Canım bu arada senin bir lafın beni kendime getirdi baya baya. Hani dedin ya ondan ayrilmasaydi ki, bence kız terketti her ne kadar söylemese de çünkü kizin onu terketceginden nasil korktugunu anlatmıştı bana gecen mayis.. Kız onu terketmese bu bırak bana donmeyi ismim bile aklinin ucundan geçmezdi o herifin..
Ve düşündüm ben bu herif benim sevgimi hatta ve hatta aci çekmemi bile haketmiyor. O benim sevgimi tasiyamamis bir mahlukat benim icin artik.
Drioli, bir gerçeğin üzerini ortmustum ben, bir an boşluktan ötürü, beni sevdiğine inandim ama sayende uzerini orttugum bir "gerçeği" anladım.
Ve karar verdim. Bu herif için bu saatten sonra bırak aci çekmeyi aklıma bile getirmicem artik onu. Çünkü o sevgiyi hak etmeyen bir "aciz"..
Benim için ask acisi defteri madden kapanmıştır. Bir gün manen de kapancak inşallah , inanıyorum
En mantıksız şey ama çivi çiviyi söker
En mantıksız şey ama çivi çiviyi söker
İyi yapmissin droli beybi, ben de gündüzleri uyusam keşke ay bide üstüne hasta oldum çok fena sınavlara çalışıyom ben yaaAynen canım.
Zaten acı cekiyor olsa, bir baskasını bulmazdı.
Ben az kötü idim aksama dogru aklıma geldi güzel anlar filan, sonra bir daha o anlar olmayacak diye düsününce bir kötü oldum, yattım uyudum ben de biraz.
Ben onu dogru bulmuyorum canım, bir baskasından acısını cıkarmak gibi. Pek iyi de davranmam zaten yeni birine, yazık günah insanlara.
Güzel şarkı, ama bizler icin fazla acıklı di mi? : )
Aynen sarki da klibi de fenaa yahuuAynen canım.
Zaten acı cekiyor olsa, bir baskasını bulmazdı.
Ben az kötü idim aksama dogru aklıma geldi güzel anlar filan, sonra bir daha o anlar olmayacak diye düsününce bir kötü oldum, yattım uyudum ben de biraz.
Ben onu dogru bulmuyorum canım, bir baskasından acısını cıkarmak gibi. Pek iyi de davranmam zaten yeni birine, yazık günah insanlara.
Güzel şarkı, ama bizler icin fazla acıklı di mi? : )
Evet çok acıklı
Ben çok etkilenmiştim..
Etkilenmemek elde değil ki Ceceli yine yapmış yapacağınıBen çok etkilenmiştim..
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
Ah be kardelen.. Değer mi peki.. Onun için değer mi.. Bunca savaşın değer mi... Bunca yaptigin değer mi.. Senin aşkın ona değer mi... O seni hakediyor mu.. Senin için hic savasti mi.. Ne hissettiğini anladı mi.. Sen ağlarken o da senle ağladı mi yoksa tam aksine gulebildi mi.. O senin için ne yaptı.. Hiçbirşey, hiçbirşey yapmadı..kızlar ben kötü bir şey yaptım.Facede bir arkadaşının hesabını ele geçirmeye çalıştım. Yapamadım, kendi telimi verdim ortaya çıktığı benim yaptım.Arkadaşı beni aradı, mesajda yazdım.Özür diledim. Tabii hemen söylemiş ona.Çocuk bana kızdı filan. Yaptığımdan pişmanım tabi..Fakat çok merak ettiğim için böyle bir şey yaptım. Arkadaşlarına bakacaktım. Artık böyle bir insan için vicdan da yapmaz diye düşünüyorum.Çünkü hasta ve takıntılı biriyim onun gözünde..İşler daha da kötü oldu..Azıcık bir umudum vardı o da gitti..
Benim üzüldüğüm şu oldu: Hani bu yaptığım şey için kızıp engellemedi bile. Yani sen ne yaparsan yap, kaale almıyorum demek istiyor. Beni görmemezlikten geliyor. Engellemeye bile tenezzül etmedi.Ah be kardelen.. Değer mi peki.. Onun için değer mi.. Bunca savaşın değer mi... Bunca yaptigin değer mi.. Senin aşkın ona değer mi... O seni hakediyor mu.. Senin için hic savasti mi.. Ne hissettiğini anladı mi.. Sen ağlarken o da senle ağladı mi yoksa tam aksine gulebildi mi.. O senin için ne yaptı.. Hiçbirşey, hiçbirşey yapmadı..
Bırak artik sende yapma.. Tamam biliyorum bazı şeylerin gerçekleşmesini istiyosun ama bunun için sessiz olup sabretmen lazim, anca öyle olur.. Kararlı bi şekilde..
