Ayrılık acısını nasıl attınız?

Nick nasıl değiştiriliyor? Ben bulamıyorum.

Nick nasıl değiştiriliyor? Ben bulamıyorum.
Kızz ben onu bulana kadar canım çıktı biliyonmu
Yukarda nickinin üstüne geliyorsun kişisel bilgilere giriyorsun sonra ben birseye iki kez tikladim bi menü geldi kullanıcı adi değiştir diyordu ordan yaptım dur bidaha bakım tam yazım

Cacagzim benim bir oglusum var..alkolik bir ESKIi eşim var.
sonra taliplierden birinden hoşlandim...birlikteydik ama beyimiz gecmisine takilip kaldigi icin benden ayrildi.kendimi veemiyorum iliskiye dedi.seni uzmekten korkuyorum dedi.benim onun istedigi gibi oldugumu gecmisle ilgili sorunlarindan dolayi yapamayacagini soyledi veeee gitti.. simdi aile icinde beni konusuyorlar hala !!! Benden hep iyi olarak bahsediyormuş...tekrar birlikte olmak istediginden ama korktugundan bahsetmis.ama benimle konusmuyor.. !!! ??

Senin hikayen nedir, umutsuzcuk?
Ben olaya sonradan dahil oldum da bilmiyorum :)

Allah bagislasin oğlunu cancagzim :)
Geçmişe takılı bir adamdan bir cacık olmaz bence. Ne senin geçmişine ne de kendi geçmişine takilmamaliydi seninle kuracağı gelecekten önemli değildi ya..
Bu adam sadece ask hayatında değil günlük hayatında da ileri gidemez hep geriden takip eder olayları çünkü geçmiş geleceğin önüne sadece engeldir.
Bilmiyorum senin ne düşündüğünü ama, eğer kaderindeki bu insansa inşallah hayirlisiyla bazı seyleerin farkına varır sana gereken değeri verir..
He eğer degilse inşallah karsina gecmise sünger çekip geleceğe odaklanan ve sana değer veren biri çıkar

Ben ona hem kızginım hem de kırgın...bu sekilde bir dusuncen varsa bana umut vermemeliydin diyorum...
Hayirlisi neyse o olsun...
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun..
Hani yasinizin büyük olduğunu düşünüyorum ikinizin de bir erkek daha olgun düşünüp öyle karar vermeli..
Neyse ya hayırlısı sıkma tatlı canini

Bence iyi yapmissin canim degismiyorlar cunku bende ne diller doktum hic bir sey degismedi insallah deger veren cok daha iyi birini bulursun
Whatsappi kapatmanda iyi olmus gercekten dayanamayip bakiyor insan face.de falanda varsa engelle bence bi laf soyler canin sıkılir.
Bende suan konusmuyorum hep ben arayip sorayim istiyor kendisi hic yazmasin hep ben hep ben barlarda gununu gun ediyor eve gelip yalniz kalinca beni hatirliyor can sıkıntisini gideriyorum galiba
Hakkimizda hayirlisi olsun allah degmeyenlerin pesine dusurmesin.

Sana inanırım fakat uygulamıyorum ya da kendi durumumda iyi geleceğine inanmıyorum..

İnanirim çünkü kitap gerçekten insanin ufkunu genişletiyor, hayata bakış açısı bile değişebiliyor..
Örn: nickime ithaf olan kitap..

İnanirim çünkü kitap gerçekten insanin ufkunu genişletiyor, hayata bakış açısı bile değişebiliyor..
Örn: nickime ithaf olan kitap..

evet, kayda değer kitapları okumak insana çok iyi yarıyor. kürk mantolu madonna'yı bende okudum. ayrıca franz kafka'nın dönüşüm'ünü. ikisi de birbirine benzeyen romanlar. ikisinde de toplum tarafından benimsenmeyen. anormal olarak görülen insanlar var. tutunamayanlar'ı okuyorum. okuya okuya diniyorum...

Okunmaya devam edecem senin söylediğin kitapları da dikkate alirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…