- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Siz Adem Güneşin Anadolu pedagojisine göre bebek büyütüyor olabilirsiniz, bu şekilde büyütmeyenleri böyle yargılama hakkı mı veriyor Adem Güneş size??Çok şaşırdım bir aylık bebeği odanızdan çıkartırsanız aranızdaki bağı ömür boyu kurabilecekmisiniz , bebeği yanınızda yatırın bile diyen uzmanlar var dünyaya gelmiş sizden başka kimseye güvenmeyen yavrucak odanızdan ayrı Nasıl yatar ... Adem Güneş'in güvenli bağlanma kitabını tavsiye ediyorum ... Herkesin kendi evladı ve kendi fikri fakat bebişiniZe üzüldüm
Walla su yorumdan sonra pek iyi şeyler gelmedi aklıma evi bi kolaçan et Allah yardimcin olsunSagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
beni böyle kabul et diyor ya ben etmem eminim ki benden sonra evleneceği kadının bi tarafından da ayrılmaz .5 yıldır ayrı yatmak ne ,açık yazayım sevişmeye gelince odaya girmeyi biliyor ama.6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyo
özel olmazsa cinsel hayatiniz ne ara oluyor madem ayri yatiyor. istiyormu?6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
son 3 yıldır aynı evdeyiz ev buluyoruz tam taşınmaya karar veriyoruz olmuyor çok fazla sorunlarımız var bir türlü belimizi dogrultamadık ne yapsak olmuyor hiç bişey olmazsa evde bişey bozuluyor ve tamir parası vs . son 6 yılda 3 4 tv aldık çünkü bozuluyor bi şekilde 3 tane süpürge aldık evden kaşıklarıız bile kayboldu hattta d....t kartımız bile kayboldu durup dururken yok bulamıyoruz eşim çalışıyor ama ucu ucuna geçiniyor oysa hiç lüks alışkanlıgımız yok yetmiyor şaşırdı oda iş arıyorum markete başvurdum ama haber beklemiyorum sabah 6 akşam 6 da bitecek işim oglum u kreşe verme sanşım hiç yokSizin yerinizde olsaydım tek göz olsa dahi o evden kaçmıştım şimdiye kadar.
5 yılda bulunmaz mı ev, bence pek de hevesli değilsiniz bu konuda.
Satın almaya gerek yok, küçük büyük iyi kötü farketmez, böyle kuruntulu, insanın hayatını etkileyen bir sorundan dolayı insan ardına bakmadan kaçar.
Eşinizin saçma sapan ruhsal takıntı haline getirdiği bir durum söz konusu ve yaşadığınız çok üzücü bir olayı okudum diğer iletinizde.
Belki de eşinizde kalan travmadır bu, uzmanlardan yardım almanızda fayda var.
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yokGercekten ilginç bi durum , cinsel hayatınızda iyimiş acaba sebep ne ? Bende merak ettim . Bi ara benim yatak odam da küçüktü daralıyodum , hep salonda yatıyodum . Ama eşimde benle yatıyordu? Acaba evde nuksa filan mı var ? Yani düşmanınız filan var mı? Bunu hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?