Ayrıldık

Ağır şartlarını kabul edecek bir kız varsa köyünde;ver sana taktığı yüzüğü, ona versin. Erkek kıtlığı yaşamıyoruz, daha kimler çıkar karşına.

Oyyyy kaç kaç kaççç. Elalemin kızının namusuna laf etmek ne demek

2 3 gün değil 2 3 ay diyor ayrıca kv kocasıyla anlaşamıyor kavga ettiklerinde gelir 2 3 ay bizde kalır diyor
Yani adamin kriz çözme yöntemine bakar mısınız kızlar.

Kavga olursa annesi onda kalacakmış.

Adam anneci olmanın yanında salak da. Bu mu yani çözüm kavga ortamında ?

Sakın evlenme bu embesille. Hayatının hatası olur.

"annen gelip kalamaz"cıları asla anlayamayacağım.
kimse ağaç kavuğundan çıkmadıkça evlense dahi annesini babasını evinde yatırır da, yedirir de, içirir de..
o ana babaların yetiştirdiği insanı al evlen ama onları isteme..
böyle bir dünya yok.

Ne salağı, çok akıllı. Annesini alıp ayrı eve çıkmak da bir seçenekti, ama tek başınayken annesini idare edemeyecek. Hem kendisi gibi çalışıp para getirecek hem de annesi ve kendisinin hizmetine koşacak gönüllü bir köle lazım.

Allah aşkına annen gelip kalamaz nı demiş çocuk aynı şehirde 2 3 ay kalmaktan bahsediyor

Allah aşkına annen gelip kalamaz nı demiş çocuk aynı şehirde 2 3 ay kalmaktan bahsediyor

bütün mesajları okumadım ama ilk yazıdan bana konuyu kız açmış çocukta o istemiyor diye inat edip konuyu abartmış gibi geldi.
ayrıca konu sahibi annesinin hiçbir şekilde kalmasını istememiş, bundan bahsetmiyor mu yazısı ?

Adama bak! Annesi ile babası anlaşamıyor birbirlerine tahammül edemiyorlar bu normal ama karısının annesi ile anlasamamasi ,aynı evde aylarca yaşamak istememesi anormal
Bizim orada buna '' El başından saç yolması kolaydır'' diyoruz.

Çok doğru yapmışsın kızım aferin. Ne kadar ortada ki, annesiyle göbek bağını kesememiş. Üstelik evlendikten sonra emin ol daha da annem annem diyecekti.

Tepki verenler de şu an kızdığımız kayınvalidelerin büyük ihtimal gelecekteki halleri.

Oğlum da var kızım da. Aşırı derecede mecbur kalmadıkça asla evlerinde kalmam. Yemeğe, kahveye giderim o kadar. Doğurup büyüttük diye çocuğumuzun evinde kamp kurmak zorunda değiliz. En kıymetli ilişki sınırları olandır.

Yazdığımı okumadın herhalde istememektedir değil 2 3 ay kalması sorun bunu şimdiden istemesi
Sen olsan kaynananla 3 ay kalmak istermiydih

Konuyu beh açtım zaten üstünede ben gittim fikrini söyle ilerde evlencez senin düşüncelerin önemli dedim bunları söyledi zaten asla gelmeme gibi bi durum olamaz kimse için ben gelir 1 2 hafta kalır dedim

Adama bak! Annesi ile babası anlaşamıyor birbirlerine tahammül edemiyorlar bu normal ama karısının annesi ile anlasamamasi ,aynı evde aylarca yaşamak istememesi anormal
Ben annenle anlaşçağım ne malum diyorum banaskarışıp eder diyorum yok annem yapmaz öyle diyor annesi hiç yapmaz yani

Ben annenle anlaşçağım ne malum diyorum banaskarışıp eder diyorum yok annem yapmaz öyle diyor annesi hiç yapmaz yani
Ben çok iyi anlasilsa bile eşlerin birisinin ebeveyni ile aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum. Gelinip misafir olunması başka aylarca kalınması başka birşey. Ayni şehirde de çok zorunlu bir neden yoksa aynı evde neden kalinsin ki ? Hastalık olur,tadilat olur o süreç geçene kadar birlikte kalınır ama madem bunun sürekli olmasını istiyor niye 2.ev açılıyor ? Annesinin evine bir yatak odası takimi alsin müstakbel karısı ile orada birlikte yaşasın

Konu sahibini elestirenler de sanir ki ayni gorustekiler annelerini sokaga atsin diyor. Zor durumdaki bir anneyle 2-3 ay yasamaktan bahsedilmiyor burada. Bayagi keyfi, ayni sehirdeyken cocugunda kalmak istemek normal degil. Ne annem ne kv'm boyle bir seyi istemez. Ancak anormal bir insan bunu yapmayi dusunur.

Bu kaynanalarla yarış neden? Adam kaç yıllık anasını atsa asıl o insandan kork

Tartısma bu, ayrılık degıl.
2 tatlı söz lazim sadece barısmak ıcın.

Gıderız annemin temızlıgını yaparsın nedır ayrıca.
Az yesinler usak tutsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…