Ayrılık acısını nasıl attınız?

bu durumlar icin civi civiyi sokmez. Aklindan yureginden tamamen cikarmadan, yeni bir iliskiye hazir hissetmeden civi civiyi soker hesabi baslasiyla deneyim deme. daha kotu olur.
bunun icin zaman gerekiyor. gecen zamanla duygularinin hafifledigini goreceksin, daha net gormeye baslayacak, kusurlari senin icin daha belirgin hale gelecek ve sogumaya, iyiki bitmis demeye baslayacaksin.
bu noktadan sonra, hayatina yeni guzel bir sayfa, bir baslangic sokabilirsin.

Demekki daha ayrılmadan o kızla bir yakınlığı vardı, suçlululuktan seni azarladı. Aama yapılcak en iyi şey onu unutmak değil mi, onu ve kzı takip ettikçe daha kötü hissedeceksin. Watsaba filan da bakma, biliyorum zor ama düşünüp kafanda kurdukça hiç atlatamazsınki

Watsapa bakmamak imkânsız gibi birşey..
Bunu bile basaramiyorum ben..

Ay evet yaaa nerden çıktı bu son görülme olayı?:) En iyisi günde iki kez bakıcam filan demek:)
Son gorulmeye bakıyorum duruma bakıyorum resmine bakıyorum kendimce birşeyler çıkarıyorum :)
Ve en kötüsü de o bu yaptıklarımı bile haketmiyor..

Son gorulmeye bakıyorum duruma bakıyorum resmine bakıyorum kendimce birşeyler çıkarıyorum :)
İşteee anahtar cümle bu: o bunu bile haketmiyor. Bir süre sonra bunu sen de kabulleniceksin ve o zaman zaten içinden bakmak gelmeyecek. Takıntı yapıyoruz kendimize valla :)

Yok kesinlikle biriyle olmayı düsünmüyorum. Her ne kadar kızsam da, kalbimde o var hala. Olmasa zaten bu kadar üzülmem/üzülmeyiz. Tek atlatmalıyım bunu.

Bilemiyorum canım...Var mı yok mu ne nedir...
Canım acıdı sadece, kafamda kurmak, yap boz parcaları birlestirmekten de sıkıldım...
En güzeli, yapabilirsem eger, bu ara cok bakıyorum, bakmamak onun hicbir seyine...
Bol bol da dua etmek..

Ne olur sen de böyle düşünme geçecek elbet..

Gececek canım, elbette gececek...
Görünce buhrana girdim bir sadece.

Watsapa bakmamak imkânsız gibi birşey..
Bunu bile basaramiyorum ben..

Kendimize acı cektiriyoruz resmen..

Ay evet yaaa nerden çıktı bu son görülme olayı?:) En iyisi günde iki kez bakıcam filan demek:)

Ben sunun surası birkac aydır whatsapp denen illete bulastım. Bulasmayaydım keskem.

O cok fena iste. : ) Biliyoruz da, ama gel de anlat panik zamanlarına.
Kendimize kısıt getirelim davsanın dedigi gibi : )

İşteee anahtar cümle bu: o bunu bile haketmiyor. Bir süre sonra bunu sen de kabulleniceksin ve o zaman zaten içinden bakmak gelmeyecek. Takıntı yapıyoruz kendimize valla :)
Biliyorum tatlım ama kendimi bu illete bulaştıran da benim
Zamanla duzelcek duzelecegiz inşallah

İs bizde bitiyor aslında neyse elbet bu işin de bir sonu var ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…