- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
Kizlaar sınavlar bitti ve ben geldim
Nasılsınız bakalım, yeni nickim nasıl
drioli , gelişmelerini okudum canım is için çok sevindim, ama keşke onla tekrar konusmasaydin..
Çünkü bak o bir kere daha konuşmaya bile degmezmis..
Ama iyi olmuş iyice gördün bazi şeyleri kafanda acabalar kalmicak
Kardelen sen de gelişmeler beklenti içinde olduğun surece degismez..
Kızz ben onu bulana kadar canım çıktı biliyonmuNick nasıl değiştiriliyor? Ben bulamıyorum.
Buldum tatlım. Kişisel bilgilere giriyosun, orda en üstte pembe kutuda hesabınız yazıyor, ona tikliyorsun bir menu geliyor ayarlar sekmesinde kullanıcı adi değiştir yazıyor ordanNick nasıl değiştiriliyor? Ben bulamıyorum.
Buldum tatlım. Kişisel bilgilere giriyosun, orda en üstte pembe kutuda hesabınız yazıyor, ona tikliyorsun bir menu geliyor ayarlar sekmesinde kullanıcı adi değiştir yazıyor ordan
Dene bakalım, sonra haberdar etÇok teşekkür ederim canım deneyim bakalım yapabilecek miyim?
Senin hikayen nedir, umutsuzcuk?
Ben olaya sonradan dahil oldum da bilmiyorum :)
Allah bagislasin oğlunu cancagzim :)Cacagzim benim bir oglusum var..alkolik bir ESKIi eşim var.
sonra taliplierden birinden hoşlandim...birlikteydik ama beyimiz gecmisine takilip kaldigi icin benden ayrildi.kendimi veemiyorum iliskiye dedi.seni uzmekten korkuyorum dedi.benim onun istedigi gibi oldugumu gecmisle ilgili sorunlarindan dolayi yapamayacagini soyledi veeee gitti..simdi aile icinde beni konusuyorlar hala !!! Benden hep iyi olarak bahsediyormuş...tekrar birlikte olmak istediginden ama korktugundan bahsetmis.ama benimle konusmuyor.. !!! ??
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun..Ben ona hem kızginım hem de kırgın...bu sekilde bir dusuncen varsa bana umut vermemeliydin diyorum...
Hayirlisi neyse o olsun...
Benim ailem biliyor da ne oluyor canım...Bircok seyi söylemedim gene de. Yani üzüldügümü görüyorlar ama...
Dün dedim ki tamam kabul ediyorum dedim teklifini. Konustuk, ne diyecek merak ettim.
Sonra sacma sapan bir sey daha oldu, ben artık bu adamdan vazgeciyorum.
En güzel dileklerimi de sundum, kötü bir laf da etmedim. En nihayetinde sevdim, emek harcadım. Ama yeter artık, cidden cok yıprandım. Allah kararımdan pişman etmesin. Karakteri düzelecekse de bunu ben yapamam, emin oldum...Bu benim gücümün sınırları dısında. Sevse bile anlık bir gazla sevdigine kanaat getirdim, sevdigine dair ufak tefek seyler de gördüm son zamanlarda yalan diyemem, ama anlık bunlar.
Elinin altında da durmayacagım ama. Hayatıma kimseyi de almayacagım.
Telefonumdan whatsappı da kaldırdım komple, insan kendine hakim olamıyor. Acıp bakıyor...
Sana inanırım fakat uygulamıyorum ya da kendi durumumda iyi geleceğine inanmıyorum..kitap okuyarak desem, inanır mısın?
gezmek tozmak yeni insanlar görmek pek de fayda vermiyor. umursamaz tavırlar takınıyor kendi içinize dönüyorsunuz. ama kitap okumak farklıdır. birde seviyorsan. kafanı başka düşüncelerle doldurur, iyi gelir.
İnanirim çünkü kitap gerçekten insanin ufkunu genişletiyor, hayata bakış açısı bile değişebiliyor..kitap okuyarak desem, inanır mısın?
gezmek tozmak yeni insanlar görmek pek de fayda vermiyor. umursamaz tavırlar takınıyor kendi içinize dönüyorsunuz. ama kitap okumak farklıdır. birde seviyorsan. kafanı başka düşüncelerle doldurur, iyi gelir.
Kardelen nasilsinn bu aradaaSana inanırım fakat uygulamıyorum ya da kendi durumumda iyi geleceğine inanmıyorum..
İnanirim çünkü kitap gerçekten insanin ufkunu genişletiyor, hayata bakış açısı bile değişebiliyor..
Örn: nickime ithaf olan kitap..
Ben biraz daha iyiyim canım, sınavlar falan bitti derken anca alisabildim sınavsız hayatakurk mantolu madonna iyi değilim canım.Teşekkür ederim..Sen nasılsın?
Okunmaya devam edecem senin söylediğin kitapları da dikkate alirim canımevet, kayda değer kitapları okumak insana çok iyi yarıyor. kürk mantolu madonna'yı bende okudum. ayrıca franz kafka'nın dönüşüm'ünü. ikisi de birbirine benzeyen romanlar. ikisinde de toplum tarafından benimsenmeyen. anormal olarak görülen insanlar var. tutunamayanlar'ı okuyorum. okuya okuya diniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?