- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- 63
İyi bir aşamadasın canım.Ben de olsam keşke bu aşamada ama çok çok zor..Çünkü ben kendime değer vermiyorum ne düşüncelerimde, ne de davranışlarımda..hala tam atlatmış sayılmam bende terkedilişimi. uyanıkken iyi de rüyalarımda sövüyorum, kovalıyorum, kaçıyorum. bilinçaltım karmakarışık belli. ilk zamanları onunlayken ertelediğim hobileri, okunacak kitapları, gezilecek yerleri, konuşulacak kişileri, giyilecek kıyafetleri tekrar top on listesine çıkararak işe başladım. Ve iyiki terkedildim ne kadar özgürüm, meğer ben ne kadar değerliymişim demeye başladığımı farkettim. sıra bilinçaltını temizlemekte. bazen pat diye aklıma gelıyor ıcımden kufur edıyorum ama boş durunca oluyo o kafamı bıseylerle doldurunca aklıma bile gelmiyor artık pek
Evet o konuda haklisin. Bir anda kapıların yüzüne kapanması bunu hiçbirşey tarif edemez...Laleli93, karşımdaki insan dengesiz bu benim dezavantajım diyorsun ya ben de şöyle düşünüyorum. Karşındaki insan kesin, sert ve net olunca daha çok acı çekiyorsun.Çünkü bir anda ulaşamıyorsun ona.Ben her yerden engellendim, onu rahatsız ettiğim için. Ama en azında arada bir ona ulaşabilseydim, benimle konuşmasa da hala telefonunda olduğunu bilseydim bu dönemi daha az hasarlı atlatırdım belki de. Nitekim beni silip engellemeden önce "tamam, daha aramayacağım" diyordum.Hem böyle engellendim, hem de fiziken de uzakta.En acısı da bu oldu.
hala tam atlatmış sayılmam bende terkedilişimi. uyanıkken iyi de rüyalarımda sövüyorum, kovalıyorum, kaçıyorum. bilinçaltım karmakarışık belli. ilk zamanları onunlayken ertelediğim hobileri, okunacak kitapları, gezilecek yerleri, konuşulacak kişileri, giyilecek kıyafetleri tekrar top on listesine çıkararak işe başladım. Ve iyiki terkedildim ne kadar özgürüm, meğer ben ne kadar değerliymişim demeye başladığımı farkettim. sıra bilinçaltını temizlemekte. bazen pat diye aklıma gelıyor ıcımden kufur edıyorum ama boş durunca oluyo o kafamı bıseylerle doldurunca aklıma bile gelmiyor artık pek
Sevgili drioli,
21 yaşındayım ama yazmak istedim. Bu acıyı ben de yaşadım. Yaşıyorum da. Agir şeyler yaşadım, hala daha etkileri üstümde. Kullanilmak istedim, fakat bunu da sevgi ask sözcüklerine sigindirmasina izin verdim. Unutamadim, unutmadim. Çünkü bu benim cezam. Çünkü ben kendime unutturmamayi istiyorum. Neden bilmiyorum. En kotu tarafi o hala pesimde hala barisalim diyor, ama yetmedi mi bu kadar aci. Kendime soruyorum. Benim dezavantajım bu iste karışımdaki insan daha dengesiz.. En son bir ay önce buraya da konu açtım hatta insanlar affetme dedi. Çünkü o daha önceki şanslarını kaybetti defalarca hemde... Ama ne olduysa iki uç gün önce engelleri kaldırdım hemen mesaj attı bana konuştuk. O ayni hic değişmemiş. Çok bekledim değişir diye. Yine barisalim diye dıretti ama olmaz, olamaz. Aslında anladım her geçen gün ben ondan bir adim öteye gidiyorum çünkü onu istemiyorum artik. Tekrar her yerden engelledim artik olmaz olamaz kalbim de onayladı bunu.
Sadede gelecek olursak; acıyı da tatlıyı da zamana bırakmak gerek, içindeki başka umutları da tuketmeyerek...
Bütün güzellikler bir gün bizim olsun inşallah
Laleli93, karşımdaki insan dengesiz bu benim dezavantajım diyorsun ya ben de şöyle düşünüyorum. Karşındaki insan kesin, sert ve net olunca daha çok acı çekiyorsun.Çünkü bir anda ulaşamıyorsun ona.Ben her yerden engellendim, onu rahatsız ettiğim için. Ama en azında arada bir ona ulaşabilseydim, benimle konuşmasa da hala telefonunda olduğunu bilseydim bu dönemi daha az hasarlı atlatırdım belki de. Nitekim beni silip engellemeden önce "tamam, daha aramayacağım" diyordum.Hem böyle engellendim, hem de fiziken de uzakta.En acısı da bu oldu.
