ayrı uyumak ....

Ben genellemelerin dışında bir insan olduğum için tuhaf geliyor zaten bana.
Aşkla alakalı bir şey değil.
O zaman mantık evliliği yapan insanların ayrı yatması gerekirdi.
Sonuçta aşık insanlar birlikte uyumak istiyorsa.
Burada birbirine deli gibi aşık olup da aynı yatakta yatmayan çiftler de var.
Milletin ne yaptığıyla pek alakadar olmam. Hayat felsefem.

benim eşimde böyleydi bir ara. şimdi de ben yatamıyorum öyle. ayrı ayrı yatıyoruz. bence bu bir sorun mu kişinin karakterine ve sosyal yaşamına göre değişir.

Ama burdaki konuları okuyup yorum yazarken milletin ne yaptığıyla alakadar olmuş oluyorsunuz direkt olarak. Bu platform alakadar olmamaya pek imkan tanımıyor. Ayrıca hayat görüşünüze tabi ki saygı duyuyorum benim gibi düşünmek zorunda hiç değilsiniz ama bana da sizin düşünce tarzınız tuhaf geldi. Siz bir yastıkta kocamayın o zaman ne diyeyim

tebrikler alakayı kurmuşsunuz da.
Size niye dert oldu benim böyle düşünmem anlamadım??

tebrikler alakayı kurmuşsunuz da.
Size niye dert oldu benim böyle düşünmem anlamadım??

Bu cümleyi de hiç sevmem Birine bişey söylersin ''sana mı dert oldu'' der :) ya da ''sana mı battı'' der, en sevmediğim cümleler Niye dert olsun bana dert falan olmadı düşüncenize saygı duyduğumu da söyledim, sadece ''ayrı yatmak kötü bişey değil'' dediniz, ben de ''bence kötü vs vs'' dedim.. Burda çoğu insan birbirini alıntılayarak konuşup fikirlerini söylüyorlar, ha eleştiriye gelemeyen insanlar olunca kavga çıkıyor ama çoğunlukla gayet seviyeli bi tartışma ortamı oluyor, herkesin düşüncesi birbirine dert mi olmuş oluyor yani :)

Az çok konularınızı biliyorum .öncelikle Allah yardımcınız olsun.sizinki karman çorban bi ilişki.hep çabalayan taraf sizsiniz.eşinixin hiçbir gayretini göremiyorum ben burda.azıcık fedakarlık gösterse sizde yorulmazsınız.sizinli yorgun bir ilişki.heyecan yok bir amaç yok çocuk huysux ev dağınık eşyalar iç karartıcı kaynana elti kayın ayrı

bi alem sizin romatizmal bir rahatsızlığınız vardı sanırım birde .bütün bunlarla sanki hep siz boğuşuyorsunuz gibime geliyor.konunuza gelirsek eşiniz hiç mi demez bu bir sıkıntı bu dert gidip bi çözüm bulayım diye pes ki ne pes .siz bu kadar verici oldukça alıcı olmayan bu kocalar bana hakikaten yuh dedirtiyor.allah yar ve yardımcınız olsun .yusuf suresi 100.ayeti bol bol okumanızı tavsiye ederim

olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok
EVin dip köşesini ara . Yatağın altına dolapların üstüne iğne deliğine kadar ara bence malesef oluyo böyle şeyler , ay inşallah düzelir eşinin durumu .
olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok

Bence sevmiyor sadece aile düzeniniz bozulmasın diye hem çocuk için hemde kendi düzeni bozulmasın diye boşanmak istemiyor.Sonunda zaten boşanırsınız o ister..sizin için hayırlısı olsun çünkç tek başınıza gereksiz yıpranıyorsunuz,sizde insansınız..

Boşanma ihtimal i canımı yakıyor ama sevmiyor bencede

Boşanma ihtimal i canımı yakıyor ama sevmiyor bencede

Şimdi canınızı yakıyor çünkü bir alışkanlık var,birde kaçma kovalama durumuna alıştırmış sizi..ama boşandıktan birkaç ay sonra "oh be dünya varmış" diyeceksiniz..Siz bu dünyaya milletin kahrını çekmeye gelmediniz,herkes kadar mutluvolmayı hakediyorsunuz ama mutlu olmak bizim elimizde..kendi seçimlerimizle..evliliğiniz gerçekten evlilikten çıkmış artık

Canım bi ara benim eşimde de vardı o. Tv izlemeden uyuyamam diye tutturuyodu. Tv yi yatak odasına taşıyalm dedi dedim olmaz saçmalık. Beraber otrma odasnda uyudk bikaç gün tv sesinden rahtsz oldm. O ara 1 ay kdr aydı yattık ben yatak odasnda o tv si ile :)) sonra düzeldi kendiliğinden. O ara bi sessizlikte uyuyamıyodu. Bende hiç üstüne gitmedim

Canım sakin ol sevmiyor deme lütfen bak psikolojk bi sebebi vardr illa ki

O benim herşeyim çok seviyorum hep yanında olmaya çalışıyorum ama yoruldum evladım a kıyamıyorum bunca yıllık emegime sabrıma döktüğüm göz yaşına sevgime kıyamıyorum ama şaşırdım artık

ben konunuzu iyice bir düşündüm ama çok karar veremedim.

yani tam anlamamış da olabilirim.

bence sadece birlikte yatmamanız çok bir veri değil, bir çok çift var bu şekilde tercih eden.
siz bir mesajınızda bundan başka sorun yok demişsiniz, bir diğer mesajınızda cinsel ilişki sıklığının bazen bir kaç ayda bire düştüğünü söylemişsiniz.

o kadar aza düşüyorsa arkasında başka şey aramak lazım diye düşünüyorum. hani her evlilikte sıklık değişir elbette ama ayda birler falan hiç kimse için normal değildir herhalde.

her şekilde o istemese bile sizin ihtiyaçlarınızı hiçe sayması hoş değil.

bu şekilde hiç konuştunuz mu?

bir de sizi gönderip, ben yatağa gelicem deyip gelmemesi enteresan, ertesi gün sorduğunuzda ne cevap veriyor?
ya da artık bu işin bir kuralı olsun dediniz mi hiç?

Erken Boşalma sorunu vardı konuştum o aralar düzelmişti sorunca tam ve net bi cevap vermiyor uyuya kalmışım gibi şeyler söylüyor bazen hafta da 3 4 kez oluyor bazen olmuyor

Biliyorum ama bunu yaşayanlar varsa nasıl çare buldular onu anlamaya çalışıyorum sırf bu nedenle boşanmakta ne kadar dogru bilmiyorum
Benimkide tv açık uyuyor bana evlenmeden öncede demişti.
Birlikte yatiyoruz ben uyuyunca tv başına salona geri gidiyor. Bazen bu ona eziyet geliyor yanımda uyuya kalıyor yüz kere uyanıyor o zaman bende rahat edemiyorum git diyorum. Ben halimden memnunum. Sizde başta birlikte yatın sen uyuyunca içeri geçsin ikinizin de işine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…