• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr ehirlerde olunca ve ayda ylda bir grnce..

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Sevgilisinden ayrı şehirde yaşayanlar,bu sebepten dolayı ayrılanlar????ayrı şehirde olunca sevgi dahada artarmı(özlicek,daha az görücek,daha çok kıymetlenicez) yoksa tersine azalırmı..?? böyle bi durumda neler olur_?

bizimki artıda arttı şuan evliyiz..:asigim:

ben ondan 400 km uzaktayım ve 15 tatil olunca-yaz tatilinde falan görüşüyoruz görüşmek zor oluyo iş-okul falan filan birbirimizi göremiyoruz diye ayrılma noktasına bile gelmiştik ama sonradan vazgeçtik aklıız başımıza gelince mesafe yüzünden ayrılırmaz

eski erkek arkadaşım istanbuldaydı bn eskişehrde. aşk çok kuvvetli olunca yürüyor. tbi bzı sorunlar oluyr arada. bir çok şeyi eksik yaşıyorsn ama sevgi çok büyükse bu sorunlar çok ufak kalıyor.

eski erkek arkadaşım istanbuldaydı bn eskişehrde. aşk çok kuvvetli olunca yürüyor. tbi bzı sorunlar oluyr arada. bir çok şeyi eksik yaşıyorsn ama sevgi çok büyükse bu sorunlar çok ufak kalıyor.

bende böyle düşünüyorum ama birde sizin fikirlerinizi merak ettimm böyle bi konu açtım

ayrı şehirlerdeyiz ve 4 yılı devirdik şuan nişanlıyız
ama çok zor oluyor. bi çok şeyi eksik yaşadım.. çoğu şeyi ise yaşayamadım.. içimde özlem her geçen gün artıyor.. evlenince yapamayıpta yapmak istediğin o kadar çok şey oluyorki..

İlk kez birini bukadar çok özlüyorum.içimde tuhaf bi duygu hissediyorum(özlem).onu düşündükçe yine tuhaf oluyorum özlüyorum onu hemde çok...yaz gelsede görüşsek,tatil olsada görüşsek falan hep böyle...sık sık konuşamıyoruzda..ara sıra 5 gün oldu hala konuşmadık.telefonuda bozuk...msnde açıyor ama bitürlü ikimizde aynı anda açmıyoruz.bütün gün boyu onun açmasını bekledim.yok..bekleyince açmıyor kapatınca açıyor.çok zor oluyor ama sevgi tüm zorluklara dayanırmış bunuda çok iyi anlıyorum...gün geçtikçe hem özlemim hemde sevgim artıyor..opuyorumnanaktan senağlama

saolun kızlar yaaa kafamı karıştırdınız yeni birisiyle tanıştım biseminerde baya eğlendik bi-iki aydır telde ve msnde konuşuyoruz ciddi bişey yok ama mesafe şimdiden problem yaratıyoooo

ben iki sene yürütebildim uzaktan ilişki.
1.5 sene sanırım.
yürüyor , zor yürüyor tabii..

büyük konuşmayım ama artık zor benim için mesafe..
her an yanımda olabilecek ve benim de yanında olabileceğim birine ihtiyacım var.

biz aynı şehirde oldumuz halde ayda yılda bi görüşüos zemuszemus ağlanacak halime gülüyorum kafayı yedim heralde galiba sanırsam CADIARZU

