- Konu Sahibi akli_karisik
canım ilk zamanlarda ilgi bekleniyor. ama adam yapmayınca napıcan delikafadulden
huy işte değişmiyor genelde erkekler böyle zaten. bayanlar daha çok önemsiyor ee olayda bu ya zaten o yüzden sürekli artan bir ilgi bekliyorlar ama zamanlar alışırsın sıkma canını ferah ol. bnde öyleydim kafamı çok yorardım aman niye aramadı etmedi falan diye olan bize oluo boşver rahat erkekler ya biz kadar değiller yani. yerimseniben
bnde bazen aramıorum bakıorum hemen arıo. demmki .çok alışıo hep ilgi beklıo. sonra neden aramadın dio işim vardı yada senden bekledim diyorum önce kızıyo ilgiye alışık ya :) sonra barışıyo napım canım hep ben hep ben olmaz yanı.. sende zamanla alışırsın canım :) ferah tut içini... biz yaklaşık 4 senedir birlikteyiz:)
canım bızde ekım 16 da 4.yılımıza gırıcez.cok sağol canım.Bende kendımı frenleyıp aramadığımda aynı gun aksam veya engec ertesı gun arıyo.Bılmıyorum sona doğru yaklastıkca ınsan dusunuyo cok tek bu dııl tabı bazı sorunlar var kafamda oyuzden endıselıyım bıraz.:sm_confused: