• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr ehirlerde olunca ve ayda ylda bir grnce..

benım sevdıgım ınsan uzakta.bır ayrılıpp bır barısıyoruz hıkayem oyle karısık kı bırılerı benımle derdımı paylassa sevınıcem ben yurkıyenın bı ucu o bı ucunda cok az gorusebılıyorduk ama msn tel gun boyu kac kez sonunda evlenelım dedı yaklasık 20 gun once gormeye geldı benı gıderken resmen agladı tabı bu gune kadar kac kere ayrıldık aylarca gormeyı bırak konusmadık bıle ama hep sıl bastan oluyo suan yıne konusmuyoruz ama tek duam o buu sehre yerlessın evlenelım ama olmuyo aılesını bırakamzmıs bende oraya gıdemıyorum oyle cıkmazdayım kı ne onla oluyo ne onsuz baskasını da sevıp unutmak bunuda yapamam ıcıme daral gelıyo sonunda hasta olucam uzaklık cok zor keske hıc sevmeseydım ama suan onu unutamıyorum 2 yıl unutmadım hayatımda neler olacak bılmıyorum

2 senedir ayrı şehirlerdeyiz...Üstelik askeri okulda olduğu için telefon,internet falan da yoktu.Buna rağmen hiç bi problem yaşamadık...Mesafe bizim için sorun olmadı hiçbi zaman..Kişilerle alakalı bence.yerimseniben

arada sevgi ve sabır varsa hersey okdr güzel oluyorki yakın yada uzak diyerek nitelendirmemek lazım ilişkiyi eger ortada gercekten askk varsa mesafeler hicbirseye engel degildir opuyorumnanaktan

ayrı sehirde olmak cok zor ama insan alısıyor bir sekilde sevgide bitmiyor bu uzak sehirlerde yurutemeyenlerin palavrası

Neredeyse 4 senedir (yani ilişkimiz başladığından beri) ayrı şehirlerdeyiz. ılk başta ailesi manisada oturuyordu, o erzurumda okuyordu ben manisa daydım. sonra o eskişehire gitti ben yine manisadaydım ailesi izmire taşındı. Sonra o izmire geldi ben ankaraya okumaya gittim. 2 senedir de bu şekilde idare ediyoruz. bi kaç ay sonra o askere gidicek 460 gün, ben ankarada çile doldurucam :) ama gerçekten seviyor ve istiyorsanız yürür...

Böyle bir iliskiyi herkes yasayamaz, sabır gerekli, güven gereklı, en önemliside sevgi ve saygı. Bunlar olursa gerisi corap sökügü gibi gelir. a.s
Biz ayrı sehirlerde degil ayrı ülkelerdeyiz, ben Almanyada askım Istanbulda ve 5 senemizi doldurmamıza az kaldı, 9 aydırda nisanlıyız. :asigim:
Evet baslarda cok zor oluyor, her anında sevdigini yanında istiyorsun, onunla herseyi paylasmak istiyorsun, onunla aglayıp onunla gülmek istiyorsun. Bu iliskide bunlar olmuyor malesef, bunu gözardı etmelisiniz, her istediginde onunla olamıyorsun cünki. Ha eger bizde oldugu gibi sesiyle bile huzur bulabiliyorsan o zaman sorun yoktur, bu asktır cünki. a.s
Tabi ömürboyuda sürecek bi iliski türü degil, bizim yaklasık 5 sene oldu ve artık yeter dedigimiz oluyor, artık kavusma vakti geldide cattı. :sm_cool:

Ayrı Şehirlerde olunca ve Ayda Yılda bir görüşünce..

bu ilşki yürümez...zor yani herkes yürütemez bana göre...yıpranırsnz

Bence yürümesi ve yürümemesi sevginin büyüklüğüne bağlı.eğer yaşanan gerçek aşksa yürür tabi.bugün düşündümde aynı şehirde olsaydık hiç heyecanımız olmazdı nasılsa hergün görüşüyor olurduk ama ayrı şehirlerde olunca gün sayardık buluşmak için planlar yapardık anın tadını çıkarmaya çalışırdık falan.ama aynı ehirde olunca bu heyecanlar olmuyo :/ bu benim fikrim

