• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr ehirlerde olunca ve ayda ylda bir grnce..

canım ilk zamanlarda ilgi bekleniyor. ama adam yapmayınca napıcan delikafadulden
huy işte değişmiyor genelde erkekler böyle zaten. bayanlar daha çok önemsiyor ee olayda bu ya zaten o yüzden sürekli artan bir ilgi bekliyorlar ama zamanlar alışırsın sıkma canını ferah ol. bnde öyleydim kafamı çok yorardım aman niye aramadı etmedi falan diye olan bize oluo boşver rahat erkekler ya biz kadar değiller yani. yerimseniben
bnde bazen aramıorum bakıorum hemen arıo. demmki .çok alışıo hep ilgi beklıo. sonra neden aramadın dio işim vardı yada senden bekledim diyorum önce kızıyo ilgiye alışık ya :) sonra barışıyo napım canım hep ben hep ben olmaz yanı.. sende zamanla alışırsın canım :) ferah tut içini... biz yaklaşık 4 senedir birlikteyiz:)

canım bızde ekım 16 da 4.yılımıza gırıcez.cok sağol canım.Bende kendımı frenleyıp aramadığımda aynı gun aksam veya engec ertesı gun arıyo.Bılmıyorum sona doğru yaklastıkca ınsan dusunuyo cok tek bu dııl tabı bazı sorunlar var kafamda oyuzden endıselıyım bıraz.:sm_confused:

bıde 4 senedır uzerınde calıştığımız huyları var hala degıstıremedı endıselenıyorum bende.Degışmek kolay degıl tabı huy kısılık bu ama bılmıyorum ısta.Uzakta olunca daha ıı farkına varıyor ınsan bazı seylerın.Senınde ole sorunlar varmı ya mesala ben benı kırar ozur dılemez saatlerce kabul etmez hatasını ben artık sınırden aglarım fılan ancak ole aklı basına gelır yaptığını anlar.bu yonu cok dusunduruyo benı degısmeye calışıyo ama bı yaparsa 3 yapmıyo.Anlamadım valla napcam zman da gecıyo sevıyorum ama mantıklı dusununce..:gitme:

Bnmkı de baya bi mücadele etti hatasını kabullnmedi bi kızardı 3 gün aramazdı tripten yanına varılmazdı bn saatlerce uğraşırdım düzeLsin diye ağlama krizine girerdim
bir gün bana dedi ki aşkım sana yapmacık davranamam bn bi olay karşısında hemen yumuşayamıyorum zaman geçmesi gerek bunu sende biliosun dedi bunu duydum ya artık relax ım yanı. Eskisi gibi üstelemeyince nıye konuşmuosun falan diye oda artık sakınledi kızıo ama ertesi günü hemen barışıo üstüne gitmeyince meğer adamı tetikleyen bnmişim :)
konuşunca halloldu sorunlar
sennkı de halloLur sıkma canını arkadaşım

cnmmm bende ayrı şehirlerdeyim ama aramız bi saatttt çok uzak sayılmaz amaa neyapsan sorun oluyorrr..sürekli görüşme giibi olmuyo..2-3 haftada bi görüşmek cidden zor kimi zaman ayda bi oluyoo..ve dogal olarakk kavgada çıkıyoooo..amaaaaaaaaaaa onsuz olmaktansa ayda yılda bi görüşmeye razıyım:)eninde sonunda kavuşcaz sonuçta:)

Bnmkı de baya bi mücadele etti hatasını kabullnmedi bi kızardı 3 gün aramazdı tripten yanına varılmazdı bn saatlerce uğraşırdım düzeLsin diye ağlama krizine girerdim
bir gün bana dedi ki aşkım sana yapmacık davranamam bn bi olay karşısında hemen yumuşayamıyorum zaman geçmesi gerek bunu sende biliosun dedi bunu duydum ya artık relax ım yanı. Eskisi gibi üstelemeyince nıye konuşmuosun falan diye oda artık sakınledi kızıo ama ertesi günü hemen barışıo üstüne gitmeyince meğer adamı tetikleyen bnmişim :)
konuşunca halloldu sorunlar
sennkı de halloLur sıkma canını arkadaşım

ya canım varya aynı ya bukadar mı benzer olur.Oda aynı seyı dedı ben hemen anlamıyorum hatamı konusma sessız dur bıraz benı bana bırak ben belkı affet dıye kole olcam kapında daha ne desın dımı.Ama ben hala konusuyorum nıye yaptın neden yaptın aglama krızıne gırıyorum.Eskısı kadar dıılım tabı ama yıne arada aynı ben oluyorum.Huy bu işte.Ama konusa konusa hallettım sayılır artık okadar uzatmadan ben eseğım dıyo:sm_cool:.Arada yıne ınadı tutuyo ama ıdare edıyom ışte.Eskı halıne nazaran aslında su halı mucıze yanı.Artık senden de cozdüğünüzü duydumya gıtmem ustune ben tetıklıyorum gercektende.sagol canım.:1hug:

bizde ilişikimiz başladığından beri farklı şehirdeyiz elbette çok zor yani eksik kalıyor bazı şeyler bunu ikimizde çok fazla yaşıyoruz ama bu hiç sorun olmadı bizim için 1,5 saatlik yol o geliyor bazen ben gidiyorum senede bir kaç sefer sevgi olduktan sonra bu sorun olmamalı kişilere zarar vermemeli bence sevdikten sonra gerisi boş

