- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.571
- 478
Aynı okul olmasa,ayrı yerlerde de çalışsalar evli biriyle birliktelik no no no. RezillikYa iki tarafta cinsellik için birlikte olabilir, yetişkin 2 insan, kendi keyifleri bilir..Ancak aynı okulda ve evli adamla olmaz.. olmamalı..
biliyordur hangi akıllada fikir istiyor ne diyelim aşıklar kavuşsunmu daha tanımıyorsun yaaben yabancıyım valla ona rağmen sorguluyorum. bence umursamamış bilmiyor filan değildi. 2 sene az bir zaman mı hiç mı aramadı kadın bu adamın yanında? çok saçma.
akıl tutulması yaşıyor olmalı gerçekten. ya açık açık evli olduğu umurumda değil bile yazsa daha büyük saygı duyarım açıkçası. ama bilmiyordum kısmı bana hiç inandırıcı gelmiyor insan 2 senede nasıl bilmez mümkün mü? hiç iletişim kurmadan cinsellik mı yaşanır? insan cinsellik yaşadığı adamla herşeyi konuşur.biliyordur hangi akıllada fikir istiyor ne diyelim aşıklar kavuşsunmu daha tanımıyorsun yaa
Memleketin gelişmesi daha medeni durumunu bilmediğimiz insanlarla sevişmekle mi oluyor . Benim bildiğim bilimle gelişiyor . Gelişim = cinsel ihtiyaçlari sınırsızca karşılayabilmek değil . Niyeyse son zamanlarda bununla bağdaştırmak çok işine geliyor insanların .Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Ay hep aynı palavra beEvli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
adamın medeni durumunu bire bir sorgulamadan yatıp kalkarsan ondan sonra evliymiş benim ne suçum var diyemezsinBenim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
benzeri başıma geldi seneler önce, 1 seneye yakın peşimde koştu ben onunla bir kahve bile içmedimya ben biriyle sevişmeden önce her detayını öğrenmek isterim nedir ne değildir, katil midir sapık mıdır? nasıl ilgilenmediniz anlamadım? ayrıca daha ne tavsiyesi verebiliriz adam evli olduğuna göre muhattap olmayacaksınız. ama ilişkiniz devam edecek belli ki, çok da takıldığınızı düşünmüyorum buraya gelip affedeyim mı diye konu açtığınıza göre. affedilecek nesi var bu adamın evli diye af mı diliyor çok saçma. aylardır evli adam peşimde pervane oldu yüzüne bakmadım evlisin git eşinle ilgilen dedikçe ben boşanıcam diyordu yine de oralı olmadım. ve bende evli olduğunu bilmiyordum, ilk görüşmemizde sen evli değilsin dimi diye sordum direk evliyim dedi ortamı terk ettim.
Elbette aynı işyerinde olmasın ama şöyle söyleyeyim. Yaklaşık 8.000 kişinin çalıştığı kurumsal bir firmada çalıştım. İlla ki ilişkiler oluyor çünkü çok dip dibe bir yapı değil. Orda da dip dibe olan insanlar olmasın hatta aynı işyerinden mümkünse kimse olmasın. Ama kurumsal yapı büyük ve dağınık bir yapı ve kendi içlerinde çokça etkinlik olunca gençler de birbirlerinin etki alanına girebiliyor, bu hem yoğun olan birşey değil hem de insanlar BEKAR...Burda özellikle okul olmasını vurgulamamin nedeni bir eğitim yuvasından bahsediyoruz, orada ki aktörlerin çocuklar olması eleştirinin baş sebeplerinden biri ve taraflardan birinin EVLİ olması işi iyice affedilmez hale getiriyor. Ve bu öğretmen hanım ülkenin gelişmemesinin nedeni olarak "evli adamla olan cinsel birlikteliğinin anlaşılamamasını" gösteriyor. Yani daha ne yazabilirim bilemiyorum. İnsanlar da algılama kabiliyeti ve kendine saygı kalmamış maalesef. Ve böyle birinden aldatılan eşe saygı bekliyoruz. Kendisine saygısı olmayanın başkasına saygısı olur mu!Aynı okul olmasa,ayrı yerlerde de çalışsalar evli biriyle birliktelik no no no. Rezillik
