ben bunun gelenekle ilgisi olduğunu sanmıyorum aslında. bu evrensel bişey dünyanın her yerinde böyle. çünkü aşık insanlar beraber uyumak isterler. hatta bi klişe olarak demezler mi evlilik teklifi ederken ''her gece senle uyuyup her sabah senle uyanmak istiyorum'' diye. insan sevdiği adama ya da sevdiği kadına sarılarak uyumak ister bu çok doğal. bence ayrı uyumak kötü bişey, hatta bi psikoloğun ilişkiler hakkında konuşmasını dinliyordum tv de, ''küs bile olsanız gece olunca o yatağa aynı anda girin ve ayrı yatmayın, biriniz yatıp biriniz sabaha kadar televizyonun önünde uyuklamasın ya da eşinizle kavga edince eline yastığını verip koltuğa postalamayın, aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirmek istiyorsanız ya da bağınızın azalmasını istemiyorsanız bunlara dikkat edin'' diyordu. aslında gelenek diye değil, istedikleri için birlikte uyur çiftler.
Iste farkli mekana gidince belli olur o ..bahane mi diyorsun canım
Okurken aynı şeyi düşündüm dip temel bi temizle bak bakalım evine.. inşallah düzelirsiniz..Ban yemek de istemiyorum ama sen evini iyice bi gözden geçir, yastık yorgan, yatak altı. Ne bileyim. Neyse Allah yardımcın olsun.
Ben genellemelerin dışında bir insan olduğum için tuhaf geliyor zaten bana.
Aşkla alakalı bir şey değil.
O zaman mantık evliliği yapan insanların ayrı yatması gerekirdi.
Sonuçta aşık insanlar birlikte uyumak istiyorsa.
Burada birbirine deli gibi aşık olup da aynı yatakta yatmayan çiftler de var.
Milletin ne yaptığıyla pek alakadar olmam. Hayat felsefem.
Ama burdaki konuları okuyup yorum yazarken milletin ne yaptığıyla alakadar olmuş oluyorsunuz direkt olarak. Bu platform alakadar olmamaya pek imkan tanımıyor. Ayrıca hayat görüşünüze tabi ki saygı duyuyorumbenim gibi düşünmek zorunda hiç değilsiniz ama bana da sizin düşünce tarzınız tuhaf geldi. Siz bir yastıkta kocamayın o zaman ne diyeyim
tebrikler alakayı kurmuşsunuz da.
Size niye dert oldu benim böyle düşünmem anlamadım??
EVin dip köşesini ara . Yatağın altına dolapların üstüne iğne deliğine kadar ara bence malesef oluyo böyle şeyler , ay inşallah düzelir eşinin durumu .olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok
olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok
Hayır hatta çok daha şefkatli oluyor rahat uyuyor bi tek kv demlerde geç uyuyor yada orda da uyuya kalıyo
Şuan elimizde ki parayla çok zor onu da harcamayalım diye sakladımEvden taşınma şansınız var mı?
Boşanma ihtimal i canımı yakıyor ama sevmiyor bencedeBence sevmiyor sadece aile düzeniniz bozulmasın diye hem çocuk için hemde kendi düzeni bozulmasın diye boşanmak istemiyor.Sonunda zaten boşanırsınız o ister..sizin için hayırlısı olsun çünkç tek başınıza gereksiz yıpranıyorsunuz,sizde insansınız..
Boşanma ihtimal i canımı yakıyor ama sevmiyor bencede
Erken Boşalma sorunu vardı konuştum o aralar düzelmişti sorunca tam ve net bi cevap vermiyor uyuya kalmışım gibi şeyler söylüyor bazen hafta da 3 4 kez oluyor bazen olmuyorben konunuzu iyice bir düşündüm ama çok karar veremedim.
yani tam anlamamış da olabilirim.
bence sadece birlikte yatmamanız çok bir veri değil, bir çok çift var bu şekilde tercih eden.
siz bir mesajınızda bundan başka sorun yok demişsiniz, bir diğer mesajınızda cinsel ilişki sıklığının bazen bir kaç ayda bire düştüğünü söylemişsiniz.
o kadar aza düşüyorsa arkasında başka şey aramak lazım diye düşünüyorum. hani her evlilikte sıklık değişir elbette ama ayda birler falan hiç kimse için normal değildir herhalde.
her şekilde o istemese bile sizin ihtiyaçlarınızı hiçe sayması hoş değil.
bu şekilde hiç konuştunuz mu?
bir de sizi gönderip, ben yatağa gelicem deyip gelmemesi enteresan, ertesi gün sorduğunuzda ne cevap veriyor?
ya da artık bu işin bir kuralı olsun dediniz mi hiç?
Benimkide tv açık uyuyor bana evlenmeden öncede demişti.Biliyorum ama bunu yaşayanlar varsa nasıl çare buldular onu anlamaya çalışıyorum sırf bu nedenle boşanmakta ne kadar dogru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?