ayrı uyumak ....

Bunları konunuza yazın ki insanlar tek tek sormak zorunda kalmasın. Temelinde hep bunlar yatıyordur. Allah rahmet eylesin bu arada, melek oldu şimdi yavru.
Ayrıca çocuğun yeri anne baba yatak odası değildir yani ben 1 aylık oğlumu kendi odamda yatağımda yatırmıyorum. Herkesin yeri ayrı, inşallah eşiniz düzelir ama psikolojik bence, dr'a gitmeyi kabul etmez diyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Yatak odasının havası darlıyordur belki, odada 3 kişi yatmak sıkıyor boğuyordur?
yatak odam çok büyük ve geniş ama baskın bir havası var oglum korkuyor ayıramıyorum odasını

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Oturma odasında çekyatta beraber uyuyabiliyor musunuz

Yatak odanız dar, kasvetli vb bir oda mı? Eğer öyleyse ayrı yatmak istemesine pekala bu da bir sebep olabilir. O odada daralıyordur, size içten içe kızgınlığı da varsa aşmaya çalışmıyordur, böylesi kolayına geliyordur.
Uzun da bir zaman olmuş, alışmıştır tek başına yatmaya.

Eğer sizinle ilgili devamlı dile getirdiği, anlamadığınızı iddia ettiği bir konu varsa tekrar dile getirin, aşmaya çalışın, o konuda çözüme yönelik davranın bakalım ne olacak?
oda büyük ama benim sorun galiba anlayamadım ki benim onu anlamadıgımı söylüyor hep soruyorum konuşalı o zaman deyincede kavga çıkarıyor

Bir tanıdığımıza aynısı olmuştu , her yerde çok Mutlu'lar fakat aynı yatakta yatamıyorlardı , yatağında kötü insanların Pislik işleri çıktı .. Eşiniz oturma odasında mesela yanınıza yattığınızda aynı tepkiyi veriyor mu..
bazı geceler salmak isemiyor sabaha kadar sarılıyor sen benim sanşımsın vs gibi sözler söylüyor bazense hadi gülyüzlüm burada üşüteceksin sen git odamıza gelecegim diyor gelmiyor :KK43: defalarca konuştum

çok ilginç bir durum, 4-5 yıl çok uzun bir süre ve küsken bile yatak ayırmak normal değildir araya daha çok soğukşuk girmesin diye. ama sizinki daha farklı bir durum hiç böyle birşey duymadım ne desem bilemedim canım, ancak bu böyle gitmezki eşinizle sakin bir şekilde konuşun yok olmuyorsa evi falan değiştirin aklıma daha değişik şeyler geldi

Ya yasak sanırım böyle şeyleri konuşmak ama benim aklıma da başka şeyler geliyor. Kötü insanların kötü işlerinin simgeleri hani.. muska vs gibi. Araştır bi. Her yeri iyice bi gözden geçir bence, normal değil çünkü. Bi süre salona yer yatağı yap ikinize, ya da koltuğu falan aç. Madem sen orda yatamıyorsun ben burda senle yatıcam de.

Bakalım yine içi daralacak mı? Yani sana yönelik bi şey olsa normal zamanlarda sevmez ilgilennmez, hatta boşanmak ister. Çok garip çok. Böyle gitmez ama bişeyler yap. Boşanmakla tehdit bile edebilirsin.
evi terkettim defalarca aylarca aynı odada yatmaya çalıştım ama uyuyamıyor benle bensiz
diyorum ki beni sevmiyorsa neden beraber ? şaşırdım inanın galiba sogudu benden

çok özür diliyorum sizi üzmek istemem ama çocuğunuz o evde vefat ettiyse veya yatak odanızda eşiniz belki de o yüzden girmek istemiyordur.

babam yatak odasında, yatağında vefat etti 10 sene önce.
vefatından sonra 2-3 ev değiştirdik hala annemle babamın yatağında gidip uzanamam.
beu evde vefat etmedi ama eşim yıkıldı hamileliğim boyunca hep agladı kızıı kendi elleriyle gömmüş beni hastahaneden çıkarmadılar ben hiç göremedim eşim görmüş sarılmış saatlerce kucagında tutmuş kimselere vermemiş sırf psikolojiyi atlatsın diye beşiğini bile verdim başkalarına bir daha çocuk olmasın diye elinden geleni yaptı ama ben anne olmak istiyorum dedim belki hiç anne olamayacagım az bir sanşım varsa onu da sen elimden alıyorsun deyince benimle uyuymaya başlamıştı ve korunmamıştı 1 yılın sonunda hamile kalabildim ilk 4 gün bebegin yanına bile girmedi son 8 9 aydır düşkün önceleri de severdi ama uzaktan

beni böyle kabul et diyor ya ben etmem eminim ki benden sonra evleneceği kadının bi tarafından da ayrılmaz .5 yıldır ayrı yatmak ne ,açık yazayım sevişmeye gelince odaya girmeyi biliyor ama.
odamızda sevişmiyor genelde özürdilerim biraz açık yazdım ama zaten yle sık degil

