- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatlerce konustuklarımız da oldu kafalar farklı işte olmayınca olmuyo bazı konularda anlaşamıyoruz hiç ben ortayolcuyum o değil. Güzel bi noktaya değinmişsiniz aile konusunda. Biz hiç dahil etmedik aileleri içine ama annem az çok hissediyo bir şeyleri benceGenelde benim gördüğüm ayrı kalınca araya bir sogukluk giriyor ve evlilikte ayrı kalmak olursa konu ailelerde bir şekilde karışıyor sarpa sarıyor..çözülmeyecek bir sorunsa öyle, böyle çözülmez zaten.. Çözülebileceğini düşünüyorsan güzel ortamlar yaratıp, konuşulup çözülebilir hala ilgi ve sevgi varsa eger..
Teşekkürler uzunca yazdıgınız için.. 3 gün çok az bize 2 gün ayrı kalmıstık bi kere yol alamadık..Ben denedim ayrı kalmayı , ben çok sevdiğim icin eşim olacak adamı dayanamadım benden ne isterse yaparım dedim , ki zaten adim attim küs olduğum kvdenin gelip elini öptüm barıştım o zamanlar .
Eşim olacak adam da kafasında bitirmiş , çünkü bir şeyleri düzeltebilecegini inanmamış .
İçimdeki s3vgi mi alışkanlık mi bilemiyorum bana biraz zaman ver demişti ben kızmıştım eşini sevip sevmediğini nasıl olur bilmezsin diye.
Sorundan kaçmak , ayrı yaşamak bunu halletmez , eşiniz de sizin gibi gonulluyse , istekliyse , kendinize 3 gün zaman verin ikiniz de ayrı ayrı oturup sıkıntıları bir kağıda yazın belirlediğimiz aksam da çayınızı , kahvenizi alıp karşılıklı sıkıntınızı ve çözümünü birbirinize söyleyin .
Keyfi olarak değil ama eşimin işi dolayısıyla 2-3 ay ayrı kaldık. O ayrılık döneminde ben boşanmaya karar verdimBirkaç kere teklif ettim bunu eşime sonucunda evden gitti ama ertesi gün geri geldi. Bir değil birkaç problemimiz var küstük olmadı, saatlerce konustuk olmadı. Biraz ayrı kalmak, ayrı kaldıgımızda düşüncelerm ne olacak ona bakmak istiyorum. Acaba doğru bi karar mı deneyip eşi değişen daha özenli olan var mı? Cevaplarken konusup bi arpa boyu yol alamadığımızı da göz önünde bulundurun lütfen..
Keyfi olarak değil ama eşimin işi dolayısıyla 2-3 ay ayrı kaldık. O ayrılık döneminde ben boşanmaya karar verdimo kadar iyi geldi
Şaka bir yana cidden boşanmaya karar verip yapamayacağımı anlayınca bizim evlilik yoluna girdi. Ama böyle keyfi ayrı kalalım demekle olur mu bilmiyorum... bizim mecburi idi ayrılık
Boşanmak istemesinin nedeni sevgisinin bitmesi değil ki , sevgisine aşkına rağmen umduğunu bulamadığından boşanmak istiyor konu sahibi. İkisi çok farklı benceBoşanma aşaması aklına gelen kişi zaten her şeyi bitirmiştir benim gözümde.. Ondan sonra ne yaparsan yap boş.. Sevgi bitmiş. Ayrı kalsanız ne değişecek ki.. Şu an boşanmayı düşündüğünüz adama olan aşkınız bitmiş zaten..
Evet iletişimde idik. Günde 1 defa soğuk soğuk konuşuyordukAyrı kaldıgınızda iletişimdeydiniz siz hatta tartışmıstınız dimi?
