Ayrılık acısını nasıl attınız?

Canım hayırlı olsun :) çok sevindim
Hadi bakalım belki seni bi süpriz bekliyordur yeni iş hayatında

Mesajı az önce okudum. Teşekkür ederim..Çare bulamıyorum..Çıkış yolu göremiyorum..Benim hayatım kötüye giderken onunkisi ise süper gidiyor..

İyiye gitmesi icin adım atmıyorsun hic canım..

Senin numaranı sildiğini anladığında arayıp niye sildiğini sormak istemedin mi?Ben çok aramıştım bunun için
mesajlar da göndermiştim.

Zaten tek tek kapattı bir seyleri, ben silmiştim numarasını ama arada ekleyip bakıyordum.
Hic sormadım ve yeni bir gelismem var, sildiginin aksamı bana yazdı. Demek ki numaramı ezbere biliyor ya da bir kenara not ediyor silse bile.
Sonra da konustuk ve agladı filan da yani. Ben de agladım.
Gene beni karman corman etti. Benim psikolojimi darma duman etti. Ben bu adamı anlamıyorum.
Vicdanı mı sızladı yoksa o kız vardıydı da ondan umdugunu mu bulamadı ya da cidden mi üzgün...Kimse yok diyor hala da.
Kafamda deli sorular..
Barısma filan durumumuz yok ama elbet..
Özür mözür de dilemedi.
Öylece de kaldı.

Bugün baktım whatsapta görebiliyorum. Bir daha ararsam açmamak için (yani anlamak için arayanın ben olduğumu) geri eklemiş.

Öyle olsa engellerdi de.

umarım canım .. arama zaten boşver , Allah'ından bulsun.
sınav haftam ders çalışıyorum da giremiyorum :)

Yok canım, aramadım ben.

Canım hayırlı olsun :) çok sevindim
Hadi bakalım belki seni bi süpriz bekliyordur yeni iş hayatında

Bakalım canım..Kimseyi istemiyorum ben canım.
Tesekkür ederim, beklemedeyim ama olacagını bildigim için rahatım artık.

Seni arayip ağladı mı

Ne istiyormuş?

Bir sürü sey konustuk, sesimi duymak istemis son.
Sonra ben dün gece iyi geceler dedim, kızacaksınız ama.
Barısma gibi bir durum yok ama, gene aynı hali.
Kötü de davranamıyorum ama onun bana davranmasına ragmen.
Bu sekil...
Ben sadece bol dua ediyorum, Allah en güzelini uygun görür...O gerekeni verir yapar...İçimden bu askı alması gerekiyor ise de alır..
Sabrediyorum sadece..

Kızmam, kizamam. Ayrıca bırak seni hep iyi hatirlasin zira zaman geçtikçe bu ona daha çok koyacaktır. Onun yaptıgına karşılık cirkinlesme sakın. Zaten öyle biri de değilsin, olamiyorsun.
Takipteyim.

Barışma durumunuz olmasa bile sana yazması ve ağlaması da güzel bir gelişme.Bana göre en azından. Kafanın karışıklığını anlayabiliyorum. Biraz rahatlamadın mı?Ben ne kadar isterdim yerinde olmayı..

En azından şu aşamada kötü şeyler olmamış..Bu da bir şey..Ya benim gibi olsaydın düşünsene?Bir hafta önce var olduğumu unut, alçalma diyen insan bir hafta sonra rehberine ekliyor.Bu durumda iyi şeyler düşünemiyorum doğal olarak.

Atlatan banada yardimci olsun kizlar
Neresinden baslayip anlatsam bilemedim ama kisaca anlatmak istiyorum
17 yasinda biriyle gorusmustum sadece bir ay sonra ben ayrilmak istedim ayrildik ama o beni cok seviyordu ben o zamanlar bi iliskiyi yurutebilecek durumda degildim ailem falan iste neyse aradan 10 yil gecti ve beni face.den buldu ilk basta kabul etmedim bu icki icen gece sokaklarda gezen biri ailem kabul etmez diye hatta ilitanede dovmesi var
Sonra yavas yavas konusmaya basladik ve ben buna kapildim bikac kez konustuk konusmadik 2 yil oylegecti gecen yil nisan ayinda iyi konusuyorduk hatta bana beni cok sevdigini soyledi ve 3 gun sonra bi kiz arkadasi oldugunu soyledi ve askini goumun icine soktu resmen face.den ben cok aci cektim o ara sonra bir ay sonra o kizdan ayrildi ve bana dondu ilk basta kabul etmedim koc tartistik ama aska yenilip kabul ettim ama sevgili olarak degil sadece konusuyoruz arada yine bana kirici laflar soyledi hepsini yuttum ve halada durum ayni birakmak konusmak istemiyorum ama duramiyorum dayanamiyorum cok alistim galiba ama beni bu kadar kiran birinin dogru kisi oldugunuda dusunmuyorum
Siz nedersiniz?

Eklemesi bir şey ifade etmiyor zaten.O kadar çok whatsapta çevrimiçi ki. Saatlerce sabaha kadar.Zaten biri var hayatında belli.

Kızmam, kizamam. Ayrıca bırak seni hep iyi hatirlasin zira zaman geçtikçe bu ona daha çok koyacaktır. Onun yaptıgına karşılık cirkinlesme sakın. Zaten öyle biri de değilsin, olamiyorsun.
Takipteyim.

