Evet ben alışkanlıklarına çok bağlı bir insanım, zor oldu atlatmam ama atlattım sonuçta. Şimdi gerçekten birine aşık oldum ve o zaman anladım ayrılık kararının doğruluğunu. Laleli senin ayrıldığın kişi kim ilişkiniz ne zaman bitti. Karşılıksız aşk bölümnde yazdığın kişi değil di mi?Canım senin ona aşık olmaman senin için avantaj olmuş, sevmissin belki ama aşık olmamissin..
Sen sadece yaşanmışlıkları ozluyorsun aliskanliklarindan ötürü..
Ama, "belki bir gun" dediğin adamdan ayrıldığın iyi olmuş bence canım onun acik hakkında hayırlısı olsun
Enem ben ne ara yazdım cidden yazdım mi o bölüme Allaallah öyle biri de yok şuan ama bi karışıklık mi oldu AcepEvet ben alışkanlıklarına çok bağlı bir insanım, zor oldu atlatmam ama atlattım sonuçta. Şimdi gerçekten birine aşık oldum ve o zaman anladım ayrılık kararının doğruluğunu. Laleli senin ayrıldığın kişi kim ilişkiniz ne zaman bitti. Karşılıksız aşk bölümnde yazdığın kişi değil di mi?
Dur merak ettim okuycam yorum yazarım sana:)Enem ben ne ara yazdım cidden yazdım mi o bölüme Allaallah öyle biri de yok şuan ama bi karışıklık mi oldu Acep
Benim ayrildigim kişi güya beni de seven biriydi yanı aşkım karslikliydi güya. Ama cekmedigim cefa kalmadı onlayken niye katlandiysam. Aslında uzun hikâye canım biraz benim konularına girip ilk konumu okuyabikirsen orda uzun uzuuun yazıyor
Biteli bir yıl olacak. Ara ara konuştuk gerçi. En son bi ay önce mi ne konuştuk yanılmıyorsam. Pişmanim affet deyip daha önceki gibi kafamo karistirmaya çalıştı başardı da. Ama bu sefer ona boyun egmedim çünkü o değişmez değişemez. Onun benden istekleri çok farklı yönde. Konuyu okursan anlarsın. Ama onu sevdim çok.. Aşık oldum, ondan bu kadar zorlandim..
Ama belki de gecen seneden itibaren onla hic konuşmamış olsaydım unutmuştum çoktan belki de..
hey kardelen063 kendini topla ve ayağa dimdik kalk. ne demek yemek yiyemiyorum.
ya hangi insan evladı için değer senin bu yaptıkların ?
içine otursun diyorsun sana bir şey söyliyim mi oturur hemde öyle bir oturur ki !
yaşadım ve biliyorum sadece zaman geçmesi gerek belki aylar belki yıllar !
ama kendine değer ver çünkü bu hayatta sana yardım edecek kendinden başka hiç kimse yok.
çocuk gibi küsüp kendinden vazgeçme.
sana o can emanet verildi ve en iyi şekilde bakman gerekirken kim için bu eziyet !
KENDİNE GEL BİR AN ÖNCE ..
hey kardelen063 kendini topla ve ayağa dimdik kalk. ne demek yemek yiyemiyorum.
içine otursun diyorsun sana bir şey söyliyim mi oturur hemde öyle bir oturur ki !
ama kendine değer ver çünkü bu hayatta sana yardım edecek kendinden başka hiç kimse yok.
sana o can emanet verildi ve en iyi şekilde bakman gerekirken kim için bu eziyet !
Mevlananin bir sözü vardır bilirsin kardelen;
Oldum der yine yaşarsın diye..
Sen de yaşayacaksın kardelen için kanayacak kan aglayacaksin ama yasayacaksin..
Bir gün o yaralar iyilesecek!
Sen oldum desen de kan aglasan da..
O zaman daha iyi gorceksin gerçekleri, simdi gözünde bir perde var.
