ayrı uyumak ....

adam rahat edemiyodur belki yatak odasında biriyle aynı yatakta vs. Söylediği doğru olabilir. Hep kötüyü düşünmeyin bence.

Siz Adem Güneşin Anadolu pedagojisine göre bebek büyütüyor olabilirsiniz, bu şekilde büyütmeyenleri böyle yargılama hakkı mı veriyor Adem Güneş size??

Benim çocuklarım hiç benimle aynı odada yatmadı, odamız müsait değildi, ikiz bebeklerim oldu, hangisiyle nasıl yatabilirdim, yatmadım.
Ve ne uyku sorunu ne bağlanma sorunu yaşadık çok şükür gayet de düşkünüz birbirimize, çok da mutlular.
Kimsenin bebeğine "üzülmeyin" yani

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Walla su yorumdan sonra pek iyi şeyler gelmedi aklıma evi bi kolaçan et Allah yardimcin olsun

Arkadasim meraba oncelikli. Bu siteye senin İÇin uye oldum ozellikle. Cunku ayni sorun bende de var. Benim esim de ayni senin esin gibi ayri yatar ama beni sevmediginden degil yatakta tek yatmaya alisik oldugundan dolayi. Bende defalarca sordum niye benimle yatmak istemiyn gibisinden. Bence senin esin de ayni sebebden dolayi yatmiyordur seninle

çok özür diliyorum sizi üzmek istemem ama çocuğunuz o evde vefat ettiyse veya yatak odanızda eşiniz belki de o yüzden girmek istemiyordur.

babam yatak odasında, yatağında vefat etti 10 sene önce.
vefatından sonra 2-3 ev değiştirdik hala annemle babamın yatağında gidip uzanamam.

beni böyle kabul et diyor ya ben etmem eminim ki benden sonra evleneceği kadının bi tarafından da ayrılmaz .5 yıldır ayrı yatmak ne ,açık yazayım sevişmeye gelince odaya girmeyi biliyor ama.

Neden hemen bosan deniliyor ki.
Bekara kadin bosamak kolay derler ayni o hesap oldu artik.
Ben bekar halimle bile anladim ki konu sahibi esinizde bence ciddi piskolojik rahatsizlik var.
Sizi kaybetme korkusunu cok yogun yaşıyor ve simdiden sizsiz bir hayat uygulamaya çalışıyor.
Bence ilk once doktora çıkın m
Pek inanmakta istemiyorum ama bir evinizde Mevlüt kuran okutsaniz belki ruhende ferahlarsiniz.

Başka yerde sorun yok, yatak odasında var..
Sizle olan münasebetinde sorun yok, yatak odasında var..
Bu durumda o odada ona kötü hissettiren bişey var.
Kötü bir enerji, onu sıkan, boğan bir hava veya yasaklı şeyler.. Bilemeyiz ama var bişey belli ki.
Oda mı küçük, sevmediği bir ev mi?

bi de sorun evde mi sizde mi çözemedim. başka yerdeyken pekala beraber yatıyormuşsunuz. taşınmayı hiç mi düşünmediniz?

Yazık günah değil mi ya?
Kadın ne kadar üzülüyor ama adam hiç umursamıyor.
Çözümü ne kadar basit hem de.
Doktora gidip danışmanın nesi fobi anlamadım?
Ayrı bir eve taşınmak ya da yatak değiştirmek çok mu zor?
Bilmiyorum ya ben okudukça daha çok üzülüyorum,konu sahibini de yıpratmak istemiyorum,zor ya.. Çok zor.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.

Çok inanmam ama kötü şeyle yapmış olabilirler. Yada oda kasvetlidir ağırlık basıyordur uyuyamıyordr.
Yatak odasını varsa fazladan oturma odasıyla değiştirin. Oturma odasını yatak odası.. Yatak odasını da oturma odası olarak.
Hatta imkan varsa yeni yatak alın. Duvarlar koyu renkse açık renge boyayın.. Belki ozaman düzelebilir.

Adam ilgi gösteriyor seviliyor sırf uyumuyor aynı yatakta

Doğru anladım ise sorun ne

Îki çocuk ike zaten sen de sızarsın bir köşede

Sevişmek için aynı yatakta yatma zorunluluğu yok ki

Madem adam o odayı sevmiyor değiştirin odayı eşyaları azalt

Görümcemin burnu rahatsız odanın kapısı kapanınca boğuluyor gibi oluyorum haca yetmiyor gibi geliyor diyorbence psikolojik zira tatilde otel odasında vs gayet güzel kalıyor

özel olmazsa cinsel hayatiniz ne ara oluyor madem ayri yatiyor. istiyormu?

son 3 yıldır aynı evdeyiz ev buluyoruz tam taşınmaya karar veriyoruz olmuyor çok fazla sorunlarımız var bir türlü belimizi dogrultamadık ne yapsak olmuyor hiç bişey olmazsa evde bişey bozuluyor ve tamir parası vs . son 6 yılda 3 4 tv aldık çünkü bozuluyor bi şekilde 3 tane süpürge aldık evden kaşıklarıız bile kayboldu hattta d....t kartımız bile kayboldu durup dururken yok bulamıyoruz eşim çalışıyor ama ucu ucuna geçiniyor oysa hiç lüks alışkanlıgımız yok yetmiyor şaşırdı oda iş arıyorum markete başvurdum ama haber beklemiyorum sabah 6 akşam 6 da bitecek işim oglum u kreşe verme sanşım hiç yok

Bu tamamen eşinin ruh haline bağli.
Ilk zamanlar bende eşime deli divaneydim. Yani surekli dip dibe ki ben eşimle ortaokulu liseyi universteyi ayni siralarda bitirdik, hatta stajerlik eğitimimizi bile ayni bankada aldik.
Ilk zamanlarda bende eşin gibiydim
Hem kaybetme korkusu, hemde bu kadar yakin olmanin verdiği gidemez benden bir yerenin rahatliği... Bence rahat birak eşini biraz, ilgilenme, bir müddet konuşma, umursama, sana nasil yoksun gibi davraniyorsa sende ona bir muddet bu sekilde davran. Cunku bende esin gibiyken benim eşim bana bu şekilde davrandi ve ben benden gidebilir dusuncesi ile kendime geldim...

olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…