Ayrılamıyorum elim kolum bağlı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muz cumhuriyetinde yasamiyorsun ki kadına değer veren, ciddi yardımlarla kol kanat geren bir ülkede yasiyorsun. Polisi arayacak dilin de var.
Bunca şeye rağmen cekiyorsan ne diyelim ki. Seviyorsun demek ki kocanı da hakaret isitmeyi de

Not: hortlayan konuymus
Hiç de farketmedim. Sorry

Yurt dışında yaşayıp boşanamam demek ne? Virüs olayı bitsin makamlara gidip şikayet edeceksin adamı, yanına tercüman verirler eğer konuşamazsan. Yurtdışında daha çok imkanın var. Çocuğuna ve sana yardım yapıyorlar. Anlamı yok sıkıntı çekmenin. Bir kafede çalışırsın. İşçi kurumu var sana yardımcı olur ve iş bulurlar.

Konu sahibi hortlattı. başka bir başlık daha var o da eski yazdığı ona da yorum yaptı.

Kendisini de biz hortlatacağız herhalde. Bu eski konuları bir kapatma olayı yok insanlarda. Geçen bir konu sahibine dedim, kapatın konuyu diye, sadece yorumumu beğenmiş. Hasta millet.

Kizlar eski konu
Kendisi hortlattı.
Muhtemelen kocasıyla atıştı
Buraya geldi 2 teselli alayım da keyfim yerine gelsin dedi
Biz de söylediklerimizi kaale bile almayan birini saflar olarak teselli etmeye çalıştık. Çook boş zamanımız var ya bizim (!).
Bir de kocayı dinlemek lazım diyorum ben.

Bir tane de böyle “bilenzik” diye tek cümlelik konu açan vardı.

Bir tane de böyle “bilenzik” diye tek cümlelik konu açan vardı.
O da bu üyeydi sanırım.
Ya o kadınla bu aynı değil ama konu sahibi hep böyle konular açıyor ama bir türlü boşanmıyor. Sadece bahane bahane bahane. Ben kocasını dinlesek ona hak vereceğimizi düşünüyorum. (tabi küfür, hakaret ve şiddetine değil). Ben olsam benimle zorla evli kalmak isteyen kadına bende tahammül edemem.

Okurken zihin olarak ben yoruluyorum. Onlar yaşarken nasıl sağlam kalıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…