Kızlar sonunda görüştük ama bu gün şehirlerimize geri döndük...çok kötüyüm ya çok zor bişe ..alışırım zamanla yine eskisi gibi mesajla idare etcez :(((

ilişkimizn 2 senesini 24 saat beraber geçirdik resmen o zmnlar üniwersitedeydik tabii o zmnda tartışıoduk ama birbirimizi çok sewioduk sor aokul bitti herkes memleketine dndü işte o zmn problemler çoğaldı 1 senedrde ayrıl barış idare edios hala sewioruz birbirmzi ayrılınca çok üzülüoz 2mizde wzge.çemeioruz ama çok dasorun yazşıoz şuan yine ayrıyız ona kalsa barışmak istio ama ben napcam bilmiom çok yoruldumu hissediom artık ama sewiom da off offff mafoldumben

üniversitede hep beraberdk 24 saat rüya gbydi o yıllar.bu sene okul bitti o trabzonda ben alanyada.elbetteki sorunlar çoğalıyo o büyük özlem bazı şeleri soruna çeviriyo ama ortada gerçek bi aşk olunca üstesndn gelinyo bi şekilde aşkın sınanıyo tökezliyo ama istenrse toparlanabilir bnce

üniversitede hep beraberdk 24 saat rüya gbydi o yıllar.bu sene okul bitti o trabzonda ben alanyada.elbetteki sorunlar çoğalıyo o büyük özlem bazı şeleri soruna çeviriyo ama ortada gerçek bi aşk olunca üstesndn gelinyo bi şekilde aşkın sınanıyo tökezliyo ama istenrse toparlanabilir bnce

sende bendensin desene şekerim bakalım nolucak sonumuz vereliniortak

ya canım varya aynı ya bukadar mı benzer olur.Oda aynı seyı dedı ben hemen anlamıyorum hatamı konusma sessız dur bıraz benı bana bırak ben belkı affet dıye kole olcam kapında daha ne desın dımı.Ama ben hala konusuyorum nıye yaptın neden yaptın aglama krızıne gırıyorum.Eskısı kadar dıılım tabı ama yıne arada aynı ben oluyorum.Huy bu işte.Ama konusa konusa hallettım sayılır artık okadar uzatmadan ben eseğım dıyo:sm_cool:.Arada yıne ınadı tutuyo ama ıdare edıyom ışte.Eskı halıne nazaran aslında su halı mucıze yanı.Artık senden de cozdüğünüzü duydumya gıtmem ustune ben tetıklıyorum gercektende.sagol canım.:1hug:

:hulya: yerimseniben

aşk için mesafe önemli deiğildir bence gerçekten seviyorsan başka ülkedede olsa sorun olmaz burnunun dibindede olsa sorun olmaz..

uzaktayken her şey çok zor..dokunamazsın.özlersin içinde kalır.her istedigin an sarılamazsın öpemezsin.tam olarak hissedemezsin onu ilk başlarda belki ama gün geçtikçe herşey sıradanlaşır.özlenmezsin bile.çünkü uzaklıga alışmıştır.özlesede özlemesede bir şey degişmeyecektir.sonra kavga edersin ama tam olarak barışamazsın.kavgalar genelde yanlış anlaşılmalardan çıkar çünkü msjlar senin anlatmak istediklerini anlatmazlar.senin gözlerindeki acıyı sevinci göstermezler onlar duygusuzdur sen her ne kadar duygulu olsanda.anlatmak istedigini anlatmazlar hissettirmezler.ve yanındayken kısacık olan günler o yokken inanılmaz uzarlar.msj atmasını beklersin aramasını istersin ama gelmezler saatlerce belkide günlerce yanınada gidemezsin çünkü başka bir şehirdedir.gitmek çok zordur.her zor anında yanında olamazsın agladıgında gözyaşlarını silemezsin.kafası bir şeye takıldıgında meşgul edemzsin.ne yazık kı duygusuz msjlardan başka seni ifade eden yoktur.telefonda konuşursun ama yetmez.saatlerce konuşsanda seni anlatmaya yetmez.sevgini aşkını anlatmaya yetmez.ve bir gün yetersiz kalan anlatımlar ayrılıkla sonuçlanır.üzülen sen olursun dogru düzgün konuşamamış olursun uzaktasın çünkü adam gibi yüzyüze kavga edememiş olursun.

mükemmel anlatmışsın...

ben ayni sehirdeyim ama antrermanlari ve babasinin isi yuzunden haftada bir kere goruyorum . oda 2 saat sadece . ama onu cok seviyorum. telefonla konusmak bile beni mutlu ediyor.
ne yapalim katlanmak zorundayim

bence artmaz o dediğiniz anca liseli aşıklarda olur.ben yanımda olmayan bir şeyler paylaşamadığım sevgiliyi ne yapayım ki.biz farklı şehirlerdeydik ama benim yaşadığım şehirde ailesi yaşıyor ve neredeyse bir yıldır burada görevlendirme çalışıyor benim için sağlık bakanlığının kapısını aşındırdı görevlendirme yaptırmak için.ve şuan gayet iyi.uzakken kavga ederdik sıcak yakın değildik ama şimdi her şey harika.

Back
X