Ban yememeliyim.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Konuyu tersinden anlıyorsunuz . Kocalarimiz bizi aldatabilir. Bizde kocalarımızı aldatabiliriz . Bizde evlenmeden önce sevgili edindik değil mi ? Yani bir ilişki nasıl başlar biliyoruz . Bu ilişki mesela nasıl başlamış ?Bu sitede şu olay çok garip. Bir kadın sevgilisi o bir erkek kendisini aldatırsa sempati ile cevaplar alıyor ama diğer kadin evli ise adamla linç ediliyor. Ben bir tane sevgilisi evli çıkıp da linç yemekten kadın görmedim. Sanırım sitede birçok kadın içten içe eşine güvenmiyor; böyle aldatılmaktan görünce de konuyu açan kızı metres olarak görüp hakaret ediyor. Evlendiniz diye üstün olmuyorsunuz hanımlar. Bir erkek iki kadını da idare ediyorsa ahlaksız olan odur, bekar olan kız değil.Sosyal medyada kadınla hiç fotoğrafı yoksa bekar sanması da çok normal. Çok güzel bir söz vardır. Or.s.u evdense, kapı kilit tutmaz diye. Sizin kocanız erkek or.s.usu ise aldatılmak kaderiniz olur.
aynısını yaşadım işte inanılmaz bir ilgi, beni suçlu bile çıkardı yüz vermiyorum diye sanki anormal olan benmişim gibibenzeri başıma geldi seneler önce, 1 seneye yakın peşimde koştu ben onunla bir kahve bile içmedim
en başından söylemişti boşanıcam zaten ayrı yatıyoruz da bilmem ne
asla ikna edemedi sonra şey dedi, ya alt tarafı arkadaşça bi kahve içicez ne var vs
arkadaşçası da olmaz onun, gerek yok dedim
bir müşterimizdi şirketiyle iş ilişkimiz olmasa 100 kere engellerdim ki çoğu mesajını cevapsız bırakmışımdır
o tekliflerini de hep işle alakalı telefonda konuşmak zorunda kaldığımda araya sıkıştırırdı
millette nasıl bir mide var ben anlamıyorum
Öyle demeyin kadının kurdu kadın. Konu sahibi kızıyor.Çok yakın bir tanıdığımın başına geldi bu durum. Adamla tanışıp buluşuyorlar. Gayet sohbet muhabbet her şey çok güzel. Birkaç hafta yine aynı şekilde yemeğe çıkıyorlar, kahve içiyorlar. Adam bir gece yarısı arayıp sana söyleyeceklerim var diyor. Ben evliyim küçük çocuğumuz var boşanmak istiyoruz ama onun için boşanamıyorum vs. Sanırım fix yalan bu herkesin kullandığı. Tanıdığım hemen iletişimini kesiyor doğal olarak. Hatta bana anlatırken herhalde bana acıdı ve erkenden itiraf etti diyip gülmüştü.
Sizin durumunuzda ise affedilecek bir durum yok. Evlendiği için mi özür diliyor sizden? Ya da bir kadın olarak siz eşinin yerinde olsaydınız ve kocanız sizi bu şekilde aldatsaydı öğrendiğinizde nasıl hissederdiniz düşünebiliyor musunuz? Kendinizi bu konuda suçlu hissedip hissetmemek size kalmış. Sonuçta en başında bekar olmadığını bilmiyormuşsunuz. Fakat ilişkiyi bunu bilerek devam ettirmek isterseniz eğer çok absürt olur gerçekten.
seçenekler belli. 1- bu durumu umursamadan sevişmeye devam edeceksiniz. 2- Bir daha yüzüne bakmayacaksınız. 3- iş yeriniz aynı olduğundan dolayı profesyonelle iş gereği görüşüp özel görüşmeyeceksiniz.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?