Bence yürümesi ve yürümemesi sevginin büyüklüğüne bağlı.eğer yaşanan gerçek aşksa yürür tabi.bugün düşündümde aynı şehirde olsaydık hiç heyecanımız olmazdı nasılsa hergün görüşüyor olurduk ama ayrı şehirlerde olunca gün sayardık buluşmak için planlar yapardık anın tadını çıkarmaya çalışırdık falan.ama aynı ehirde olunca bu heyecanlar olmuyo :/ bu benim fikrim

tabi o heyecan olmazda heyecan heyecan nereye kadarr kalbim dayanacak mı bakalım özlediği için bile kavga çıkarıyor insan ayrılıyorr .... sevgi ve saygı karşılıklı ve seviyeli bir beraberlikse(ki bu lafı hiç sevmem) yürür .. ama ben yürütemedimm o ayrıı:delphin:

kim demişki olmaz diye
yeterki sen candan istee:)
....
olur olur bal gibi olur kalplerimiz yolları bulur:)

nostaljik cvp verdim. olur tabi. bizde ayrı şehirlerdeyiz. geleceği zamanlar çok güzel oluyor gideceği zamanlarda çok üzücü ama olsun.sevviyorum seviyor... özlemekte güzel. özlem sevgiyi diri tutuyor. keşke hep yanımda olsaydı demiyor muyum diyorum sıksık:) ama buda bir sınavsa geçmek lazım...

4 üncü seneye girmek üzereyiz. o bartında okurken ben samsunda okuyordum. şimdi istanbuldayım. o adapazarında oturuyor ama şu an asker ankarada ... şafak 54 :)

bu 4 sene içersinde kavgalarımız ayrılıklarımız çok oldu. uzakta olmaz çok farklı bir duygu.
o an ne yapıyor neler düşünüyor bilemiyoruz ne kadar tanısakta aslında tanımamış oluyoruz çoğu zaman. bn inanın daha yeni tanımaya başladım. çok sarsıldım çok üzüldm ama bizi ayakta tutan sevgi oldu. sevgi olunca üzüntülerinizi bir kenara atabiliyorsunuz. bir güzel sözü sizi cezbetmeye yetiyor. hemen yelkenler suya iniyor.

he tabi en çok ta sabır gerkiyor. bu zmana kadar çok sabrettim, o da. bizi üzen konuları sabırla aştık. düzene girdi sayılır.
artık evliliği bekliyoruz bakalım zman ne gösterecek kaydirigubbakcemile4

4 üncü seneye girmek üzereyiz. o bartında okurken ben samsunda okuyordum. şimdi istanbuldayım. o adapazarında oturuyor ama şu an asker ankarada ... şafak 54 :)

bu 4 sene içersinde kavgalarımız ayrılıklarımız çok oldu. uzakta olmaz çok farklı bir duygu.
o an ne yapıyor neler düşünüyor bilemiyoruz ne kadar tanısakta aslında tanımamış oluyoruz çoğu zaman. bn inanın daha yeni tanımaya başladım. çok sarsıldım çok üzüldm ama bizi ayakta tutan sevgi oldu. sevgi olunca üzüntülerinizi bir kenara atabiliyorsunuz. bir güzel sözü sizi cezbetmeye yetiyor. hemen yelkenler suya iniyor.

he tabi en çok ta sabır gerkiyor. bu zmana kadar çok sabrettim, o da. bizi üzen konuları sabırla aştık. düzene girdi sayılır.
artık evliliği bekliyoruz bakalım zman ne gösterecek kaydirigubbakcemile4

iii ya darısı bizim başımıza artık....

bence sevgi büyükse katlanırsın dayanırsın ve özlersin ayrılmazsın ama yeni tanıdıgın biriyle hçbirşey yasamadan ayrı sehirde olunca cok zor olur yürütmek ilişkinin işlk baslarında cok emek ister zaman ister bunları yasamadan ayrı sehirler cok zorlar.. önce güven duymalısınki ayrı sehirede katlanabilesin..

Böyle bir iliskiyi herkes yasayamaz, sabır gerekli, güven gereklı, en önemliside sevgi ve saygı. Bunlar olursa gerisi corap sökügü gibi gelir. a.s
Biz ayrı sehirlerde degil ayrı ülkelerdeyiz, ben Almanyada askım Istanbulda ve 5 senemizi doldurmamıza az kaldı, 9 aydırda nisanlıyız. :asigim:
Evet baslarda cok zor oluyor, her anında sevdigini yanında istiyorsun, onunla herseyi paylasmak istiyorsun, onunla aglayıp onunla gülmek istiyorsun. Bu iliskide bunlar olmuyor malesef, bunu gözardı etmelisiniz, her istediginde onunla olamıyorsun cünki. Ha eger bizde oldugu gibi sesiyle bile huzur bulabiliyorsan o zaman sorun yoktur, bu asktır cünki. a.s
Tabi ömürboyuda sürecek bi iliski türü degil, bizim yaklasık 5 sene oldu ve artık yeter dedigimiz oluyor, artık kavusma vakti geldide cattı. :sm_cool:

