Haklısın ancak tutarsız olması beni böyle yapıyor. Bir mantığa oturtmaya çalışıyorum olmuyor...Belki gerçekten sınav stresidir.
Belki gerçekten yıpranmıştır.
Belki hayırlı olan bitmesidir.
Sen bırak, eğer kaderinde o varsa bir şekilde birleşirsiniz tekrar emin ol..
Yoksa da zorlamanın anlamı yok zaten.
Korkma bebeğim hepsinin sonu ayayayaynı, cok yukarlarda biriymiiiis bunları yaptı :)
Benden daha iyilerini hak ediyorsun= senden daha iyisini bulurum/buldum.
Kendisini hep benden aşağı gördü. Hep aynı şeyi dedi sen zekisin,akıllısın, iyi bir üniversitede okuyorsun, benimle işin ne diyordu....Sen daha iyilerine layiksin, her erkek niye bu cumleyi soyluyor ki !
Bana bakmazlar yaSenin yerinde olsam onun dötüne çoktaaaan tekmeyi basmıştım
Bence çocuk haklı daha iyilerini hakediyorsun. Üçüncüye sınava gircek sen nerdeyse mezun olcaksın. Bekle baba bekle okulu bitsin işini bulsun ohooovvv
Üni de ne güzel bebeler vardır tam çapkınlık zamanlarında bu yana yakıla aşk masalları neden yav
Ah ünide olacaktım kiiiğ
Eğer öyleyse ona inşallah beterini yaşatır.Benden daha iyilerine layık sin diye benden ayrılan eski sevgilimi iki hafta sonra sinemada bir kızla görmüştüm. Bu klasik erkek hikayesi güzelim adamın aklında başkası var emin ol
Çok canım yanıyor... Pazartesi günü hatta ufak bir şey almıştım ona hoşuna gider diye,10 dk görüşmüştük,gayet iyiydik, cumartesi buluşuruz ddiye aanlaşmıştık... Bir mantığı yok bu olayın...
Hep onun sorunları vardı aslında, 2 yıl oldu sayılır ve kendini hep benden aşağı gördü...Bekle çıkar kokusu. Ölüm sessizliğine bürün. Avantaj sende. Guzel bi çevren var üniversitedesin. Keyfine bak. Sızlasan da gider sizlamasan da gidecekse, en iyisi dik dur. Ne kazandırdı sana eline ne gecti ne verdi bu iliski biraz da bunları düşün. Win-win durumu oldu mu. Yoksa hep onun sorunlari mi vardi... Genelde sadece hayalkirikligi olarak kaliyor bu tarz adamlar tarihin tozlu sayfalarında.
Kendisini hep benden aşağı gördü. Hep aynı şeyi dedi sen zekisin,akıllısın, iyi bir üniversitede okuyorsun, benimle işin ne diyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?