- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Kardelen drioli o kadar doğru konuşmuş ki..Oturmustur. Vicdanı sızlamasın diye uzak duruyor zaten ben buna inanıyorum. Böylece kendini kandırması kolaylasıyor, ama insan hafızası öyle bir sey ki asla unutmayacak. Her müsibette seni anacak, umutları her kırıldıgında...
Eninde sonunda da gelecek ve özrünü alacaksın. Er ya da gec.
Ama o vakte kadar zamanı kendine güzel yasa.
Git örnegin bir kurban kestir ve darülecazeye bagısla. Güzel seyler yap, kendine bak...Yeniden kendine gel.
Yasamak, hayattan tat almak icin hayatta bir erkege ihtiyacımız yok ne kadar buhrana girsek de...
Canım ben iyiyim çok şükür, sadece biraz hastayim sınavlara çalışırken sıkıntı oluyor o kadar..Sen nasılsın oldun?
Bugün öyle kötü rüyalar gördüm ki anlatamam...
Okudugum dularda yanlıs bir sey mi yaptım acaba dedim..
Canım ben iyiyim çok şükür, sadece biraz hastayim sınavlara çalışırken sıkıntı oluyor o kadar..
Onu sorcak olursan aklıma geliyor evet gelsinde buyursun, onun da bir ömrü var, doğru insan geldiğinde aklımdan beynimden silinip gitcek inşallah..
Ah kuzum kiyamam..hayırlar olsun inşallah. Bir daha kotu bir ruya görürsen sol tarafına uç defa Tukur, akan bir suya anlat ruyani bide.
Dualarimiz kabul olcak inşallah sabredelim hep birlikte, ve ben umudumun son demine kadar sabredecem inşallah..
İyi geceler canimm Allah rahatlık versinnİnşallah canım...İyi çalış..Takma kafana.
Ben yatayım kitap okuyup..Görüsürüz...
kardelen063 sakın bir sey yapma, en güzel cevabı vermissin. Simdi Allah'ın adaletine bırak her seyi...Sabır zamanı simdi.
Kendi yaptıgın için özür de dilemişsin.
Kimse için böylesine delirme bir daha da...Şifre kırmalar, yok sahte hesaplar...Hic gerek yok böyle seylere. Hic kimse bilmese idi bile sen bunu yaptıgını biliyorsun.
Ben arada numarasını ekleyip watsppdan baktım örnegin en son ne zaman girmis diye ondan bile kendimden nefret ettim. Numaramı silmiyor, herkese acık degil son görulmesi. İnsanın kendisine saygısı azalıyor.
Bana göre bu yaptıgın iyi olmasa da, sonucu olumlu oldu aslında içindekileri kibarca kusma fırsatı buldun. Bu acıdan bakınca.
İnşallah, umarım sende de uzun sürmez :)İnşallah olmaz zor çünkü anlatılmaz yaşanır..
İyi geceler canimm Allah rahatlık versinn
Gündüz uyursan tabii seni uykucu :)Yatamıyorum ki gene :)
Kardelen drioli o kadar doğru konuşmuş ki..
Canım dedigin gibi ben kendimi geri çektiğimde adam geldi hayatimda hiçbirşey yolunda değil, iki yakam bir araya gelmiyor diye helallik istedi o kadar pis bir adam düşün..
Ve driolinin dediklerinden birini yap bence
Gercekten iyi hissedeceğini düşünüyorum[/QUOTE
Sen benim gibi davranışlar içerisine girmemişsin ki.Kendini geri çekmek bu durumda faydalı olabilir, fakat benim durumumda ben rahatsız ettim. Hasta ve kötü biri olduğumu düşünüyor. Var olduğumu unut diyen bir insan için geri çekmek ona verilecek ödüldür. Çünkü istediği bu..
Sen benim gibi davranışlar içerisine girmemişsin ki.Kendini geri çekmek bu durumda faydalı olabilir, fakat benim durumumda ben rahatsız ettim. Hasta ve kötü biri olduğumu düşünüyor. Var olduğumu unut diyen bir insan için geri çekmek ona verilecek ödüldür. Çünkü istediği bu..Kardelen drioli o kadar doğru konuşmuş ki..
Canım dedigin gibi ben kendimi geri çektiğimde adam geldi hayatimda hiçbirşey yolunda değil, iki yakam bir araya gelmiyor diye helallik istedi o kadar pis bir adam düşün..
Ve driolinin dediklerinden birini yap bence
Gercekten iyi hissedeceğini düşünüyorum
Mesaj cok yerinde olmus ve sakın kendine bir sey yapim deme...
Simdi o öküzü kendi haline bırak dediklerin otursun içine.
Benden nefret ediyor...Bu durumu değiştiremiyorum....Nefret eden bir insanın içine oturur mu ya da pişman olur mu?Mesaj cok yerinde olmus ve sakın kendine bir sey yapim deme...
