• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr ehirlerde olunca ve ayda ylda bir grnce..

ben 2 yıl başka bi şehirde okudum,okulun ilk günleri,(o zamanlar 2 yıllık beraberdik)kızlar soruyolardı ne kadardır berabersiniz diye;bende 2 yıl diyodum ve verdikleri cvp 'ooooooo biz ne 2 yıllar gördük,yürütmesi zor' Anlayacağınız her kafadan bir ses çıkıyodu,kimse kimsenin bilmediği ilişkisi hakkında yorum yapmasın,bu insanlar yüzünden tedirgin olmuştum,sonuç olarak bizim ilişkimiz,hiç bozulmadı,hergün konusuyorduk,benim ne yaptığımı her anını bilmek istiyordu,anlayacağınız,benim kendisini bırakmamdan korkmuştu o da....Sonuç olarak şuan evliyiz,onunla olduğum için çok mutluyum,
Kendi ilişkiniz hakkında başkalarına yorum yaptırmayın,bunlar karakter ve sevgi olayı,,

biz de ayrı şehirlerdeyiz aramızda 7 saatlik mesafe var
üniversitedeyken sınavlar zamanı hep beraberdik hayatımın en güzel günleriydi
şimdi ağustostan beri görüşemiyoruz
taa ocakta görüşçez
ikimizin de okulu uzadığı için en azından sınavlar zamanı görüşebilcez umudu var ama okul da tamamen bitince ne yapçaz bilmiyorum
gerçekten çok zormuş uzaktan ilişki yütümek bunu biliyorduk ama birbirimizi çok sevdiğimiz için göze aldık
buna rağmen çok zorlanıyoruz özellikle her anımızı beraber geçirdiğimiz günleri hatırlarladığımda
kokusu özlüyosun elini yüzünü gözünü herşeyini özlüyosun
o yüzden bazen o kadar katlanılmaz oluyor ki bu uzaklık
birbirine yansıtıyosun yok yere kavga çıkarıyosun huysuzlaşıyosun özlediğin için
dediğim gibi gerçekten çok zor
Allah herkesin yardımcısı olsun

iki sene uzaktan uzağa yürüttüm eski ilişkimi... çok güzeldi ona giden yollar ondan gelen yollar.. sabır gerekli cidden.. şimdi düşünüyorum da ıııhhhh daha beklemem kimseyi sanırım.. şmdiki sevgilimle olur da ayrı şehirlerde yaşamamız gerekirse sanırım biter sürmez.. bende sabır yok çünkü.. çabuk pes ediyorum artık. ama yaşadiğiniz şeyin gerçekliğine inanıyorsanız asla bırakmayın..

hep yanlış anlaşılmalardan biter bu tür ilişkiler kendini ifade etmekten bile yorulursun zaman zaman,deli gibi özler manyak gibi seversin ama anlatamazsın,anlamaz...

hep yanlış anlaşılmalardan biter bu tür ilişkiler kendini ifade etmekten bile yorulursun zaman zaman,deli gibi özler manyak gibi seversin ama anlatamazsın,anlamaz...

Cnm, ben sana katilmiyorum,yanlis anlasilmalar ayni sehirde hatta ayni ofiste calissaniz da olabilir , onemli olan sorunlari guzel guzel konusabilmek, paylasabilmek sayet bu ayrilik bir sure icin zorunluysa- ki ben bunu yasamistim - bu ayriliklar ,evet ,ozlem getiririken, hayatina ekstra adrenalin ,mutluluk ve keyif katacaktir yeter ki sevdigine,sevgine inan,guven.