Ay birden çok duygulandımmm:))
Sanki beni anlattın.. Bizde ayrı ülkelerdeyiz aynı sizin gibi ben almanya o istanbul 3 sene oldu ve seneye nişanlanmayı düşünüyoruz.. İnşallah:)
İnsan sevdikten güvendikten sonra karşısındakini bildikten sonra herşey oluyor bence..
Bazen zor olsada.. İnsan Birgün bütün bu zorlukların biticeğini ve kavuşucağını düşününce dahada mutlu huzurlu oluyo inanın.. opuyorumnanaktan
Daha 1 hafta önce yanındaydım zaman çok çabuk geçiyor ona tamamen kavuşacağım günü iple çekiyorummm :asigim::asigim:

Kızlar ya bana yardım edın kafam cok karısık.BIz 3 sene eynı bolum aynı unıversıtedeydık.Hatta aynı yurt.Anlıyacağınız her dakkamız beraber gecıyodu.Sımdı ben unıyı 1 sene erken bıtırdım ve ıstanbula geldım o unıde bu senede.Aslında 1 ay oldu ayrı kaldığımız ama bundan sonra hep ayrı kalıcaz unıde bıtınce ankarada aılesı cunku.Aılelerımız bılıyor,sozlu sayılırız.benı derdım bu bı ayda onu cok ozledım cok aglıyorum ama o sankı benı bu kadar ozlemedı gıbı hıssedıyorum.Daha ayrı kaldığımızı mı ıdrak edemedı aılesının yanında bılmıyorum ama az konusuyoruz telıde bozuk msn sadce aksamları.Bılmıyorum cok endıselıyım cabuk kavaga edıyoruz cunku telde mesajda bırbırını anlayamayanlardanız.sankı sureklı ben arıyorum mesaj atıyorum gıbı ne yapmam lazım.ben mı cok buyutuyorum sızceopuyorumnanaktan