İyi bir aşamadasın canım.Ben de olsam keşke bu aşamada ama çok çok zor..Çünkü ben kendime değer vermiyorum ne düşüncelerimde, ne de davranışlarımda..
Evet o konuda haklisin. Bir anda kapıların yüzüne kapanması bunu hiçbirşey tarif edemez...
Ama şöyle de bir şey var, karsimdaki adam suçlu dibine kadar defalarca verilen şansları kullanamamis tekrar Kafani kurcalamaya çalışıyor bir de boyle bir durum var. Ben kaçmaya çalıştıkça geliyor ya ayagimdan tutuyor çekiyor ya karsima çıkıp engelliyor bir şekilde unutturmuyor kendini ama ben unutmak ve doğru insani bulmak istiyorum anlamiyor.
Ama senin durumun çok farklı senin bir suçun yok bir hatan adam kapıyı kapatıp gidiyor. Acisi tarif edilemez bilirim. En azından aklina gelip gelmediğini bilmek istersin de mi? O duygulari bilirim.
İnşallah hakkında hayirlisi olur arkadaşım. Birgün gerçek sevmenin sevilmenin ne olduğunu biz de görürüz...
Pat diye olmayacak zaten canım, bu arada ben bir seylerden süpheleniyordum. Onlar kuvvetlendi. Hatta biraz önce kavga ettik bu yüzden. Biriyle konustugu asikar, ama bir yandan da beni takip ediyor.
Birbirimize agza alınmayacak küfürler ettik, ayrılgın ayrılıgını yasamıs olduk az önce.
Bir de iyi insan görünümüne bürünüyor bir anda. Sonradan küfrettigime üzüldüm, ama icimde ne varsa döktüm. Rahatladım.
İnsan cok sevmiş olunca unutunca sanki suclu hissediyor, bundan olabilir.. Anıya haksızlık gibi...
O zaman hep umut edecektin, gerci onun zaten anlattıgına göre bana, böyle ince düsünceli oldugunu sanmıyorum. Sadece bir dk bile olsa katlanmak istememistir. Ama iyi niyetiyle olmasa da inan bana böyle yapması daha iyi, kendini habire hatırlatan, kararsız, ne istedigini bilmeyen bir varlık olmasındansa.
Bir de sen neden kendine deger vermiyorsun? Ayrılıkla insan kötü hissediyor elbet, gurur kırıcı ama, hepimiz degerliyiz. Dünyadaki onca insandan sadece bir tanesi seni sevmedi diye, sen degersiz misin yani? Hepimiz anne babamızın bir tanesisiyiz. Bu hayata da bir kere geliyoruz.
O insan gitti, senin cabalarının bir önemi olmadı, arkasına bakıp pişman olacagı bir sen yarat...Cok güzel bir meslegin var, onunla ilgilen. Yerinde olmak isteyen cok insan var, emin ol buna. Eminim bu güzel kalbinle ögrencilerin de seni cok seviyordur.
Driolicim, arkasına bakıp pişman olacağı bir ben nasıl yaratabilirim ki?Bunu ben de isterim lakin her yerden engelliyim, yurt dışında şu an.Umurunda bile değilim..
Bence bu daha vicdansızca. Bir kere gitmiyorlar, cünkü bircok kıza yapıyorlar. Birinden sıkılınca hop ben geldimle digerine...Bu onların cıkarına. Ama suc bizde biraz da bu kazmaları cok afedersin, biz soktuk hayatımıza.
Hayatımızın kontrolunu onlara verdik, el elin eşegini ıslak cagırarak ararmıs, onlar da hayatmızın içine etti ve gitti.
Bundan ders cıkarmamız lazım...
Aynen öyle canım. Bakıyor diğerleri bunun gibi saf değil bunun kadar sevmiyor geri gelmeye çalışıyor. Ama ben bunaldim artik. Benden sonra birkaç kişi oldu hayatında ama benim... Sonra bakıyor onlarla olmuyor pat diye geri geliyor biktim usandim. Onu unutamadim ve bunu kullanıyor. Hic unutamiyacakmis gibi hissediyorum zaten. Bana çok kotu şeyler yaşattı neyse ki geride kaldı. Ama içimdeki bu kosulsuz sevgi neden bitmiyor? Bir insan babası anası ona kotu davraninca sevgisi bitiyor nefrete donusuyor ama benimki neden donusmuyor. Çok iğrenç şeyler yaşadım. Ve artik unutmak istiyorum ve doğru insanin gelmesini bekliyorum.Pat diye olmayacak zaten canım, bu arada ben bir seylerden süpheleniyordum. Onlar kuvvetlendi. Hatta biraz önce kavga ettik bu yüzden. Biriyle konustugu asikar, ama bir yandan da beni takip ediyor.