Ayrı uyumanın nesi kötü ya?
Ben evlensem 3-4 ay sonra ayrı yatarım kesin.
Bunaltıcı geliyor bana.Böyle ahtapot gibi sarıp sarmalanmak.
Saçma bir gelenek daha gözümde.
Ama başka sorunlarınız var sizin.
Bıktım defol git ne demek?
Bir defolur giderim yüzüme hasret kalır.
Evde filan sorun yok sizin kocada sorun var.
Dötü kalkmış sevginizden ilginizden.
Doktora götürün.Gitmiyorsa da üstüne düşmeyin.

Başka yerde sorun yok, yatak odasında var..
Sizle olan münasebetinde sorun yok, yatak odasında var..
Bu durumda o odada ona kötü hissettiren bişey var.
Kötü bir enerji, onu sıkan, boğan bir hava veya yasaklı şeyler.. Bilemeyiz ama var bişey belli ki.
Oda mı küçük, sevmediği bir ev mi?
evi sevmiyor yatagı degiştirelim dedik daha para denkleştiremedik fırsat bulamadık :(

İki farklı cevap vereceğim
1) çok sevdiğim bir arkadaşımın eşi de maalesef ayrı uyuyor hatta adamın odası var ben görünce çok şaşırmıştım kendisi banka müdürü daha yeni 3. Çocukları oldu ama adam maalesef ayrı uyuyor eşi de anlayış gösteriyor kimseye bahsetmiyor ve inanın mutlular yani dünyanın sonu değil...
2) başka yerde sizinle uyuyup evde uyumaması evinizde odanızda büyü olabileceği ihtimalini düşündürdü bana ...evinizi sirke katılmış su ile silin ve evde kuran okuyun veya netden dinleyin ayrıca etrafınızda bilgili insanlar vardır büyü bozmaya yönelik dua ayet uygulama vs öğrenmeye çalışın bu sorun sizi üzüyorsa evinizi değiştirin

ne demek ya?

normal değil siz de biliyosunuz. bi doktora görünsün bence.
dr a gitse ah fdilimde tüy bitti ama aklı çıkıyor dr dan son 3 4 yıldır her sabah üsküfra ediyor yemek yiyemiyor dogru dürüst ama gitmiyor gitmiyor

bi de sorun evde mi sizde mi çözemedim. başka yerdeyken pekala beraber yatıyormuşsunuz. taşınmayı hiç mi düşünmediniz?
bende anlayamadım ev bulamıyoruz inanın çok pahalı evler elimizde az bir para var ama yetmiyor evden çıkmaya

özel olmazsa cinsel hayatiniz ne ara oluyor madem ayri yatiyor. istiyormu?
değişiyor bazen hergün bazen haftada 1 bazen aylarca olmuyor ama soguk degil ilk günkü gibi heyecanlı hala

6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
psikoloğa gitmeli. öyle evi talan etmene gere yok. aşırı kaygı problemi ve kısmı panik atak. sizi kaybedecek korkusu kolay değildir. yan yana olunca aklına gelip uyuyamıyor demek ki..
tv yi odaya alın birde gece lambası öyle deneyin.
ama yok gene olmaz ise doktora gidin.

Yazık günah değil mi ya?
Kadın ne kadar üzülüyor ama adam hiç umursamıyor.
Çözümü ne kadar basit hem de.
Doktora gidip danışmanın nesi fobi anlamadım?
Ayrı bir eve taşınmak ya da yatak değiştirmek çok mu zor?
Bilmiyorum ya ben okudukça daha çok üzülüyorum,konu sahibini de yıpratmak istemiyorum,zor ya.. Çok zor.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
sagolasın adam degişti inan 4 yıldır bir tuhaf bir sorumsuzluk var üstünde hep bir bahane çalışıyor ama yetiremiyorum diyor oysa yetecek ama bana vermiyor yönetimi ne desem alır ama yatagı degiştirtemedim

Çok inanmam ama kötü şeyle yapmış olabilirler. Yada oda kasvetlidir ağırlık basıyordur uyuyamıyordr.
Yatak odasını varsa fazladan oturma odasıyla değiştirin. Oturma odasını yatak odası.. Yatak odasını da oturma odası olarak.
Hatta imkan varsa yeni yatak alın. Duvarlar koyu renkse açık renge boyayın.. Belki ozaman düzelebilir.
imkanım yok şuan yataklar çok pahalı diyor sorunca

Back
X