Böyle olmayacak..Bu mesajı beni daha kötü etti..Mesaj cok yerinde olmus ve sakın kendine bir sey yapim deme...
Bilemiyorum kardelen..Böyle olmayacak..Bu mesajı beni daha kötü etti..
Beş aydır belki konuşur, belki arar diye ufak da olsa bir ümidim vardı.O yüzden ayaktaydım.Şimdi o da yok.Bu sefer gerçekten öldüm...İnanmıyorsunuz bana biliyorum.Abartıyorum gibi geliyorum. Hep yatıyorum.Yemek yiyemiyorum..Konuşmuyorum..Sesim iyice kısıldı..Banyo yapamıyorum..Ama o ne kadar mutlu..Bilemiyorum kardelen..
Zamanla bekleyip göreceğiz..
Sıkma canını
Sen de mutlu olabilirsin, o kişiyi kafandan çıkarman lazım ilk önce. Beş ay az bir zaman değil ki demekki dönmeyecek adam. Kendine işkence etme böyle. Güzel bir kek kurabiye filan yap, aç bir film. Uzaklaştır kafanı bu konudan, yoksa depresyondan çıkamazsın. Benim üç ay oldu. İlk günler abuk sabuk gençlik fimleri izliyodum, komik ama bu sayede atlattım. Ne film bulduysam izledim, yeterki düşünmeyeyim diye. Şuan çok şükür atlattım. Sen de atlatırsın ama bir daha onunla olmayacağını kabullenmen lazım en önce.Beş aydır belki konuşur, belki arar diye ufak da olsa bir ümidim vardı.O yüzden ayaktaydım.Şimdi o da yok.Bu sefer gerçekten öldüm...İnanmıyorsunuz bana biliyorum.Abartıyorum gibi geliyorum. Hep yatıyorum.Yemek yiyemiyorum..Konuşmuyorum..Sesim iyice kısıldı..Banyo yapamıyorum..Ama o ne kadar mutlu..
hey kardelen063 kendini topla ve ayağa dimdik kalk. ne demek yemek yiyemiyorum.Beş aydır belki konuşur, belki arar diye ufak da olsa bir ümidim vardı.O yüzden ayaktaydım.Şimdi o da yok.Bu sefer gerçekten öldüm...İnanmıyorsunuz bana biliyorum.Abartıyorum gibi geliyorum. Hep yatıyorum.Yemek yiyemiyorum..Konuşmuyorum..Sesim iyice kısıldı..Banyo yapamıyorum..Ama o ne kadar mutlu..
Mevlananin bir sözü vardır bilirsin kardelen;Beş aydır belki konuşur, belki arar diye ufak da olsa bir ümidim vardı.O yüzden ayaktaydım.Şimdi o da yok.Bu sefer gerçekten öldüm...İnanmıyorsunuz bana biliyorum.Abartıyorum gibi geliyorum. Hep yatıyorum.Yemek yiyemiyorum..Konuşmuyorum..Sesim iyice kısıldı..Banyo yapamıyorum..Ama o ne kadar mutlu..
Canım senin ona aşık olmaman senin için avantaj olmuş, sevmissin belki ama aşık olmamissin..Ben de kendi hikayemi anlatayım madem:)
24 yaşındayım, ayrıldığım kişi 27 yaşında bir mühendisti, ben de mimarım, okulda tanışmıştık Üç yıldır birlikteydik. Sürekli kavgalarımız tartışmalarımız oluyordu. Bana gerçekten aşıktı biliyorum ama ben değildim işte. Üç yıl niye bu ilişkiyi sürdürdüğümü de bilmiyorum, beni sevmesini seviyordum belki de. Zamanla ona bağlandım aramızda alışkanlık oluşttu. Ama farkındaydım böyle gitmeyeceğinin çünkü okulumun bitmesine çok az kaldı ve o evlenme sözleri etmeye başladı ve ben çok korktum aşık olmadığım bir adamla evlenmekten. Onun da hayatından çalmak istemedim ve üç ay önce ayrıldık. O günden sonra bir kez bile birbirimizi aramadık ve görmedik. Nasıl başardım bilmiyorum çünkü bir gün görüşmesek kavga çıkaran bir insandım. Ama aramama sebebim bu işin bir sonu olmadığını biliyordum. Elim her telefona gittiğinde bunu düşündüm ve kendimi tuttum. Böyle işte. Şimdi epey atlattım, daha yalnızım belki ama huzurluyum. Bazen durup dururken aklıma geliyor, üç yıl az bir zaman değil ki, oturup ağlıyorum, sonra geçiyor işte. Biliyorum ki her ağlamamdan sonra ertesi gün daha iyi olucam. Belki benim durumumda olanlara cesaret olur diye yazdım işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?