Birbirimize agza alınmayacak küfürler ettik, ayrılgın ayrılıgını yasamıs olduk az önce.
Bir de iyi insan görünümüne bürünüyor bir anda. Sonradan küfrettigime üzüldüm, ama icimde ne varsa döktüm. Rahatladım.
İnsan cok sevmiş olunca unutunca sanki suclu hissediyor, bundan olabilir.. Anıya haksızlık gibi...
O zaman hep umut edecektin, gerci onun zaten anlattıgına göre bana, böyle ince düsünceli oldugunu sanmıyorum. Sadece bir dk bile olsa katlanmak istememistir. Ama iyi niyetiyle olmasa da inan bana böyle yapması daha iyi, kendini habire hatırlatan, kararsız, ne istedigini bilmeyen bir varlık olmasındansa.
Bir de sen neden kendine deger vermiyorsun? Ayrılıkla insan kötü hissediyor elbet, gurur kırıcı ama, hepimiz degerliyiz. Dünyadaki onca insandan sadece bir tanesi seni sevmedi diye, sen degersiz misin yani? Hepimiz anne babamızın bir tanesisiyiz. Bu hayata da bir kere geliyoruz.
O insan gitti, senin cabalarının bir önemi olmadı, arkasına bakıp pişman olacagı bir sen yarat...Cok güzel bir meslegin var, onunla ilgilen. Yerinde olmak isteyen cok insan var, emin ol buna. Eminim bu güzel kalbinle ögrencilerin de seni cok seviyordur.
Bence bu daha vicdansızca. Bir kere gitmiyorlar, cünkü bircok kıza yapıyorlar. Birinden sıkılınca hop ben geldimle digerine...Bu onların cıkarına. Ama suc bizde biraz da bu kazmaları cok afedersin, biz soktuk hayatımıza.
Hayatımızın kontrolunu onlara verdik, el elin eşegini ıslak cagırarak ararmıs, onlar da hayatmızın içine etti ve gitti.
Bundan ders cıkarmamız lazım...
Bitmiyor haklısın. Birçok insan bu durumu "takıntı, hastalık hali" diye adlandırıyor ama öyle değil. Bu çok insani bir şey..Saygı duyulacak bir şey de.İğrenç şeyler yaşadım demişsin nasıl iğrenç?Aynen öyle canım. Bakıyor diğerleri bunun gibi saf değil bunun kadar sevmiyor geri gelmeye çalışıyor. Ama ben bunaldim artik. Benden sonra birkaç kişi oldu hayatında ama benim... Sonra bakıyor onlarla olmuyor pat diye geri geliyor biktim usandim. Onu unutamadim ve bunu kullanıyor. Hic unutamiyacakmis gibi hissediyorum zaten. Bana çok kotu şeyler yaşattı neyse ki geride kaldı. Ama içimdeki bu kosulsuz sevgi neden bitmiyor? Bir insan babası anası ona kotu davraninca sevgisi bitiyor nefrete donusuyor ama benimki neden donusmuyor. Çok iğrenç şeyler yaşadım. Ve artik unutmak istiyorum ve doğru insanin gelmesini bekliyorum.
Ama ben bitsin istediğim halde bitmiyor neden anlamıyorum kafayı siyirmama ramak kaldı. Şöyle ki cinsel anlamda kullanılmak istedim, çünkü benim rizam yoktu yuzeysel birtakım şeyler yaşadık. Bir kısmı zorlamayla ama Benim göz yummamla olan şeyler. Sevgi ve ask sözcüklerinin himayesinde yaşanılmış buna sigindirilmis olaylar oysa ki alakası yok. Hatırlamak istemiyorum çünkü utanç veriyor..Bitmiyor haklısın. Birçok insan bu durumu "takıntı, hastalık hali" diye adlandırıyor ama öyle değil. Bu çok insani bir şey..Saygı duyulacak bir şey de.İğrenç şeyler yaşadım demişsin nasıl iğrenç?
Aynen öyle canım. Bakıyor diğerleri bunun gibi saf değil bunun kadar sevmiyor geri gelmeye çalışıyor. Ama ben bunaldim artik. Benden sonra birkaç kişi oldu hayatında ama benim... Sonra bakıyor onlarla olmuyor pat diye geri geliyor biktim usandim. Onu unutamadim ve bunu kullanıyor. Hic unutamiyacakmis gibi hissediyorum zaten. Bana çok kotu şeyler yaşattı neyse ki geride kaldı. Ama içimdeki bu kosulsuz sevgi neden bitmiyor? Bir insan babası anası ona kotu davraninca sevgisi bitiyor nefrete donusuyor ama benimki neden donusmuyor. Çok iğrenç şeyler yaşadım. Ve artik unutmak istiyorum ve doğru insanin gelmesini bekliyorum.