Bizim bu ayrı kalma süreci eşimin bana yaptığı haksızlıkları bi nebze anlamasına yardımcı olur mu bilemem esas istediğim bu
Saatlerce konusup iletişim kuramayan bi biz varız heralde. Ben burada dertlenirken aglarken o arkadaşlarıyla oturuyo konusuyo egleniyo. O da mutsuz kendi de söyledi bosanmak istediğimi söylediğimde hiç mi güzel günümüz olmuyo bizim dedi. Oluyo tamam ama genel anlamda mutsuzum. Birbirimizi anlıyoruz hatta konustukca istemediğim şeyler duymaya basladım ondan. Artık konusmak istemiyorum. Hem istemiyorum hem telafi etsin istiyorum çaresiz hissediyorum kendimi kimseye de anlatamıyorum ne eşime ne baskasına sadece burası var.Sizin ciddi anlamda iletişim probleminiz var
Ayrıca ne sen ne eşin tam anlamıyla empati yapamıyorsunuz bence
Bu iki soruna yoğunlaşıp bunları çözseniz iyi bir evliliğiniz olur diye düşünüyorum
Size dışardan bir el lazımSaatlerce konusup iletişim kuramayan bi biz varız heralde. Ben burada dertlenirken aglarken o arkadaşlarıyla oturuyo konusuyo egleniyo. O da mutsuz kendi de söyledi bosanmak istediğimi söylediğimde hiç mi güzel günümüz olmuyo bizim dedi. Oluyo tamam ama genel anlamda mutsuzum. Birbirimizi anlıyoruz hatta konustukca istemediğim şeyler duymaya basladım ondan. Artık konusmak istemiyorum. Hem istemiyorum hem telafi etsin istiyorum çaresiz hissediyorum kendimi kimseye de anlatamıyorum ne eşime ne baskasına sadece burası var.
O belki mantıklı olabilir bir ayMecburiyet yok da aynı evde de çözemiyoruz
Unutacak kadar uzun süreli olmaz 1 ay falan ayrı kalalım ölçüp tartalım kendimizi diyorum
Evet en azından öyle derim
Saatlerce konusup iletişim kuramayan bi biz varız heralde. Ben burada dertlenirken aglarken o arkadaşlarıyla oturuyo konusuyo egleniyo. O da mutsuz kendi de söyledi bosanmak istediğimi söylediğimde hiç mi güzel günümüz olmuyo bizim dedi. Oluyo tamam ama genel anlamda mutsuzum. Birbirimizi anlıyoruz hatta konustukca istemediğim şeyler duymaya basladım ondan. Artık konusmak istemiyorum. Hem istemiyorum hem telafi etsin istiyorum çaresiz hissediyorum kendimi kimseye de anlatamıyorum ne eşime ne baskasına sadece burası var.
Tesekkur ederim terapiste geleceğini sanmıyorum küçük bi yerdeyiz zaten git gel yapmamiz lazim. Aslında evlilik icin degmez mi deger dur bakalim belki kendi teklif ederSize dışardan bir el lazım
Bi terapiste gitseniz keşke imkanınız varsa
Bende ancak dua edebilirim senin için :)
Bu 1 aylik donemde aslında kendime bakmak istiyorum yapabilir miyim diye. Hem de esimi vicdaniyla basbasa birakmak. Risk midir bilemiyorum denemeden. Su noktada yapabilecegim ne kaldi diye de düşünüyorum. Iletişim sikintisinda da artik şöyle düşünüyorum konuştukça gerçekten anlasamiyoruz yani o tamam sen mutlu olacaksan bu boyle olsun diyecek biri hic olamadi. Sordugumda da kafa yapısını anliyorum ben her seye tamam karicim diyen bi insan degilim sana kimse bir sey demeyecek mi gibi seylee söylüyor. Bu kafaya ısrarla anlatıyorum bak herkes ayni seylerden mutlu olmaz ben senin bana verdigin degeri ozeni burdan anliyorum diye ama yok. Yani anladim az cok düşüncelerini hatta konuştukça bazi konulardaki gercek dusuncelerini ogrendikce daha da üzülüyorum.Ayrı kalmak insanı yalnızlığa iter, ve sonunu özleme çıkartabilir.
Ama herkeste aynı etkiyi edip etmeyeceği bir muamma olur.
Ve 1 ay kadar bir döneme ihtiyacın var, bu dönemde hep kafan 'nolacak bakalım' şeklinde çalışacak.
Seni beynen çok rahat bırakmayacak aslında.
Bunca sorunun arasında acaba bu riske giremesen mi bilemedim.
