Ayrılık acısını nasıl attınız?

http://www.estanbul.com/sizi-terk-e...ef452be70309b6c87a79b9724883bfc6#.VJCXbtKsXkU

İçerik topik baslıgından cok baska. Kendinizi toplamanız, daha kolay ayaga kalkmanız için gerekli bilgiler var. Bir bayan ceviri yapmıs, yani türkce kitap halinde yok sanıyorum.

Aslında ilerleyen bölümlerde bayan baska sitelerde paylasılmasını istememis, ama konuyu kapattıgı için ve bilgilenmek istedigimiz için bize kızmaz sanıyorum. Zaten alıntılamadık, link paylasıyoruz.

3-4 hafta aramayın sormayın diyor 2 ay oldu ben onu arayıp sormayalı

Topigi basından sonuna kadar oku canım, özellikle konu sahibinin, Reyhan Hanım'ın yorumlarını.
Asıl amac geri döndürmek degil zaten...
Kendini iyi hissetmek ve kolayca ayaga kalkabilmek...

Yoo ailesi hrrseyden once gelio biz 2nci yada hiciz nasil severek evlenmek ve nasildirki yillar sonra ilk sevdigine kavusupta bunlari yasatmak anlamiom anlatin

Yoo ailesi hrrseyden once gelio biz 2nci yada hiciz nasil severek evlenmek ve nasildirki yillar sonra ilk sevdigine kavusupta bunlari yasatmak anlamiom anlatin

Aynı evdesiniz ama ailesini ilk planda tutuyor sanırım. Konustunuz mu karsınıza alıp hiç?

yıllar sonra ilk sevdiğine kavuşup ayrılmak mı? çok garip.. bitmiş bir ilişkinin yıllar sonra başlaması bile tuhaf.. neler yaşadığını anlatmak ister misin? merak ettim.. ben de umut ediyorum bir gün yine barışırız diye. ama giden dönmez diyorlar.

Ben 28 esim 31 yas biz ben 14 yas iken esim 17 18 falan di sevgiliydik taa orrta okulda dusun bir gun bunu baska kadini kucahinda is bitirioken yakaldim gitim sonra ailem baskasiyla evlendirdi kizim oldu suan 13 yasindao adam da bacimla ilişki yasadi bitirdim

Beklemeyeceksin canım. O seni bırakıp gitmedi mi alay eder gibi? Beklemeyeceksin, unutmanı mı istedi, unutmanın Allah'ını vereceksin ona, üstteki link cok faydalı, yorumları okumanı öneririm. Dönecekse de senin degerini anladıgı için dönmeli. Döktügün göz yasının hesabını verdikten sonra ama.

Ayrilik mi gelde bana sor neymis taa icerrimde yanio

Ben olayı anlayamadım arkadasım, aynı evdesin esinle bosanmadın ailevi sıkıntılarınız var ya da ayrıldın? Hangisi?

Bence bir adet trollsünüz gibime geldi. : )
Hakkınıza hayırlısı, ne diyelim.

Canım mesajın icine yazmıssın ben de bos ne diye alıntı yaptı diyorum : ) Yeni fark ettim.
Verdigim linkte konuyu acan üyenin yorumları. Son sayfaya kadar yardım etmis fikirlerini söylemiş insanlara.

Benim de ihtiyacım kalmadı canım, toz kondurmuyordum gene de, ama esi bulunmaz bir şerefsizmiş cidden. Allah onun belasını versin.
Söylenecek, söylenmeye deyecek bir laf bırakmadı.

canım neden şerefsiz dedin? bir şeyler mi öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…