Ayrıldık... Her şey bitti...

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
İlk sevgilimdi o benim, ben de onun ilk sevgilisiydim... Temmmuzda iki yıl olacaktı ancak ayrıldık, daha doğrusu o ayrıldı. Arkadaşımdı,dostumdu... Şu an kendimi öyle yalnız hissediyorum ki. Her yerde anımız var, nereye gitsem onu görüyorum ve bu bana çok acı veriyor. Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.... Yazın hayallerimiz vardı gezecektik, daha önce gitmediğimiz yerlere gidecektik İstanbul'da....
Neden mi ayrıldı?

Bazı şanssızlıklar yaşadı bu yıl 3. kez üniversite sınavına girecek. Ben ise üniversite ikinci sınıftayım. Bunu hep sorun etti, bir kendine bir de bana bak dedi. Onun bu seneki üniversiteye hazırlanma süreci sancılı oldu. Tartışmalar oldu, kırdık birbirimizi. O daha çok beni kırdı aslında ama anlıyabiliyordum durumunu normal bir süreç değil ve çok stres yapıyordu. Bir süredir artmıştı tartışmalarımız. Hemen hemen her gün tartışıyorduk ama o gün hallediyorduk. Buluştuğumuzda çok normaldi her şey bana her karşı her zamanki gibiydi soğukluk hissetmedim, ilgileniyordu benimle.

2 gün önce bana seni hak etmiyorum, seni çok kırdım, çok haksızlık ettim dedi. Sana daha fazla bu kötülüğü yapamam,sen daha iyilerine layıksın lütfen unut beni dedi. Ara ara konuşmalarımız oldu bazen diyor ki ''ben acı çekmiyorum mu sanıyorsun ben de çok üzülüyorum, sen ilk ve sondun, aklımdan çıkmıyorsun''. Bazen de şunları diyor ''ben seni eskisi gibi sevemiyorum, ben bu ilişkiyi çok yıprattım'' Görüşelim dediğimde ise 'yüzünü görmeye dayanamam, bana acımanı istemiyorum,seni görürsem kahrolurum ne olur yapma.'' diyor.... Anlam veremiyorum beni eskisi gibi sevmeyen insan bunları düşünmez. Çevremdekilerin çoğu sınav stresine bağlıyor, zamana bırak üstüne gitme diyorlar. Ona da dedim zamana bırakalım şu sınavların geçsin ondan sonra bakarız diye dedi ki zamana bırakacak bir şey yok, bitti işte,unut beni...
Hatta daha cuma günü senin yalnız takılmana,yalnız olmana üzülüyorum yaz gelsin her gün seninle olacağım demişti....
Zaman ne gösterecek bilmiyorum... Fikri değişir mi sizce? Çünkü insanın bir anda bu kadar değişebilmesine aklım almıyor. Bunu nasıl atlatacağımı da bilmiyorum. Çok mutsuzum, bebek gibi ağlayıp duruyorum.

Belki gerçekten sınav stresidir.
Belki gerçekten yıpranmıştır.
Belki hayırlı olan bitmesidir.

Sen bırak, eğer kaderinde o varsa bir şekilde birleşirsiniz tekrar emin ol..
Yoksa da zorlamanın anlamı yok zaten.

Haklısın ancak tutarsız olması beni böyle yapıyor. Bir mantığa oturtmaya çalışıyorum olmuyor...

Senin yerinde olsam onun dötüne çoktaaaan tekmeyi basmıştım
Bence çocuk haklı daha iyilerini hakediyorsun. Üçüncüye sınava gircek sen nerdeyse mezun olcaksın. Bekle baba bekle okulu bitsin işini bulsun ohooovvv
Üni de ne güzel bebeler vardır tam çapkınlık zamanlarında bu yana yakıla aşk masalları neden yav
Ah ünide olacaktım kiiiğ

Korkma bebeğim hepsinin sonu ayayayaynı, cok yukarlarda biriymiiiis bunları yaptı :)

Benden daha iyilerini hak ediyorsun= senden daha iyisini bulurum/buldum.