uzmanlık alanım olan bi konu şimdi buraya döktürmek isterdim ama kısa yazmaya calısıcam
ayrı şehirlerde we ayda yolda bir hatta hiç görüşemeyince aşk biter mi???
bu aradaki bagın yani aşkın sewginin gücüne baglı
çok sewersin tabi bu sewgi karsılıklıdır beklersin bi umutla
cok sewersin ama cok acı cekersin ben bu acıya dayanamıorum der bitirirsin
sewersin hemde cok ama karsı taraf senin gibi deildir senin yaptıını yapmıodur senin gibi sewmiodur yada ilişkiye biter gözüyle bakıp önemsemiodur we ilişki biter
iki insan birbirini cok sewiosa ne uzaklık ne baska bişe hiçbişe engel deildir
sewen insan özler hasret ceker gözyası döker isyan eder belki uzaklıga ama bekler binbir umutla bekler
birbirinden uzakta olan iki insan bulusmalarının hayalini kurar o kısacık anı en güzel sekilde en dolu sekilde en mutlu sekilde gecirmek için hayal kurarlar
bu aradaki sewgiyi arttırır özledikce sewer hasret cektikçe baglanır
onun yanında olmak onu mutlu edebilmek için herseyi yapar
bu söylediklerim birbirlerini cok sewen ama uzak olan sewgililer için gecerli
ama tam tersi de olur
uzak die önemsemez ilişkisini uzaklık koparır bi şekilde birbirlerinden we biter
yalnız zor olan beklemektir çünkü insan cok seyler yasar
aşkı da kişiyi de yıpratabilir bazen tamiri zordur ama onarınca daha da büyür aşk
bazen sesini duymak yetmez işte dersin şuan o yanımda olmalıydı herkesin sewgilisi yanındayken ben tekim bu adaletsizlik dersin
ihtiyacın olduu an sesinden baska hiçbişeyiyle yanında olamaz
ona dokunmak gözlerine bakmak istersin ama bunu yapamazsın beklemen gerekir
yada calan telefona alo dediinde sesini duymanla bogazının düğümlenmesi bir olur sesin titrer we gözlerinden yaşlar akar konusamazsın üzülürsün kalbin acır
ama bunları neden yasarsın sewdiiin için yasarsın o da seni sewdiği için yasarsın
uzkataki ilişkiyi dewam ettirmek zordur
canlarım bu zor seylerin hepsini ben yasadım bazen zor olsada iiki yasıorum onu daha cok sewiorum diorum
benden bu kadar uzun oldu ama kusura bakmayın içimi dökmek istedim bi yandanopuyorumnanaktan

uzaktayken her şey çok zor..dokunamazsın.özlersin içinde kalır.her istedigin an sarılamazsın öpemezsin.tam olarak hissedemezsin onu ilk başlarda belki ama gün geçtikçe herşey sıradanlaşır.özlenmezsin bile.çünkü uzaklıga alışmıştır.özlesede özlemesede bir şey degişmeyecektir.sonra kavga edersin ama tam olarak barışamazsın.kavgalar genelde yanlış anlaşılmalardan çıkar çünkü msjlar senin anlatmak istediklerini anlatmazlar.senin gözlerindeki acıyı sevinci göstermezler onlar duygusuzdur sen her ne kadar duygulu olsanda.anlatmak istedigini anlatmazlar hissettirmezler.ve yanındayken kısacık olan günler o yokken inanılmaz uzarlar.msj atmasını beklersin aramasını istersin ama gelmezler saatlerce belkide günlerce yanınada gidemezsin çünkü başka bir şehirdedir.gitmek çok zordur.her zor anında yanında olamazsın agladıgında gözyaşlarını silemezsin.kafası bir şeye takıldıgında meşgul edemzsin.ne yazık kı duygusuz msjlardan başka seni ifade eden yoktur.telefonda konuşursun ama yetmez.saatlerce konuşsanda seni anlatmaya yetmez.sevgini aşkını anlatmaya yetmez.ve bir gün yetersiz kalan anlatımlar ayrılıkla sonuçlanır.üzülen sen olursun dogru düzgün konuşamamış olursun uzaktasın çünkü adam gibi yüzyüze kavga edememiş olursun.

