Ayrılık acısını nasıl attınız?

Valla şimdiki eşim ile bi ayrılık yaşadık biz, nişanlılık döneminde. Kimseye onu anlatmadım sonrasında, kimseyle onu konuşmadım. Ondan hatıra kalan hediyeleri vs ona geri gönderdim. Kendime uğraşlar buldum kurslara yazıldım oyalanadım, kendime güvenim geldi. öyle topladım 3-5 ay sonra da barıştık ama o dönemi bu şekilde atlattım. Sevdiğin insanlarla birlikte ol ve onu anlatma... Sana acı verecektir hatıralar, düşünme... Bol bol kitap okudum bide. Tam okurken aklıma geliyordu okuduğum karışıyordu. ben o sayfayı kendime ceza olsun diye başa alıp okuyordum. Sırf onu düşündüm diye kendime ceza veriyordum :)

Ayrılık acısı kişinin karakterine göre değişebilir.Bir ilişki şayet tek taraflı bitiriliyorsa elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız,aldatılmışsanız lütfen çirkinleşmeyip sessiz kalın susan bir insanı kimse yenemez.Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.Ağlayın,acınızı yanlız kaldığınız zaman tek başınıza yaşayın.Her ilişki başlanırken kimse ayrılmak istemez.Bu dönemde slow şarkılar dinlemeyin.Aşk filmleri izlemeyin.El ele dolaşan çiftlere imrenmeyin,bilemezsiniz kimin içinde ne fırtınalar koptuğunu her çiftide mutlu sanmayın.Herkese durumunuzu çok fazla belli etmeyin zaten yoğun duygular yaşadığınız için kimin dost kimin düşman olduğunu anlayamazsınız.İmkanınız varsa bir aktive bulun kendinize düşünmemek adına.Spor yapmak,yüzmek veya ilgi alanınıza giren bir hobi edinebilirsiniz o an o işle uğraşırken düşünmeyeceksiniz bile.Dua edin.Çıkın dışarı bir kahve için.Sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşün beraber bişeyler yapın.Kesinlikle bakımsız dolaşmayın aksine daha çok kendinize bakın.Çok fazla yemek yemeyin aldığınız kiloları vermek zor olur sonradan :) Sosyal medyada ona karşı iğneli cümleler yazıp karşı tarafın egosunu tatmin etmeyin.Çivi çiviyi söker mantığıylada hemen yeni bir sevgili bulmayın.Bırakın yaşayın acınızı bu duyguyu tadın bakış açınız değişir,kendinizi yenilersiniz.Zamanla sizi anlayan denginiz bir insan mutlaka çıkıcaktır karşınıza buna inanın.O zaman öldürücü darbenizi eski sevgilize mutlu olduğunuzu göstererek yapabilirsiniz...Ve öyle bir zaman gelirki yaşadığınız aşk acısına güler geçersiniz.

: ) Sevindim simdi iyi olmana canım.

bu arada seda diker okudunuz mu? aslında giden erkek yoktur mesela..

Yok canım okumadım...
Ben ondan vazgectim. Ama bayanın neler dedigini özet gecebilirsin eger geri döndurme amaclı ise, baskalarının faydalanması acısından. : )
Ben sadece kendimi iyilestirmeye odaklandım, cok sükür bugün biraz daha iyiyim.

Hic öyle seyler yapmıyorum canım. Cocukluk gibi geliyor. : )
Birinin olmasını istemiyorum hayatımda epey bir süre zaten, zamanı gelince Allah uygun görürse, zaten icime bir ask daha yerlestirir. Hic gerek yok, bir insanı kullanırsam, o zaman ben de kullanılırım. Cefamın sefasını da süremem.
Dedigin gibi kendimle ugrasacagım, zaten yapmak istedigim seyler var, onlara verecegim kendimi, kısa bir süre sonra ise baslayacagım, ise basladıktan sonra bunları yapmayı düsünüyorum.
Diger konumu ve gelismelerini okuyabilirsin.

demek arayışta öyle mi? benimki de öyle şekerim. bir gün anlarlar bazı şeyleri de başkasının kollarından geri getiremezler işte

Kaybedilen sey kıymete biner, zaman gösterir neyin ne oldugunu.
Allah herhangi birini degil, bizi üzmeyecek, sacımızın teline kıyamayacak insanları versin yanımıza canım.

Ayrılıktan ayrılığa fark var tabi.

Çok uzun süre her anımı onunla yaşıyorum ayrıldıktan sonra, her gün hatırlıyorum her dakika.
Sonra haftada bir hatılıyorum.
Sonra 2 haftada bir.
Ve bir bakmışım düşünmüyorum, hissizleşmişim.
Ama bazen bir anı çıkıyor bir yerden ve hiç beklemediğim anda bana ateş ediyor.
Vuruluyorum .
Sonra tekrar aynı şeyler.
Ama ben oldukça ağır yaşıyorum.

