Şöyleki aslında yaş farkı benim için sorun değil dediğim gibi benden yaşça küçük olan ex sevgilimden bunu tecrübe ettim evet beni çok yordu ama farklı ve özeldi.Yeni bir ilişki derken farklı insanlarla yani değil mi? Belki o sizden yaşça küçük insanla sevgili oldunuz ama bundan sonra yine böyle bir ilişki yaşayabileceğinizi düşünüyor olmanız ilginçKısmetiniz çok anlaşılan. Ama açıkçası ben benden 3 yaş küçük biriyle görüşmüştüm daha önce bu kadarcık yaş farkı bile onu çocuk gibi hissetmeme neden oluyordu. Sevemedim bir türlü.
Bişey sormak istiyorum.bu birliktelikler de cinsellik de yaşanıyor mu acabaBurada yazmaya bir türlü alışamadım
Şöyleki aslında yaş farkı benim için sorun değil dediğim gibi benden yaşça küçük olan ex sevgilimden bunu tecrübe ettim evet beni çok yordu ama farklı ve özeldi.
Ben sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?Kızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.
Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte
Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.
Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.
Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.
yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi
E herhaldeBişey sormak istiyorum.bu birliktelikler de cinsellik de yaşanıyor mu acaba
Çıtır olmak istemişse zaar :)Ben sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?
Dürüstçesi o konuyu silemedim editöre de ulaşamadım, çekindim direkt olarak derdimi yazmaya dolambaçlı olsun istedim ilk başta. Sonradan rahat edemedim. 46 yaşındayım ruhum gençBen sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?
Konu silmek yasak zaten. Verdiğiniz bilgiler çok çelişiyor. dürüstçe yazmıyorsunuz. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. O yüzden benim gözümde fake duruyorsunuz. Konunuz inandırıcı gelmedi bana. Size iyi forumlarDürüstçesi o konuyu silemedim editöre de ulaşamadım, çekindim direkt olarak derdimi yazmaya dolambaçlı olsun istedim ilk başta. Sonradan rahat edemedim. 46 yaşındayım ruhum genç
Neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım ama teşekkürlerKonu silmek yasak zaten. Verdiğiniz bilgiler çok çelişiyor. dürüstçe yazmıyorsunuz. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. O yüzden benim gözümde fake duruyorsunuz. Konunuz inandırıcı gelmedi bana. Size iyi forumlar
Çıtır yakıştırması nasıl ki 46 yasında bir erkek olup genç sevgilisine derken bile itici ise sizinki de o kadar itici.Dürüstçesi o konuyu silemedim editöre de ulaşamadım, çekindim direkt olarak derdimi yazmaya dolambaçlı olsun istedim ilk başta. Sonradan rahat edemedim. 46 yaşındayım ruhum genç
Bişey sormak istiyorum.bu birliktelikler de cinsellik de yaşanıyor mu acaba
Bunun nesi yanlış? Tamam düzeltiyorum benden yaşı küçük sevgili! Oldumu?!bir erkek kendinden yaş küçük bir sevgili yapsa ve aynı sizin gibi çıtır sevgili yaptım diye defalarca tekrar etse
onun ağzının payını nasıl veririm diye bin tane cümle geçiyor aklımdan ,
senın çıtır sevgilin için ban yemeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?