- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Aaaaaaa olur mu öyle? Paşam ile hanım sultana hizmetçi lazım.Bence çok iyi yapmışsın. Annesini çok seven evlenmez olur biter. Anneye düşkünlük olabilir. Ona bir sözüm yok ama öyle insanlar bir ömür boyu otursunlar anneleri ile. Benim de çocuğum var ve evet ben de onun evinde misafir olacağım tıpkı annemin, babamın, kv ve kpnin bizim evimizde misafir olduğu gibi. İlla kalabalık aile istesek evlenmez annemiz ve babamız ile yaşamaya devam ederdik değil mi? Birey olan adamlarla evlenin kızlar.
Bizim evliliğimzizde tek düşündüğüm şey akrabaları ve annesiHayır adam bi de annemle babam kavga ederse annem 3 ay bile kalır demiş. Pöfffff.Kadın sığınma evi mi sizin eviniz? Kaynana rahata da alışırsa zaten kocasıyla kavgalı olmasını da bahane eder,hiç gitmez .Benzer bir örneği forumda okuduğuma emin gibi bişeyim.Konu sahibinin dediği gibi birlikte yaşasınlar ömür boyu..Kii kıyamam daha evlenmeden sinir stres sahibi yaptılar beni demiş konu sahibi.Bu psikolojiyle evlenmek bile bile lades demektir zaten.Evlenirken insan mutlu olacağını düşünerek, hissederek evlenir.Aman canım evlendikten snra bişi olmaz,nasılsa düzelir diyerek değil.
Sen çok doğru bi karar vermişsin,tebrik ederim cidden. Hayır falan yap,hiç canını sıkma.Burdaki erkek analarını da kafana takma.Onlar 1-2 gün çocuğumun evinde kalamayacak mıyım'a odaklandıklarından yazdığın diğer şeyleri anlayamıyorlar.Hakkında hayırlısı olsun,inşallah çok daha iyileri çıkar karşına.Bizim evliliğimzizde tek düşündüğüm şey akrabaları ve annesi
Amin inşallahSen çok doğru bi karar vermişsin,tebrik ederim cidden. Hayır falan yap,hiç canını sıkma.Burdaki erkek analarını da kafana takma.Onlar 1-2 gün çocuğumun evinde kalamayacak mıyım'a odaklandıklarından yazdığın diğer şeyleri anlayamıyorlar.Hakkında hayırlısı olsun,inşallah çok daha iyileri çıkar karşına.
Oğlum var sevgili prenses
Çok şükür böyle erkek anneleri de varOğlum var sevgili prenses
Onu tanıyorum çünkü böyle şeyleri bana önceden örnek veriyordu teyzem gelininde kalıyor diye bana hergün annem gelir diyen bi insan geçmişten dolayı sürekli soru sorma onu yoklama hissine kapıldımÇok gereksiz bir konuşma olmuş sizinki. 2-3 ay kalması gereksiz evet haklısınız o konuda, öyle söylemesi saçma ama sizin de aynı şehirde misafir kalınmaz, ben istemem demeniz saçma. Böyle bir kural mı var? Daha şimdiden cinsiyetten bağımsız annen bizim evde kalmasın derseniz karşı tarafı itersiniz. O size gelip annen bizim evde kalamaz, istemem dese normal mi karşılayacaksınız?
Oglunuz var mi?
Ne güzel bence 1 2 hafta kalınır ona zaten bişey demem hastalık olur kalsınBenim kv ile aramda 1000 km vardı düne kadar, yalvarırım kal diye. Çocukla ilgileniyor yemek yapıyorkalmaz asla kalmaz 4. günde kurtlanır 5. günü zor eder
Belki annesinin haberi bile yoktur kaynana bele 2 3 ay kalmak istemicek ama bu düşünceleri insanı yoruyor artıkbenim var iki tane.
aynı şehirde niye kalayım. aynı şehirde yatılı misafirlik saçmalık.
evet kanser riski vardı o zaman 20 gün kalmıştı. giderken bi kere yüzünü asmadın Allah razı olsun dedi gitti. yani hayat bu herşey olur. Ama böyle pazarlık olur mu ya, bu işin sonu birlikte yaşamaya kadar gidecek.Ne güzel bence 1 2 hafta kalınır ona zaten bişey demem hastalık olur kalsın
Ama eşiyle kavga ettiğinde benim evimde ne diye kalacak ki
Behde ondan korkuyorumevet kanser riski vardı o zaman 20 gün kalmıştı. giderken bi kere yüzünü asmadın Allah razı olsun dedi gitti. yani hayat bu herşey olur. Ama böyle pazarlık olur mu ya, bu işin sonu birlikte yaşamaya kadar gidecek.
Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyorBurada farklı şehir mi yazmışsınızikimizde aynı şehir içinden bahsetmiyormuyuz.
Beni suçluyor bide sen nasıl insansın diyor vicdansız diyor çok üzüldüm o yüzdenevet kanser riski vardı o zaman 20 gün kalmıştı. giderken bi kere yüzünü asmadın Allah razı olsun dedi gitti. yani hayat bu herşey olur. Ama böyle pazarlık olur mu ya, bu işin sonu birlikte yaşamaya kadar gidecek.
Wowowowowowowo kadın resmen kocasından daha rahat kaçabilmek için oğlunu evlendiriyor.Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyor
Aynı şehirde olursak da kalır diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?