Cnm, ben sana katilmiyorum,yanlis anlasilmalar ayni sehirde hatta ayni ofiste calissaniz da olabilir , onemli olan sorunlari guzel guzel konusabilmek, paylasabilmek sayet bu ayrilik bir sure icin zorunluysa- ki ben bunu yasamistim - bu ayriliklar ,evet ,ozlem getiririken, hayatina ekstra adrenalin ,mutluluk ve keyif katacaktir yeter ki sevdigine,sevgine inan,guven.

ben 3 yıldır uzaktan bi ilişki yaşıyorum sürekli yanlış anlamalar,artık kendimi ifade etmeye calısmaktan bile tükendim.telefon ve ınternet uzerıne kurulu dıjıtal bı ılıskı guven yok huzur yok,telefonu cevaplayamadıgın durumlarda akıllara gelen bin türlü şey,uzaktasın kanıtlayamazsın her daim aynı şeyler olur bu seferde yanlıs anladın demeye utanırsın artık cok zordur boylesı eğer birbirini seviyorsan sıkıntı mutlaka yaşanır bu durumlarda sevgiline inanıp güvenecek kadar bile paylasımınız olmus olmayabılır,süreç uzar hep normalde 3 ayda tanıyacagın ınsanı 3 yılda tanıyamaz olursun,en sonuna gelirsin artık hersey biter avuclarında kalan sadece ona olan müthiş aşkındır,kendi kendini yersin aşkından taa ki unutana kadar...

Ben yakından da sürdüğüm ilişkimin ne kadar sağlıksız olduğunu görünce üstüne de hayatımın anlamı çıkıp hayatım renkleninceye kadar hiç gerçek aşkı bulamayacağımı düşünürdüm...
Aşkıma sonsuza kadar güveniyorum telefonu açmadığı zaman şüphelenmiyorum sadece endişeleniyorum ama o da 3 yıldır sağolsun bu duyguyu bana 3 kere bile yaşatmamıştır...
Gittiği yerleri takıldığı insanları ne kadar çok sorsam da cevaplar.
Yanyana geldiğimizde aramızda dağlar değil hasretten doğan özlem ve aşk olur...
Beraber kaldığımız 2-3 gün içinde birbimizden sıkılmak şöyle dursun eğleniriz konuşuruz bakışırız...
Her gün en az 2 defa birbirimizi çok sevdiğimizi sırf içimizden geldiği için söyleriz...
Bunlar mesafeyle tükenecek şeyler değil...
Allah herkese hayırlı aşklar hayırlı sonlar ve kalbimizdekini versin...
:asigim:

ben 3 yıldır uzaktan bi ilişki yaşıyorum sürekli yanlış anlamalar,artık kendimi ifade etmeye calısmaktan bile tükendim.telefon ve ınternet uzerıne ......................,süreç uzar hep normalde 3 ayda tanıyacagın ınsanı 3 yılda tanıyamaz olursun,en sonuna gelirsin artık hersey biter avuclarında kalan sadece ona olan müthiş aşkındır,kendi kendini yersin aşkından taa ki unutana kadar...

Cnm, benim yazdiklarima dikkat edersen bu zorunlu ama bir sureligine olan ayriliga iliskin fikrimdi yoksa surekli boyle bir iliskinin saglikla yurumesi gercekten zor fakat benim anlayamadigim konu, madem guven, huzur olusmadiysa , 3 yil nasil bu iliskiyi surdurebildiniz?? :uhm: Neyse, sonuc olarak,sen asik oldugun kisiyi unutabildigine gore sorununu cabucak cozmussun demektir:sm_confused:

Ben yakından da sürdüğüm ilişkimin ne kadar sağlıksız olduğunu görünce üstüne de hayatımın anlamı çıkıp hayatım renkleninceye kadar hiç gerçek aşkı bulamayacağımı düşünürdüm...
Aşkıma sonsuza kadar güveniyorum telefonu açmadığı zaman şüphelenmiyorum sadece endişeleniyorum ama o da 3 yıldır sağolsun bu duyguyu bana 3 kere bile yaşatmamıştır...
Gittiği yerleri takıldığı insanları ne kadar çok sorsam da cevaplar.
Yanyana geldiğimizde aramızda dağlar değil hasretten doğan özlem ve aşk olur...
Beraber kaldığımız 2-3 gün içinde birbimizden sıkılmak şöyle dursun eğleniriz konuşuruz bakışırız...
Her gün en az 2 defa birbirimizi çok sevdiğimizi sırf içimizden geldiği için söyleriz...
Bunlar mesafeyle tükenecek şeyler değil...
Allah herkese hayırlı aşklar hayırlı sonlar ve kalbimizdekini versin...