Mevlananin bir sözü vardır bilirsin kardelen;
O zaman daha iyi gorceksin gerçekleri, simdi gözünde bir perde var..Yaşamak bu değil...Ben yaşadım saymıyorum..Mevlananin bir sözü vardır bilirsin kardelen;
O zaman daha iyi gorceksin gerçekleri, simdi gözünde bir perde var..
Gündüz uyursan tabii seni uykucu :)
Sen benim gibi davranışlar içerisine girmemişsin ki.Kendini geri çekmek bu durumda faydalı olabilir, fakat benim durumumda ben rahatsız ettim. Hasta ve kötü biri olduğumu düşünüyor. Var olduğumu unut diyen bir insan için geri çekmek ona verilecek ödüldür. Çünkü istediği bu..
Benden nefret ediyor...Bu durumu değiştiremiyorum....Nefret eden bir insanın içine oturur mu ya da pişman olur mu?
drioli nerelerdesin canım, sesin çıkmıyor iyi misin?
Canim merak ettim kendini merak ettirme bu kadar :)Yok aslında gündüz de uyuyorum denemez aksama dogru bitkinlikten uyuyakalıyorum sadece.
Ödül gibi görür ama simdilik kardelen...Araya zaman girmesine izin verirsen durumlar lehine döner...
O da ona bulasmamakla olacak..
Ne oldugumu bilmiyiorum pek canım.
Yıllar geçmesi gerek diyorsun..o kadar dayanamam..hey kardelen063 kendini topla ve ayağa dimdik kalk. ne demek yemek yiyemiyorum.
Sacmalama kardelen lütfen ya..@droli,kurk mantolu madonna ve diğer kızlar..Hepinize teşekkür ederim..Taşıyamıyorum...Hoşçakalın....
Canim merak ettim kendini merak ettirme bu kadar :)
Yıllar geçmesi gerek diyorsun..o kadar dayanamam..
@droli,kurk mantolu madonna ve diğer kızlar..Hepinize teşekkür ederim..Taşıyamıyorum...Hoşçakalın....
Kardelen sen hepimizden büyüksün..
Ablamiz gibisin..
Bize böyle ornek olmayacaksin değil mi?
Canım benim kendini uzme dicem ama boş..Tamam canım...
Bugün merakımdan facebookumu actım geri, baktım, o kız paylasımlarını begenmemiş ve bu da duygusal bir sey paylasmıs unutulmak ile ilgili. Bir de bana dünyada kız kalmasa o kız olmaz vs gibi laflar etmisti en son. Bu kız senden hoslanıyor mu demiştim, kem küm etmişti. Azarlamıstı.
Yazıklar olsun demek geldi içimden...Ne oldukları belli. Hislerimde hic yanılmam. Rezil..
Hangisi acıttı bilmiyorum, senelerce emek verdigim insanın üç günlük kişi için beni hiçmişim yerine koyup gitmesi mi?
Yoksa sevilmedigimi anlamak mı?
ve hala numaramı silmiyor, öyle adi bir insan.
Su is hallolsun belki hattımı degistiririm. Köpek gibi süründügü zaman gelemesin. Gerci ev numaram var.
Canım sakın ama sakın kendine bir sey yapma...Yazık etme kendine. Ses ver lütfen.
O da sacmaladiginin farkında bence.Aynen kardelen...
Kendine bir sey yapma sakın, bunun günahı cok büyük..
O beden sana emanet..
Canım benim kendini uzme dicem ama boş..
Üzme demekle olmuyor maalesef.
Bugün bende tekrardan numarasını ekleyip, watsaptan profiline baktım durumuna.. Bunu neden yaptım yapıyoruz anlamış da değilim..
Yasayan ölüler teselli istemezler gibi birşey yazmis ama benle alakası yok tabi ki..
Bilmiyorum ondan uzaklaşmaya ne zaman karar versem boyle saçmalıklar yapıyorum.
