- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sokağa atsın demiyorum zaten yazdıklarımda da öyle bir durum yok 2 3 ay kalmaktan bahsediliyorBu kaynanalarla yarış neden? Adam kaç yıllık anasını atsa asıl o insandan kork
Kaynanan 2 3 ay kalsında sakinliği görürüz kendi annen ğibi olmazAnnemle aynı şehirde yaşıyoruz gelip kalıyor 1 hafta. Kv ile de aynı şehirdeyiz bu zamana kadar gelip kalmadı ama geldiğinde de sorun çıkarmam. Hee isterim miyim istemem ama neticede benşm evim kadar oğlunun da evi. Az sakşn olun yahu ne var bunda??
Yarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
Yarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
Daha şimdiden kartları yanlus oynamışsın bence.daha sözlüsün hele bi evlen. Gereksiz sorun çıkarmışsın kusura bakma. 5 senelik evliyim 2 senedir ara ara kaynanam gelir kalır 1 2 gun ben cagirrim sevinirim de. Ayni sehirdeyz aramzda 45 50dk mesafevar.yani olabilecek bisey bu. Bunun duskunlukle alakasi yok.esim illa cagir kalsin demez asiri annecik biride degldir. Ama annesi sonucta bu sekilde baskı yaptıkça haksiz duruma dusersin. Yani duskun degilsede duskun edersin adami. Annecik yapili olup olmadığını buradan anlayamazsın yanlis yol ve sacma bir ayrilik olmus.insallah barisirsiniz .ama tavsiyem olsun. Bu konularla ilgili acik sözlü olma iliskine zarar verirsin. Once bi yaşa. Rahatsiz oldugun bir durum yasarsan güzellikle engellersin. Ama daha cok erken dogmamis bebege don bicmek bu bak ayrilmissiniz
Herkesin görüşü tabiki kendine de siz bence yanlış bakiyosunuz olaya. Kimse kusura bakmasin 30 sene de buyutse 300 sene de buyutse onun kaderi başka biri ile aile olmak yuva kurmak. Annem 2 3 ay gelecek diyip kestirip atamaz karşı tarafa asla anneleri gibi davranmaz böyle kişiler. O el kızı olacak oglusu da dizinin dibinde olacak çünkü vefalı evlat. 1 2 gün kalır hadi anlarım da ne demek aylarca kalmak ya terbiyesizlik olur bunun adi sadece.Ne yapsin annesini evine sokmasin mi? Adamin hayirli basi varmis
Katılıyorum. Hem nişanlılık böyle şeyler için var. İki insanın tanışıp anlaşması için. Bu dönemde iğneden ipliğe kadar herşey konuşulmalı, halledilmeli; evlendikten sonra vay efendim niye böyle oldu dememek için. Konuşulmazsa '' boşanıyorum, kocam anlayışsız, kaynana eziyet ediyor'' konularının ardı arkası gelmez maazallah.Daha şimdiden bunları konusmussun yanlış falan demenize de ayrı takıldım evlenip başını yaktiktan sonra ne kanuşacaktı ki? Sonuç ne olacak ben buyum kabul etmeyeceksen git diyecekti. Anne baba ve çocuk bir ailedir. Ama çocuk evlendiginde başka bir insan ila aile olur sizinle o samimiyeti göstermesi olanaksiz. Evlat hayırlı mi hayırsız mi burdan paha biçilmiyor maalesef hanımlar. Bir anne evladindan sürekli kendisi gibi verici olmasini beklerse ya da seni şöyle zor böyle yoklukta büyüttüm vs diyerek acindirirsa bu evladinin zararina olur her zaman. Ayrilmak istemiyosan ya evlendirmeyin çocuğunuzu ya da önce bi olgunluğa erişin öyle evlendirin.
Bana annelerin oğluna olan aşırı düşkünlüğü çok sağlıksız geliyor. Ne işi var Allah aşkına 2 AY o evde? İki üç gün demiyor konuda ay diyor. Olacak iş mi? Adamlar rahat rahat sevişemeyecek mi? Biraz saygı.Oglunuz var mi?
bu ana kuzularının çoğalmaması lazım ki milletin başı yanmasınSözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
2-3 ay diyor. Gün değil. Aynı şehirde evi olan birinin kalmasına da gerek yok ayrıca.Yarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
Kuzu bak bu senin geçen yaz açtığın konulardan birtanesi..gördüğün gibi bir yıl geçmiş ama pek de yol alamamış siniz ..olmuyorsa olmuyor neden hep aynı tartismalarin içine girip kendine eziyet ediyorsun ki?Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Eyvah , tek çocuk tek erkek babası muhtemelen kötü.Anne gariban mağdur , imaj bu en azından. Anne kocanın yerine oğlunu koymuş ondan destek alıyor ona güveniyor sırtını ona yaslıyor. Bir kız bulsak anne artık rahat etse huzur bulsa o kızda sensin arkadaşım. Sevaplık günahlık bir kısmı yok, kadın boşansın oğluna da evlenme yavrum desin, gül gibi yaşasınlar el kızının suçu ne ?
Kesinlikle öyle. Bende eşimle her şeyi konuştum. Bazen ne alakasi var bu konunun diyodu bende baştan düşüncem tavrim bu yönde olur bil diye söylüyorum diyodum ve suan bir konu olduğu zaman brn baştan sana kartlarimi açık oynadim biliyodun benim ne tepki vereceğimi diyerek kafam rahat çıkıyorum işin içinden. Laylaylom grlmesin her şey ya evlilik aşırı ciddi bir adım.Katılıyorum. Hem nişanlılık böyle şeyler için var. İki insanın tanışıp anlaşması için. Bu dönemde iğneden ipliğe kadar herşey konuşulmalı, halledilmeli; evlendikten sonra vay efendim niye böyle oldu dememek için. Konuşulmazsa '' boşanıyorum, kocam anlayışsız, kaynana eziyet ediyor'' konularının ardı arkası gelmez maazallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?