Yahu evlenmek zorunda değil ki salsın seni annesi boşansı anne- oğul yaşasınlar. senin başını niye yakıyor.Beni suçluyor bide sen nasıl insansın diyor vicdansız diyor çok üzüldüm o yüzden
50 yaşında annesinin haberi varmı bilmiyorum bu konuşmadanGideriz, sen annem in temizligini yaparsin.demis hödük. Bu kaynanalar acaba kac yasinda, cok merak ediyorum. Gelinlerini hizmetci gibi görüyor lar ve hemen elleri ayaklari tutmuyor.
80, 90 yaslarinda mi acaba bu kaynanalar.
Iyi yapmissin ayrilip da. Bu tip adamlar, anneleriyle evlensinler.
Herkesin bi görüşü var hepsine saygi duyarim ben 39 yaşındayım ikinci evliligimi yaptim kimse illaki boşanmak icin evlenmiyor ama sartlar bazen sizi o noktaya getiriyor
İsin özüne bakarsak bizler el kizi kocalarmizda hep el oglu olmuştur ortam cok bozuldu gun geliyor arkaniza bi bakiyorsunuz yaninizda sadece anne ve babaniz kalmis ne evlattan ne kardesten nede kocanizdan size fayda kaliyor yine ne varsa annelerde babalarda var yaslasiniz muhtemelen benden küçük benden size abla tavsiyesi herkese gerektigi gibi davranin kendi annenize nasil yaklasiyorsaniz karsi tarafada oyle davranin biraz sayginin kiymet vermenin kimseye zarari olmaz bunlari yaparken kendinizden odun verin demiyorum ama ufak tefek seylerede biraz katlanmak gerek
Bende öyle dedim annen bu kadar anlaşamıyor evi terk edip 2 3 ay ayrı durçak kadar kötüler boşansın bizim yanomızdan ev tutsun kalsın dedimYahu evlenmek zorunda değil ki salsın seni annesi boşansı anne- oğul yaşasınlar. senin başını niye yakıyor.
2 3ay bi insanın evinde kalınırmı
[/QU
Dusunceli insan kalmaz
Kalamaz diyince başka erkek olsa senden ayrılırdı şimdiye diyor vicdansız diyor kendimi kötü hissettiriyorBu kafayla evlilik sürdürülmez zaten. En sonunda nasılsa ana baba kalıyosa hiç evlenmeyelim böyle düşünenler evlenmesin lütfen.
Hayat arkadaşı herkesten önce gelir kimse aynı şehirde 2 3 ay falan kalamaz oğlunun evinde. Hem de neymii kavga ediyolarmış bana ne? Benden önce napıyolardı yani?
Konu sahibi umarım tekmeyi basarsın bu ana kuzusuna
Tek erkek mi ? başka çocuk yok mu ? ya boşanadabilir, hayatta herşey olabilir. Ama bence annesinin üzerinde baskısı var psikolojik olarak. terkettin ama geri gelecek sana vicdan yaptıracak sen kötü insan olacaksın. annesi arayacak kızım ben sizinle yaşamam diyecek. vs vs bunlara hazır ol.Bende öyle dedim annen bu kadar anlaşamıyor evi terk edip 2 3 ay ayrı durçak kadar kötüler boşansın bizim yanomızdan ev tutsun kalsın dedim
Sen nasıl konuşuyorsun diyor bana sanki çok kötü bişey demiş gibi
Kalamaz diyince başka erkek olsa senden ayrılırdı şimdiye diyor vicdansız diyor kendimi kötü hissettiriyor
Tek çocuk annesi dese ne ki kafa yapısı bu yani herşey ortadaTek erkek mi ? başka çocuk yok mu ? ya boşanadabilir, hayatta herşey olabilir. Ama bence annesinin üzerinde baskısı var psikolojik olarak. terkettin ama geri gelecek sana vicdan yaptıracak sen kötü insan olacaksın. annesi arayacak kızım ben sizinle yaşamam diyecek. vs vs bunlara hazır ol.
Evet hasta olsa zaten kalsın dedimLa he he diyip geçeceksin buna.
Gitsin bulsun bunu kabul edecek kızı o kim ki sana vicdan yaptırıyor. Kadın hasta oldu da kapının önüne mi koydun naptın?
Sütten kesilmemiş işte belli yol ver.
Ayrı eve çıksa geliri yokki maaş yok kendisinin eşi rahat vermez kv öyle cesaretli bi insan değil yani açıkçasıWowowowowowowo kadın resmen kocasından daha rahat kaçabilmek için oğlunu evlendiriyor.
Oysa bunun başka bir yolu da vardı. Oğlu ile ayrı eve çıkmak. Ama mesele huysuz kocadan kurtulmak değil, bedava hizmetçi bulmak.
Onu tanıyorum çünkü böyle şeyleri bana önceden örnek veriyordu teyzem gelininde kalıyor diye bana hergün annem gelir diyen bi insan geçmişten dolayı sürekli soru sorma onu yoklama hissine kapıldım
Annesi gelse bize o kal diye ısrar etcek öyle bi insan o yüzden konuşuldu konu
Annen gelir gider ama sen bırakırsın diyorum gelmesin demiyorum
Eğer uzak yerde olursak annen gelip kalır diyorum 1 2 hafta ama o 2 3 aydan bahsediyor
Oğlu ile aynı eve çıksın dedim. Oğlunun maaşı vardır heralde. Madem birbirlerine bu kadar düşkünler, seni niye araya sokuyorlar. Ana oğul ayrı eve çıksınlar.Ayrı eve çıksa geliri yokki maaş yok kendisinin eşi rahat vermez kv öyle cesaretli bi insan değil yani açıkçası
Oğlu onu her zaman savunduğu için kv haberi varmı bilmiyorum bu konuşmalarımısdan
Düşüncelerini öğrenmek için sordum çünkü evlenince ayrıldım diyince ayrılma olmıcak hemen zorluklar olcak sözlümün hep düşünce yapısı annesinin üzerineydiAyrılmanız hayırlısı olmuş zaten. Önceden böyle şeylerin pazarlığının yapılmasını ben kendi adıma doğru bulmuyorum annem her gün gelir veya annen kalmasın gibi. Belli ki evlendikten sonra bu konuda çok sorun yaşardınız. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Eyvah , tek çocuk tek erkek babası muhtemelen kötü.Anne gariban mağdur , imaj bu en azından. Anne kocanın yerine oğlunu koymuş ondan destek alıyor ona güveniyor sırtını ona yaslıyor. Bir kız bulsak anne artık rahat etse huzur bulsa o kızda sensin arkadaşım. Sevaplık günahlık bir kısmı yok, kadın boşansın oğluna da evlenme yavrum desin, gül gibi yaşasınlar el kızının suçu ne ?Tek çocuk annesi dese ne ki kafa yapısı bu yani herşey ortada
Kalamaz diyince başka erkek olsa senden ayrılırdı şimdiye diyor vicdansız diyor kendimi kötü hissettiriyor
Bulur 25 yaşında daha bizim buradaki kızlar sen gibi değil diyor bul dedim bende zatenE ayrılsın o zaman? İstediğini vermeyeceksin ki zaten ona, bu ısrar kıyamet niye? Şu saatten sonra daha iyisini bulamaz mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?