Hayır hatta çok daha şefkatli oluyor rahat uyuyor bi tek kv demlerde geç uyuyor yada orda da uyuya kalıyoBaşka bi yerde kaldığınızda da ayrı mı uyuyorsunuz peki
Siz yatak odasında değilken orada zaman geçiriyor ve siz yokken orada uyuyorsa sorunun kaynağı sizsiniz.Nereyi bılursa orada uyuyor gece kalkıp yanıma gelmek yerine kendine yatak yapıyor
O zaman kesin evi değiştirinHayır hatta çok daha şefkatli oluyor rahat uyuyor bi tek kv demlerde geç uyuyor yada orda da uyuya kalıyo
Defalarca odayı degistirdim yatagın yerini şeklini oglumla eşimin yattıgı odada bile yattım çocugun oda takımı yok ve malesef oda da yok yani 3 4yıldır ev arıyorum buluyorum Olumsuz oluyo defalarca aradık ev yok yatagı degiştiremedim yatak odasına girmez pekfilmdeli6220521 .!.:Siz yatak odasında değilken orada zaman geçiriyor ve siz yokken orada uyuyorsa sorunun kaynağı sizsiniz.
Fakat eşiniz hiçbir şekilde kendi yatağınıza yatmıyor, oturmak için bile kullanmıyorsa orayı başka bir şey var derim.
Dile kolay 4-5 yıl diyorsunuz.
Hiçbir insan durduk yere 5 yıl koltuk köşelerinde orada burada yatmaz, her yeri tutulur bir kere.
Bugüne kadar bu sorunu nasıl sıradanlaştırdığınıza şaştım kaldım.
Oda değiştirilir, tv alınır, çocuk kendi odasına ayrılır, yatak değiştirilir, ev değiştirilir ve hiçbiri çözüm olmuyorsa koca değiştirilir yani.
Eşinizin duygudurumunun yerinde olduğundan emin misiniz?
Sizin yerinizde olsaydım tek göz olsa dahi o evden kaçmıştım şimdiye kadar.Defalarca odayı degistirdim yatagın yerini şeklini oglumla eşimin yattıgı odada bile yattım çocugun oda takımı yok ve malesef oda da yok yani 3 4yıldır ev arıyorum buluyorum Olumsuz oluyo defalarca aradık ev yok yatagı degiştiremedim yatak odasına girmez pek
Bunları konunuza yazın ki insanlar tek tek sormak zorunda kalmasın. Temelinde hep bunlar yatıyordur. Allah rahmet eylesin bu arada, melek oldu şimdi yavru.İlk bebeğim vefat etti elifimi unutmam imkansız ama takdir böyleymiş oglum u çok istedim bir daha anne olamazsın dedikleri nde yıkıldım 2 3yıl hamile kalamadım anbe olmayı çok istedim o yüzden
Aşırı ilgili yimdir evimiz ufak oldugu için oglum bizim odamızda yatıyor döbsm döneö ayrı da yatırdım ama bişey degismsdi
Çok şaşırdım bir aylık bebeği odanızdan çıkartırsanız aranızdaki bağı ömür boyu kurabilecekmisiniz , bebeği yanınızda yatırın bile diyen uzmanlar var dünyaya gelmiş sizden başka kimseye güvenmeyen yavrucak odanızdan ayrı Nasıl yatar ... Adem Güneş'in güvenli bağlanma kitabını tavsiye ediyorum ... Herkesin kendi evladı ve kendi fikri fakat bebişiniZe üzüldümBunları konunuza yazın ki insanlar tek tek sormak zorunda kalmasın. Temelinde hep bunlar yatıyordur. Allah rahmet eylesin bu arada, melek oldu şimdi yavru.
Ayrıca çocuğun yeri anne baba yatak odası değildir yani ben 1 aylık oğlumu kendi odamda yatağımda yatırmıyorum. Herkesin yeri ayrı, inşallah eşiniz düzelir ama psikolojik bence, dr'a gitmeyi kabul etmez diyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Yatak odasının havası darlıyordur belki, odada 3 kişi yatmak sıkıyor boğuyordur?
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
çok enteresansiniz 5 yaşında çocuk değil bu ve evet bir aylık çocuğun yeri annesinin yani hatta yatağıdır bir adamın gideceği varsa gider yapacağı varsa yapar tam tersi o bebeğin varlığı eğer sağlamsa aile temeli güçlendirir ilişkiyiBunları konunuza yazın ki insanlar tek tek sormak zorunda kalmasın. Temelinde hep bunlar yatıyordur. Allah rahmet eylesin bu arada, melek oldu şimdi yavru.
Ayrıca çocuğun yeri anne baba yatak odası değildir yani ben 1 aylık oğlumu kendi odamda yatağımda yatırmıyorum. Herkesin yeri ayrı, inşallah eşiniz düzelir ama psikolojik bence, dr'a gitmeyi kabul etmez diyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Yatak odasının havası darlıyordur belki, odada 3 kişi yatmak sıkıyor boğuyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?