ayrı uyumak ....

Başkası mı var acaba düşünürken bile içim acıyor

Nereyi bılursa orada uyuyor gece kalkıp yanıma gelmek yerine kendine yatak yapıyor
Siz yatak odasında değilken orada zaman geçiriyor ve siz yokken orada uyuyorsa sorunun kaynağı sizsiniz.
Fakat eşiniz hiçbir şekilde kendi yatağınıza yatmıyor, oturmak için bile kullanmıyorsa orayı başka bir şey var derim.
Dile kolay 4-5 yıl diyorsunuz.
Hiçbir insan durduk yere 5 yıl koltuk köşelerinde orada burada yatmaz, her yeri tutulur bir kere.
Bugüne kadar bu sorunu nasıl sıradanlaştırdığınıza şaştım kaldım.
Oda değiştirilir, tv alınır, çocuk kendi odasına ayrılır, yatak değiştirilir, ev değiştirilir ve hiçbiri çözüm olmuyorsa koca değiştirilir yani.
Eşinizin duygudurumunun yerinde olduğundan emin misiniz?

Parmakla gösterilirdik ilk zamanlar eşim gözünü ayıramazdı benden nasıl bı hale geldik anlamıyorum

Defalarca odayı degistirdim yatagın yerini şeklini oglumla eşimin yattıgı odada bile yattım çocugun oda takımı yok ve malesef oda da yok yani 3 4yıldır ev arıyorum buluyorum Olumsuz oluyo defalarca aradık ev yok yatagı degiştiremedim yatak odasına girmez pek

[QU"imgehayal, post: 46220526, member: 213746"]O zaman kesin evi değiştirin[/QUOTE]
Ev arıyoruz ama yok

Şimdi uyandırdım ve yatağa götrdüm

Sizin yerinizde olsaydım tek göz olsa dahi o evden kaçmıştım şimdiye kadar.
5 yılda bulunmaz mı ev, bence pek de hevesli değilsiniz bu konuda.
Satın almaya gerek yok, küçük büyük iyi kötü farketmez, böyle kuruntulu, insanın hayatını etkileyen bir sorundan dolayı insan ardına bakmadan kaçar.
Eşinizin saçma sapan ruhsal takıntı haline getirdiği bir durum söz konusu ve yaşadığınız çok üzücü bir olayı okudum diğer iletinizde.
Belki de eşinizde kalan travmadır bu, uzmanlardan yardım almanızda fayda var.

Gercekten ilginç bi durum , cinsel hayatınızda iyimiş acaba sebep ne ? Bende merak ettim . Bi ara benim yatak odam da küçüktü daralıyodum , hep salonda yatıyodum . Ama eşimde benle yatıyordu? Acaba evde nuksa filan mı var ? Yani düşmanınız filan var mı? Bunu hiç düşündünüz mü?

Bunları konunuza yazın ki insanlar tek tek sormak zorunda kalmasın. Temelinde hep bunlar yatıyordur. Allah rahmet eylesin bu arada, melek oldu şimdi yavru.
Ayrıca çocuğun yeri anne baba yatak odası değildir yani ben 1 aylık oğlumu kendi odamda yatağımda yatırmıyorum. Herkesin yeri ayrı, inşallah eşiniz düzelir ama psikolojik bence, dr'a gitmeyi kabul etmez diyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Yatak odasının havası darlıyordur belki, odada 3 kişi yatmak sıkıyor boğuyordur?

Yatak odanız dar, kasvetli vb bir oda mı? Eğer öyleyse ayrı yatmak istemesine pekala bu da bir sebep olabilir. O odada daralıyordur, size içten içe kızgınlığı da varsa aşmaya çalışmıyordur, böylesi kolayına geliyordur.
Uzun da bir zaman olmuş, alışmıştır tek başına yatmaya.

Eğer sizinle ilgili devamlı dile getirdiği, anlamadığınızı iddia ettiği bir konu varsa tekrar dile getirin, aşmaya çalışın, o konuda çözüme yönelik davranın bakalım ne olacak?

Bir tanıdığımıza aynısı olmuştu , her yerde çok Mutlu'lar fakat aynı yatakta yatamıyorlardı , yatağında kötü insanların Pislik işleri çıktı .. Eşiniz oturma odasında mesela yanınıza yattığınızda aynı tepkiyi veriyor mu..

Çok şaşırdım bir aylık bebeği odanızdan çıkartırsanız aranızdaki bağı ömür boyu kurabilecekmisiniz , bebeği yanınızda yatırın bile diyen uzmanlar var dünyaya gelmiş sizden başka kimseye güvenmeyen yavrucak odanızdan ayrı Nasıl yatar ... Adem Güneş'in güvenli bağlanma kitabını tavsiye ediyorum ... Herkesin kendi evladı ve kendi fikri fakat bebişiniZe üzüldüm

Acaba büyü falan mı dedim kendi kendime ..bir yakınimjn başınada gelmişti bu şekil bir olay..Özellikle yatak odası mi? Evden taşının yada nebileyim bir iyi hocaya falan mı gitseniz ..

Ya yasak sanırım böyle şeyleri konuşmak ama benim aklıma da başka şeyler geliyor. Kötü insanların kötü işlerinin simgeleri hani.. muska vs gibi. Araştır bi. Her yeri iyice bi gözden geçir bence, normal değil çünkü. Bi süre salona yer yatağı yap ikinize, ya da koltuğu falan aç. Madem sen orda yatamıyorsun ben burda senle yatıcam de.

Bakalım yine içi daralacak mı? Yani sana yönelik bi şey olsa normal zamanlarda sevmez ilgilennmez, hatta boşanmak ister. Çok garip çok. Böyle gitmez ama bişeyler yap. Boşanmakla tehdit bile edebilirsin.

Cogu insan buyu muska vs demis ben boyle seylere inanmam o yuzden aranizda ciddi sizin farketmek istemediginiz bir durum oldugunu dusunuyorum. Seven insan sarilir uyur bana gore. Birseyler ters bunun ne oldugunu siz bulacaksiniz.

çok enteresansiniz 5 yaşında çocuk değil bu ve evet bir aylık çocuğun yeri annesinin yani hatta yatağıdır bir adamın gideceği varsa gider yapacağı varsa yapar tam tersi o bebeğin varlığı eğer sağlamsa aile temeli güçlendirir ilişkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…