Çok canım yanıyor... Pazartesi günü hatta ufak bir şey almıştım ona hoşuna gider diye,10 dk görüşmüştük,gayet iyiydik, cumartesi buluşuruz ddiye aanlaşmıştık... Bir mantığı yok bu olayın...

Bana bakmazlar ya

Benden daha iyilerine layık sin diye benden ayrılan eski sevgilimi iki hafta sonra sinemada bir kızla görmüştüm. Bu klasik erkek hikayesi güzelim adamın aklında başkası var emin ol
Eğer öyleyse ona inşallah beterini yaşatır.

Bekle çıkar kokusu. Ölüm sessizliğine bürün. Avantaj sende. Guzel bi çevren var üniversitedesin. Keyfine bak. Sızlasan da gider sizlamasan da gidecekse, en iyisi dik dur. Ne kazandırdı sana eline ne gecti ne verdi bu iliski biraz da bunları düşün. Win-win durumu oldu mu. Yoksa hep onun sorunlari mi vardi... Genelde sadece hayalkirikligi olarak kaliyor bu tarz adamlar tarihin tozlu sayfalarında.

Hep onun sorunları vardı aslında, 2 yıl oldu sayılır ve kendini hep benden aşağı gördü...

Kendisini hep benden aşağı gördü. Hep aynı şeyi dedi sen zekisin,akıllısın, iyi bir üniversitede okuyorsun, benimle işin ne diyordu....

Bahane canim bahane seninle tanisirken bilmiyormuydu bunlari sanki, o lise mezunu herhalde ama seven insan bu sozlerin bahanelerin arkasina siginmaz bence

Çocuk dürüst davranmış eğer çok seviyorsan beklersin onu mutlaka geri dönecektir hemen gidip başka biriyle aşk yaşaman hoş olmaz kendinle kalmaya alış kız arkadaşlarınla gez kafa dağıt ama bu ara aşk,başka erkeklerden uzak dur derim , hayatını erkeksiz şekillendirme bak derim

Böyle aşırı romantik cümlelerle ve güya fedakarlıklarla ayılma hikayesine bakılırsa başkasını bulmuş gibi. Sana tavsiyem etrafına bak daha mutlu edebilecek birileri mutlaka vardır.

bence sevgisi bitmiş
artık başına bişey mi düşmüş bilinmez ama
ben seviyorum ama üzgünüm diyenini görmedim hiç.
sevmiyorum diyemiyorum sen anla bitti unut beni diyo.
bugunlerde sık sık karşılaşıyorum bu durumla.
erkeklere bişeyler oluyo galiba.
arkadaşımda aynı şekil terkedildi. sonrada aldatıldıgnı ögrendi.
yaniiii umut etme diyo adam işte etme sende.

Dram prensine bak sen. Kanmayın bu klişe, süslü, ağdalı laflara. Şurda sevgilisi tarafından terk edilen 10 kıza sorsak 8i sizin cümleleriniz ile anlatır ayrılık sürecini. Saf olmayın lütfen. Üniversite yıllarınız gelmez bir daha kıymet bilin. Harcamayın boşa. Sonra çok hayıflanırsınız

ayyy bu klasik erkek lafı ..sen daha iyilerine layıksın hepsimi aynı şeyi söler ya ..birisi de çıksın istemiyorum artık seni desin saçımı kesicem ..
canım şuan ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama sevgisi bitmiş belli ..sen daha iyilerine layıksın seni üzmek istemiyorum lafları iki yıldır seni oyaladım az çok bişiler yaşadık arkamdan beddua etme diye acıtasyon yapıyor işte inan bana ..seven erkek ne olursa olsun bırakmaz

inşalah biz yanılıyoruzdur inşalah bi buhrana düşmüştür ve seni özleyip hemen sana koşar
sakın sen peşine düşme

Söylediği şeyler çok tutarsız ayrıca bilmiyor muydu sizin üni okuduğunuzu sonradan mı kafasına dank etti eşit olmadığınız. Sanki bahane gibi , belkide zaman ihtiyacınız vardır sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…