ayrı yatak ...

eğer böyle bir şey varsa da belki bir rahatsızlığınız var enfeksiyon olabilir iltihap olabilir doktora gider çözersiniz eşiniz söyleseydi size. siz yerine arkadaşna bahsetmesi ne kadar çirkin ve iğrenç, ayrıca 8 yaşında kazık kadar çocuk üşür ne demek. erkek çocukları 3 yaşından sonra cinsellikle ilgili farkındalık başlıyor ve annesi ile yatması kesinlikle çok sakıncalı bir durum. eşinizle yatmasanız bile oğlunuzla yatağınızı ayırın artık.

Özel hayatınız nasıl ?

Diyelim ki ten kokunuz rahatsızlık veriyor,
güzel bir duş alırsınız güzel kokular sürünürsünüz geçer gider ...
ama ilişki sırasında o bahsedilen sıvının gelmemesi sorundur aslında.
kiii o olmadan da sağlıklı bir cinsellik asla mümkün değil.
işkence olur her iki tarafada. genelde erkeklerin o sıvı hoşuna gider,
ama bence sizin koca da başka bişi var.

Çok doğru kararlar vermişsiniz. Bundan sonra her şey istediğiniz gibi olur umarım

Afedersinizde ilişki sırasında sizden gelen sıvı herkesten geliyor bu ne saçmalık..

konu kaldırılmıyor diye biliyorum
cinsel hayatını başka birine böyle rahat anlattıktan sonra nokta benim gözümde

aileniz karşı çıkar mı? çalışıyor musunuz?

Sizin için yeni bir durum değil zaten. 10 yıllık evliliğin 4/5 yılını ayrı yataklarda gecirmissiniz. Şimdi niye sorun olduki

Bildiğin bahane uyduruyor. Nasıl kabul edebiliyorsun?. 5 Sene önce koku olmuyormuymuşta sonramı kafasına dank etti. Kesinlikle altında başka şeyler var

Bunları arkadaşınıza mı söylemiş? Ben şok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…