Ayrıldık... Her şey bitti...

Biz bahaneler buluyoruz, esasen kendimizi kandırıyoruz. Sınav stresi vardı osu busu vardı peki ya bu stresin eninde sonunda biteceğini bilen gerçekten seven adam yine de gider miydi? Erkekler bizim gibi ayrılık kararını bir anda almaz genellikle, bu kafalarında bir süredir vardır, düşünme aşamasından geçerler. Sen daha birkaç gün önce iyiydik görüştük diyorsun ben o görüşmede bile zihninin gerisinde erkek arkadaşının ayrılık düşüncesi olduğuna eminim. Bildiğim tek bir şey var, gerçekten seven insan kolay kolay gitmez, gidemez, kalmak için illaki bir sebep bulur. Senin sevgilin gitmeyi seçmiş. Biliyorum çok zor bunu kabullenmek, sessiz kalabilmek. Ama emin ol şu an yapabileceğin en iyi şey sessiz kalman. Yokluğunun onu nasıl etkileyeceğini görmesine izin ver. Belki de hiç etkilenmeyecek ki bu seni sevmediğinin ispatı olur. Belki de seni sevdiğini anlayacak. Sen sessiz kal olabildiğince, onun seni istememe kararına saygı göster ki bu seni onun gözünde daha da yükseltir, aksi sana hiçbir şey kazandırmaz, kaybettirir.

c.tesi hediye almışsın ya ondan konuşamamıştır..
benden daha iyilerine layıksın kadar klişe bir söz de yok herhalde..
çoktan yeni bir aşka yelken açmış bence boşuna kendini üzüyorsun..

Bana da sanki başka bir kız bulmuşta, seni bırakmanın yollarını arıyor gibi geldi. Seven adam ne olursa olsun bırakmaz, belkide uzak ilişkinizden sıkılmıştı karşısına da daha yakınında bir kız çıktı, şimdi yıpranmış ilişkiden çıkıp yenisine başlayacak.Diğer hanımların dediği gibi sen daha iyilerine layıksın lafının devamında ama bende daha iyilerine layığım gelir. Bence bırak artık, o bütün sağladığın imkanların içinde kapıların hepsini duygusallık ayağına senin suratına kapatmış resmen. Sende artık onu unutmaya ve kendi hayatını yenilemeye başla.

Belli ki sinav stresi. Ben de ayni seyleri yasadigim icin soyluyorum. Bazen basarisizliklarin sonucunda cevrendekilerden uzaklasip kendine zarar verme ihtiyaci hissediyosun sonrasinda da kendini toparlamaya calisiyosun.. Bence su sinavlar bitsin oyle konusursunuz tekrar... Uzerine gitmemelisin.

Evet ben daha iyilerine layigim bas git şimdi demek yerine salya sümük ağlayan kadınlarımız .. Yahu boşver bahane bahne bahne.ölüm dışında hic bisey gerçek sevgiyi bitiremez

Seven adam sevdigini birakmaz, bunlarin hepsi bahane
Bunun aksini elli kisi de gelse bana kabul ettiremez

Aynı şehirdeyiz. Mesafe ile ilgili problem yoktu. Geçen hafta şunu demişti bana her şeyden uzaklaşmak,yalnız kalmak istiyorum. Çok bunaldim sinavdan her şeyden. Geçen hafta aşırı hastalandı ondan sonra bir şeyler oldu anlamadım o sıra annesi de hastalandı ve bana dedi ki ne olur kendine dikkat et bir şey olmasın sana en değerlimsin. ..

Bana cumartesi ve pazar günü, çok bunaldim sinavdan,yalnız kalmak istiyorum,her şeyden uzaklaşmak istiyorum dedi. Geçen hafta aşırı hastalandı 5 gün yataktan çıkamadı ve o sıra bir şeyler olmaya başladı. Annesi de bir rahatsızlık geçirmişti dedi ki bana ne olur kendine dikkat et sana da bir şey olmasın dayanamam... cuma günü şey dedi hep yalnız takiliyorsun uzuluyorum bu duruma yanında olamıyorum ama yaz gelsin her gün yanında olacağım dedi. Hani bunlara bakarak başkası varmış gibi dusunemiyorum ya da gerçekten sevmiyormus gibi...

Temmmuzda iki yıl olacaktı ancak ayrıldık,

ay bu mantıkla bakarsanız diğer temmuzda üç yıl olacaktı ( falan yazmanız lazım

bi de klasik ben seni haketmiyoruma filan getirmiş olayı. çocuk çocuk işler. kendi haline bırakın.

AY YETER HALA BAHANE BAHANE SEVMİYOR İSTEMİYOR SENİ İLLA BİRİMİZ CİNNET GEÇİRİP Mİ YAZICAK BURDA YA SEVEN ADAM TERKETMEZ ASLA MÜMKÜN DEĞİL YOK BANA ONU DEDİ YOK BUNU DEDİ EE NE İŞİNE YARIYOR ŞİMDİ O DEDİKLERİ DEMEKLE OLMUYOR İCRAAT LAZIM SENİNKİNİN İCRAATI BELLİ SENİ TERKETMEK Bİ SÜRE SONRA BİR BAŞKASINA YAZDIĞINI DUYACAKSIN ZATEN KENDİN ALIYCAKSIN HERŞEYİ

ahhaha yoruma bayıldım

bide fikri değişir mi yazmışsın. fikrinin değişmesini mi mi bekleyeceksin. hem değişse nolcak s.... et gitsin ya ne bu

Canım erkeklik gururu gibi bir şeyde olabilir, genelde kızların yüksekte olmasını kabullenemiyorlar , yanlış anlamayın örnek veriyim , erkekler üniversite bitirince bayanın lise mezunu olması göze batmıyorda , tam tersi olunca ister istemez içi içini yiyor. Bu yüzden olabilir diye düşünüyorum yanlış anlamayın lütfen

Erkekler üniversiteye uzun yıllar giremeyince salaklaşıyorlar.
Benimkide 3. Yılında tutturdu.
İlk yılında ben yoktum hayatında 2. Ve 3. yılı benimle beraberdi.
Ve çok stresli geçti.
Zaten 3. Yılında benimde üniversite sınavım vardı.
Ve biz yetenek sınavlarına çalışıyorduk.
Daha zordu yani YGS lys te gir bitti gitti değildi.
Bi çok kişi haziranda sinavdan kurtulunca bizim sınavlar eylüle kadar sürüyordu ve şehir şehir dolaştık.
O ayrı ben ayrı ve çok zordu.
Onun 3. Yıl stresi benim yıl kaybetmeme stresim.
Bizim iliskimiz çok yıprandı.
Öyle böyle değil.
Burada konu açıp durdum.
E zaten yaşlarımızda 18-20 daha olgunluk evresine ulaşmamış yaşlar çok zordu.
Şimdi 4 yıl oldu ilişkimiz ama o zamanlar facia gibiydi.
Nasıl dayanmışız diyebiliyorum

Seninkinden ya başka biri var, ya sıkıldı veya cidden sınav stresi.
Ama sen sıkma serbest bırak.
Mutlaka canın yanıcak ama ona belli etme.
Erkekler onun için üzülen kıza üzülmüyor, mutlu oluyorlar.

Zaten sizi sevmemesi gibi mesele oldugunu ben de dusunmuyorum. Dedigim gibi sadece uzak kalma ihtiyaci ve kendini toparlama sureci olacaktir. Zaman verin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…