Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Burada da 20'li yaşlarında.
aDJKFDhdhgD
Hakikaten ruhunuz çok gençmiş.
Her yazınızda farklı farklı yaşlara bürünebiliyorsunuz.
Çıtırlık böyle bir şey zaar.

Açıklama yapmıştım

Niye bir arayış içindesiniz ona anlam veremedim. Ben böyle senin için ölürüm biterim li ilişkilere inanmıyorum. Çocuklarla uğraşıyorum dediğinize göre daha küçükler siz sadece kendinize bir eş değil, çocuklarınıza da babalık yapabilecek biriyle birlikte olmalısınız.

Açıklama yapmıştım
Saçma degil mi ?
46 yasında olup kendisine dolambaçlı yollarla 20 deyip akabinde çekinmiştim bla bla martavalı okumak ?
Hangi yaştaysan osun.
Ruhum genç ayakları değil bunlar, çoluk çocuk sahibi 46 yasında bir kadının saçma ve ötesi hareketleri olur ancak
Olgun olmak zorunda degilsiniz ama kafanız eserikli.
Çarşamba günü nişanlınla başka bir kadının cinsel içerikli mesajlarını okuyup perşembe günü nişanlınla ilk buluşmanda tensel temasın senden ya da ondan gelmesi ile alakalı konu açıyorsun.
Hatta 50 küsürlük mesaj sayında başka bir kadına ''abla'' diyerek sevgili sayısı üzerinden güzelleme yapıyorsun :)

yaş farkı çok olan kadınlar ileride aldatılmaya açıktır zaten,sen 60 oldugunda o adam tam hayatının orta yerinde olacak, gelsin genç güzel hatunlar meselesi yanii bence gidin yaşıtınızlar olun derim

sonu ban yemek olacak

bu üyeyi çelişkili bulmuştum dediğim gibi. Hiç inandırıcı değil

Pardon kuzum sen Öğretmene “öğretmenim ayşe silgimi yere attı” diyen çocuklardan mısın?

lütfen hayatın her alanından önyargılardan uzak durun şüphe insanı yer bitirir
Yavrucum şüpheye ne hacet.
Mesajların apaçık ortada :)
Keşke şüphelenebilseydik.
Ama sağol o kadar zahmet vermedin.
Hakkını yemeyeyim.

Yıllarca bu konu da hep büyük konuştum 1 yaş küçük olmasına tahammül edebilirim ancak diye kesinlikle yapamam eşim de 20 yaş büyük ben den tabi ki böyle olmasının da sıkıntıları çok var yine de benden küçük biriyle istemem çünkü hiç büyümeyecek olan bir çocuğum ben eşime şımarmak sırnaşmak çok hoşuma gidiyor belkide babasız büyüdüğüm içindir

Cevabı siz kendi içinizde vermişsiniz aslında. Kendimden 12 yaş küçük sevgilim kendi yaşıtımdan oldukça olgundu gibi bir şeyler demişsiniz.
Yani bu işler yaşa bakmaz. Karakter meselesi. Öyle bir sınıflandırma yapmak biraz saçma değil mi?
Şu an 2 adayımız var biri genç biri siz yaşlarda ve yaş kriterine göre mi seçim yapacaksınız neden böyle bir soru pek anlamadım :)

Ben sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?
Ben zaten başlığı okuyunca bir ne biliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…