Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin üzerine çok gidiyorsunBirkaç kere teklif ettim bunu eşime sonucunda evden gitti ama ertesi gün geri geldi. Bir değil birkaç problemimiz var küstük olmadı, saatlerce konustuk olmadı. Biraz ayrı kalmak, ayrı kaldıgımızda düşüncelerm ne olacak ona bakmak istiyorum. Acaba doğru bi karar mı deneyip eşi değişen daha özenli olan var mı? Cevaplarken konusup bi arpa boyu yol alamadığımızı da göz önünde bulundurun lütfen..
bence mesele şu;O zaman emin olurum bir şeylerin değişmeyeceğinden en azından.
ben de bunları yazacaktım :)1 ay evde ayrı kal!bunu da açıklama..
Gunde kac kez ariyorsan aramayi kes,mesaj yazma(atiyorum vatsapta cevrimici ol ama cvp verme)sorarsa unuttum dönmeyi! De...gayet normal bir tavirla...
Geldiginde guler yuzle hosgeldin de ama (surat asmadan) sonrasinda ilgilenme...
Eline teli al telle ilgilen,ya da tv ac komedi turunden seyler izle ayri koltukta kahkahalarini duysun....
Konusmak icin hamle yaptiginda kisa net cevaplar ver ,konusmayi surdurme...
Ailenle ilgili dertlestigin ya da konustugun konulari acma....
Yakınlastigi ya da seninle sohbet etmeye calistigi zamanlarda kendine bir iş bul(bulasik,camasir seni oyalayacak,ondan daha onemli olacagini dusunecegi bir mesgale telle de yakinini arayabilirsin)..
Ayri odaya gecip yalnizlikla mükafatlandirma yanindayken yalniz hissetmeli...
Bir yere cikalim mi derse yorgunum,ya da bir bahane bul...
Bunlari tripsiz asla tepki gibi algilamasina musade edecek bir tavir sergileme unutma ne samimi ne soguk,ortasi...hep gulucuk olsun suratinda...ve asla o konusmadan konusma,sessizlige bürün....
Verecegi tepki bir kac gun degismeyebilir ama eninde sonunda korku baslayacak bunun icin asla sabırsizlanma,dönüs panikle,kaybetme korkusuyla karisik bir hissiyatla kendine gelmis olacak...
Kısaca rutinden çık,farkli bir sen gorecek bu da 10 kez ayri kalmaya deger bir iz birakacaktir, birakmazsa emin ol kafan da cozum belli zaten....
Bunlari yaparken kizginligina yenilip tartisma cikarma,esas madde bu tartisma yok.....Sen bir ay bu sekilde davranirken kendini de bir cok konuda sınıyorsun aslinda ve sen de de degisim basliyor....
Ve lutfen unutma
Kavga yok
Sohbet yok
Arama yok
Guleryuz var
Her zaman ki senden eser yok....cogunlukla ise yaramistir.....Seninle ilgili tum davranislarini suzgecten gecirmesi icin bir surec baslayacak....
Denemesi bedava......sadece 1 aycık bir zaman....
Söylediklerim ve söylemiş okuduklarım eşini savunmak olmasın, ama ihanetin, şiddetin, hakaretin vs olmadığı evlilikler şansı hak eder ya... O yüzden ayrılmak en en en son seçenek olsun diyorum...Iste onlari bile cok görüyor ya bana asil orda kiriliyorum. Hic asagilamadim kimsenin yaninda küçük dusurmedim hani vardir ya toplumda kocasini ezen ama kiymetli olan kadinlar onlardan olmadim. Maddi olarak illa suraya gidelim demisimdir ama ayda yilda bi kere. Onda da sen evlenmeden önce surekli gezmiyodun ki bahanesi. Gezmis tozmus olsam ondan da beklemekte hakliymisim. Ya benim yasim belli. Tam gezme yaslari. Evlendim diye eve mi hapsedicem kendimi. Yani ne hissettirdigini burdan sana yansitamiyorum ama sanki hakkin yok der gibi tavırları var..
1 ay evde ayrı kal!bunu da açıklama..
Gunde kac kez ariyorsan aramayi kes,mesaj yazma(atiyorum vatsapta cevrimici ol ama cvp verme)sorarsa unuttum dönmeyi! De...gayet normal bir tavirla...
Geldiginde guler yuzle hosgeldin de ama (surat asmadan) sonrasinda ilgilenme...
Eline teli al telle ilgilen,ya da tv ac komedi turunden seyler izle ayri koltukta kahkahalarini duysun....
Konusmak icin hamle yaptiginda kisa net cevaplar ver ,konusmayi surdurme...
Ailenle ilgili dertlestigin ya da konustugun konulari acma....
Yakınlastigi ya da seninle sohbet etmeye calistigi zamanlarda kendine bir iş bul(bulasik,camasir seni oyalayacak,ondan daha onemli olacagini dusunecegi bir mesgale telle de yakinini arayabilirsin)..
Ayri odaya gecip yalnizlikla mükafatlandirma yanindayken yalniz hissetmeli...
Bir yere cikalim mi derse yorgunum,ya da bir bahane bul...
Bunlari tripsiz asla tepki gibi algilamasina musade edecek bir tavir sergileme unutma ne samimi ne soguk,ortasi...hep gulucuk olsun suratinda...ve asla o konusmadan konusma,sessizlige bürün....
Verecegi tepki bir kac gun degismeyebilir ama eninde sonunda korku baslayacak bunun icin asla sabırsizlanma,dönüs panikle,kaybetme korkusuyla karisik bir hissiyatla kendine gelmis olacak...
