ayrı yatak ...

nnaallaann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
17
18
88
42
Arkadaşlar Merhaba,

Fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen bana yardım edin. Eşim ile on yıllık evliyiz. Fakat eşim benimle aynı yatakta yatmak istemiyor. On yıllık evliliğimizde toplamda dört beş yılını ayrı yataklarda geçirdik. Her şeyi denedim giyinmeyi de cilve yapmayı da ama olmuyor.Bahane olarak oğlumuzu gösteriyor üşür ayrı yatarsa diyor. Benim durumumda olan var mı siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar

AYNI yatakta yattığınız diğer 5 yılda düşünmemiş mi oğlunun üşüdüğünü !

Çocuk üşür ne demek...
Bir tek kendi çocuğumu üşür mantığında eşiniz.
Resmen bahanesi hazır..

Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş Kendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.

En yakın artkadaşınıza seks hayatınızımı anlattı eşiniz..

Nasıl bir erkek arkadaşına gidip karısıyla arasındaki özel durumu anlatır ki, çok ayıp. Resmen bahane uydurmuş eşiniz. Sizden bile bile uzak duruyor belli ama asıl uzak durulması gereken kişi kendisi farkında değil herhalde.

Size bunu söylemeyip en yakın arkadaşınıza cinsel hayatınızın dedikodusunu mu yapmış ?!

ama siz asıl sorunu ilk mesajınızda yazmamışsınız ki,
kocam cinsel hayatımızı 3. şahıslara anlatan bir manyak,
8 yakındaki oğlum da onu yüzünden hala benimle yatıyor deseydiniz, direk boşanın derdik.

Ne kadar ayıp üçüncü kişiyi böyle bir konuya dahil etmek. Sizle konuşup bir çözüm bulsaymış ya. Eşiniz yanınızda yatmasa da sizin 8 yaşındaki çocuğunuzla uyumanız apayrı sıkıntı zaten..

Katıldım yine

Yani bu Adamla aynı yatakta yatmayın hatta aynı çatı altında bulunmayın zaten

dinazor olsaydım da şu mesajı görmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…