Ayrıldık

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Daha önceki yazılarını da hatırlıyorum da seni kime benzetiyorum o yönden biliyo musun. Kirgin ciceklerde eylulun annesine o da kemalim kemalim kemalimm diye ölüp ölüp diriliyo az oturun da bi gerçekçi düşünün

izlemedim hiç bakarım

Sanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim
Ilk iki mesajinizi okudum ve direk yazdim..evet takintilisiniz çok belli..karsi tarafi da kışkırtmışsıniz sanirim..suç değil günah degil takintili olmak..fazlaca hassasiyet sadece..ilk iliskimde aynen oyleydim..lütfen tedavi olun..bosanmayi erteleyin, su an hazir degilsiniz belli ki..bir şans isteyin, yardimci olacaktir size halen deger veriyorsa..Allah yardimciniz olsun

Yapacağı son şey

O zaman şekerim yapacak bir şey yok. Yani evlilik terapisine gitmek yerine sene ayrılmayı seçiyor. Niye gitmez söyleyeyim çünkü haksız olduğu hatalı olduğu şeyler inkar edemeyeceği şekilde ortaya çıkabilir.

Neyse ayrılık sürecini atlatmak için birlikte gidelim de ben kötüyüm falan de. Bana biraz destek ol de. Çok acı çekiyorum de. Millet evlenmeden daha problemleri için gitmeye başlıyor.

Neyse adam kabul etmezse sen kendin psiko Terapiye git. O da sana iyi gelir

Yavrum aile terapisine boşver sen bir psikoloğa git. Zaten bir aydınlanma yaşıyorsun psikoloğa gidince. Sonra belki o da katılır sana aile terapisi gibi olur. Adam bu mesaj da haklı annenle dalga geçmesine haksız. Siz birbirinizi kiskirtiyorsunuz.

şu yazdığınız olayda eşinizde minicik suç bile bulmadım.aksine çok mantıklı konuşmuş.ve artık ne kadar başını yediyseniz bu konuda ,adam konuşmanın gidişhattını bile ezbere biliyor..
sizin sorunlarınızın çözümü kilo almak falan değil.depresyondasınız görünen o ki.bu konu için boşanmadan önce acilen bir psikiyatriste gitmelisiniz.önce tedavi olun ondan sonra hayati kararlar alın,boşanma gibi..

Esin sende sucluluk psikolojisi yapratmaya calisiyor.Bunu da basarmis.
Bu olayda hakli olmasi onu mantik abidesi,ideal koca yapmaz.Hala ayni berbat(en hafif haliyle soyluyorum) adamla evlisin.
Sana gelince,gunde 500 sms ne ya? Issiz misin sen? Evet minnacik yasinsa oturup evde koca beklersen sararsin adama devamli tabi..Onsuz yasayamam,nefes alamam tam liseli ergenler gibi.Cidden keske biraz buyuyup oyle bu islere girisseydin.

ÖNCE KENDİNİ SEV,
SAĞLIĞINI DÜŞÜN,
SAĞLIKLI BESLEN!

Fakat kilo almak istiyorsan, geceleri yatmadan, gofret ye, nutella sür ekmegine dilim dilim ye, cikolata ye, mısır, kestane, bol bol çerez ye gün içinde, cebine fındık, fıstık, ceviz koy çarşı pazar yiye yiye dolaş... Ağzını hiç hiç boş bırakma.

BENDEN SANA TAVSİYELER

Yaptığınız bazı şeyleri yaşınıza bağlıyorum.
Diğer konularınızı bilmediğim için yorum yapamam.
Ama bir kadının bir erkek olamdan var olamayacağını düşünmesi akdar incitici bir düşünce olmaz gözümde.
Siz kendi başınıza da bir bireysiniz unutmayın.
Hayatın size neler getireceğini bilmiyorsunuz.
Allah daha büyük acılardan korusun.
Takıntılıysanız bunu bir uzman yardımıyla çözmeye çalışın.

Arkadasim cok gencsin ya. Yazik etme kendine. Sıyrılmaya calis bu ruh halinden. Spor salonlarinin kilo alma programlari oluyor, guvenilir spor salonlari arastirabilirsin. Diyetisyenle gorusebilirsin. Vucudun gerekli besinleri , vitaminleri alinca saclarin ve göz altlarin da bir nebze duzelir.
Bunlari kendin icin yap.