Cnm sana aynen katiliyorum, umarim bu hep boyle mutlu opuyorumnanaktankalirsiniz, ne diyeyim, darisi basima!!! :hulya:

Sevgilisinden ayrı şehirde yaşayanlar,bu sebepten dolayı ayrılanlar????ayrı şehirde olunca sevgi dahada artarmı(özlicek,daha az görücek,daha çok kıymetlenicez) yoksa tersine azalırmı..?? böyle bi durumda neler olur_?

bizde özlem oluştıurdu ve inanılmaz bir aşk.ve sonuç şimdi bir oğlumuz var:ecrin_bebek:

Cnm sana aynen katiliyorum, umarim bu hep boyle mutlu opuyorumnanaktankalirsiniz, ne diyeyim, darisi basima!!! :hulya:

Hepimize hayatım hepimize en güzel günleri, en güzel zamanları versin Rabbim...
Kim beni duysa deli misin bekleme git başkasını bul vs diyorlar...
Sanki her insan birbirini tutarmış gibi...
Ben Allah korusun ama bir gün ayrılırsam asla onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem bu çooook farklı bir duygu. :kedi:
Allah herkese Allah aşkından ziyade, insan aşkını da tattırsın gerçekten çok tatlıymış...

Hepimize hayatım hepimize en güzel günleri, en güzel zamanları versin Rabbim...
Kim beni duysa deli misin bekleme git başkasını bul vs diyorlar...
Sanki her insan birbirini tutarmış gibi...
Ben Allah korusun ama bir gün ayrılırsam asla onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem bu çooook farklı bir duygu. :kedi:
Allah herkese Allah aşkından ziyade, insan aşkını da tattırsın gerçekten çok tatlıymış...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Eski sevgilimle bende ayr ışehirde yaşıyordum ama sürekli içimde bi korku oluyordu şimdi başka kızla beni aldatıyomudur diye düşünüyordum sonrada saçmalama diyordum ama yinede ara sıra böyle korkularım oluyordu güveniyordum ama güvensemde aklıma böyle şeyler geliyordu yılda 1 kez yazları anca görüşebiliyorduk çok özlüyorduk yanına gitmeden 1 gün önce gözüme uyku girmiyordu çok mutlu oluyordum ama şehirlerimize dönünce çok ama çok üzülüyordum o günler aklıma geliyordu ağlayasım bile geliyordu ama bunlar ona olan sevgimi çoğaltıyordu güzel günlerdi

bende bi ara ayrılsammı diyordum ama çok seviyordum ama böyle olmaz diye ayrılmayı düşünmüştüm ama mesafe yüzünden ayrılmak mantıksız geliyor ONUN YANINA GİTMEDEN 1GÜN ÖNCESİNDEKİ HEYECAN,MUTLULUKK ÇOK GÜZEL

biz ayrıldık artık çok sıkılmıştım onla hiçbişi yapamıyorum diye soğudum ondan :S

Cnm, benim yazdiklarima dikkat edersen bu zorunlu ama bir sureligine olan ayriliga iliskin fikrimdi yoksa surekli boyle bir iliskinin saglikla yurumesi gercekten zor fakat benim anlayamadigim konu, madem guven, huzur olusmadiysa , 3 yil nasil bu iliskiyi surdurebildiniz?? :uhm: Neyse, sonuc olarak,sen asik oldugun kisiyi unutabildigine gore sorununu cabucak cozmussun demektir:sm_confused:

ya 3 yıl aynı şehirlerde yaşıosan uzun bi süre ama farklı şehiğrdeysen zaten 5-6 ayda bir görüşüyosanda 3 sene ne ki ? süreç uzuyo derken bunu kastetmiştim bazı şeyleri çok geç anlıyosun işte,ayrıca unutmadımki ben onu:asigim:

ya 3 yıl aynı şehirlerde yaşıosan uzun bi süre ama farklı şehiğrdeysen zaten 5-6 ayda bir görüşüyosanda 3 sene ne ki ? süreç uzuyo derken bunu kastetmiştim bazı şeyleri çok geç anlıyosun işte,ayrıca unutmadımki ben onu:asigim:

