Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Şimdi detaylı okuyunca anladım ben de neyse banlanmayalım

ben cidden yasa onem vermem, hele ki 40li yaslarda 20 lere dusmedigin surece 30lar gayet de mubah bence
bir de ben hep derim, ben 7 yasinda bile olgun bir insan oldugum icin olgunluk 40 yasindan sonra falan gorusunde degilim.
ama ayni sey ust yas gruplari icin de gecerli, genelde kk da 40 yasin ustunu oldurup ustune toprak atarlar, yok evden disari cikmak istemezmis, yok orasi burasi burusukmus, hayir gayet de fit ve enerjik olabiliyor insan. Sahsen ben gruo dersimdeki 60lik ablalarin performansina ayak uydurmakta zorlaniyorum mesela.

o yuzden bence ici isiniyorsa insanin bir sans vermeli.

Ayrıca eski konularınıza baktım da perşembe günü nişanlımla ilk defa baş başa kalacağız demişsiniz, cumartesi günü nişanlınızdan ayrılmışsınız şimdi de çıtır sevgili arayışındasınız biraz fazla hızlı yaşıyorsunuz sanırım bu hayatı

Konu sahibi ilk önce kendi yaşına karar verememiş ki ?

Çıtir demek ahaha o ne yahu siz su instada gezen yasli azgin amcalardanmisiniz oglun diyorsunuzda siz nekadar olgunsunuz acaba

Bunu 20li yaş altında kendiniz yazmışsınız. Karpuz seçer gibi sevgili seçiyor gibisiniz ama çıtır size göre değil bu düşüncede.O da gerçek hayatta mevcutsa

Bunu 20li yaş altında kendiniz yazmışsınız. Karpuz seçer gibi sevgili seçiyor gibisiniz ama çıtır size göre değil bu düşüncede.O da gerçek hayatta mevcutsa
Evet kuzum mevcut ve uzun yıllar sürdü ilişkimiz. Seçmiyorum canım karar vermekte zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…