Ayrıldık

Misafir derken zaten o ev bizim olçak benim düzenim herşey benim istediğim gibi olcak annesi 2 3 ay kalsın misagir değilsin diyelim ayne eve 2 kadon olçak ya ben ona uyum sağlamak zorunda kalçam ya o bana herkesin düzeni farklı

Engelli anneleri onuda yapıyor canim
1-Demagoji yapmayın. engel durumu bu konuyla alakalı değil, evladı engelli olan çocuğuna bakmasın demedi kimse. 30 sene bakılıp büyütülenin engeli varsa, o zaman 30 sene bakılıp büyütülüyor olmasına herhangi bir gariplik göremem. 30 hayatının büyük bir bölümü. Otuz koca sene, koca insan.
2-Üslubunuza dikkat edin “canım” hitabını benim için kullanamazsınız. Zira sizin hiçbir şeyiniz değilim.

Farklı şehir diyor

Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
[/QUOTE]

Burada farklı şehir mi yazmışsınız ikimizde aynı şehir içinden bahsetmiyormuyuz.

Burada farklı şehir mi yazmışsınız ikimizde aynı şehir içinden bahsetmiyormuyuz.
[/QUOTE]
Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyor
Aynı şehirde olursak da kalır diyor

Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyor
[/QUOTE]
Önceden söylemiş adam isteğini önemli olan sizin ne istediğiniz çekemem diyorsanız yol yakınken dönün derim.

Düşünün Eşinizle romantik bir ortam herşey hazır o ara kapı çalıyor kp ile kavga eden kayınvalide kapıda bavulu ile ne yapacaksın

Ya Rabbim bir tanecik kızımı buradaki oğlan analarıyla buluşturma. Evlerden ırak, 30 yıl bakmışlar da emzirmemişsinizdir inşallah 30 yıl. Kız anneleri 30 yıl bakmıyor zaten 1 yaşında sokağa bağlıyor evcil hayvan gibi büyüyor kız çocukları. iyi oldu o zaman 2 dünürler evli çift en az 6 kişi birlikte yaşasın. Neticede çocuklara emek veriyoruz evlerine ocaklarına çöreklenmek zorundayız huzurlarını bozmak kendimize hizmet ettirmek lanet ettirmek yakalarına yapışmak en büyük hakkımız.

Gelse ne olur oturur bi köşede zarara olmaz hiç diyor neyine rahatsız. Olcan diyor amin valla

Önceden söylemiş adam isteğini önemli olan sizin ne istediğiniz çekemem diyorsanız yol yakınken dönün derim.

Düşünün Eşinizle romantik bir ortam herşey hazır o ara kapı çalıyor kp ile kavga eden kayınvalide kapıda bavulu ile ne yapacaksın
[/QUOTE]
Sürekli kavga halindeler zaten

Aynı şehirde 2-3 ay kalmasını normal gören biriyle olmaz.Kaynana da aynı kafadaysa evinizden çıkmaz çünkü..Bazı arkadaşlar şimdiden nie bunu konuştun demişler ama ben size hak verdim.Alttan alta mesaj verdiklerinden siz de kartlarınızı açık oynamak istemişsiniz.Evlenmeden net olmak iyidir.Umarım kararınızın arkasında durursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sürekli kavga halindeler zaten
[/QUOTE]
Zor bir durum iyi düşün hakkınızda hayırlı olsun,

Evet böyle şeyler şimdiden konuşulması gerek evlenince başına gelince konuşsan he olcakki boşanması çok zor olcak

Arkadaşlar bazı şeyler sözlüyken nişanlıyken konuşulur. Nişanlanmanın amacı budur zaten, birbirini tanımak sorun var ise ayrılmaktır. Nişanlıyken arıza çıkartma evlenmez demişler , bu koca sevdası başka hiçbir sevdaya benzemiyor sanırım , bazen burada okuduklarıma inanamıyorum.

