Ayrılamıyorum elim kolum bağlı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle aciz bir annenin elinde büyüyen kız çocuğuna çok üzülüyorum. Ver kardeşim çocuğu kocana, çok iyi babadır diyip duruyorsun. Çocuğu bahane edip mıy mıy mıy senelerdir yani bu ne böyle.
sabah akşam çok mutsuzum diye konu açıp aynı adamdan çocuk yapmak İçin kendini yırtan kadınlara üzülmüyorum. Bi düşündün mü ya etrafındaki herkesi sen delirtmiş olabilir misin?

Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Ailen var kızın var. Kocan haricinde dünyada 6 milyar insan var.
Kocan yanında olmadığı için yalnız hissetmen normal.
Anormal olan bu kocaya yapışman.

Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Bırakın artık bu mağdur kör cahil kimsesiz fakir yalnız kadın ayaklarını
Binlerce tavsiye verildi dinlemediniz
Amacınız tamamen ilgi görmek yoksa ne bosanacaksınız ne bi aksiyon alacaksınız aldınız veya
Artık kimsenin dikkatini çekmiyorsunuz üzgünüm

Ya Allah aşkına.
Daha iilllkkkk konularında sana destek çıktılar da ne oldu? Ayrıldın mı? Hayır. Bir ayda 10 tane boşanma konusu açıyorsun,kaç yıldır boşanacaksın. Adam yüzüne yüzüne seni istemiyorum demiş, eninde sonunda boşanıcaz demiş. Nedir bu direnme gerçekten, kimse anlamıyor.
1 tavsiye verildi, 2 teselli edildi ama 50. Defa aynı konuyu açınca ister istemez tahammülleri kalmıyor buradaki insanların. Sen yardım aramıyorsun, fikir istemiyorsun. Sadece dertleşmek için konu açıyorsun.

Şu mesajınıza çok üzüldüm.

Ee biz n'apalim ?
Bak bir üye demiş en az 100 konusu var ne yani gelip seni kocandan zorla mı ayıralım ?
Adamın topuklarina mi sikalim ?
Ben ne yapacağım diye sürekli konu açıyorsun sana ne yapman gerektiğini diyorlar ama nato mermer, nato kafa.
Bari sorma kimseye.
De ki amacim dertleşmek.
Kimse seni artık ciddiye bile almıyor farkında mısın ?
Bak kaç sayfalık yazi yazılmış
Kaç tanesi sana ne yapman gerektiğini söylemiş saydın mi ?
Çünkü bıktı insanlar sana 38573857723 defa aynı şeyleri demeye.
Sorma bari valla bak.

Sığının devlete Yurt dışında daha çok imkan vardır yaa. Günde onlarca kadın öldürülen Türkiye de bile kadın sığınma var.

Kızımın psikolojisi için ne yapmalıyım?? En son istediğim şey ona zarar gelmesi.. şu an evde yardımcı var sakin o yüzden, arada manipülasyon yapıyor o kadar, ayrı yatıyoruz , kızıma iyi anne baba olmaya çalışıyoruz, ne yapmalıyım

Hiçbişi

Hiçbirşey. Sürekli kızınızı bahane ediyorsunuz farkında mısınız? Siz ayrı yatıp evde kavgalar edince çocuk daha çok etkileniyor, gerçekten farkedemiyor musunuz? Sürekli bahane bahane bahane
Millet 5 çocuğuyla boşanıyor sizin elinizde imkan varken boşanamağğğm diyip duruyorsunuz. Hayır yani ne bekliyorsunuz gelip biz mi boşatalım sizi? Her sunduğumuz öneriye bahane buluyorsunuz. Ben artık bir de adamı dinlemek lazım diyorum.

İnsan isterse herşeyi yapar yeterki istesin hele yurtdışında bu daha kolay siz istemiyorsunuz bence içten içe düzelecek diye bekliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…