Ayrılamıyorum elim kolum bağlı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya diyorum ya uzaktan konuşmak kolay olabilir allah kimseyi zorda bırakmasın . Ama öyle işe girip ev tutup geçinmek filan da zor .. benim ailem ne olursa olsun hep yanımdadır ama öyle olmasa da ben yine de elin adamının hakaretini çekeceğime dişimi sıkar bir süre ailemin yanında kalırdım .

Diyorum ya Allahım yalnız kadına daha çok yardım etsin inşallah.
Hayat her türlü zor.
İnşallah bizler evlatlarımızı güzel yetiştirebiliriz. Eğitim,meslek,sağlam psikoloji.
Para her kapıyı açıyor maalesef. Çalışmadan,iyi para kazanmadan ne yapsak da boş.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi yaşıyorsun çözemedim bir türlü.

Eski konularınıza bir baktım şimdi - hangi ülkedesiniz? Bir çok avrupa ülkesinde kadınlara destek amaçlı kurumlar var. Hem piskolojik hem de ayrıldıktan sonra tekrar kendi ayakları üzerinde durabilsinler diye.

Sizin ayrılmaktan başka bir seçeneğiniz yok - ayrılıp kendinize sıfırdan bir hayat kurmak zorundasınız. Zorlukları göze alıp öncelikle kendiniz sonra çocuğunuz için dimdik durmanız gerekiyor fakat geçmiş konularınızdan da yola çıkarak bunu başarabileceğinizi de düşünmüyorum.

Siz bunalınca gelip buraya içinizi döküyorsunuz sonra normal hayatınıza geri dönüyorsunuz. Size verilen öğütleri de dikkate almıyorsunuz.

Sana ne desek bos artik. Çünkü bosanmiyacaksin,careler caresiz.
Ayrica başlığa oyle icerik yazmak ne. Konunun icinde usulunce bahsederdin . Bunca hakarete rezilliğe rağmen boşanmamak elini artik tasin altina koymamak susmak acizlik gibi geliyor. Bosanmiyacaksan sureklu konu açma artik. Cunku ne desek bos

Avrupaysa zaten devlet para destegi yapiyor evinin parasini bile ödüyor cocuk parasi veriyor esten nafaka bagliyor, cesitli kurumlar var hic bir para almadan bu isleri yapmaya yardimci oluyorlar, hele ki bir de kadinsa.

Avrupaysa zaten devlet para destegi yapiyor evinin parasini bile ödüyor cocuk parasi veriyor esten nafaka bagliyor, cesitli kurumlar var hic bir para almadan bu isleri yapmaya yardimci oluyorlar, hele ki bir de kadinsa.
Aynen öyle. Yurtdışında devlet kadınlara o kadar imkan sunarken dersin ki Afganistan'da yaşıyor. Sürekli bir çaresizlik anlamadım gitti.

Aynen öyle. Yurtdışında devlet kadınlara o kadar imkan sunarken dersin ki Afganistan'da yaşıyor. Sürekli bir çaresizlik anlamadım gitti.
Ben de yurtdisinda bosandim siddet sebebiyle. Avrupanin toz pembe anlatilisi degil, gercekten her konuda yardim ettiler. Burda kadinsan yalnizsan hele bir de cocugun varsa herkes yardimci olmaya calisiyor. Ama konu sahibinin cesareti yok. Dün ben de bir kuruma gitmistim bir problemden dolayi öyle dolmustum ki memurun bir sey demesiyle aglamaya basladim. O da sasirdi sorununuz ne yardimci olabilcek yerlere yönlendirmeye calisayim sizi dedi, elime de cikolata seker falan verdi. Öyle tatliydiki:) yani yapmak isteyen yapar burda, sadece biraz güc.

Bu yolu kendiniz seçtiniz
Elli tane konunuz var yapılacak sey basit ama dikkat cekmek icin magduru oynamak icin hic bi aksiyon almıyorsunuz
Veya sizde eşinizden cok farklı değilsiniz bilemiyorum psikolojiler fena bozuk
Artık hiç birimiz size acımıyoruz kusura bakmayın Allah akıl fikir versin

Tam 100 konusu var.

O adamın yanında kalmaya devam ettiğine göre hakediyorsun demek ki.

Ya siz okumak için yurt dışına gitmiş birisiniz ( çoğu kişi buna cesaret edemez) , dil biliyorsunuz , orada çalışmışsınız. Hani görücü usulü gurbete gelin gitmiş bir şey bilmez değilsiniz ki. Ben konularınızda en son 2015 e kadar gittim kavga ettik boşancam, soğudum boşancam, zart boşancam zurt boşancam diyorsunuz çoğunda. Ama daha ilginci resmen çocuk yapmak için kendinizi yırtmışsınız bu adamdan . Bir sürü tavsiye verilmiş ama maşallah hepsi için ayrı bir bahaneniz var . Siz boşanmazsınız ikinci çocuğu yaparsınız. Insanları yormayın oturun hakaret yemeye devam edin kolay gelsin.

Ben çocuk konusunda endişeliyim şahsen.
Hasta iki ebeveynden umarım şiddet görmüyordur.

Sinirlendim yine.
Ulan sen kocandan gelen her pisliğe katlanıyorsun. Ailenden gelene mi katlanamayacaksın?
Hadi onu geçtim. 30 yaşında insan olarak kocana, kendi ailene katlanamazken ufacık çocuk sizle yaşamaya mecbur. Küçücük bedene çektirdiğiniz çile yeter artık.
Büyüdüğünde o da senden ve kocandan köşe bucak kaçacak. Gör bak ne kadar kötü ailesiniz.

Konularınıza baktım, sizin o ülkede vatandaşlığınız var,mesleğiniz var. Ve aynı ülkede yaşıyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla burda yalnız yaşayan bir çok anne var. Ve devlet ev veriyor, benefit veriyor. Ve hepsi de ayaklarının üstünde sapasağlam duruyor. Size bu ülkenin güç vermesi lazımken siz ağlanıyorsunuz, garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…