G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
ayy iyi olmuş ayrıldıgın,ne kadar dengesizmiş..
kaç yaşında çok merak ettim..CADIARZU
canım adam askerde ve en doğalı sana gel demesiymiş ,adam askerde senin kalp atışlarından inanki daha büyük problemleri var adam dengesiz çünkü adamı askerdeyken ayrıldın ve evet ilişkiniz bitmiş olabilir ama nne olursa olsun bence akıl yaşı kaç falan deme çünkü 1 gün bıle olsa sen ona deger verdın ve askerdeyken beklemeye kalktın kendine saygın varsa bunları yapma.oldu bitti de geç üstünü kapat.
kızlar meger benim bir zamanlar asık oldugum kişi sonuna kadar kişiliksizmiş..
dün mesajlar attı bir sürü.hiç birine cevap yazmadım.cünkü hakaret doluydu ve en kötüsü gitgide basitleşti.mesajlara cevap yazmadıgım halde "sakın mesaj yazma askım aradı onunla konusacagım" dedi.cevap yazmadım tabi.aradan 10 dakika gecti tekrar bi mesaj attı."bu arada askımla 17 nisandan beri cıkıyoruz,seni aldatmıs oldum hahayttt"yazmıs.kuyruk acısını nasıl giderecegini sasırdı ve sacma sapan konusmaya basladı..pes ya bu adamı mı sevmisim ben
Sanırım 4-5...ama 5 ten yukarıya gün alacağını sanmam..kaydirigubbakcemile324 yasında..ama akıl yası kac onu cözmüş degilim cnm kaydirigubbakcemile5
dün işin uzmanından akıl danısıyım diye tamamen durumu anlatan bir mail attım mehmet coskundenize.söyle bir cevap yazmıs;
erkek arkadasınız ask acısını nasıl cıkaracagını ve sizi nasıl pişman edecegini sasırmıs.hayatında kimse yok ve sizi kıskandırma bahaneleriyle kızdırmaya calısıyor.aslında erkek arkadasınız coktan pişman olmus.flört dönemi erkegin en bonkör dönemidir.simdiden size 6 ytl hesabı yapıyorsa ilerde ne gibi sıkıntılar yasatırdı kim bilir..bence en dogru ve saglıklı kararı vermişsiniz..
Hahahahayttttttttt yalan söylediği besbellikaydirigubbakcemile3 Kıskandırmak için saçmalamış...
Bir konu vardı daha önce burada askere giden sevgilinizi beklermisiniz diye..herkes evet demişti..tek ben hayır,askerliğini tamamlamamış bir adamla ciddi bir ilişkiye girmezdim,benim yola çıkacağım adam askerliğini tamamlamış,işi gücü olan,karakteri oturmuş bir adam olmalı demiştim...Çünkü askerlik erkeklerin psikolojini çok değiştiriyor,askerdeyken ayrılan bir sürü çift görüyordum ve gözüm korkuyordu açıkçası..Allahtan başıma gelmedi..
İnşallah verdiğin kararı sonuna dek uygularsın canım..Sen kalp problemin olduğunu söylüyorsun ama o kulak ardı ediyor..Verdiği değer bu muymuş..
Şimdi aslında pişmanları oynuyor ama burnundan kıl aldırmamak için debelenip duruyor bence...
Şeker bu mehmet ÇoŞkuna nasıl maİl atılıo acaba
bu arada aradımı konuda ayrıldıgın ÇoÇuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?