- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.1.73 boyun varmış, beyaz tenliymişsin bide 10 kilo alsan, ki 2 ay geceleri kalkıp mantı fln yesen o da olur. Manken gibi kızsın, saçların için bi boya yap biraz kestir, birazcık makyaj yap, bırak kocanı o kızı sen kendi başına çok değerlisin zaten, lütfen bunu unutma, eğer kendine değer verirsen kocan da kıymetini bilecek. Ama eğer mıymıy mutsuz takıntılı bakımsız olursan kafayı yersin. Silkelen ve kendine gel!!!!
Sakınılan göze çöp batarmış ya doğru. Boşanıyoruz. Sebebini anlatamayacağım ama aldatma falan değil. Ama toparlanamayız artık çok denedik. Çok yıprandım sağlığım her şeyim gitti. Gerçi önemli de değil. Madem anlatmıyorsun neden başlık açtın derseniz bilmiyorum. Bu acıya nasıl katlanıcam kocam olmadan nasıl yaşıcam onu nasıl bırakıcam bilmiyorum. Cidden belki çocukça gelecek ama onsuz yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum.
izlemedim hiç bakarımDaha önceki yazılarını da hatırlıyorum da seni kime benzetiyorum o yönden biliyo musun. Kirgin ciceklerde eylulun annesine o da kemalim kemalim kemalimm diye ölüp ölüp diriliyo az oturun da bi gerçekçi düşünün
Ilk iki mesajinizi okudum ve direk yazdim..evet takintilisiniz çok belli..karsi tarafi da kışkırtmışsıniz sanirim..suç değil günah degil takintili olmak..fazlaca hassasiyet sadece..ilk iliskimde aynen oyleydim..lütfen tedavi olun..bosanmayi erteleyin, su an hazir degilsiniz belli ki..bir şans isteyin, yardimci olacaktir size halen deger veriyorsa..Allah yardimciniz olsunSanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim
Yapacağı son şey
Neden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım mesaj attım allah bildiği gibi yapsın ben bunları hakmetmedim senden nefret ediyorum vs vs yazdım çok yanlış ama tutamıyorum kendimio da "persphone bak mesaj atmadan bile duramıyosun attığın mesaj da beddua işte ep böyle ayarsız sabırsız olduğun için böyle oldu burama getirdin çalışırken beş yüz tane mesaj atıyosun sanki liseliymişiz gibi senle telefonda mesajlaşarak kavga etmemi bekliyosun benden ayrılmadan önce de bi kez olsun akışına bırakabilsen akşamı beklesen sakin olsan şuan bu halde olmazdık kendine bi iyilik yap ve saplantılarından kurtul" yazmış
şu yazdığınız olayda eşinizde minicik suç bile bulmadım.aksine çok mantıklı konuşmuş.ve artık ne kadar başını yediyseniz bu konuda ,adam konuşmanın gidişhattını bile ezbere biliyor..arkadaşlar saçma gelecek ama fiziksel olarak da özgüvenim yerlerde. eskiden herkes güzel bir kız olduğumu söylerdi ama şuan halimi görseniz korkarsınız. saçlarım bakımsız, 173 boyunda 45 kiloyum, yüzüm çöktü, burnum bile normalde küçük olmasına ramen yüzüm çölünce kocaman kaldı, göz altlarım mor bile değil resmen siyah, dik duramıyorum bile artık. beyaz tenliyim yüzüm hortlak gibi korkunç. süslensem de asla bakımlı durmuyorum. bu yüzden de psikolojim biraz bozuldu. aynaya bakıp ağlar oldum ve kocamı gördüğüm her kadından kıskanmaya ve boğmaya başladım. bugün yine kendisini kıskandığım bi tanıdığımız hakkında onla görüşmeyeceksin falan dedim. o da "ben onla tutup dışarda gezmiyorum bazen karşı karşıya gelmek zorunda kalıyoruz o zaman konuşuyorum ve 10 yıldır tanıdığımız ne işim olur onla öyle bi duygum olsa daha önce olurdu yine başladın" vs dedi. ben de "o kız güzel di mi" dedim o da "güzel bi kız sen de biliyosun ama bize ne bizi ilgilendirmez onun güzelliği" dedi. ben de "benden güzel di mi" dedim. o da lafı çevirdi falan ben çok üzerine gidince "yani sokağa çıkıp sorsak çoğu kişi öyle der herhalde ama bu neyi değiştirir" dedi. ben ağlamaya başladım çünkü o kız yüzünden saplantılıyım pek görüşmüyolar ama ben o kız yüzünden haftada bir kavga ediyorum kocamla. bunu söyleyince ağlama krizine girdim. o da "persephone neden ağlıyorsun ben de yakışıklı değilim senden çirkinim çevremizden benden yakışıklı çok insan var ben böyle yapıoyr muyum biiraz özgüvenli ol" dedi. ben de "öyle düşünüyosan bile neden söylüyosun ben senin karınım benim gönlüm olsun diye sen daha güzelsin diyemez misin eskiden öyle diyodun " dedim. o da "hiç bi dediğime zaten ikna olmuyorsun ayrıca öyle desem annenin üzerine yemin et dicektin ben de edemicektim ayrıca mlletle kendiini yarıştırana kadar git 2 kilo al sağlıksız görünüyorsun" dedi. şimdi benim iki zayıf noktam o kız ve zayıflığım üzerinden beni vurdu ben daha da kötü oldum.
size sormak istediğim acil kilo alıp eski halime dönmek istiyorum . bunun için acilen yapılabilecek bir şey var mı ? hızlı kilo almam ve onu bu dediklerine pişman etmek istiyorum.