uzaktayken her şey çok zor..dokunamazsın.özlersin içinde kalır.her istedigin an sarılamazsın öpemezsin.tam olarak hissedemezsin onu ilk başlarda belki ama gün geçtikçe herşey sıradanlaşır.özlenmezsin bile.çünkü uzaklıga alışmıştır.özlesede özlemesede bir şey degişmeyecektir.sonra kavga edersin ama tam olarak barışamazsın.kavgalar genelde yanlış anlaşılmalardan çıkar çünkü msjlar senin anlatmak istediklerini anlatmazlar.senin gözlerindeki acıyı sevinci göstermezler onlar duygusuzdur sen her ne kadar duygulu olsanda.anlatmak istedigini anlatmazlar hissettirmezler.ve yanındayken kısacık olan günler o yokken inanılmaz uzarlar.msj atmasını beklersin aramasını istersin ama gelmezler saatlerce belkide günlerce yanınada gidemezsin çünkü başka bir şehirdedir.gitmek çok zordur.her zor anında yanında olamazsın agladıgında gözyaşlarını silemezsin.kafası bir şeye takıldıgında meşgul edemzsin.ne yazık kı duygusuz msjlardan başka seni ifade eden yoktur.telefonda konuşursun ama yetmez.saatlerce konuşsanda seni anlatmaya yetmez.sevgini aşkını anlatmaya yetmez.ve bir gün yetersiz kalan anlatımlar ayrılıkla sonuçlanır.üzülen sen olursun dogru düzgün konuşamamış olursun uzaktasın çünkü adam gibi yüzyüze kavga edememiş olursun.

çok doğru diyrsun kavganı bile yapamazasın her eşy yarım yaşanır yıpranan sen olursun olayları tma anlamıyla anlayamazsaın telefondaki bir se ve msn deki görüntüden başka bir şey olamazasın acaba ne zmaan görüşürz diye yer bitirisin kendini yıpratırsın yıpranırsın uzaktan yaşamak çok acı verir bu zorlukları başa çıkabilecek güç bulanalr densin bende artık yok gözüm yemiyor böylesi bir aşkı arkadaşına analtırken bile ilişki bile dmek zor olur çünkü görüştüğün yan yana durdğun alar o kadar azdır ki vel hasılı uzaktan ayrı şehirlerden aşk yürütmek zormafoldumbenmafoldumben

ben uzakta bi ilişki yaşadım 1 yıl boyunca.tanışmamızdan 2 ay sonra benden çok çok uzağa gitti.3-4 ayda bir ancak görüşebiliyoduk.işin içine iş yoğunluğu,gittiği yere adapte olamama,stres girince de sürekli kavga eder hale gelmiştik.küçük bi sorun büyüyo da büyüyodu.özlem bi yandan güzel ama bi yandan da ilişkiyi çok yıpratıo..ben çok yıpranmıştım 1 yıl boyunca.bi de işin içine kıskançlık,nerdeydin gibi şeyler de girince çok çok zor oluo.şu an başka sebeplerden dolayı ayrıyız.sevgi olunca sürüo ama yıpranıosun.

ilk 3 sene aynı şehrdeydik hala da aynı şehirdeiz.ünwyi kazanınca farklı yerlere gttik..sadece bayramda yaz tatilinde bide arada ufak tefek gdip gelmeler olcaktı..biz daha ünv ye kayıt yaptrmadan başladı sorunlarımız ve 1 yıl öle böle devam etti.yaz oldu döndük izmire herşey yolundaydı ama şimdi okulların açılması yaklaştı ve ayrıldık hemde o istedi..sırf uzaklık yüzünden bana dediği bu..bence kişilere bağlı demekki sevgisi güçlü değil,güvenemiyor kendine..ama elbette uzakta yürüyen ilişkilerde var

aylardır çıkıyoruz...arada ayrılık oldu tabi.bi ara ayrılıyoduk mesafe yüzünden.şimdi ayrılalım ,görüştüğümüz zaman çıkmaya başlarız dedi (hiç görüşmedik daha,en son geçen yıl uzaktan görmüştüm)bende kızdım yani kızmak derken öyle şeymi olurmuş falan dedim sen beni hiçbir zaman anlayamadın zaten dedim neyini anlayamadım falan yaptı sölemedim bide ayrılırken bile beni sevdiğini söylüyodu bana bi yalan uydurdu ben solcuyum falan gibisinden onları önemsemedim sonra demek çok seviyomuşsun beni,bundan sonra hiç ayrılmam dedi ve gün sayıyorum artık çok azz kaldı görüşmeye.ben onu çok seviyorum oda beni seviyordur böyle düşünüyorum ve öyle görüşüp,ertesi gün ayrılan tiplerden değildir

Back
X