Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Ya iki tarafta cinsellik için birlikte olabilir, yetişkin 2 insan, kendi keyifleri bilir..Ancak aynı okulda ve evli adamla olmaz.. olmamalı..
Aynı okul olmasa,ayrı yerlerde de çalışsalar evli biriyle birliktelik no no no. Rezillik

ben yabancıyım valla ona rağmen sorguluyorum. bence umursamamış bilmiyor filan değildi. 2 sene az bir zaman mı hiç mı aramadı kadın bu adamın yanında? çok saçma.
biliyordur hangi akıllada fikir istiyor ne diyelim aşıklar kavuşsunmu daha tanımıyorsun yaa

biliyordur hangi akıllada fikir istiyor ne diyelim aşıklar kavuşsunmu daha tanımıyorsun yaa
akıl tutulması yaşıyor olmalı gerçekten. ya açık açık evli olduğu umurumda değil bile yazsa daha büyük saygı duyarım açıkçası. ama bilmiyordum kısmı bana hiç inandırıcı gelmiyor insan 2 senede nasıl bilmez mümkün mü? hiç iletişim kurmadan cinsellik mı yaşanır? insan cinsellik yaşadığı adamla herşeyi konuşur.

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Memleketin gelişmesi daha medeni durumunu bilmediğimiz insanlarla sevişmekle mi oluyor . Benim bildiğim bilimle gelişiyor . Gelişim = cinsel ihtiyaçlari sınırsızca karşılayabilmek değil . Niyeyse son zamanlarda bununla bağdaştırmak çok işine geliyor insanların .

Ayrıca bilimin içinde felsefe de vardır . Etik konusu tartışılır . Birinin medeni durumunu bilecek fırsatınız varken hatta evli olduğunu biliyorken onunla yatmak etik midir ? Kant , kişilerin ödev ahlakının ve toplumsal ahlakın olması gerektiği kanisinda . Yani insanların iyi olması için bir iradesinin olduğu doğruyu yanlışı ayırt edebileceğini söyler ve önemli olan niyettir der . Siz evli olduğunu isteseydiniz ogrenebileceginiz halde bunu yapmadınız niyetiniz açıkti . Şimdi konuyu kadın veya erkek haklarina getirmeyin . Bizimle muhattap olan sizsiniz o adam(!) değil

Ay hep aynı palavra be yıl 2024 kim mutsuz olduğu, ayrı yaşadığı evliliği devam ettirir? Çok renkli bir cinsel hayatı bile vardır karısıyla.

E sosyal medyaya göre ben evli değilim. Kedili bir kız kurusuyum. Yüzleri görünmeyen, kedilerimi seven komşu çocukları var. Ara sıra kardeş kardeş kahve içtiğim bir adam var sadece.
Eşim de besbekar. Allah'tan komik ve yakışıklı değil.

Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
adamın medeni durumunu bire bir sorgulamadan yatıp kalkarsan ondan sonra evliymiş benim ne suçum var diyemezsin
hani anladık tek derdin seks ama insan bi sorar öğrenir, ben bununla yatmak isterim ama sevgilisi var mı bekar mı evli mi diye
ancak ve ancak evli bekar farketmez ben işimi görüp geçerim diyen insanlar "evli olduğunu bilmiyordum" der
yani aslında senin gibilere farketmiyor evli bekar
azalarak bitseniz soyunuz tükense keşke

Birde şunu net söyleyeceğim iki insanın cinsel birliktelik yaşamasına asla karşı değilim sevgili olduğun kişiyle yaşamak gayet doğal geliyor ama bu sürekli hergun başkasıyla veya fuckbody ilişkiler yaşıyorsa asla saygı duyamıyorum . Böyle ilişkiler yaşadığını bildiğim birini hayatımda istemem sevdiğim insanların da hayatında olsunlar istemem .

Bu sitede şu olay çok garip. Bir kadın sevgilisi olan bir erkek kendisini aldatırsa sempati ile cevaplar alıyor ama diğer kadin evli ise adamla linç ediliyor. Ben bir tane sevgilisi evli çıkıp da linç yemeyen kadın görmedim. Sanırım sitede birçok kadın içten içe eşine güvenmiyor; böyle aldatmaları görünce de konuyu açan kızı metres olarak görüp hakaret ediyor. Evlendiniz diye üstün olmuyorsunuz hanımlar. Bir erkek iki kadını da idare ediyorsa ahlaksız olan odur, bekar olan kız değil. Sosyal medyada kadınla hiç fotoğrafı yoksa bekar sanması da çok normal. Çok güzel bir söz vardır. Or.s.u evdense, kapı kilit tutmaz diye. Sizin kocanız erkek or.s.usu ise aldatılmak kaderiniz olur.

benzeri başıma geldi seneler önce, 1 seneye yakın peşimde koştu ben onunla bir kahve bile içmedim
en başından söylemişti boşanıcam zaten ayrı yatıyoruz da bilmem ne
asla ikna edemedi sonra şey dedi, ya alt tarafı arkadaşça bi kahve içicez ne var vs
arkadaşçası da olmaz onun, gerek yok dedim
bir müşterimizdi şirketiyle iş ilişkimiz olmasa 100 kere engellerdim ki çoğu mesajını cevapsız bırakmışımdır
o tekliflerini de hep işle alakalı telefonda konuşmak zorunda kaldığımda araya sıkıştırırdı
millette nasıl bir mide var ben anlamıyorum