özet geçemem, ilgilenenler okusun :)
ama konu kimseyi döndürmek filan değil, bir olaydan çıkarılması gereken ders çıkarılmazsa aynı sınav tekrar tekrar karşımıza gelir..önemli olan farkındalığı artırmak..

Baktım canım ben de kimdir nedir diye merak edip sen deyince...
Cidden dedigin gibi imiş. Benim gönderdigim linkteki kitap cevirisine benzer bir düsünce tarzı var.
Gene ufak ufak alıntılama yapabilirsin fırsatın olursa canım eger.. Faydalı olması acısından.

yeni birileriyle tanış kafan dağılsın ama hemen birine aşık olmazsın bu yüzden sakın kimseyi sevemicem kimse onun gibi değil diye karartma içini zamanla kendiliğinden atlatıcaksın ayrıldığın kişinin sana geri dönmesini bekleme dönsede asla eskisi gibi olamazsınız birkere gittiyse hep gidecek korkusuyla ilişki yaşarsın bu yüzden mutluda olamazsın yeni herzaman zordur alışmak ama daha güzel silbaştan.... spora git kız arkadaşlarınla gez süslen mutlu gözük hep ilk başta numaradan mutluymuş gibi yapıcaksın sonradan kendin bile inanıyorsun ve geçiyor... zaman zaman çok özlüceksin sarılmak isticeksin sesini duymak hemen uyumaya çalış yada ağla ağladıkça sanki içinden gidiyor... dahada üzülmüyosun bir zmn sonra...

Tesekkür ederim canım...

rica ederim herkes yaşıyor bu durumu bi zaman sonra umursamıyorsun birgün öyle biri karşına çıkacak ki daha öncekiler iyiki defolmuş diceksin hahahah

hala tam atlatmış sayılmam bende terkedilişimi. uyanıkken iyi de rüyalarımda sövüyorum, kovalıyorum, kaçıyorum. bilinçaltım karmakarışık belli. ilk zamanları onunlayken ertelediğim hobileri, okunacak kitapları, gezilecek yerleri, konuşulacak kişileri, giyilecek kıyafetleri tekrar top on listesine çıkararak işe başladım. Ve iyiki terkedildim ne kadar özgürüm, meğer ben ne kadar değerliymişim demeye başladığımı farkettim. sıra bilinçaltını temizlemekte. bazen pat diye aklıma gelıyor ıcımden kufur edıyorum ama boş durunca oluyo o kafamı bıseylerle doldurunca aklıma bile gelmiyor artık pek

Sevgili drioli,
21 yaşındayım ama yazmak istedim. Bu acıyı ben de yaşadım. Yaşıyorum da. Agir şeyler yaşadım, hala daha etkileri üstümde. Kullanilmak istedim, fakat bunu da sevgi ask sözcüklerine sigindirmasina izin verdim. Unutamadim, unutmadim. Çünkü bu benim cezam. Çünkü ben kendime unutturmamayi istiyorum. Neden bilmiyorum. En kotu tarafi o hala pesimde hala barisalim diyor, ama yetmedi mi bu kadar aci. Kendime soruyorum. Benim dezavantajım bu iste karışımdaki insan daha dengesiz.. En son bir ay önce buraya da konu açtım hatta insanlar affetme dedi. Çünkü o daha önceki şanslarını kaybetti defalarca hemde... Ama ne olduysa iki uç gün önce engelleri kaldırdım hemen mesaj attı bana konuştuk. O ayni hic değişmemiş. Çok bekledim değişir diye. Yine barisalim diye dıretti ama olmaz, olamaz. Aslında anladım her geçen gün ben ondan bir adim öteye gidiyorum çünkü onu istemiyorum artik. Tekrar her yerden engelledim artik olmaz olamaz kalbim de onayladı bunu.
Sadede gelecek olursak; acıyı da tatlıyı da zamana bırakmak gerek, içindeki başka umutları da tuketmeyerek...
Bütün güzellikler bir gün bizim olsun inşallah

Laleli93, karşımdaki insan dengesiz bu benim dezavantajım diyorsun ya ben de şöyle düşünüyorum. Karşındaki insan kesin, sert ve net olunca daha çok acı çekiyorsun.Çünkü bir anda ulaşamıyorsun ona.Ben her yerden engellendim, onu rahatsız ettiğim için. Ama en azında arada bir ona ulaşabilseydim, benimle konuşmasa da hala telefonunda olduğunu bilseydim bu dönemi daha az hasarlı atlatırdım belki de. Nitekim beni silip engellemeden önce "tamam, daha aramayacağım" diyordum.Hem böyle engellendim, hem de fiziken de uzakta.En acısı da bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…