3-4 hafta aramayın sormayın diyor 2 ay oldu ben onu arayıp sormayalıhttp://www.estanbul.com/sizi-terk-e...ef452be70309b6c87a79b9724883bfc6#.VJCXbtKsXkU
İçerik topik baslıgından cok baska. Kendinizi toplamanız, daha kolay ayaga kalkmanız için gerekli bilgiler var. Bir bayan ceviri yapmıs, yani türkce kitap halinde yok sanıyorum.
Aslında ilerleyen bölümlerde bayan baska sitelerde paylasılmasını istememis, ama konuyu kapattıgı için ve bilgilenmek istedigimiz için bize kızmaz sanıyorum. Zaten alıntılamadık, link paylasıyoruz.
3-4 hafta aramayın sormayın diyor 2 ay oldu ben onu arayıp sormayalı
Atlatamadım cunku evli olupta ayrilik acisi yasayan bir benim sanirim
Yoo ailesi hrrseyden once gelio biz 2nci yada hiciz nasil severek evlenmek ve nasildirki yillar sonra ilk sevdigine kavusupta bunlari yasatmak anlamiom anlatin
yıllar sonra ilk sevdiğine kavuşup ayrılmak mı? çok garip.. bitmiş bir ilişkinin yıllar sonra başlaması bile tuhaf.. neler yaşadığını anlatmak ister misin? merak ettim.. ben de umut ediyorum bir gün yine barışırız diye. ama giden dönmez diyorlar.Yoo ailesi hrrseyden once gelio biz 2nci yada hiciz nasil severek evlenmek ve nasildirki yillar sonra ilk sevdigine kavusupta bunlari yasatmak anlamiom anlatin
yıllar sonra ilk sevdiğine kavuşup ayrılmak mı? çok garip.. bitmiş bir ilişkinin yıllar sonra başlaması bile tuhaf.. neler yaşadığını anlatmak ister misin? merak ettim.. ben de umut ediyorum bir gün yine barışırız diye. ama giden dönmez diyorlar.
Ayrilik mi gelde bana sor neymis taa icerrimde yanio
Ben 28 esim 31 yas biz ben 14 yas iken esim 17 18 falan di sevgiliydik taa orrta okulda dusun bir gun bunu baska kadini kucahinda is bitirioken yakaldim gitim sonra ailem baskasiyla evlendirdi kizim oldu suan 13 yasindao adam da bacimla ilişki yasadi bitirdim
Beklemeyeceksin canım. O seni bırakıp gitmedi mi alay eder gibi? Beklemeyeceksin, unutmanı mı istedi, unutmanın Allah'ını vereceksin ona, üstteki link cok faydalı, yorumları okumanı öneririm. Dönecekse de senin degerini anladıgı için dönmeli. Döktügün göz yasının hesabını verdikten sonra ama.
yorumlar nerde canım ben göremedim. beklemicem canım ben alıştım artık.. bugünden sonra daha dik durucam hatta. sen de öyle yap
ndBence bir adet trollsünüz gibime geldi. : )
Hakkınıza hayırlısı, ne diyelim.
Neden troll oluyorum dogrulari anlattigim icin mi yasadiklarim cok agir kolay degil diye mi neden hakaret ediosunuzBence bir adet trollsünüz gibime geldi. : )
Hakkınıza hayırlısı, ne diyelim.
Nerden b7
nd
Neden troll oluyorum dogrulari anlattigim icin mi yasadiklarim cok agir kolay degil diye mi neden hakaret ediosunuz
3-4 hafta aramayın sormayın diyor 2 ay oldu ben onu arayıp sormayalı
canım neden şerefsiz dedin? bir şeyler mi öğrendinCanım mesajın icine yazmıssın ben de bos ne diye alıntı yaptı diyorum : ) Yeni fark ettim.
Verdigim linkte konuyu acan üyenin yorumları. Son sayfaya kadar yardım etmis fikirlerini söylemiş insanlara.
Benim de ihtiyacım kalmadı canım, toz kondurmuyordum gene de, ama esi bulunmaz bir şerefsizmiş cidden. Allah onun belasını versin.
Söylenecek, söylenmeye deyecek bir laf bırakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?