Bosanmaya kesin kararli misin bilmiyorum, sana ne iyi gelecekse , hangi secenek saglikli dusunmene ve saglikli bir vucuda sahip olmani saglayacaksa ona gore karar ver. Bosansan da bosanmasan da hem vucut hem akıl sagligina kavusabilirsin bu senin elinde.

Yalniz sunu unutma. Bosansan da bosanmasan da bir gun anne olacaksin. Bu evlilikten mi olur ikinciden mi olur bilemem.

Saglikli, mutlu , huzurlu bir evlat buyutebilmek icin senin de saglikli olman sart. Takintilarindan arinmis, sorunlar yasasa da bunlari atlatmayi, sorunlara dayanmayi bilen bir birey olmalisin. Kendini de dusunmuyorsan gelecekteki cocugun icin iyiles.

Ha bu arada bosansan da bosanmasan da esini takip etme, takintini arttirabilir.

Cnm kusura bakma ama 22 yasinda kizi eve kitleyip, gunduz mesaj atma bensiz sokaga cikma pazara gitme ben alirim, annen geldi mi alay edip durdugu icin anneni eve cagirma. Yani bence seni bu hale getiren bu adam zaten. Bende 24 yasindayim hamilelikten dolayi agirlastim diye 1 haftadir disari cikamiyorum laptopumu kp e verdigim icin dizide izleyemiyorum. Hakli sebeple kocamla ugrasiyorum. 32 yasinda adam ama daha hic demedi ergen gibi senle mi msjlasayim diye. Ben bu cocugu kendime yapmadim sonucta ikimiz icin ve ben sikintisini cekiyosam bana destek olmak zorunda. Sen onu tanidiginda da evden cikmayan biri miydin? Hayir oyle degilde sonradan esin icin degistiysen en buyuk hata zaten senin. Sana ilk cikma etme dediginde tavrini koyabilirdin. Bence yaptigin tripler tavirlarda yasinla alakali. Gecen seneye kdr bende sinirlenince konusmayip derdimi anlatmadan karsimdakini cileden cikariyordum ama olgunlastikca geciyor iste. Ya da esine alistikca. Sonucta 1.5 yillik evlisiniz ama ne kadar suresi ayni ev icinde gecti?

Eski konularınızı hatırliyorum bu sebeple ayrılacağınıza inanmıyorum. Siz saplantılısınız ama eşinizde kıskançlık anlamında saplantılı. Sizi sizden baskası çekmez, eşinizde sizde bunu biliyorsunuzdur zaten.
Yinede hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha Pazar günü kocamın nasırlı ayağına ne iyi gelirden, nasıl boşanmaya döndü konu?

Gerçekten 22 yaşında mısın ve tuhaf bir adam için onsuz ölürüm mü diyorsun?

Daha çok yeni evlisiniz, bir terapiste gitsen bu takıntılarından falan kurtulsan ya
Eşini çok sevdiğin adamı bırakmasan
Geçirdiğiniz güzellikleri hatırla , hayata tutun

Bence ilişkiniz için bu kadar karamsar olmayın. Evlilik terapistine gitmenizi öneririm. Eğer arada bi ahlaksızlık yok ise halledemeyeceğiniz bi durum da yoktur. Günümüzde tahammül sınırlarımız çok çok azaldı. Artık boşanmamış olmak garip gelir oldu. Bence birbirinize mektup yazın ve birbirinize verin isteklerinizi ve istemediklerinizi açıkça yazın. Egolarınızı bi kenara koyup empati yapın, özeleştiri yapın... Bi kere de kendinizi yargılayın ve ben burada yanlış yaptım diyebilin birbirinize... Emekler boşa gitmesin... Senden iyisi gelmicek karşısına ya da senin karşına ondan iisi... Konular farklı olsa da hep sorun çatışma olacak çünkü evlilik bu demek...

kendisi zaten kendini düzelt boşanmaylım diyor ama onun yaptıkları nolcak onun düzelmek gibi bir kaygısı yok

ben gideceğim ama kocam biraz şeydir terapiste gitmeye falan entel icadı der beni istersem götürür de kendisi gitmez

kendisi zaten kendini düzelt boşanmaylım diyor ama onun yaptıkları nolcak onun düzelmek gibi bir kaygısı yok

Bence siz psikoloğa gitmeye başlayın durumu psikoloğa anlatın kocamın da ihtiyacı var ama gelmek istemiyor diye
sonra Kocaniza bak Terapist dedi ki arada bir senin de gelmen lazımmış benim iyileşmem için benimle ilgili seninle konusacakmis diyerek kandirip onu da götürün
belki böylece ikiniz de duzelirsiniz daha mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…