Ayrı Kalamadık Barıştık, Fakat... :/

ohh ohh ne güzel hemen atlamışssın adam özür dileyince.yetmemiş nasıl dağıldığını sölemişssin.az bile davranıyor sana.üzgünüm.
katılıyorum arkadaşa. ayrıldıktan sonra umursamıyor görünmeniz gerekirken siz ne kadar dağıldığınızi söylemişsiniz ve affetmeniz için onun çaba göstermesi gerekirken çok kolay teslim olmuşsunuz. sizi kaybetmekten korkmuyor. sizce bu ilgisizliği hakediyor musunuz? tercih sizin..

Nede olsa terazi burcu
Valla bunun burçla ilgisi yok, adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmışsın daha nasıl davranmasını bekliyorsun ki?

Hem o hatalı hem sen alttan alıyorsun, nerdeyse özür dileyeceksin. Bu ilişkinin sonu görünmüyor.

ayrilma kavgamizi ateşleyen bendim :/ bilmiyorum sanirim çok özlediğim için böyle oldu

ayrilma kavgamizi ateşleyen bendim :/ bilmiyorum sanirim çok özlediğim için böyle oldu
Yanlış yapıyorsun canım, sağlıklı bir şekilde bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan sıkı bir burun sürtmesi gerek, burnu sürtülmüyorsa salla gitsin zaten hayatını mahvettiğine değmez. Bundan daha çekilebilir öküzler de çıkar karşına

Bu arada denemişi denemekten hayır gelmez

bizim ayriligimizda sudan sebepdi goreve gitmisti bende biraz ustune gitmistim bizimle ilgili tartistik filan oyle oldu ustune gitmemeye calisiyorum. Normaldede boyle birisi umursamaz davraniyor bazen cok umursuyor ortasi yok canim

Malesef sizden olmaz bence. Önceki konunuza da baktım orda da pek normal davranmıyorsunuz karşılıklı olarak.
Hadi ilk iletişime siz geçtiniz arkasından arayacağım dedi aramadı. Siz ısrarla arayıp yazmışsınız çok yanlış. Az gururlu olun siz kadınsınız bırakın o arasın, merak etsin, düşünsün..
Zaten adamın işi zor, belki çok sağlıklıda düşünemiyor üstüne gittikçe gitmişsiniz.
Ama bana kalırsa her nekadar kabullenmek istemesenizde ne siz bu adama, nede bu adam size göre göre.

Kışın bi olayda yaralanmıştı ordan kalma bir korku var bisey olcak diye oyuzden israrli aradim evet 1.5 yil sonra bati girevine gelcek ama yanimdayken bir problem yok uzaktayken boyle oluyoruz

Kışın bi olayda yaralanmıştı ordan kalma bir korku var bisey olcak diye oyuzden israrli aradim evet 1.5 yil sonra bati girevine gelcek ama yanimdayken bir problem yok uzaktayken boyle oluyoruz

Ya tamam vardır korkuların zor bi mesleği var da genede ısrarla aramamalıydın. O görünce aramak istiyosa arardı zaten.
Ayrıca düşünsene adam belki operasyonun ortasında ısrarla zırt zırt telefon Eğer gerçekten böyleyse çok fenaa .
O zaman sen sessiz bekliceksin. Bakalım ne kadar ısrarla arıyor ilgileniyor. Baktın aynı devam ediyor hiç zorlama bırak gitsin.
Ayrıca gerçek karakteri böyle atarlıysa o dahada kötü. Böyle adamla, böyle bi meslekteyjen sende bu kadar takılırken ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…