Kısaca rutinden çık,farkli bir sen gorecek bu da 10 kez ayri kalmaya deger bir iz birakacaktir, birakmazsa emin ol kafan da cozum belli zaten....
Bunlari yaparken kizginligina yenilip tartisma cikarma,esas madde bu tartisma yok.....Sen bir ay bu sekilde davranirken kendini de bir cok konuda sınıyorsun aslinda ve sen de de degisim basliyor....
Ve lutfen unutma
Kavga yok
Sohbet yok
Arama yok
Guleryuz var
Her zaman ki senden eser yok....cogunlukla ise yaramistir.....Seninle ilgili tum davranislarini suzgecten gecirmesi icin bir surec baslayacak....
Denemesi bedava......sadece 1 aycık bir zaman....
Eşim de bana çiçek almasa da sımsıkı sarılsa sevdiğini söylese vs :)ben de bunları yazacaktım :)
utopikuye istersen ülke değiştir, düşünceler de seninle gelecek.
aynı evin içindeyken eşine yalnızlığı yaşat.
işe yarar mı, bence yaramaz.
çünkü sen romantik ve hassassın. kocan senin bu yönünü çocuksu ve gereksiz buluyor. bazı erkekler zamanla değişiyor, bazıları aynı kalıyor.
şans mı desem, kısmet mi?
annene terbiyesizlik yapmıyorsa o meseleyi büyütme. senin annen onun için uzak akraba. aynı hassasiyetle yaklaşmasını bekleyemezsin.
gezmek, sarılmak, sürekli sevgi sözcükleri duymak, erkeklerin çoğu için çok lüzumsuz.
benim eşim de başlarda böyleydi. şimdi 14 yılı devirdik. sürekli beni sevdiğini söyler, sarılır, sırnaşır. şimdi de ben bunalıyorum.
buldum şımarıyorum yani :)
ama hala çiçek almaz bana. ona verilen paraya yazıkmış. pasta alır. iyi en azından pastayı da seviyorum sonuçta :)
Bulamıyorum uygun bir işÇalışmama sebebin nedir arkadaşım yazdıysan da göremedim k bakma
Evet biraz öyle oldu napim kimseye anlatamıyorum baskaBin tane konu acmıssın eşinle ilgili
Eşinin haksız oldugu noktalar cok ama sen evde de böyleysen adam bunalır ki
Her düşündüğüne konu acmıssın
Ne kadar cok incelemiş eleştirmissin
Hiç
Oluruna bırakmayı denedin mi evliliğini
Eşimi seviyorum sadece hayal kırıklıgına ugradıgım zamanlarda ister istemez uzaklasıyorum. Yani evet sorun fikir ayrılıkları. Beklenti konusunda da insan eşinden de bir şeyler beklemeyecekse ne anlamı var ki diye düşünüyorumbence mesele şu;
sen eşini sevemedin.
her hatası senin için aşılmaz dağ oldu.
bu da muhtemelen fikir ayrılıklarınızın fazla olmasından.
bu evlilikte mutlu değilsen bence uzatmaya gerek yok, bitir.
çünkü beklentiler yorar ve evlilik sürekli beklentilerle zindana döner.
asgari beklenti, azami mutluluk.
O evde ben ailemde. Ailesinin yanına gitmez o.Ayrı kalınca siz nerede o nerede kalacak , ve ne kadar süre ; bu önemli.
Eğer siz kendi evinizde kalırsanız , o anne evine giderse ve kısa bir süre belirlerseniz aranızda belki çözümü olur diye düşünüyorum.
Eşim inatçıdır. Aynen öyle sana bir şey denmeyecek mi der. Ben şu an aynı evde kendi halimde takılmaya basladım.Söylediklerim ve söylemiş okuduklarım eşini savunmak olmasın, ama ihanetin, şiddetin, hakaretin vs olmadığı evlilikler şansı hak eder ya... O yüzden ayrılmak en en en son seçenek olsun diyorum...
Esin inatçı bir adam sanırım. Sen ona hataları sundukça o sana "sen mi doğrusun" der gibi çıkışıyor. Savunma mekanizmasıdır bu psikolojide. Sana bir süre bunu yapmayı bırak o zaman ne yapacak demiş okkandaki sebepte budur aslında.
Bir dene, kaybın olur mu bu kadar şeyden sonra? Bence olmaz...
Sen inandır kendini, zor belki ama de ki bu iş düzelecek. Ondan sonrada bu şekilde bir dene bakalım...
Böyle mi olur gerçekten? :/O zaman hiç bir işe yaramaz.
Yalnızlığın tadını çıkarır. Yalnızlığa alışır.
Siz geldiğinizde geri püskürtür sizi.
Böyle mi olur gerçekten? :/
Şu an uzun süreli bi sessizliğe gömüldüm bakalım ayrı kalmaya henüz hazır olmadıgıma karar verdimBence böyle olur.
Ancak eşine çok aşık , evine yuvasına çok bağlı erkek , eve geldiğinde evi boş görür ve üzülür. O bile bir süre sonra.
Önce keyfince yayılır. Sonra arkadaşlarıyla istediği saat takılır. Eve getirir.
Yer içer , gezer.
Sizde emin ellerde olduğunuz için kafası rahat olur.
Ben böyle düşünüyorum.
Sizde eve döneyim mi, ha döndüm döneceğim, gelmedi, yeterince üstüme düşmedi diye anne evinde beklersiniz.
Belki sadece , " bir hafta gidiyorum , düşün tart bende öyle yapacağım diye söyleyip bir süre sınırı koyabilirsiniz. Bu işe yarar mi bilemem ama.