Cnm,haklisin,tabii ki 5-6 ayda bir gorusmek hicte saglikli degil,sizin suanki durumunuzu bilmiyorum ama bu iliskinin surmesini istiyorsaniz, iki tarafin da daha cok gorusebilmek icin , caba harcamasi gerekir diye dusunuyorum, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun...:teselli:

6.yıLını kutLuyoruz bu sene birLikteLigimizin..
6 yıL boyunca hep ayrı sehirLerde yasadık sadece beLLi zamanLArda bir kac günLügüne birLikte zaman gecirebiLdik.
yeri geLdi birbirimizin yokLugu cok agır geLdi yoruLduk
yeri geLdi buLusma zamanLarımız geLdikce dünyaLar bizim oLdu.
ama cok sükür hic düsmedik.her tökezLedigimizde bu günLerin bitecegini ve eLbet aynı catı aLtında yasayacagımız günLerin geLecegini düsünerek yürüdük bugünLere.
cok sükür ki az kaLdı.nisanLandık ve ALLAh nasip ederse 9ay sonraki dügünümüz icin gün sayıyoruz. Tüm yasayamadıkLarımızı da yasabiLmek adına o günün geLmesini heyecanLa bekLiyoruz.
Zor oLdukca zor bi yoL.ama sonu herseye bedeL opuyorumnanaktan

6 yıL boyunca hep ayrı sehirLerde yasadık sadece beLLi zamanLArda bir kac günLügüne birLikte zaman gecirebiLdik.
ama cok sükür hic düsmedik.her tökezLedigimizde bu günLerin bitecegini ve eLbet aynı catı aLtında yasayacagımız günLerin geLecegini düsünerek yürüdük bugünLere.
cok sükür ki az kaLdı.nisanLandık ve ALLAh nasip ederse 9ay sonraki dügünümüz icin gün sayıyoruz. Tüm yasayamadıkLarımızı da yasabiLmek adına o günün geLmesini heyecanLa bekLiyoruz.

sizi tebrik ediyorum canım ne guzel anlatmıssın,,sevgilinde sana destek olmus ne güzel benim tek taraflı cırpınıslarım bu ılıskıyı sadece 3 yıl goturebıldı,onun izmirde kalacak yeri benimse istanbulda hiçkimsem yoktu cıkmaza girmiş bi ilişkiydi Allah herkese hayırlı yazılar yazsın

bizde 9 ay sonra kavuşcaktık :) ama nasip değilmiş..

bizde ayrı şehirlerdeyiz malesef.. çok sık görüşemiyoruz doğal olarak.birbirimizi görmeyince gergin ve sinirli oluyoruz.sonucunda kavgalar artıyo. alttan almayı da bilmiyorsa çiftler ayrılıkla sonuçlanıyor ilişki.bizde sonunda kavuşacağımız gün olduğu için öyle böyle mesafelere katlanıp,anlayışlı olmaya çalışıyoruz birbirimize uzaklık bi ilişki için gerçekten sorun ama büyük bir sorun değil. gönül bağları sağlamsa uzaklık engelini gerçekten yenebiliyor.

sizi tebrik ediyorum canım ne guzel anlatmıssın,,sevgilinde sana destek olmus ne güzel benim tek taraflı cırpınıslarım bu ılıskıyı sadece 3 yıl goturebıldı,onun izmirde kalacak yeri benimse istanbulda hiçkimsem yoktu cıkmaza girmiş bi ilişkiydi Allah herkese hayırlı yazılar yazsın

tesekkür ederim tatLım.bu tek tarafLı koLay koLay götürüLemiyecek bi durum evet.kaLdı ki aynı yerde oLan insanLar biLe bunu tek basLArına götüremez.zaten götürüLmeye caLısıLanda 2kisiLik bi iLiski.hayırLısı oLsun ins.. Rabbim güzeL insanLarLa karsıLastırsın. :1hug:

bizde 9 ay sonra kavuşcaktık :) ama nasip değilmiş..

hayırLısı beri geLsin şer oLan cekip gitsin :1rolleyes:

Back
X