Ailen var kızın var. Kocan haricinde dünyada 6 milyar insan var.Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Bırakın artık bu mağdur kör cahil kimsesiz fakir yalnız kadın ayaklarınıBütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Ya Allah aşkına.Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Reis bizimle şey geçmiyorsun değil mi?Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Onu bi anlasam ilk sana anlatacağım.Kusura bakmayın ama şu kadınlarımızın ‘ailem kalp kırıyor, laf söylüyor, yanında kalamıyorum’ vb. Laflarına hayret ediyorum . elin adamı söylediğinde , küfürler ettiğinde daha mı iyi oluyor ?
Şu mesajınıza çok üzüldüm.Kızım gece ağlayarak uyanıyor bütün ışkları açık yatmak istiyor, çok sık uyanıyor ve beni tekmeleyip babasına gitmek istiyor.. benim yanına gelmemi istemiyor ağlayıp bağırırıyor , ne yapmalıyım?!
Ee biz n'apalim ?Bütün mesajlar vurun kahpeye tadinda, coook yalniz hissediyorum kendimi, yalnizlik korkumdan ayrilamiyorum
Kızımın psikolojisi için ne yapmalıyım?? En son istediğim şey ona zarar gelmesi.. şu an evde yardımcı var sakin o yüzden, arada manipülasyon yapıyor o kadar, ayrı yatıyoruz , kızıma iyi anne baba olmaya çalışıyoruz, ne yapmalıyımSayfa sayfa konu açmışsınız. Tüm çözümler sunulmuş, kızınız ve kendiniz için ne yapmanız konusunda insanlar yazmış size. Ama siz sürekli vazgeçme eşiğinizdesiniz. Bu çaresizlikten değil, bu istemeyişinizden. Elin adamından o lafları, hakaretleri duyacağınıza ana babanızdan duysanız kendinizi toparlayana kadar? Ama neyse, bunlarda denmiştir size.
Ne size,ne de eşinize üzülmüyorum. Eşiniz kocalığı/babalığı beceremeyen bir terbiyesiz muhtelemen, siz de hala kocam kocam diyip yaşadığı hayatı isteyen bir aciz.
ben kızınıza üzülüyorum. Böyle ebeveynlere sahip olduğu için. Allah O’nun yardımcısı olsun.
sizin psikolojisini darma dağın ettiğiniz bu kızlar, davranış bozuklukları ve geçirdikleri Öfke krizleri, sığındıkları madde kullanımı ile bizlere geliyor malesef.
HiçbişiKızımın psikolojisi için ne yapmalıyım?? En son istediğim şey ona zarar gelmesi.. şu an evde yardımcı var sakin o yüzden, arada manipülasyon yapıyor o kadar, ayrı yatıyoruz , kızıma iyi anne baba olmaya çalışıyoruz, ne yapmalıyım
Hiçbirşey. Sürekli kızınızı bahane ediyorsunuz farkında mısınız? Siz ayrı yatıp evde kavgalar edince çocuk daha çok etkileniyor, gerçekten farkedemiyor musunuz? Sürekli bahane bahane bahaneKızımın psikolojisi için ne yapmalıyım?? En son istediğim şey ona zarar gelmesi.. şu an evde yardımcı var sakin o yüzden, arada manipülasyon yapıyor o kadar, ayrı yatıyoruz , kızıma iyi anne baba olmaya çalışıyoruz, ne yapmalıyım
Bütün eski yazdıklarını hortlattı arkadaşHiçbişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?