Ayrıldık

Aaaaaaa olur mu öyle? Paşam ile hanım sultana hizmetçi lazım.

Bizim evliliğimzizde tek düşündüğüm şey akrabaları ve annesi

Bizim evliliğimzizde tek düşündüğüm şey akrabaları ve annesi
Sen çok doğru bi karar vermişsin,tebrik ederim cidden. Hayır falan yap,hiç canını sıkma.Burdaki erkek analarını da kafana takma.Onlar 1-2 gün çocuğumun evinde kalamayacak mıyım'a odaklandıklarından yazdığın diğer şeyleri anlayamıyorlar.Hakkında hayırlısı olsun,inşallah çok daha iyileri çıkar karşına.

Amin inşallah

Çok gereksiz bir konuşma olmuş sizinki. 2-3 ay kalması gereksiz evet haklısınız o konuda, öyle söylemesi saçma ama sizin de aynı şehirde misafir kalınmaz, ben istemem demeniz saçma. Böyle bir kural mı var? Daha şimdiden cinsiyetten bağımsız annen bizim evde kalmasın derseniz karşı tarafı itersiniz. O size gelip annen bizim evde kalamaz, istemem dese normal mi karşılayacaksınız?

Onu tanıyorum çünkü böyle şeyleri bana önceden örnek veriyordu teyzem gelininde kalıyor diye bana hergün annem gelir diyen bi insan geçmişten dolayı sürekli soru sorma onu yoklama hissine kapıldım
Annesi gelse bize o kal diye ısrar etcek öyle bi insan o yüzden konuşuldu konu
Annen gelir gider ama sen bırakırsın diyorum gelmesin demiyorum
Eğer uzak yerde olursak annen gelip kalır diyorum 1 2 hafta ama o 2 3 aydan bahsediyor

Benim kv ile aramda 1000 km vardı düne kadar, yalvarırım kal diye. Çocukla ilgileniyor yemek yapıyor kalmaz asla kalmaz 4. günde kurtlanır 5. günü zor eder
Ne güzel bence 1 2 hafta kalınır ona zaten bişey demem hastalık olur kalsın
Ama eşiyle kavga ettiğinde benim evimde ne diye kalacak ki

Ne güzel bence 1 2 hafta kalınır ona zaten bişey demem hastalık olur kalsın
Ama eşiyle kavga ettiğinde benim evimde ne diye kalacak ki
evet kanser riski vardı o zaman 20 gün kalmıştı. giderken bi kere yüzünü asmadın Allah razı olsun dedi gitti. yani hayat bu herşey olur. Ama böyle pazarlık olur mu ya, bu işin sonu birlikte yaşamaya kadar gidecek.

Burada farklı şehir mi yazmışsınız ikimizde aynı şehir içinden bahsetmiyormuyuz.
Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyor
Aynı şehirde olursak da kalır diyor
[/QUOTE]
Wowowowowowowo kadın resmen kocasından daha rahat kaçabilmek için oğlunu evlendiriyor.
Oysa bunun başka bir yolu da vardı. Oğlu ile ayrı eve çıkmak. Ama mesele huysuz kocadan kurtulmak değil, bedava hizmetçi bulmak. Eğer kocasıyla sorunu olmasaydı sana oğlunun kanalı ile birlik yaşamak teklif edilecekti.

Beni suçluyor bide sen nasıl insansın diyor vicdansız diyor çok üzüldüm o yüzden

Gideriz, sen annem in temizligini yaparsin.demis hödük. Bu kaynanalar acaba kac yasinda, cok merak ediyorum. Gelinlerini hizmetci gibi görüyor lar ve hemen elleri ayaklari tutmuyor.
80, 90 yaslarinda mi acaba bu kaynanalar.
Iyi yapmissin ayrilip da. Bu tip adamlar, anneleriyle evlensinler.

Bizim şu an belli değil aynı şehirmi olcak farklı şehirmi o yüzden farklı olursa bizde kavga etse babamla 2 3 ay kalır diyor
Aynı şehirde olursak da kalır diyor
Wowowowowowowo kadın resmen kocasından daha rahat kaçabilmek için oğlunu evlendiriyor.
Oysa bunun başka bir yolu da vardı. Oğlu ile ayrı eve çıkmak. Ama mesele huysuz kocadan kurtulmak değil, bedava hizmetçi bulmak.
[/QUOTE]
Ayrı eve çıksa geliri yokki maaş yok kendisinin eşi rahat vermez kv öyle cesaretli bi insan değil yani açıkçası
Oğlu onu her zaman savunduğu için kv haberi varmı bilmiyorum bu konuşmalarımısdan

Ben sizin önceki konunuzu da hatırladım, bahsetmişler zaten yukarıda.

Evlenmeden önce tarafların tavırlarına, söylediklerine "evliliğin fragmanı" diyor buradaki birçok hanımefendi, bence de çok doğru bir ifade. Yani beyefendiyi bilemem ama o anne çok müdahil olur, durmaz ki kendisi size fragmanı göstermiş zaten. Bazı insanlar ortamın hakimi olmaktan, güç kurmaktan, kaostan, dramadan hoşlanırlar. Bu maalesef bizim toplumun kadınlarında fazla. Sebebi sosyolojik ve psikolojik, ayrıntıya girmeye gerek yok.

Bence çok iyi yapmışsınız, kararınızın arkasında durabilirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…