- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Bence anlama kıtlığı mi var sende sorusunu siz sormayınAnlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Ay sinirleniyorum okudukca. İyiki anne değilim daha da öfkelenip yardırırıdk herhalde. Çocuklarımız kımlerden eğitim alıyor böyle yaEvet, sadece cinsellikte yakışıklılıktan başka neden kriterim olsun ki?
Güzel kapaktıNe icin affedeceksiniz evli oldugu iicin mi?
Ben bekar bile olsa calistigim yerde f.kbuddy edinmezdim. Hiç mi erkek bulamadiniz.
bide duygu olmadan nasıl birlikte olabiliyor yaya ben biriyle sevişmeden önce her detayını öğrenmek isterim nedir ne değildir, katil midir sapık mıdır? nasıl ilgilenmediniz anlamadım? ayrıca daha ne tavsiyesi verebiliriz adam evli olduğuna göre muhattap olmayacaksınız. ama ilişkiniz devam edecek belli ki, çok da takıldığınızı düşünmüyorum buraya gelip affedeyim mı diye konu açtığınıza göre. affedilecek nesi var bu adamın evli diye af mı diliyor çok saçma. aylardır evli adam peşimde pervane oldu yüzüne bakmadım evlisin git eşinle ilgilen dedikçe ben boşanıcam diyordu yine de oralı olmadım. ve bende evli olduğunu bilmiyordum, ilk görüşmemizde sen evli değilsin dimi diye sordum direk evliyim dedi ortamı terk ettim.
Adam zaten ayrı hain köpekte siz napardınız dıye hala evlı adamdan medet umuyorsunuz bu yuzden gelişmiyor bu ülke aynenn öyle! Arada duygusal bağ yok cinsellik doyum.Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
öyle dememişler yalnız. homo homini lupus, insan insanın kurdudur demişler. bu hikayedeki en büyük kurt da başka bir kadınla evli adamla yatan sizsiniz. he adamın hiç mi suçu yok? onun zaten çükü kopsunKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
ya bir çekim vs hadi olabilir de, yine de sormalı. evli misin boşandın mı, çok saçma ben cidden bunların hepsini soruyorum boşandıysa neden boşandığını da.bide duygu olmadan nasıl birlikte olabiliyor yahele tanımadan bide
2 sene sonra hatırlamış skfjkjdgdkjdlkhjlfhSonra birden "tak" diye hatırlamış ama..Başta olmasa da sonda hatırlamış..!!
Memleket bundan mı gelişmiyormuş, tühh ya ben de ekonomik, sosyo kültürel vb. nedenleri sorumlu tuttum yıllarcaKadın evli heriflerle yatıp sevişecek,sonrada memleket asla gelişmez mi diyeceğiz,alkış mı tutalım şimdi hadi sevişmeye devam mı diyelim.
Duygusal biseyiniz yok adam seni cinsellik için kullanıyor. Evliymiş görmezden geleceksinKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Bi de 2 sene ! Nasıl bir baş dönmesiyse artık..!2 sene sonra hatırlamış skfjkjdgdkjdlkhjlfh
bizim kadınlarda merak olur herşeyini bilirler enterasan yabancı kadın bile sorgular yaniiya bir çekim vs hadi olabilir de, yine de sormalı. evli misin boşandın mı, çok saçma ben cidden bunların hepsini soruyorum boşandıysa neden boşandığını da.
Şu noktada size katılmıyorum. Adam kadınla oynamamış ve yalan söylememiş ki..Kadın zaten o kısımla hiç ilgilenmemiş!O kurt olan kadın sizsiniz. Başka bir kadının aldatılmasına enayi yerine konmasına fırsat vermişsiniz. Adamı anasından doğduğuna pişman etseydiniz hepimiz helal olsun Allah yolunu açık etsin derdik. Adamı rezil ettiniz mi, okul müdürüne ilişkinizi bildirdiniz mi, gerekirse ya o gider bu okuldan ya ben dediniz mi? Tek yazdığınız yaa çok yalvarıyor affet diyor. Bana zaten etik gelmiyor aynı işyerinden biriyle beraber olmak ama oldu da yaptım bu hatayı ve adam da evli çıktı. Ben gemileri yakarım hanımefendi, kimse benimle oynayamaz, saygınlığımı gururumu çiğneyemez. O adam o okuldan gider. İşi gücü bırakır uğraşabildiğim kadar uğraşırım. Adam için komik yazmışsınız ama asıl komik olan sizsiniz. Bayağı gülmüştür, ne güzel karımı mesele etmeden gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor, yat diyorum yatıyor demiştir arkanızdan.
Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
ben yabancıyım valla ona rağmen sorguluyorum. bence umursamamış bilmiyor filan değildi. 2 sene az bir zaman mı hiç mı aramadı kadın bu adamın yanında? çok saçma.bizim kadınlarda merak olur herşeyini bilirler enterasan yabancı kadın bile sorgular yanii
Ya iki tarafta cinsellik için birlikte olabilir, yetişkin 2 insan, kendi keyifleri bilir..Ancak aynı okulda ve evli adamla olmaz.. olmamalı..Duygusal biseyiniz yok adam seni cinsellik için kullanıyor. Evliymiş görmezden geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?