- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
kızlar meger benim bir zamanlar asık oldugum kişi sonuna kadar kişiliksizmiş..
Dün mesajlar attı bir sürü.hiç birine cevap yazmadım.cünkü hakaret doluydu ve en kötüsü gitgide basitleşti.mesajlara cevap yazmadıgım halde "sakın mesaj yazma askım aradı onunla konusacagım" dedi.cevap yazmadım tabi.aradan 10 dakika gecti tekrar bi mesaj attı."bu arada askımla 17 nisandan beri cıkıyoruz,seni aldatmıs oldum hahayttt"yazmıs.kuyruk acısını nasıl giderecegini sasırdı ve sacma sapan konusmaya basladı..pes ya bu adamı mı sevmisim ben
Nasıl durduk yere hakeret edİo onu anlamadım yaaa adam cİdden tuafmıŞŞ
hepsi mi aynı olur bunların yaaaaaaaaa :roflol: en doğrusunu yapmışın valla canım ya sen sağlığına bak gersi boşş
evet canım en önemlisi sağlık.bende iyileşmeye uğraşıyorum ve insallah Allahın izniyle basaracağım..yazdıkca aklıma geldi bak bide bana ne dedi;
askerden izine geldiginde sinemaya gitmek istedi.uzun süredir bekledigi bi film vardı o gelmişti.bende tamam dedim ve gittik..yok parasını ben ödüycem yok ben ödüycem diye epey inatlasmıstık.sonra o ben ödemezsem küserim bak falan dedi.bende mecbur tamam dedim.o ödedi.gecen mesaj attıgında bana diyoki;iste sen sinema paranı bana ödettin diyo.nasıl sok oldum anlatamam.madem bu kadar cimrisin bana nasıl rol yaptın elin açıkmış gibi..bide sinemaya gittigimiz gün halk günüydü benim için 6 ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.inanamıyorum ya bu ne bicim biseykafamçokkarıştı
bencede cok garip işte bu yüzden onu tanıyamadıgıma inandım ben.ayrılmak istedigimi söyledigimde sen bilirsin dedi sonrada tuhaf tuhaf mesajlar attı.dengesiz..hiç birine cevap yazmadım..
Numarasını engelledim.beni aradıgında ona mesgul calıyor ama cagrı attıgı bana telefonumda gösteriliyor.bugun tam 5 kez cagrı attı.madem hayatında biri var neden hala bana çagrı atıyorsun demi ama...teknolojinin gözünü seviyim numarasını engelledim artık rahatsız edemiyookaydirigubbakcemile5
su teknolojiden bendeyararlanım bir araa ne guzel valla..
Canım sana bişey söylimi afedersin köpek gibi pişman bile olmuş böleleri yuzsuz oluo benden bitane vardı bundan en son çıktıgım bir ara ayrıldım bi kızla görüşyodu biliodum ve beni aramıssdı şaşırdım sonra peşime düştü baya oturduk konuştuk bana dediki senle herşey çok guzel ama anlaşamıoruz ve herşeyde ilk sen aklıma geliosun içimden gulmuştm o kızla yaapamadı ...ayrıldı ...bunlar böyle işte hiçmi hç düşünme bırak sürünsün sakın dönim deme..
Kız o degil öbür kızada yazık bak hiçbişeyden haberi yok erkek milleti inat ugruna bazen felakete gittikleriden haberleri bile olmuo...
en dogru kararı vermişsin bence tbrk. ediyorum seni kendini aciz gibi hissedenleride anlamıyorum ya ark. olursun varsa olumsuzlugu silkele gitsin neyi bekliyosun bi adam 7 neyse 70 dede aynıdır güzelim sağlıgına bak sen
ayy demeden geçemicem bence o dengesizin hayatında biri filan yok seni üzmek için öyle yazdı kaybettiğini anladı bocalıyo şimdi varmı bana karşı bi şey sinirlenicekmi yazıcakmı diye ugraşıyo cvp bile vermeye degmez kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?