- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
babamı çok sayar ama babam zaten onla evlenmemi istemiyordu boşancam dersem hayatta aracı olmaz sevinir hatta sebebini sorar şöyle oldu böyle oldu dersem de iyice bilenir arar kızımı bida arama der çok yardımcı olur sağ olsunCanım heleki bu fikir kavga esnasında çıktıysa hiç mantıklı değil.
Acaba ikinizle de konuşup, iki tarafı taraf tutmadan düzeltmeye çalışan eşinizin sevdiği saydığı bir büyüğünüz yok mu?Bazen böyle konuşmalar bile etkili olabılıyor.
İnsanlar çok nadir kendi hatalarının farkına varırlar. Acaba sende eşine kendisinin de şuu veya bu hatalarının olduğunu ve seninde bunlardan rahatsızlık duyduğunu söyledin mi?
Canım ağlamak çözüm değil.Sakin olmalı ve mantıklı davranmalısınız. Güçlü olman lazım ağlayarak problemlerinizi çözemessin.
Belli ki sinirli bir anınızda boşanma fikri çıkmış. Ve gururunuza yediremediğiniz için geri adım atmamışsınızz.
O zaman hata sizde mi bu denli yakınmanızdan bunu çıkardım bence son kez daha o şansı bir birinize mutlaka verinSakınılan göze çöp batarmış ya doğru. Boşanıyoruz. Sebebini anlatamayacağım ama aldatma falan değil. Ama toparlanamayız artık çok denedik. Çok yıprandım sağlığım her şeyim gitti. Gerçi önemli de değil. Madem anlatmıyorsun neden başlık açtın derseniz bilmiyorum. Bu acıya nasıl katlanıcam kocam olmadan nasıl yaşıcam onu nasıl bırakıcam bilmiyorum. Cidden belki çocukça gelecek ama onsuz yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum.
arkadaşlar saçma gelecek ama fiziksel olarak da özgüvenim yerlerde. eskiden herkes güzel bir kız olduğumu söylerdi ama şuan halimi görseniz korkarsınız. saçlarım bakımsız, 173 boyunda 45 kiloyum, yüzüm çöktü, burnum bile normalde küçük olmasına ramen yüzüm çölünce kocaman kaldı, göz altlarım mor bile değil resmen siyah, dik duramıyorum bile artık. beyaz tenliyim yüzüm hortlak gibi korkunç. süslensem de asla bakımlı durmuyorum. bu yüzden de psikolojim biraz bozuldu. aynaya bakıp ağlar oldum ve kocamı gördüğüm her kadından kıskanmaya ve boğmaya başladım. bugün yine kendisini kıskandığım bi tanıdığımız hakkında onla görüşmeyeceksin falan dedim. o da "ben onla tutup dışarda gezmiyorum bazen karşı karşıya gelmek zorunda kalıyoruz o zaman konuşuyorum ve 10 yıldır tanıdığımız ne işim olur onla öyle bi duygum olsa daha önce olurdu yine başladın" vs dedi. ben de "o kız güzel di mi" dedim o da "güzel bi kız sen de biliyosun ama bize ne bizi ilgilendirmez onun güzelliği" dedi. ben de "benden güzel di mi" dedim. o da lafı çevirdi falan ben çok üzerine gidince "yani sokağa çıkıp sorsak çoğu kişi öyle der herhalde ama bu neyi değiştirir" dedi. ben ağlamaya başladım çünkü o kız yüzünden saplantılıyım pek görüşmüyolar ama ben o kız yüzünden haftada bir kavga ediyorum kocamla. bunu söyleyince ağlama krizine girdim. o da "persephone neden ağlıyorsun ben de yakışıklı değilim senden çirkinim çevremizden benden yakışıklı çok insan var ben böyle yapıoyr muyum biiraz özgüvenli ol" dedi. ben de "öyle düşünüyosan bile neden söylüyosun ben senin karınım benim gönlüm olsun diye sen daha güzelsin diyemez misin eskiden öyle diyodun " dedim. o da "hiç bi dediğime zaten ikna olmuyorsun ayrıca öyle desem annenin üzerine yemin et dicektin ben de edemicektim ayrıca mlletle kendiini yarıştırana kadar git 2 kilo al sağlıksız görünüyorsun" dedi. şimdi benim iki zayıf noktam o kız ve zayıflığım üzerinden beni vurdu ben daha da kötü oldum.
