Ayrıldık

İletisim sorununuz var bence ciddi anlamda. Genele bakınca ikinizden de mantıklı ve empatiye dayali cümleler çıkmamış
Cok empati yaptım ama 2 3 ay kimse kimseyle kalmak istemez babasıyla kavga edince 2 3 kalacak hep edilolar kavga her seferinde böylemi olcak sonra bu eve yerleşmeye kadar gitcek

Düşünce yapısı bu ama onun hep öyle

Herkesin bi görüşü var hepsine saygi duyarim ben 39 yaşındayım ikinci evliligimi yaptim kimse illaki boşanmak icin evlenmiyor ama sartlar bazen sizi o noktaya getiriyor

İsin özüne bakarsak bizler el kizi kocalarmizda hep el oglu olmuştur ortam cok bozuldu gun geliyor arkaniza bi bakiyorsunuz yaninizda sadece anne ve babaniz kalmis ne evlattan ne kardesten nede kocanizdan size fayda kaliyor yine ne varsa annelerde babalarda var yaslasiniz muhtemelen benden küçük benden size abla tavsiyesi herkese gerektigi gibi davranin kendi annenize nasil yaklasiyorsaniz karsi tarafada oyle davranin biraz sayginin kiymet vermenin kimseye zarari olmaz bunlari yaparken kendinizden odun verin demiyorum ama ufak tefek seylerede biraz katlanmak gerek

Ayyy anlayışsız insanlarla bir yola çıkma zaten ayrılmakla çok doğru davranmışsın

Abla ufak değilki 2 3 ay kalmaktan bahsediyor sadece annesini düşünüyor beni düşündüğa yok

Kadın belki gelip hiç kalmayacaktı, olmayan, farazi bir şeyden dolayı ayrılmışsınız. Ayrıca direk olarak, ben istemem kalmasını derseniz tabi ki nişanlınız annem misafir değil gelir kalır der. Siz kendinizi yerine koyun, nişanlınıza dese ki size, arkadaşımla konuşuyorduk şimdi kayınvalidesi onlara gelip kalıyormuş , ben hiç istemem öyle bir şey dese, annenizi savunma ihtiyacı hissetmez misiniz?

Annesini kapıya koysun demiyorum sadece evleneceğinin farkına vrsın yeter

Evinde kalıyordu babası evi terk edilordu

E o zaman aynı tas aynı hamam devam etsinler, bunlar bahane.
Şunu da ilave edeyim:
bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim

Değişmez, değişmeyecek ve evlenince daha da artacak.
Siz yol yakınken dönün bu işten, nitekim bu konuşmalar normal değil.

Hiç öyle değil.
Hayat arkadaşı denen bir kavram var. Keza babam ufak bir kanser atlatı babannem telefonla aradı geçti anneciğim baktı babama. Hepimiz evlendik gittik yanında karısı duruyor. Hayat böyle bir şey. Ben yarın toprak olacağım evladım kendi kurduğu ailesiyle yaşayacak

Ben aynı şehirde birlikte kalmak saçma geliyor uzak olur kalsın ona zaten bişel demem söyledim de kendisine
Farklı şehirde olursak 2 3 ay gelip kalır diyor bana kendi kendine dedi

Abla ufak değilki 2 3 ay kalmaktan bahsediyor sadece annesini düşünüyor beni düşündüğa yok

Ablacım onceki konularina bakmadim biraz once bi arkadas yazmisti sanirim sikintili bi birlikteliğiniz var ben bu uyariyi bugun icin yapmadim olurda yarin bi baskasi cikar yine boyle ufak tefek sorun olur o zaman sağduyulu davran erkekler anneye düşkündür ama kadinina daha fazla düşkündür tatli dil guler yuz biraz kapris biraz cilve ile kocani kendine baglarsin ama bu zamanla olacak isler en bastan duvar koyma araya yoksa bu soz nişan olayi nikah masasina gitmeden sonlanir hersey zamanla

30 Sene az değil mi? 70 yaşına kadar bakmalı insan evladına

Sen bu ornegi veriyorsun bende sana yuzlerce ornek verebilirim meme kanseri olup tek memesini kaybettigi için kocasi tarafindan bosanan arkadaşım var benim bu ulkede bosanan kadinlarin yuzde 98 i yine baba evine donuyor kac kadin kendi ayakları ustunde durmayi basabiliyor Hani ornek verirken bunlarida bi goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim bakin benn ornek verirken en kotu ihtimali degerlendirdim

Tam isabet olmuş doğru karar

Bizim ilk tartışmamız aynı evde yaşama muhabbetinden çıktı sonra devam etti böyle bende artık böyle onu yoklamaya başladım düşüncelerini merak ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…