Konu sahibi hortlattı. başka bir başlık daha var o da eski yazdığı ona da yorum yaptı.Muz cumhuriyetinde yasamiyorsun ki kadına değer veren, ciddi yardımlarla kol kanat geren bir ülkede yasiyorsun. Polisi arayacak dilin de var.
Bunca şeye rağmen cekiyorsan ne diyelim ki. Seviyorsun demek ki kocanı da hakaret isitmeyi de
Not: hortlayan konuymus
Hiç de farketmedim. Sorry
Siz yazınca heycanla gelmiştim yav eski konuymuş üzdünüzKır dizini otur aşağı,ne istiyorsun burdan seni boşayıp ev ve iş mi bulalım...onca tavsiyeleri çöpe atıyorsunuz ,milletin zamanını boşa harcamayın...
Kendisi hortlattı.Kizlar eski konu
hadi canım...aç kapıyı veysel efendi konu eski çıktı ....çıkalım bariSiz yazınca heycanla gelmiştim yav eski konuymuş üzdünüz
Bir tane de böyle “bilenzik” diye tek cümlelik konu açan vardı.Kendisi hortlattı.
Muhtemelen kocasıyla atıştı
Buraya geldi 2 teselli alayım da keyfim yerine gelsin dedi
Biz de söylediklerimizi kaale bile almayan birini saflar olarak teselli etmeye çalıştık. Çook boş zamanımız var ya bizim (!).
Bir de kocayı dinlemek lazım diyorum ben.
Konu sahibi 1 sene sonra cevap yazmış hahshshhadi canım...aç kapıyı veysel efendi konu eski çıktı ....çıkalım bari
Kim?Bütün eski yazdıklarını hortlattı arkadaş
Konu sahibi. İki farklı konusuna yorum yaptı. 24 Eylül de kalmış konulara.
Bir tane de böyle “bilenzik” diye tek cümlelik konu açan vardı.
Pericik, 88 olan
Konu sahibi. İki farklı konusuna yorum yaptı. 24 Eylül de kalmış konulara.
Okurken zihin olarak ben yoruluyorum. Onlar yaşarken nasıl sağlam kalıyorlarO da bu üyeydi sanırım.Bu adam beni katil edecek!!!
Bir gün sinirlerime hakim olamayıp katil olucamm!!!Evlenmeyin kızlar evlenmeyin bu erkeklere yaranilamiyor saçınızı süpürge etsenizde ömrunüzden ömür versenizde hak etmiyorlar bunları yiyeceksin iliklerine kadar sömürüceksiniz... 2-3 gun önce konu acmıştım esimin saçma sapan hareketleri diye o...www.kadinlarkulubu.com
Ya o kadınla bu aynı değil ama konu sahibi hep böyle konular açıyor ama bir türlü boşanmıyor. Sadece bahane bahane bahane. Ben kocasını dinlesek ona hak vereceğimizi düşünüyorum. (tabi küfür, hakaret ve şiddetine değil). Ben olsam benimle zorla evli kalmak isteyen kadına bende tahammül edemem.
Sanırım adrenalin, kortizon salgılamakta beyin yalama oluyor. Adrenalin junkieleri var ya oradan buradan atlayan, bunlar da birbirlerine atliler. Bir nevi spor.Okurken zihin olarak ben yoruluyorum. Onlar yaşarken nasıl sağlam kalıyorlar
İyimiş vallahiSanırım adrenalin, kortizon salgılamakta beyin yalama oluyor. Adrenalin junkieleri var ya oradan buradan atlayan, bunlar da birbirlerine atliler. Bir nevi spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?