bacım kafe vardı büyüğe tost alırken onada köfte tabağı aldım çocuklarımı hiçbir zaman hiçbirlerim alet etmem ki zaten onlar için çekiyorum bu kahrolasıca evliliği sözlerinizi tartında öyle konuşun zira kim kimin ne yaşadığını kim kime neden sabrediyor kimse bilemez.İnatlaşsaydım alırdım sabileri para yok gelecek gidecek ev yok...süründürürdüm peşimde

Simdi yanlis mi anliyorum araniz bu adamla oldukca kötü. Imkansizliktan bosanamiyorsun.

Bacim madem orda bir sey yedirme sansin var ne diye bu adama ihtiyacin varmis gibi tablo cizip cagirip bekliyorsun?

Esimle aram oldukca iyi allaha sukur. Gel parkta çocuk bak diye adami isten cagirmam. Evde bosta olsa ayri.
Ya ikna eder buyugu de goturur yedirir getiririm. Ya ordan bir sekilde hallederim.

Mecbur kalmadikca muhattap olmamaya calisin. Mecburiyetten kastim kaza bela hastalik

Cunku adam muhattap oluncak bir tip degil

Çocuklar biri 2.5(daha derdini anlatamıyor kelimeler tam çıkmıyor ağzından) diğeri 1.5 yaşında...Birde 15 yaş altı çocuğu olan annelere askeri ücretle kurs veriyorlarmış.ufak ufak araştırıyorum.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah tüm darda kalmış kadınlarımızın yar ve yardımcısı olsun

EVet üstelik kreş destegide veriyor 400 tl

Keşke coluk çocuk olmadan tüm bunları gördüğünüzde boşansaydınız şimdi bu kadar dert icin de bogulmazdiniz evet aldatma şiddet bağımlılık yoksa aile terapisti olaya dahil olabilir ama sizinki zıvanadan çıkmış bir ilişki.
Çocuk için bile katlanılmaz.

Yerinizde olsam cocuklari ona birakir ayri bir ev acar kendime calismaya baslardim.baksin cocuklara.cocuklarla ister istemez ugrasmak zorunda kalacak.o zaman o size para teklif eder al cocuklari calisma diye.biraz vicdansiz olmayi basarin cocuklari ona birakin.hayatinizi kurun.sonra alirsiniz evlatlarinizi.

Yerinizde olsam cocuklari ona birakir ayri bir ev acar kendime calismaya baslardim.baksin cocuklara.cocuklarla ister istemez ugrasmak zorunda kalacak.o zaman o size para teklif eder al cocuklari calisma diye.biraz vicdansiz olmayi basarin cocuklari ona birakin.hayatinizi kurun.sonra alirsiniz evlatlarinizi.

Çocuğunuz var mı? Çocuklar eşler arasındaki sorunları çözmek için bir araç değildir hanımefendi. Şöyle yapalım, bak yola gelir sonra böyle yaparsınız gibi önerilerde bulunduğunuz çocuklar bir canlı. Biblo değiller. Muhtemelen bu söylediğime "sanki esirgeme kurumuna bırakıyor babaları sonuçta" diyeceksiniz lakin o iş öyle değil. Çocuklar ebeveyn ayrılığı karşısında zaten yıpranacaklar. Bir de adeta bir eşya gibi az burada kal sonra yola gelir şuraya geçersiniz şeklinde bir mumaleye maruz kalırlarsa ne olur dersiniz?

Anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ancak yazdığınız yorumu bir daha okuyun. Çocuğunuz yoksa bile siz çocukken böyle deneme ürünü olarak görülseniz hoşunuza gider miydi?

O çocuklar insanın öyle bir elini kolunu bağlıyor ki.. O arada kalmasın hırpalanmasın diye herşeyi çok fazla düşünüyor insan.. Ne yazıkki erkekler boşanırken çok çirkinleşiyor. Çocuk falan düşünmüyor hiçbiri.

Madem durumu iyi biraz para biriktirin, çocuklarda kreşe gidecek yaşa gelince iş bulur ayrılırsınız. Ekonomik özgürlüğünüz yokken macera aramaya gerek yok dediğiniz gibi.

Back
X