Ayrılamıyorum elim kolum bağlı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan isterse herşeyi yapar yeterki istesin hele yurtdışında bu daha kolay siz istemiyorsunuz bence içten içe düzelecek diye bekliyorsunuz
Olabilir düzelecek diye bekliyorum , hep kötü değil arada iyi de oluyor benim kafam karışıyor , yapılanları unutamıyorum, tek başıma yaşamaktansa böyle daha iyi diyorum

Zorla evli kalmak mı? O nedemek ya? Boşanma davası açıyor ben mi hayır diyorum , ben ufacık bebekle ne yapacağımı bilemiyorum, çünkü en çok destek beklediğim zamanda yalnız kaldım.. depresyona girdim

Zorla evli kalmak mı? O nedemek ya? Boşanma davası açıyor ben mi hayır diyorum , ben ufacık bebekle ne yapacağımı bilemiyorum, çünkü en çok destek beklediğim zamanda yalnız kaldım.. depresyona girdim
E siz niye açmıyorsunuz?
Ufacık bebekle aynı evde kalmayı SİZ tercih ediyorsunuz.
Sürekli kızınızı bahane ediyorsunuz, farkında mısınız?

Çoğu konunuza baktım hep aynı içerikte. Söylenebilecek herşey söylenmiş aslında ama siz sihirli değnek bekliyor gibisiniz. Ya kabullenip daha fazla şikayet etmeden böyle devam edin ya da cesaret edip farklı bir düzen kurun. Sürekli durumdan şikayet edip değiştirmek için hiçbir şey yapmamak çözüm değil ne yazık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…