Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Rahat anlasmak konusmak vakit gecirmek icin 45 50. Citir erkek kac yasindadir bilemicemde 30 35 filansa maliniza mulkunuze sahip cikin bence...

Bizim ki olması gereken, ne yani sevgili uğruna koca derdi uğruna evladını düşünmeyen insanları mı haklı çıkarıcaz.
Az olalım ama böyle olalım.
Kadınlar anne olmaktan öte bir bireydir, ataerkil düzen kadınlar üzerinde baskı kuruyor bla bla. Argümanları bunlar. Biz sanki kadın düşmanıyız. Şahsen ben kadın haklarına değer verdiğim gibi aile kurumuna da çok değer veriyorum bundan da hiç pişman değilim.

Evet evet çok haklısın.
Evlat bambaşka, evladını düşünmeyen bı kadın için kadın düşmanı diyeceklerdir desinler.

Rahat anlasmak konusmak vakit gecirmek icin 45 50. Citir erkek kac yasindadir bilemicemde 30 35 filansa maliniza mulkunuze sahip cikin bence...
Ne yani malımıza mülkümüze göz diken hırsızlar dolandırıcılar iki yüzlüler 30-35 yaşındamı oluyor?

Erkek 12 yaş büyük olsa, ayyy canımm erkekler zor olgunlaşır benim kocişim de 15 yaş büyük diye akıl verirsiniz. Kadının en büyük düşmanı kadın maalesef

Erkek 12 yaş büyük olsa, ayyy canımm erkekler zor olgunlaşır benim kocişim de 15 yaş büyük diye akıl verirsiniz. Kadının en büyük düşmanı kadın maalesef
Burada konu 46 yaşında bir anne yalnız. Gerçi fakeymiş ama olsun.

Bu cümleler size ait değilmi? Ben yazmadım demişsiniz. Yanlışmı alıntı yaptım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…