Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Bence anlama kıtlığı mi var sende sorusunu siz sormayın

Ben seni hatirladim. Senin bir uyeligin daha vardi dimi? Surekli boyle ya evli ya bosanmis cocuklu adamlari buluyordun.

bide duygu olmadan nasıl birlikte olabiliyor ya hele tanımadan bide

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Adam zaten ayrı hain köpekte siz napardınız dıye hala evlı adamdan medet umuyorsunuz bu yuzden gelişmiyor bu ülke aynenn öyle! Arada duygusal bağ yok cinsellik doyum.

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
öyle dememişler yalnız. homo homini lupus, insan insanın kurdudur demişler. bu hikayedeki en büyük kurt da başka bir kadınla evli adamla yatan sizsiniz. he adamın hiç mi suçu yok? onun zaten çükü kopsun

Duygusal biseyiniz yok adam seni cinsellik için kullanıyor. Evliymiş görmezden geleceksin

ya bir çekim vs hadi olabilir de, yine de sormalı. evli misin boşandın mı, çok saçma ben cidden bunların hepsini soruyorum boşandıysa neden boşandığını da.
bizim kadınlarda merak olur herşeyini bilirler enterasan yabancı kadın bile sorgular yanii

Ya hadi evliliğini umursamadınız. Bu ne iletişimsizlik. Belki manyak. Belki korkunç bi fantezisi var. Ya da belki salak tam siz zevk alacam diye heveslenirken saçma sapan bi şey yapacak, diyecek ortamı mahvedecek. Her türlü çok büyük cesaret.

Şu noktada size katılmıyorum. Adam kadınla oynamamış ve yalan söylememiş ki..Kadın zaten o kısımla hiç ilgilenmemiş!

Sunduğunuz bahaneler hayatın olağan akışına ters. Verdiğiniz cevaplarda her şeyi bildiğinizi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…