- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ağır şartlarını kabul edecek bir kız varsa köyünde;ver sana taktığı yüzüğü, ona versin. Erkek kıtlığı yaşamıyoruz, daha kimler çıkar karşına.Bulur 25 yaşında daha bizim buradaki kızlar sen gibi değil diyor bul dedim bende zaten
Önceden onların oralı bi kızla konuşuyormuş annesi ayırmış zaten onları da kız namussuz falan demiş hakkımı helal etmem sana demiş
Hic kendini kötü hissetme, o kücük adamcik gitsin otursun annesini kucagina.Kalamaz diyince başka erkek olsa senden ayrılırdı şimdiye diyor vicdansız diyor kendimi kötü hissettiriyor
Oyyyy kaç kaç kaççç. Elalemin kızının namusuna laf etmek ne demekBulur 25 yaşında daha bizim buradaki kızlar sen gibi değil diyor bul dedim bende zaten
Önceden onların oralı bi kızla konuşuyormuş annesi ayırmış zaten onları da kız namussuz falan demiş hakkımı helal etmem sana demiş
Yani adamin kriz çözme yöntemine bakar mısınız kızlar.2 3 gün değil 2 3 ay diyor ayrıca kv kocasıyla anlaşamıyor kavga ettiklerinde gelir 2 3 ay bizde kalır diyor
Ne salağı, çok akıllı. Annesini alıp ayrı eve çıkmak da bir seçenekti, ama tek başınayken annesini idare edemeyecek. Hem kendisi gibi çalışıp para getirecek hem de annesi ve kendisinin hizmetine koşacak gönüllü bir köle lazım.Yani adamin kriz çözme yöntemine bakar mısınız kızlar.
Kavga olursa annesi onda kalacakmış.
Adam anneci olmanın yanında salak da. Bu mu yani çözüm kavga ortamında ?
Sakın evlenme bu embesille. Hayatının hatası olur.
"annen gelip kalamaz"cıları asla anlayamayacağım.
kimse ağaç kavuğundan çıkmadıkça evlense dahi annesini babasını evinde yatırır da, yedirir de, içirir de..
o ana babaların yetiştirdiği insanı al evlen ama onları isteme..
böyle bir dünya yok.
Allah aşkına annen gelip kalamaz nı demiş çocuk aynı şehirde 2 3 ay kalmaktan bahsediyor
Bizim orada buna '' El başından saç yolması kolaydır'' diyoruz.Adama bak! Annesi ile babası anlaşamıyor birbirlerine tahammül edemiyorlar bu normal ama karısının annesi ile anlasamamasi ,aynı evde aylarca yaşamak istememesi anormal
Yorum muhteşemAdama bak! Annesi ile babası anlaşamıyor birbirlerine tahammül edemiyorlar bu normal ama karısının annesi ile anlasamamasi ,aynı evde aylarca yaşamak istememesi anormal
Yazdığımı okumadın herhalde istememektedir değil 2 3 ay kalması sorun bunu şimdiden istemesi"annen gelip kalamaz"cıları asla anlayamayacağım.
kimse ağaç kavuğundan çıkmadıkça evlense dahi annesini babasını evinde yatırır da, yedirir de, içirir de..
o ana babaların yetiştirdiği insanı al evlen ama onları isteme..
böyle bir dünya yok.
Konuyu beh açtım zaten üstünede ben gittim fikrini söyle ilerde evlencez senin düşüncelerin önemli dedim bunları söyledi zaten asla gelmeme gibi bi durum olamaz kimse için ben gelir 1 2 hafta kalır dedimbütün mesajları okumadım ama ilk yazıdan bana konuyu kız açmış çocukta o istemiyor diye inat edip konuyu abartmış gibi geldi.
ayrıca konu sahibi annesinin hiçbir şekilde kalmasını istememiş, bundan bahsetmiyor mu yazısı ?
Ben annenle anlaşçağım ne malum diyorum banaskarışıp eder diyorum yok annem yapmaz öyle diyor annesi hiç yapmaz yaniAdama bak! Annesi ile babası anlaşamıyor birbirlerine tahammül edemiyorlar bu normal ama karısının annesi ile anlasamamasi ,aynı evde aylarca yaşamak istememesi anormal
Ben çok iyi anlasilsa bile eşlerin birisinin ebeveyni ile aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum. Gelinip misafir olunması başka aylarca kalınması başka birşey. Ayni şehirde de çok zorunlu bir neden yoksa aynı evde neden kalinsin ki ? Hastalık olur,tadilat olur o süreç geçene kadar birlikte kalınır ama madem bunun sürekli olmasını istiyor niye 2.ev açılıyor ? Annesinin evine bir yatak odası takimi alsin müstakbel karısı ile orada birlikte yaşasınBen annenle anlaşçağım ne malum diyorum banaskarışıp eder diyorum yok annem yapmaz öyle diyor annesi hiç yapmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?