size sormak istediğim acil kilo alıp eski halime dönmek istiyorum . bunun için acilen yapılabilecek bir şey var mı ? hızlı kilo almam ve onu bu dediklerine pişman etmek istiyorum.
evet boşanıcam. kız iş için arada ofisine gittiği bi abisinin yanında çalışıyorCanım once sen bosancak misin ona bi karar verdin mi? Ayrıca bu kız kim kocanla nerede nasıl gorusuyolar? O kızı daha güzel buldugunu söylemesi çok kabaca olmuş ama daha önceki konularından biliyoruz ki esinden beklenen bi davranış. Kilo almak için doktora git kan testi yaptır goz altı morlugun da muhtemelen o yüzden. İştahın yerindeyse her turlu alırsın kilo metabolizman çok hızlı değilse.
Bosanacaksan kilo almayı falan unut. Zira anlattigin kadar seviyosan yemek bile yiyemeyeceksin.evet boşanıcam. kız iş için arada ofisine gittiği bi abisinin yanında çalışıyor
Çocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiom
arkadaşlar saçma gelecek ama fiziksel olarak da özgüvenim yerlerde. eskiden herkes güzel bir kız olduğumu söylerdi ama şuan halimi görseniz korkarsınız. saçlarım bakımsız, 173 boyunda 45 kiloyum, yüzüm çöktü, burnum bile normalde küçük olmasına ramen yüzüm çölünce kocaman kaldı, göz altlarım mor bile değil resmen siyah, dik duramıyorum bile artık. beyaz tenliyim yüzüm hortlak gibi korkunç. süslensem de asla bakımlı durmuyorum. bu yüzden de psikolojim biraz bozuldu. aynaya bakıp ağlar oldum ve kocamı gördüğüm her kadından kıskanmaya ve boğmaya başladım. bugün yine kendisini kıskandığım bi tanıdığımız hakkında onla görüşmeyeceksin falan dedim. o da "ben onla tutup dışarda gezmiyorum bazen karşı karşıya gelmek zorunda kalıyoruz o zaman konuşuyorum ve 10 yıldır tanıdığımız ne işim olur onla öyle bi duygum olsa daha önce olurdu yine başladın" vs dedi. ben de "o kız güzel di mi" dedim o da "güzel bi kız sen de biliyosun ama bize ne bizi ilgilendirmez onun güzelliği" dedi. ben de "benden güzel di mi" dedim. o da lafı çevirdi falan ben çok üzerine gidince "yani sokağa çıkıp sorsak çoğu kişi öyle der herhalde ama bu neyi değiştirir" dedi. ben ağlamaya başladım çünkü o kız yüzünden saplantılıyım pek görüşmüyolar ama ben o kız yüzünden haftada bir kavga ediyorum kocamla. bunu söyleyince ağlama krizine girdim. o da "persephone neden ağlıyorsun ben de yakışıklı değilim senden çirkinim çevremizden benden yakışıklı çok insan var ben böyle yapıoyr muyum biiraz özgüvenli ol" dedi. ben de "öyle düşünüyosan bile neden söylüyosun ben senin karınım benim gönlüm olsun diye sen daha güzelsin diyemez misin eskiden öyle diyodun " dedim. o da "hiç bi dediğime zaten ikna olmuyorsun ayrıca öyle desem annenin üzerine yemin et dicektin ben de edemicektim ayrıca mlletle kendiini yarıştırana kadar git 2 kilo al sağlıksız görünüyorsun" dedi. şimdi benim iki zayıf noktam o kız ve zayıflığım üzerinden beni vurdu ben daha da kötü oldum.
size sormak istediğim acil kilo alıp eski halime dönmek istiyorum . bunun için acilen yapılabilecek bir şey var mı ? hızlı kilo almam ve onu bu dediklerine pişman etmek istiyorum.
