Ayrı Kalamadık Barıştık, Fakat... :/

Kacan kovalanirmis..

Hayır niye zırt zırt arayıp mesaj atarsınız ki..? Zaten adam dönmüş özür dilemiş.. Affetmişsiniz.. Yazmayın, aramayın.. O sizi arasın.. Biraz bekleyin bakalım cidden pişman mı değil mi? Adam şimdi "" amaaaan zaten dünden razıymış.. Çantada keklik.. Ben aramasam da olur.. Nasılsa arayacak.. "" kafasında rahat.. Az geride durun...

Son düzenleme:
Dün goruntulu aradı Iste yok masaja gidecegim de şöyle boyle sacma sapan kiskandirma çabalarına girdi tabi tabi gidersin orda eminim dedim sonra sende yedin mi bunu dedi farkindaysan ben guzellik uzmanıyim ayni zamanda masoz sertifakamda var umarim açıklayıcı olmustur dedim.

Bi ara yakin arkadasimdan msj geldi kim o dedi 4 kere sinirli sekilde ne onemi varki neden merak ettin dedim sonra merak etmedim dedi. Suanda cok merak ediyosun dimi gberiyosun meraktan dedim. Gece 2 kere daha goruntulu aradi internet paketini bitirdi :) simdi baktim yenilemis bi gunaydin bile yazma özürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…