Ayrıldık ve mutluyum

bu erkeklerın hepsı aynı yaa nasıl bı karakter bu hemen baskası var yalanına basvuruyo ne kadar ayıp yaa yenılen ıcılen yada odenen seylerın lafını etmek bırıne bıseyı ısmarlayıp sonra laf etmek bı erkege hıc yakısmaz cok ayıp etmıs hakkında hayırlısı budur belkı cnm uzulme sakın:1hug:

canım adam askerde ve en doğalı sana gel demesiymiş ,adam askerde senin kalp atışlarından inanki daha büyük problemleri var adam dengesiz çünkü adamı askerdeyken ayrıldın ve evet ilişkiniz bitmiş olabilir ama nne olursa olsun bence akıl yaşı kaç falan deme çünkü 1 gün bıle olsa sen ona deger verdın ve askerdeyken beklemeye kalktın kendine saygın varsa bunları yapma.oldu bitti de geç üstünü kapat.

senin kalp atıslarından daha büyük problemleri var ne demek???saglıktan daha degerlisi olamaz bence.cok rahatım benim yaptıgım askerlik degil tatil diyordu kendi.askerdeyken ayrıldım diye beni suclar gibi konusmanızda cok garip..ben onun hatalarına ne kadar tahammül ettim bunu sadece ben bilirim.cok alttan aldım ama kendimide ezdiremem.akıl yası kac evet bilmiyorum cünkü dengeli bir insan bunları yapmazdı..benim deger verdigim adam bu karakterde degildi,olsaydıda beklemezdim zaten.kendime saygım olmasa böyle mantıklı davranmazdım...

dün işin uzmanından akıl danısıyım diye tamamen durumu anlatan bir mail attım mehmet coskundenize.söyle bir cevap yazmıs;
erkek arkadasınız ask acısını nasıl cıkaracagını ve sizi nasıl pişman edecegini sasırmıs.hayatında kimse yok ve sizi kıskandırma bahaneleriyle kızdırmaya calısıyor.aslında erkek arkadasınız coktan pişman olmus.flört dönemi erkegin en bonkör dönemidir.simdiden size 6 ytl hesabı yapıyorsa ilerde ne gibi sıkıntılar yasatırdı kim bilir..bence en dogru ve saglıklı kararı vermişsiniz..

kızlar bugun arkadasının telefonundan mesaj attı.mesajda aynen sunlar yazıyor;
benim numaramı engelledigin için mesaj atamadım.arkadastan yazıyorum.mesaj atıyorum diye pişman oldugumu sanma.bilmen gerek bisey var.ben seni aldatmadım.hayatımdada kimse olmadı.o gün sen bitti deyince kızdım ve askımla konuscam diye yalan söyledim.beni kötü bilme.kendine iyi bak sana bisey olmasını istemem.

aynen bunları yazmıs.mesaja cevap bekledi sanırım.ardından defalarca cagrı attı.tabi cevap yazmadım..

Hahahahayttttttttt yalan söylediği besbellikaydirigubbakcemile3 Kıskandırmak için saçmalamış...

Bir konu vardı daha önce burada askere giden sevgilinizi beklermisiniz diye..herkes evet demişti..tek ben hayır,askerliğini tamamlamamış bir adamla ciddi bir ilişkiye girmezdim,benim yola çıkacağım adam askerliğini tamamlamış,işi gücü olan,karakteri oturmuş bir adam olmalı demiştim...Çünkü askerlik erkeklerin psikolojini çok değiştiriyor,askerdeyken ayrılan bir sürü çift görüyordum ve gözüm korkuyordu açıkçası..Allahtan başıma gelmedi..

İnşallah verdiğin kararı sonuna dek uygularsın canım..Sen kalp problemin olduğunu söylüyorsun ama o kulak ardı ediyor..Verdiği değer bu muymuş..

Şimdi aslında pişmanları oynuyor ama burnundan kıl aldırmamak için debelenip duruyor bence...

24 yasında..ama akıl yası kac onu cözmüş degilim cnm kaydirigubbakcemile5
Sanırım 4-5...ama 5 ten yukarıya gün alacağını sanmam..kaydirigubbakcemile3

Burayı okumamıştım..Tam benim düşündüğüm gibi bir cevap vermiş..kaydirigubbakcemile5

canım benim kesinlikle haklısın.erkeklerin karakterleri askerden sonra belli oluyormus bunu kesinlikle anladım.iyiki karakterini bana simdiden gösterdi.karakterini cok iyi ögrendim ve bana asla uygun degilmis.aslında askerlik erkeklerin psikolojisini degiştirmiyor canım.aksine karakterlerini yerine oturtuyor.verdigim karara sonsuna dek uyacagım canım.her konuda oldugu gibi bu konudada irademe cok güveniyorum.pişman oldu biliyorum.çünkü sevgilim var yalanını uydurdu ve bundan pişman oldu tekrar gönül alıcı mesajlar attı..ama artık cooooooook geçzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…