Elbet bu saçmalıklar da son bulcak biliyorum..
O uç günlük kız için seni kaybetti ve kopek gibi de suruncek canım eminim..
Ben de numarami degistircem ama bekliyorum biraz daha
O da sacmaladiginin farkında bence.
Ve bunu söylediği için bile pişman olda adim gibi eminim.
O da sacmaladiginin farkında bence.
Ve bunu söylediği için bile pişman olda adim gibi eminim.
Tatlım benim kesinlikle o konuda üzülme çünkü layığını bulcak bundan adim gibi eminim.. Senin o sevgine öyle muhtaç olucak ki dirhem dirhem arayacak o sevgiyi..Ben cok sevmistim onu canım, içim parcalanıyor o yüzden...
Gördükten sonra o yazıyı, kıza da baktım, yılbası partisine gitmis, belki de beraber gittiler...Sonra sildim geri. Zaten ben facebook kullanmıyordum, bunu da iş vs ile ilgili sınavlarlar ilgili paylasımlar sorular icin almıstım son zamanlarda. Ona ragmen geri sildim.
İçim paramparca su an, aglaya aglaya uyuyakaldım bugün...
O dedigini de yaptım ben de bugün. Adam sürekli whatsappta ya. Hatta fark etmis bile olabilir baktıgımı bugün.
Aylarca agzından güzel bir laf duyayım diye aserdim resmen, sabrettim her davrnaısına, ayladır b.k gibi davranıyordu. Sünüründüre süründüre bıraktı resmen. Hazmedemiyorum, benim ona olan askım bu kadar mı degersizdi, insanlar ne cesaretlerle sevdikleri icin neler yapıyorlar, ben neden görmedim ondan bunları? Ben yaparken ben eziyet cekerken yanımda bile olmadı. Öyle kırgınım ki, benim aylarca bekledigim ufacık bir lafı bir baskasına, kolaylıkla söyledigini düsündükce, kalbimin ortasına bir agırlık otuyor. ''Amannnn nasılsa unutur'' kıvamında bırakılmayı, yediremiyorum kendime. Gururum cok kırıldı ve cok üzgünüm. Beni hasta etti resmen...Fiziksel, ruhsal...Nasıl bir insandım neye döndüm.
Numara degismek demek, her seyi degismek demek...İşin yoksa ugras simdi. Ondan da biraz cekincem.
Sadece dua edince rahatlayabiliyorum artık...Hicbir seyden tat alamıyorum.
Kardelen, bak hepimiz kötü durumdayız cidden.
Bir yere gitme, kendine de bir sey yapma.
O adi yaratıga bunun sevincini yasatma.
Allaha havale et canım en iyi cevap o olur ona..Ezik büzük adamın kalbini sevdim, her seyim o benim dedim, taptım resmen, adam kendini topladı, biti kanlanınca defetti bildigin yeni aska yelken acarak. Keske ben aldatsaydım dedim bunu, bugün...Rezil...
Tatlım benim kesinlikle o konuda üzülme çünkü layığını bulcak bundan adim gibi eminim.. Senin o sevgine öyle muhtaç olucak ki dirhem dirhem arayacak o sevgiyi..
Ben de geçtiğimiz mayis o, o kızla çıkarken instagramina bakmistim.. Bana hakaret eden iki kuruş değer vermeyen adam ona kafeste iki kus almıştı, altına da ona bir hediyem var diye paylaşmıştı içim nasıl yanmisti anlatamam. Ama ne oldu benim o askima nasıl muhtac oldu köpek gibi :)
Ben akilli davransaydim şuan aci cekmicektim iste..
Ama aglama lutfen.. Hiçbirşey hic kimse gözyaşlarına değmez. Aksine bütün bunlara rağmen gül evet zorla güldür kendini
Hiçbirşey senin göz yaşlarından değerli değil canım..
Allaha havale et canım en iyi cevap o olur ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?