Ama ben bitsin istediğim halde bitmiyor neden anlamıyorum kafayı siyirmama ramak kaldı. Şöyle ki cinsel anlamda kullanılmak istedim, çünkü benim rizam yoktu yuzeysel birtakım şeyler yaşadık. Bir kısmı zorlamayla ama Benim göz yummamla olan şeyler. Sevgi ve ask sözcüklerinin himayesinde yaşanılmış buna sigindirilmis olaylar oysa ki alakası yok. Hatırlamak istemiyorum çünkü utanç veriyor..
Bitmiyor haklısın. Birçok insan bu durumu "takıntı, hastalık hali" diye adlandırıyor ama öyle değil. Bu çok insani bir şey..Saygı duyulacak bir şey de.İğrenç şeyler yaşadım demişsin nasıl iğrenç?
Ayrılık acısı kişinin karakterine göre değişebilir.Bir ilişki şayet tek taraflı bitiriliyorsa elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız,aldatılmışsanız lütfen çirkinleşmeyip sessiz kalın susan bir insanı kimse yenemez.Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.Ağlayın,acınızı yanlız kaldığınız zaman tek başınıza yaşayın.Her ilişki başlanırken kimse ayrılmak istemez.Bu dönemde slow şarkılar dinlemeyin.Aşk filmleri izlemeyin.El ele dolaşan çiftlere imrenmeyin,bilemezsiniz kimin içinde ne fırtınalar koptuğunu her çiftide mutlu sanmayın.Herkese durumunuzu çok fazla belli etmeyin zaten yoğun duygular yaşadığınız için kimin dost kimin düşman olduğunu anlayamazsınız.İmkanınız varsa bir aktive bulun kendinize düşünmemek adına.Spor yapmak,yüzmek veya ilgi alanınıza giren bir hobi edinebilirsiniz o an o işle uğraşırken düşünmeyeceksiniz bile.Dua edin.Çıkın dışarı bir kahve için.Sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşün beraber bişeyler yapın.Kesinlikle bakımsız dolaşmayın aksine daha çok kendinize bakın.Çok fazla yemek yemeyin aldığınız kiloları vermek zor olur sonradan :) Sosyal medyada ona karşı iğneli cümleler yazıp karşı tarafın egosunu tatmin etmeyin.Çivi çiviyi söker mantığıylada hemen yeni bir sevgili bulmayın.Bırakın yaşayın acınızı bu duyguyu tadın bakış açınız değişir,kendinizi yenilersiniz.Zamanla sizi anlayan denginiz bir insan mutlaka çıkıcaktır karşınıza buna inanın.O zaman öldürücü darbenizi eski sevgilize mutlu olduğunuzu göstererek yapabilirsiniz...Ve öyle bir zaman gelirki yaşadığınız aşk acısına güler geçersiniz.
demek arayışta öyle mi? benimki de öyle şekerim. bir gün anlarlar bazı şeyleri de başkasının kollarından geri getiremezler işte
Benimkide benden ayrılmadan önce başkasıyla baya yakınlaşmis ve ayrıldıktan iki hafta sonra nişanlandı o kızla. Kızında benden haberi yok.. Böyle karaktersiz biriymiş...
En çok acıtan ben 3ay boyunca her gece mesaj gelsin diye tel başında bekledim, gecelerce agladim ki bunu çok iyi biliyordu, neden böylesin sorularıma cevap yok yazmaz, whatsapp ta o uyuduğunu anlamadan uyumadım, bana arkadaşımlarla konuşuyorum derdi meğer saatlerce o kızla konuşuyormuş. Ben en son anladım artık ama canına basarak itiraf etsin diye bekliyorum söylemedi ben sordum evet dedi. Ben yeni bişey sandım ama öyle değilmiş. Çıldırdım deli oldum aptal yerine koymuş beni aylarca diye, farklı şehirlerdeydik biz. Hiç ummazdim ondan bunu, bana yapacaksa dürüst olur bırakır öyle gider başkasına derdim ama o çok büyük serefsizmisBir de iyi insanı oynuyordur degil mi simdi?