Kızlar ya bana yardım edın kafam cok karısık.BIz 3 sene eynı bolum aynı unıversıtedeydık.Hatta aynı yurt.Anlıyacağınız her dakkamız beraber gecıyodu.Sımdı ben unıyı 1 sene erken bıtırdım ve ıstanbula geldım o unıde bu senede.Aslında 1 ay oldu ayrı kaldığımız ama bundan sonra hep ayrı kalıcaz unıde bıtınce ankarada aılesı cunku.Aılelerımız bılıyor,sozlu sayılırız.benı derdım bu bı ayda onu cok ozledım cok aglıyorum ama o sankı benı bu kadar ozlemedı gıbı hıssedıyorum.Daha ayrı kaldığımızı mı ıdrak edemedı aılesının yanında bılmıyorum ama az konusuyoruz telıde bozuk msn sadce aksamları.Bılmıyorum cok endıselıyım cabuk kavaga edıyoruz cunku telde mesajda bırbırını anlayamayanlardanız.sankı sureklı ben arıyorum mesaj atıyorum gıbı ne yapmam lazım.ben mı cok buyutuyorum sızceopuyorumnanaktan
ANLAYABİLİYORUM SENİ BNMDE İLK ZAMANLAR İÇİMDE HEP Bİ KURT VARDI NERDE ACABA ŞU ANDA YURTTA NE YAPIOR. ACABA BENİ ÖZLÜYORMU V.S.
ZAMANLA BU TEREDDÜTLERİN GEÇECEK EMİIN OL EĞER ONU İİ TANIYORSAN VE ANLAŞABİLİYORSANIZ ZAMANLA AMA ZAMANLA HERŞEY GİRECEK YOLUNA BİZE HİÇ TELDE ANLAŞAMAZDIK. kaydirigubbakcemile2
HE BİRDE ZATEN ERKEKLER BİZ BAYANLAR KADAR ONLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜMZ GİBİ ÜZERİMİZE DÜŞMEZLER. YAPILARINDA VAR GALIBA. BNDE ONCA MESAJ ATARDIM Bİ TANE 2 TANE CEVAP VERİRDİ. Bİ TON ÇAĞRI ATARDIM AZ ATARDI AMA ARTIK ÖNEMSEMİYORUM ÇÜNKÜ SEVGİSİNDEN EMİNİN ÇAĞRI ATSA NOLUR ATMASA NOLUR. ÖNMLİ OLAN ARASIN YETER SESİNİ DUYIM ÖZELLİKLE,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ANLAYABİLİYORUM SENİ BNMDE İLK ZAMANLAR İÇİMDE HEP Bİ KURT VARDI NERDE ACABA ŞU ANDA YURTTA NE YAPIOR. ACABA BENİ ÖZLÜYORMU V.S.
ZAMANLA BU TEREDDÜTLERİN GEÇECEK EMİIN OL EĞER ONU İİ TANIYORSAN VE ANLAŞABİLİYORSANIZ ZAMANLA AMA ZAMANLA HERŞEY GİRECEK YOLUNA BİZE HİÇ TELDE ANLAŞAMAZDIK. kaydirigubbakcemile2
HE BİRDE ZATEN ERKEKLER BİZ BAYANLAR KADAR ONLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜMZ GİBİ ÜZERİMİZE DÜŞMEZLER. YAPILARINDA VAR GALIBA. BNDE ONCA MESAJ ATARDIM Bİ TANE 2 TANE CEVAP VERİRDİ. Bİ TON ÇAĞRI ATARDIM AZ ATARDI AMA ARTIK ÖNEMSEMİYORUM ÇÜNKÜ SEVGİSİNDEN EMİNİN ÇAĞRI ATSA NOLUR ATMASA NOLUR. ÖNMLİ OLAN ARASIN YETER SESİNİ DUYIM ÖZELLİKLE,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ya canım işte ben takıyorum sagol yardımların ıcın.Bak noluyo bılıyomusun sabah mesaj attı dıyelım ben 5 6 saat cevap vermedım.bı tek mesaj atmıyo canım noldu nıye cevap vermıyon dıye gormem ıcın caldırmıyo bıle.ben mesaj atarım gormedı atmadı dıyelım 1 2 saat sonra caldırırım.Onun bu rahatlığı benı uyuz edıyo elbet atarmısım bıde ole demıştı bı keresınde ya bıse olmussa dımı.Ben ıstıyorumkı oda bole caldırsın etsın ben atmadığımda kafası rahat olmasın ama gayeeet rahat.Ne yapmalıyım sence ondan mı beklıyım aramasını fılan.Off yanı bende rahat olsam keske sevıyo bılıyorum ama ılgı ıstıyorum merak etsın ıstıyorum:gitme:

ya canım işte ben takıyorum sagol yardımların ıcın.Bak noluyo bılıyomusun sabah mesaj attı dıyelım ben 5 6 saat cevap vermedım.bı tek mesaj atmıyo canım noldu nıye cevap vermıyon dıye gormem ıcın caldırmıyo bıle.ben mesaj atarım gormedı atmadı dıyelım 1 2 saat sonra caldırırım.Onun bu rahatlığı benı uyuz edıyo elbet atarmısım bıde ole demıştı bı keresınde ya bıse olmussa dımı.Ben ıstıyorumkı oda bole caldırsın etsın ben atmadığımda kafası rahat olmasın ama gayeeet rahat.Ne yapmalıyım sence ondan mı beklıyım aramasını fılan.Off yanı bende rahat olsam keske sevıyo bılıyorum ama ılgı ıstıyorum merak etsın ıstıyorum:gitme:
canım ilk zamanlarda ilgi bekleniyor. ama adam yapmayınca napıcan delikafadulden
huy işte değişmiyor genelde erkekler böyle zaten. bayanlar daha çok önemsiyor ee olayda bu ya zaten o yüzden sürekli artan bir ilgi bekliyorlar ama zamanlar alışırsın sıkma canını ferah ol. bnde öyleydim kafamı çok yorardım aman niye aramadı etmedi falan diye olan bize oluo boşver rahat erkekler ya biz kadar değiller yani. yerimseniben
bnde bazen aramıorum bakıorum hemen arıo. demmki .çok alışıo hep ilgi beklıo. sonra neden aramadın dio işim vardı yada senden bekledim diyorum önce kızıyo ilgiye alışık ya :) sonra barışıyo napım canım hep ben hep ben olmaz yanı.. sende zamanla alışırsın canım :) ferah tut içini... biz yaklaşık 4 senedir birlikteyiz:)

Back
X