- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi BayanRapunzeeel
-
katılıyorum arkadaşa. ayrıldıktan sonra umursamıyor görünmeniz gerekirken siz ne kadar dağıldığınızi söylemişsiniz ve affetmeniz için onun çaba göstermesi gerekirken çok kolay teslim olmuşsunuz. sizi kaybetmekten korkmuyor. sizce bu ilgisizliği hakediyor musunuz? tercih sizin..ohh ohh ne güzel hemen atlamışssın adam özür dileyince.yetmemiş nasıl dağıldığını sölemişssin.az bile davranıyor sana.üzgünüm.
Aynen.Neden bu kadar ısrarcısın? Mesaj mesaj mesaj YOk arama bi dur ya. Madem barısmıssınız bıraz ağırdan alsaydın kendini
Nede olsa terazi burcuadam dengesiz. sanki peşinden koşuyomuşsunuz gibi olmuş.
Valla bunun burçla ilgisi yok, adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmışsın daha nasıl davranmasını bekliyorsun ki?Nede olsa terazi burcu
ayrilma kavgamizi ateşleyen bendim :/ bilmiyorum sanirim çok özlediğim için böyle olduValla bunun burçla ilgisi yok, adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmışsın daha nasıl davranmasını bekliyorsun ki?
Hem o hatalı hem sen alttan alıyorsun, nerdeyse özür dileyeceksin. Bu ilişkinin sonu görünmüyor.
Yanlış yapıyorsun canım, sağlıklı bir şekilde bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan sıkı bir burun sürtmesi gerek, burnu sürtülmüyorsa salla gitsin zaten hayatını mahvettiğine değmez. Bundan daha çekilebilir öküzler de çıkar karşınaayrilma kavgamizi ateşleyen bendim :/ bilmiyorum sanirim çok özlediğim için böyle oldu
bizim ayriligimizda sudan sebepdi goreve gitmisti bende biraz ustune gitmistim bizimle ilgili tartistik filan oyle oldu ustune gitmemeye calisiyorum. Normaldede boyle birisi umursamaz davraniyor bazen cok umursuyor ortasi yok canimYanlış yapıyorsun canım, sağlıklı bir şekilde bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan sıkı bir burun sürtmesi gerek, burnu sürtülmüyorsa salla gitsin zaten hayatını mahvettiğine değmez. Bundan daha çekilebilir öküzler de çıkar karşına
Bu arada denemişi denemekten hayır gelmez
Kışın bi olayda yaralanmıştı ordan kalma bir korku var bisey olcak diye oyuzden israrli aradim evet 1.5 yil sonra bati girevine gelcek ama yanimdayken bir problem yok uzaktayken boyle oluyoruzMalesef sizden olmaz bence. Önceki konunuza da baktım orda da pek normal davranmıyorsunuz karşılıklı olarak.
Hadi ilk iletişime siz geçtiniz arkasından arayacağım dedi aramadı. Siz ısrarla arayıp yazmışsınız çok yanlış. Az gururlu olun siz kadınsınız bırakın o arasın, merak etsin, düşünsün..
Zaten adamın işi zor, belki çok sağlıklıda düşünemiyor üstüne gittikçe gitmişsiniz.
Ama bana kalırsa her nekadar kabullenmek istemesenizde ne siz bu adama, nede bu adam size göre göre.
Kışın bi olayda yaralanmıştı ordan kalma bir korku var bisey olcak diye oyuzden israrli aradim evet 1.5 yil sonra bati girevine gelcek ama yanimdayken bir problem yok uzaktayken boyle oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?