En çok acıtan ben 3ay boyunca her gece mesaj gelsin diye tel başında bekledim, gecelerce agladim ki bunu çok iyi biliyordu, neden böylesin sorularıma cevap yok yazmaz, whatsapp ta o uyuduğunu anlamadan uyumadım, bana arkadaşımlarla konuşuyorum derdi meğer saatlerce o kızla konuşuyormuş. Ben en son anladım artık ama canına basarak itiraf etsin diye bekliyorum söylemedi ben sordum evet dedi. Ben yeni bişey sandım ama öyle değilmiş. Çıldırdım deli oldum aptal yerine koymuş beni aylarca diye, farklı şehirlerdeydik biz. Hiç ummazdim ondan bunu, bana yapacaksa dürüst olur bırakır öyle gider başkasına derdim ama o çok büyük serefsizmis
Bosver canım, Allah gittigi yeri daha iyisiyle doldurur...
Ben de benzer seyleri yasadım, ilgisizligi, azarlaması, konusmak istedigimde suratıma kapanması tellerin..
Öyle degilller, o kızla iş yürümezse, sen varsın iste, elinin altında. Oh mis.
Ben bundan sonra referans isticem,iş görüsmesi gibi.
ben aldatıldığımı anladığım an ağlamayı kestim onun için. benim gözümde değeri o kadar büyüktü ki ayrılsak bile değişmezdi o değer. ama yerle bir oldu. ama kendi seçimi sonradan yalvardı ama nafile... ben Allah'a sığındım şimdi 5 vakit namazımı kılıyorum, her namazda o aklıma gelmeye başlarsa, içim acımaya başladıkça dua ediyorum bana onu unuttur, sevgi, aşk, merak, öfke hiç bişey kalmasın içimde diye.. tek kötü durum onunla karşılaştığım gün alacağım intikamı çıkaramıyorum aklımdan.. bunu düşündüğüm her an o aklımda. faceden de silmedim o da beni silmedi yemiyor. nişanlısıyla foto atamıyor, o kız onu etiketliyor ben görüyorum sadece bir kaç gittiği mekanı onaylamış. onun dışında onunla olan tüm şeyleri siliyor duvarından ben görmiyeyim diye
Aynen o aitlik hissi bana bunları yaşatan.. Varya aklımda hic kötülükleri yok hep iyi şeyleri geliyor. Ki bu yaptığı kotulukler zaten benim canımı fazlasıyla yakmisken. İste o aptal ümit hep içimde. Ondan bir kurtulamadim. Ona karşı içimde hala bi umut var ve kurtulamıyorum..Canım linki attım ilk sayfalarda da var zaten, o kitap cidden cok faydalı...
Ama amacın kendi gözünde degerini artırmak olsun, kaybettigimiz özgüveni yeniden kazanmamız lazım...Göstermelik olmamalı ama..
Aitlik duygun var, o sebepten. Kadınlar böyle durumlarda baglanıyor...
Ufacık umutlar, düzelir miler bu hale getiriyor zaten, düzelmiyorlar, bir insanı düzeltmek mümkün degil, cünkü zaten o kendinde olanları kusur olarak görmüyor...Bir umut diyorsun, ama aslında hic umut yok...İlişkinin içinde iken ya da güzel bir iki anı aklına gelince, o umut yeseriyor, aslında o umudu yesertmemek lazım..Yapılması gerek bu sanıyorum..
Bence kendinden de utanc duyma, sonucta sevdin.
Onu sil oradan,, kendine bu eziyeti yapma..Hic gerek yok..
Allah sabrını veriyor bir şekilde canım. Ben de aldatildim iki kez belki de defalarca bilmiyorum. Namazlarını kilman çok guzel kalbini Allaha acmaktan güzeli yok... İnşallah bir gün onu unutturacak insan karşına çıkar..ben aldatıldığımı anladığım an ağlamayı kestim onun için. benim gözümde değeri o kadar büyüktü ki ayrılsak bile değişmezdi o değer. ama yerle bir oldu. ama kendi seçimi sonradan yalvardı ama nafile... ben Allah'a sığındım şimdi 5 vakit namazımı kılıyorum, her namazda o aklıma gelmeye başlarsa, içim acımaya başladıkça dua ediyorum bana onu unuttur, sevgi, aşk, merak, öfke hiç bişey kalmasın içimde diye.. tek kötü durum onunla karşılaştığım gün alacağım intikamı çıkaramıyorum aklımdan.. bunu düşündüğüm her an o aklımda. faceden de silmedim o da beni silmedi yemiyor. nişanlısıyla foto atamıyor, o kız onu etiketliyor ben görüyorum sadece bir kaç gittiği mekanı onaylamış. onun dışında onunla olan tüm şeyleri siliyor duvarından ben görmiyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?