Cnm kusura bakma ama 22 yasinda kizi eve kitleyip, gunduz mesaj atma bensiz sokaga cikma pazara gitme ben alirim, annen geldi mi alay edip durdugu icin anneni eve cagirma. Yani bence seni bu hale getiren bu adam zaten. Bende 24 yasindayim hamilelikten dolayi agirlastim diye 1 haftadir disari cikamiyorum laptopumu kp e verdigim icin dizide izleyemiyorum. Hakli sebeple kocamla ugrasiyorum. 32 yasinda adam ama daha hic demedi ergen gibi senle mi msjlasayim diye. Ben bu cocugu kendime yapmadim sonucta ikimiz icin ve ben sikintisini cekiyosam bana destek olmak zorunda. Sen onu tanidiginda da evden cikmayan biri miydin? Hayir oyle degilde sonradan esin icin degistiysen en buyuk hata zaten senin. Sana ilk cikma etme dediginde tavrini koyabilirdin. Bence yaptigin tripler tavirlarda yasinla alakali. Gecen seneye kdr bende sinirlenince konusmayip derdimi anlatmadan karsimdakini cileden cikariyordum ama olgunlastikca geciyor iste. Ya da esine alistikca. Sonucta 1.5 yillik evlisiniz ama ne kadar suresi ayni ev icinde gecti?Neden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım mesaj attım allah bildiği gibi yapsın ben bunları hakmetmedim senden nefret ediyorum vs vs yazdım çok yanlış ama tutamıyorum kendimio da "persphone bak mesaj atmadan bile duramıyosun attığın mesaj da beddua işte ep böyle ayarsız sabırsız olduğun için böyle oldu burama getirdin çalışırken beş yüz tane mesaj atıyosun sanki liseliymişiz gibi senle telefonda mesajlaşarak kavga etmemi bekliyosun benden ayrılmadan önce de bi kez olsun akışına bırakabilsen akşamı beklesen sakin olsan şuan bu halde olmazdık kendine bi iyilik yap ve saplantılarından kurtul" yazmış
Bence ilişkiniz için bu kadar karamsar olmayın. Evlilik terapistine gitmenizi öneririm. Eğer arada bi ahlaksızlık yok ise halledemeyeceğiniz bi durum da yoktur. Günümüzde tahammül sınırlarımız çok çok azaldı. Artık boşanmamış olmak garip gelir oldu. Bence birbirinize mektup yazın ve birbirinize verin isteklerinizi ve istemediklerinizi açıkça yazın. Egolarınızı bi kenara koyup empati yapın, özeleştiri yapın... Bi kere de kendinizi yargılayın ve ben burada yanlış yaptım diyebilin birbirinize... Emekler boşa gitmesin... Senden iyisi gelmicek karşısına ya da senin karşına ondan iisi... Konular farklı olsa da hep sorun çatışma olacak çünkü evlilik bu demek...Sakınılan göze çöp batarmış ya doğru. Boşanıyoruz. Sebebini anlatamayacağım ama aldatma falan değil. Ama toparlanamayız artık çok denedik. Çok yıprandım sağlığım her şeyim gitti. Gerçi önemli de değil. Madem anlatmıyorsun neden başlık açtın derseniz bilmiyorum. Bu acıya nasıl katlanıcam kocam olmadan nasıl yaşıcam onu nasıl bırakıcam bilmiyorum. Cidden belki çocukça gelecek ama onsuz yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum.
kendisi zaten kendini düzelt boşanmaylım diyor ama onun yaptıkları nolcak onun düzelmek gibi bir kaygısı yokIlk iki mesajinizi okudum ve direk yazdim..evet takintilisiniz çok belli..karsi tarafi da kışkırtmışsıniz sanirim..suç değil günah degil takintili olmak..fazlaca hassasiyet sadece..ilk iliskimde aynen oyleydim..lütfen tedavi olun..bosanmayi erteleyin, su an hazir degilsiniz belli ki..bir şans isteyin, yardimci olacaktir size halen deger veriyorsa..Allah yardimciniz olsun
ben gideceğim ama kocam biraz şeydir terapiste gitmeye falan entel icadı der beni istersem götürür de kendisi gitmezO zaman şekerim yapacak bir şey yok. Yani evlilik terapisine gitmek yerine sene ayrılmayı seçiyor. Niye gitmez söyleyeyim çünkü haksız olduğu hatalı olduğu şeyler inkar edemeyeceği şekilde ortaya çıkabilir.
Neyse ayrılık sürecini atlatmak için birlikte gidelim de ben kötüyüm falan de. Bana biraz destek ol de. Çok acı çekiyorum de. Millet evlenmeden daha problemleri için gitmeye başlıyor.
Neyse adam kabul etmezse sen kendin psiko Terapiye git. O da sana iyi gelir
kendisi zaten kendini düzelt boşanmaylım diyor ama onun yaptıkları nolcak onun düzelmek gibi bir kaygısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?