Komik değil
teşekkür ederimAman tanrım eski konulara göz gezdirdim siz kocası annesiyle kibar olduğu için sosyete diye dalga geçen,muştayla millete saldıran hanzonun karısısınız...bu adamla evlenmeniz hatayken bu magandadan ayrılacağınız için ölmeyi mi düşünüyorsunuz? Ölün öyleyse..çünkü bu kadar iğrenç bir adama bu değeri veren kadın bencede ölsün
Aman tanrım eski konulara göz gezdirdim siz kocası annesiyle kibar olduğu için sosyete diye dalga geçen,muştayla millete saldıran hanzonun karısısınız...bu adamla evlenmeniz hatayken bu magandadan ayrılacağınız için ölmeyi mi düşünüyorsunuz? Ölün öyleyse..çünkü bu kadar iğrenç bir adama bu değeri veren kadın bencede ölsün
Ohaaa omuymuşşşş!! Amaan geçmiş konulara kim bakcak şimdi diye düşünürken aa ben şok. Gerçi ben üzülmesini kınamıyorum insanlar burda sadece derdi olduğunda konu açıyor.O yüzden derdini biliyoruz ama mutluluğunu bilmiyoruz. Belki çok güzel zamanlarıda olmuştur.Kınası düğünü balayısı yaşanmış bi çok şey paylaşılmış yani sonucta.Bu yüzden üzülmesi doğal. Ölcek kadarda değil gerçi kimse için ölcek kadar üzülmeye değmez ama neyse oda ayrı konu şimdi. Yalnız muşta olayını bilmiyorum ama hanzo kelimeside sanki biraz ayıp kaçmış. Gerçi içeriğini bilmiyorum belkide öyledir ama ne bileyim yani çok haklı bi sebebi varsa bence sakıncası yok o açıdan
Neyse sevgili konu sahibesi, uzuuun yıllardır evli değilsiniz.E boşanmalarda hep ilk 5 sene içinde yaşanırmış.Bence ortada ihanettir ayyaşlıktır kumardır dayaktır yoktuysa bi şans daha verilmeye çalışılabilir. Ne bileyim insanlar değişir ya.Az önce saydıklarım değişmez o türlerden bir gün bir aile babası çıkmaz bence ama diğer bütün sorunlar bi şekilde aşılabilir diye düşünüyorum.Çokkk kesin kararlar değilse verilenler bir umuttur yaşamak.
psikolojik destek nasıl oluyor bilmiyorum ama sanırım gitmem gerekiyor annem de aynısını söylüyorbosansaniz da bosanmasaniz da kendi iyiliginiz için bir psikolog a gidin daha sonra kilo için de bir diyetisyenle görüşebilirsiniz
lütfen bu öneriyi
dikkate alın
bu evlilik sizi yok etmiş resmen
aslında maddi imkanım olsa bi tatile gidebilirdim annemin ailesi (ananem dedem) küçük ve ufak bir ilde yaşıyor ege'de. belki oraya gitmek iyi gelebilir.Senin konularını az çok biliyorum konu sahibi bir süre eşinle görüşmemeye aramamaya çalış . Kendini dinle senin için doğru olana karar ver . Acilen boşanman gerekmiyor biraz psikolojin bozulmuş (sadece muştalı konun bile insanda psikoloji bırakmaz ki) ama seninkisi sanki fiziksel gibi .Fiziksel problemlerin düzelince kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum . Bir kuaföre gidebilirsin , gez dolaş bu sana iyi gelir . Bir aşçılık kursuna falan yazıl belki yeni öğrendiğin yemeklerle kiloda almaya başlarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?