Yani tüm konularını biliyorum ve çoğuna da eklemişimdir, ''aranızda iletişim dışında sıkıntı yok.''
Bunu destek alarak çözme şansınız nedir? Aile danışmanları vs?
Cok iyi dusun, ciddi bir karar olur 1 aylik surec. Tum cozumler tukendi dersen, her seye hazirim dersen yap...Bu 1 aylik donemde aslında kendime bakmak istiyorum yapabilir miyim diye. Hem de esimi vicdaniyla basbasa birakmak. Risk midir bilemiyorum denemeden. Su noktada yapabilecegim ne kaldi diye de düşünüyorum. Iletişim sikintisinda da artik şöyle düşünüyorum konuştukça gerçekten anlasamiyoruz yani o tamam sen mutlu olacaksan bu boyle olsun diyecek biri hic olamadi. Sordugumda da kafa yapısını anliyorum ben her seye tamam karicim diyen bi insan degilim sana kimse bir sey demeyecek mi gibi seylee söylüyor. Bu kafaya ısrarla anlatıyorum bak herkes ayni seylerden mutlu olmaz ben senin bana verdigin degeri ozeni burdan anliyorum diye ama yok. Yani anladim az cok düşüncelerini hatta konuştukça bazi konulardaki gercek dusuncelerini ogrendikce daha da üzülüyorum.
Bi siz yoksunuz canım.. biz de varız konuşup iletişim kuramayan..
Kavga ettiğimizde gidip arkadaşlarıyla eğlenme kısmı dışında aynı şeyleri ben de yaşıyorum..
Eşimle de olmuyo eşimsiz de olmuyo. Öyle bir durumdayım ki.
Halledilmeyecek çok büyük sorunlar yok ama, aramızda anlamsız bir soğukluk var, beni eşimden iten..
Senin şuanki probleminin kaynağı ne de bu kadar mutsuzsun, ne yaşandı ?
Sevgililik donemimiz kisaydi surekli hediyeler alir cok ozenli davranırdı. Yüzük taktik sakindik düğün yaklaştıkça o streste bu yüzüne sahit olmustum aslinda hatta ertelemek istedim düğünü ama sevgim ağır bastı evlendim. Düşünüyorum hala 1 aylik arayi zaten ben giderim heralde aileme. Her seye hazir miyim? Hem hazırım hem değilim. Hazırım artik cabalayip cabalayip ayni yerde saymak yipratiyo. Değilim icimde bi yerlerde hala bi umut, guzel gunleriniz de var sizin diyen bi ses var. Iyi günümüz de cok oluyo evde surekli sakalasiriz guleriz ama duygusal anlamda hep eksik hissettim ben kendimi. Hani o bana dolu dolu gelse bazi seyleri gormezden gelirdim.Cok iyi dusun, ciddi bir karar olur 1 aylik surec. Tum cozumler tukendi dersen, her seye hazirim dersen yap...
Peki iyiyken nasilsiniz, hic iyi gununuz oluyor mu boyle ic ice olan?
Sevgiliyken nasildi?
O soğukluk her şeye bedel iste. Annemin kırıldığı bi mevzu var bi de esimin ilgi anlaminda eksiklikleri. Bunlari defalarca konustum artik konusmak istemiyorum. Bugun de sordu sinirli bi sekilde ne oldu niye böylesin kac gundur diye anlatmadim anlatmama sebebim su; bunun icin mi kusuyosun diyip kendini savunup biraz zaman geçince yine ayni olacak olmasi.
Seni çok iyi anlıyorum.. bir yerden sonra bırakıyorsun konuşmayı dahi değil mi..
Çünkü konuşup, kırıldığın noktaları belirttiğin halde içindeki her şeyi döktüğün halde yine aynı şeyi yaptığında daha fazla kırılıyorsun değil mi..
Daha değersiz hissediyorsun kendini değil mi..
Bunu zaman zaman ben de yaşıyorum ve çok iyi biliyorum bu duyguyu..
Bırakıyorum sorunum ne ise içime atıyorum ona dökmek yerine, neden ; çünkü anlatsam ve yine aynı şekilde davransa daha fazla üzüleceğim..