şimdi konuşulacak şey çunku bunlar?
sen hayatta ayrılmazsın söyleyim sana buraya da yazayım.
bu arada dırdır edersen adam iyice anacı olur anacı değilse bile.
Şimdi konuşulacak evlenince iş işten geçince konuşmanın ne anlamı olcakki böyle düşünen bi insan işte fikirlerini söyledi

Ben siz derken bana sen demeniz ne derece hoş.
İyi biz çocuğu zaten kendi isteğimizle yapıyoruz. Yük olmak için değil. Yani ben çocuğum yuvasını kurunca ona da başka bir annenin evladına da rahatsızlık vermek istemem. Yükünü almak isterim.
Ki çocuğumun kaynanası da gelsin kalsın rahatsız etsin istemem, ben de başkasının dn kıymetli evladına uzun uzun kalıp bıktırıp mutsuz etmek istemem.
Bu gayet normal olan şeyi ana baba edebiyatıyla acıklı hale getirmeyin. Çocuklar yuvadan uçacak bu hedefle büyütüyoruz bize baksınlar diye değil.

Tamam da bu o kadınların tercihi. Beş parasız sokağa atılıp; tek başına ayağa kalkan o kadar çok kadın biliyorum ki...Karakter meselesi o. Doktor olup ailesi ile yaşayan var boşandıktan sonra? Arkadaşın bahsettiği o değil. Eş ile sorun yaşarsa aile yanında kalır diye bir şey de yok. Yüzlerce kadın baba evine alınmıyor mesela? Gelinlikle çıktın, kefenle gelirsin deniliyor. Onu ne yapalım?
Meselenin özü şu; evlendikten sonra kendi ailen yani kurduğun aile ön planda olmalı yoksa zaten sorun çıkmaması imkansız. Kadında erkekte evet evlendikten sonra önceliği anne ve babasına değil kendi eşine ve evladına vermek zorunda. Kazık kadar adamın kadın yani...evlenmişler, çocukları olmuş hala annem de annem babam da babam. E o zaman ne anladım ben evlilikten? Evlilikte sorun yaşanabilir ama o zaman ya sorunlar çözülür ya da bile bile lades denmez. Konu sahibi evlenirse muhtemelen o da bir süre sonra kendi ailesine daha düşkün olacak çünkü yanında ona destek olan bir eşi olmayacak. O zaman evlilik birliği de sarsılacak. Sağlıklı bir evlilikte eşler aileden önce eşine destek olur. En yakın arkadaşınız eşiniz olur. Böyle olmayan adamlarla da evlenmesinler bir zahmet çünkü herkes kendini illa ki belli ediyor. Oldu da adam değişti. O zaman ayrılırsınız. Ayrılınca da aileden destek göreceğiniz garanti mi? Değil. O zaman da bir tek kendinize güvenir ilerlersiniz.

Bakılçak durumda olsa zaten bakarım hasta olsun 2 3 ay kalsın iyileşene kadar kalsın o çok ayrı bişey ama ortada hiçbişey yokken eşiyle kavga etti diye kalmasının anlamı yok

Hayır adam bi de annemle babam kavga ederse annem 3 ay bile kalır demiş. Pöfffff.Kadın sığınma evi mi sizin eviniz? Kaynana rahata da alışırsa zaten kocasıyla kavgalı olmasını da bahane eder,hiç gitmez .Benzer bir örneği forumda okuduğuma emin gibi bişeyim.Konu sahibinin dediği gibi birlikte yaşasınlar ömür boyu..Kii kıyamam daha evlenmeden sinir stres sahibi yaptılar beni demiş konu sahibi.Bu psikolojiyle evlenmek bile bile lades demektir zaten.Evlenirken insan mutlu olacağını düşünerek, hissederek evlenir.Aman canım evlendikten snra bişi olmaz,nasılsa düzelir diyerek değil.

Oğlun vardı değil mi Khomyuk

16 aylık oğlum var evet canımı okuyor da bu benim onun evinde misafir olacağım gerçeğini değiştirmiyor yahu kendim istedim diye doğurdum bakıcam tabi bakmaya niyetim yoksa da sosyal hizmetlere veririm, bi büyüttüm diye ömrünü mü yiycem.

Benim evimde bizim büyükler misafir ben de onlar için misafir olucam zaten kararlıyım ben evlerine gitmem, her geldiklerinde çok güzel yemekler hazırlayıp hoş tutucam onları canları isteyince onlar gelsin.

Zaten eşimle başbaşa kalmak istiyorum evlensinler gitsinler uğraşamıcam

Ben de üzerine yazayım; o çocuklar evlenince tek başlarına olmuyorlar o evde. Bir zahmet diğer anne babanın da çocuğunu düşünelim değil mi? Sizin oğluşunuz ya da kızçeniz altında da karşı tarafın kızı oğlu ne? Ne hakkımız var onu rahatsız etmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…