Aynı okul olmasa,ayrı yerlerde de çalışsalar evli biriyle birliktelik no no no. Rezillik
Elbette aynı işyerinde olmasın ama şöyle söyleyeyim. Yaklaşık 8.000 kişinin çalıştığı kurumsal bir firmada çalıştım. İlla ki ilişkiler oluyor çünkü çok dip dibe bir yapı değil. Orda da dip dibe olan insanlar olmasın hatta aynı işyerinden mümkünse kimse olmasın. Ama kurumsal yapı büyük ve dağınık bir yapı ve kendi içlerinde çokça etkinlik olunca gençler de birbirlerinin etki alanına girebiliyor, bu hem yoğun olan birşey değil hem de insanlar BEKAR...Burda özellikle okul olmasını vurgulamamin nedeni bir eğitim yuvasından bahsediyoruz, orada ki aktörlerin çocuklar olması eleştirinin baş sebeplerinden biri ve taraflardan birinin EVLİ olması işi iyice affedilmez hale getiriyor. Ve bu öğretmen hanım ülkenin gelişmemesinin nedeni olarak "evli adamla olan cinsel birlikteliğinin anlaşılamamasını" gösteriyor. Yani daha ne yazabilirim bilemiyorum. İnsanlar da algılama kabiliyeti ve kendine saygı kalmamış maalesef. Ve böyle birinden aldatılan eşe saygı bekliyoruz. Kendisine saygısı olmayanın başkasına saygısı olur mu!

Ban yememeliyim.

Konuyu tersinden anlıyorsunuz . Kocalarimiz bizi aldatabilir. Bizde kocalarımızı aldatabiliriz . Bizde evlenmeden önce sevgili edindik değil mi ? Yani bir ilişki nasıl başlar biliyoruz . Bu ilişki mesela nasıl başlamış ?
-Hadi sevişelim
-Tamam
Başka bir gün
- Bugün sevismek istiyorum
-Olur
Hayat yani böyle bir yer değil . Iki insan aynı iş yerinde çalıştığında medeni durumunu bilmek zor değildir .
Ayrıca kişi kendinden sorumludur bu hayatta. Adamın yaptığınin ahlaksızca olması konu sahibini yine aklamaz. Ben bölümden dört yıldır tanıdığım adamla sevgili olmadan önce ortak arkadaşlarımla konuştum . Insanın kendine karşı da sorumlulukları vardır. Evlenmeyi bir üstünlük olarak görmekle ne alakası var ? Evli erkek veya kadınlar aldatmiyor mu ? Bu tamamen insanların ahlak anlayisiyla ilgili bir konu

aynısını yaşadım işte inanılmaz bir ilgi, beni suçlu bile çıkardı yüz vermiyorum diye sanki anormal olan benmişim gibi
ne var alt tarafı yemek yicez dışarı çıkıcaz gezicez eğlenicez, ben 9 aydır ayrı yatıyorum seni seviyorum, bence sende beni seviyorsunlar. neler neler. evli adamlar daha da yapışıyor resmen. adamı kaç kez reddettiğimi hatırlamıyorum. en sonunda engelledim. midesizler gerçekten.

Yakışıklı ve komik olması dışında çeşitli cinsel hastalıklar taşımaması da lazım. IQ sınırında gidip gelirken aklıma bu da geldi. Affedip cinsel hayatınıza dönünce dikkat edin de adamcağız sizden ayrıyken üzüntüden başkalarıyla da yatar kalkarsa size taşımasın hastalığı...

Çok yakın bir tanıdığımın başına geldi bu durum. Adamla tanışıp buluşuyorlar. Gayet sohbet muhabbet her şey çok güzel. Birkaç hafta yine aynı şekilde yemeğe çıkıyorlar, kahve içiyorlar. Adam bir gece yarısı arayıp sana söyleyeceklerim var diyor. Ben evliyim küçük çocuğumuz var boşanmak istiyoruz ama onun için boşanamıyorum vs. Sanırım fix yalan bu herkesin kullandığı. Tanıdığım hemen iletişimini kesiyor doğal olarak. Hatta bana anlatırken herhalde bana acıdı ve erkenden itiraf etti diyip gülmüştü.

Sizin durumunuzda ise affedilecek bir durum yok. Evlendiği için mi özür diliyor sizden? Ya da bir kadın olarak siz eşinin yerinde olsaydınız ve kocanız sizi bu şekilde aldatsaydı öğrendiğinizde nasıl hissederdiniz düşünebiliyor musunuz? Kendinizi bu konuda suçlu hissedip hissetmemek size kalmış. Sonuçta en başında bekar olmadığını bilmiyormuşsunuz. Fakat ilişkiyi bunu bilerek devam ettirmek isterseniz eğer çok absürt olur gerçekten.

Öyle demeyin kadının kurdu kadın. Konu sahibi kızıyor.

seçenekler belli. 1- bu durumu umursamadan sevişmeye devam edeceksiniz. 2- Bir daha yüzüne bakmayacaksınız. 3- iş yeriniz aynı olduğundan dolayı profesyonelle iş gereği görüşüp özel görüşmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…