Sonra çocuk kardelen neden sessiz kaldı diye zaten merak edip, seninle iletişim kurmaya caliscak, sonrası malum kendi deyiminle rahat etceksin.ama bunlar için sessiz kalman lazim, daha fazla bisey yapma bence nolur, sessizce sabırla duayla bekle, olacak..
İyi yapmissin droli beybi, ben de gündüzleri uyusam keşke ay bide üstüne hasta oldum çok fena sınavlara çalışıyom ben yaa
Simdi iyisindir inşallah? Biz ne yapsak da kotu olamiyoruz iste bak yapilan onca kotuluge rağmen iyi anılarla aklimizda yer edebiliyorlar..
Kendim için bu iyiliği yapmam lazımdı, ve senin o lafın hic tahmin edemiycegin kadar beni kendime getirdi, saldim gitti desem yeridir.
Anıları silmek mümkün değil ama, anılara karşı hissizlesmek mümkün bunu basarmamiz lazim :)
kızlar ben kötü bir şey yaptım.Facede bir arkadaşının hesabını ele geçirmeye çalıştım. Yapamadım, kendi telimi verdim ortaya çıktığı benim yaptım.Arkadaşı beni aradı, mesajda yazdım.Özür diledim. Tabii hemen söylemiş ona.Çocuk bana kızdı filan. Yaptığımdan pişmanım tabi..Fakat çok merak ettiğim için böyle bir şey yaptım. Arkadaşlarına bakacaktım. Artık böyle bir insan için vicdan da yapmaz diye düşünüyorum.Çünkü hasta ve takıntılı biriyim onun gözünde..İşler daha da kötü oldu..Azıcık bir umudum vardı o da gitti..
tatlim son durumun nedir ??
O da zamanla olacak canım, insallah yapacagız da...
Keske böyle seyler yapmasa idin, seni ''tehlikeli, saplantılı'' olarak görmesine sebep olursun bir, ikincisi bir arkadasının özeline girmeye calısmıssın, bu hic hoş degil cidden. O arkadasının da sana güveni sarsılır.
Ama insansın ve sevdin de, o yüzden bu kadar yüklenme kendine gene de ve bir daha kim olursa olsun böyle bir sey yapma sakın. Hem büyük suc da böyle seyler.
Olmus bir hata, özür de dilemişssin arkadasından zaten.
Araya zaman girsin bırak, unutulur her sey.
Canım, koptuk komple, iyi kötü idare ediyorum.
Aramıyorum da, ölsem aramam zaten artık. Onda da bir sey yok zaten.
Bitti bu masal.
Benim üzüldüğüm şu oldu: Hani bu yaptığım şey için kızıp engellemedi bile. Yani sen ne yaparsan yap, kaale almıyorum demek istiyor. Beni görmemezlikten geliyor. Engellemeye bile tenezzül etmedi.
ne zamandan beri beraberdinizz ??
Bak gene kendine ediyorsun.
Merak edecegi varsa da adama fırsat vermiyorsun canım. O özrü alamazsın bu sekilde.
Hayatına devam edeceksin, -mış gibi degil ama, cidden devam edeceksin, zaten devam ettiginde acının da etkisi gectiginde onu istemeyeceksin hayatında, o özür bile önemsiz olacak.
Bir daha kendine böyle bir sey yapma...
Bak gene kendine ediyorsun.
Merak edecegi varsa da adama fırsat vermiyorsun canım. O özrü alamazsın bu sekilde.
Hayatına devam edeceksin, -mış gibi degil ama, cidden devam edeceksin, zaten devam ettiginde acının da etkisi gectiginde onu istemeyeceksin hayatında, o özür bile önemsiz olacak.
Bir daha kendine böyle bir sey yapma...[/Q
Şu anda kız arkadaşına beni anlatıp dalga geçtiğini düşünüyorum. Yoksa böyle bir durumda sessiz kalınır mı?
Şu anda kız arkadaşına beni anlatıp dalga geçtiğini düşünüyorum. Yoksa böyle bir durumda sessiz kalınır mı?Yani beni saplantılı ve tehlikeli olarak görüyor zaten, vicdanı nasıl sızlar diye düşünüyorum. Ah çok üzülüyorum, hem hakkımdaki düşüncelerinin değişmesini istiyorum hem de böyle davranıyorum..Bak gene kendine ediyorsun.
Bir daha kendine böyle bir sey yapma...
2012'den beri uzunca bir süre kopmalı, sonra tekrardan baslamıstı ve bitti.
Neden?
Canım arkadaşı söyledi, hemen söylemiş benim yaptığım şeyi..kardelen063
Kız arkadasına anlattıgını nereden cıkardın?
Belki cocugun kulagına bile gitmedi hem?
Bunlardan nasıl eminsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?