Yok canım cirkinlesmeyecegim.

Canım ne icin o hali bilmiyorum. O daha kötü inan ki.
Ama daha iyi hissettigim gercek, aylardır ilk defa beni insan gibi dinledi.
Suratıma telefon kapamadan, azarlamadan, küfretmeden...
Whatsabına da benim cektigim resimlerden birini koymus bu arada.

Eklemesi bir şey ifade etmiyor zaten.O kadar çok whatsapta çevrimiçi ki. Saatlerce sabaha kadar.Zaten biri var hayatında belli.

Canım ben aylarca onun ne hallerini cektim bir bilsen...Hesapladım dokuz aydır bu sekil davranıyor, arada birkac güzel an dısında. Bunun siddeti de gitgide arttı. O kadar sabrettigimle agladıgımla da bıraktı. En son konustugumuzda alay etti karsımda bildigin. Simdi diyor ki o alay etmemis güya.
Bence sessiz kal ve kendini toplamaya calıs...Ben hicbir sey yapmadım, tek tek her seyi kapattı vs.. gün gectikce...Hatta yazdım buraya. En son numaramı da sildi, aksama cat diye yazdı.
Tek yaptıgım bolca dua etmek ve buraya yazmak bunalınca.

Yaslarınız su an da kucuk muhtemelen.
O cok toy daha ne istedigini de bildigini sanmıyorum. İşte bir kız arkadasım olsun da kim olursa olsun mantıgında daha..
O yüzden bence kendini buna tutsak hissetmek yerine, kendinle ilgilen.. Yeniden asık ol...İnsanların arasına karıs...Bunun için cok fırsatın oluyordur muhtemelen.
Keske senin yasında olsa idim su an. Daha kolay atlatırdım o zaman.
Cok özledim o günlerimi.
Yasınn kıymetini bil, kendini gelistir bol bol..Kendine odaklan.

Sen kac yasindasin ve beni kac yasinda sandim? Ben 29 yasindayim o da 29 pek kucuk degiliz yani o yuzden kolay kolay vazgecemiyorum ya bi de calismiyorum pek arkadas ortamim yok dahada zorlasiyor durum

Kendini daha iyi hissetmene sevindim canım..Bir nebze de olsa rahatlatmıştır bu seni..

Sen kac yasindasin ve beni kac yasinda sandim? Ben 29 yasindayim o da 29 pek kucuk degiliz yani o yuzden kolay kolay vazgecemiyorum ya bi de calismiyorum pek arkadas ortamim yok dahada zorlasiyor durum

17 yasında tanıstık deyince bir de olayları söyleyince 1-2 sene pesine su an 20-21 oldugunu düsündüm.
27 yasındayım ben canım.

Kendini daha iyi hissetmene sevindim canım..Bir nebze de olsa rahatlatmıştır bu seni..

Rahatlattı biraz...

ünideki sevgiliden zor ayrılmıştım ilişkide mutlu değildik ama ayrılık birlikte mutsuzluktan daha acıydı değişen bir şey olmazdı.beni aldattığı kanıtlanmıştı.daha ne yapması lazım birden öyle hemen unutulmuyor yalnız atlatmak daha zor.azıma s... acısı kalbim ağrıdı bir süre şüphe ettim acaba kalp filan var mı diye bende.

Bende ayrilik acisini derinlerde hissediyorum....
Ayrildik bitti dedi olmayacak dedi gitti ama şimdi heryerde beni anlatiyormus (iyi olarak)
geri dönerse be yapacagim bilmiyorum..dönmesini de istiyorum bir taraftan sebebsiz beni neden biraktin diyor icim..çıkmazdayım...yüreğim cok acıyoo

Benim 11 ay oldu biteli,hatta bununla ilgili bir konu acmıstım.uzun zaman sonra unutmak için birini aldım hayatıma atlatırım dedim,oda olmadı.Bence çivi çiviyi sökmuyor arkadaslar.Ben acımı doya doya yasamaya devem etme kararı aldım.

Kendimi hiçbir ortamdan soyutlamıyorum,gezıyorum eglenıyorum,mutlu oluyorum.Gecmıyor tabi ki ama diğer turlu de yasanmıyor.Kafamı yastıgı koydugum da yıne uzuluyorum ama herseyın hayırlısı dıyorum artık.

Aldatandan hayır gelmiyor bir daha canım...Ne yaparsan yap olmuyor...Seviyorsun yutuyrsun gene olmuyor, nasılsa bir kere yuttu mantıgı olusuyor karsıdakinde.

17 yasinda tanistik 10 yil gorusmedik 2-3 yildirda normal konusuyoruz

Benim de aynı sekilde geri gelip sacmaladı gene, senin sevginden emin olup tekrar oldugun yerde bırakıyorlar egolarını tatmin edip. Kanmamak lazım aslında.

Niyeti olsa gelip seni bulur, ona buna anlatmaz. Bilerek kulagına gelecek kanallara anlatıyordur, bir yandan onla bunla hasır nesirdir.

Yanlıs o zaten, onun acısı da mutlaka cıkar...
Kimse kimseyi teselli etmek zorunda degil ki bir de.
Sen o adama sevgiyle yaklasmadıgında o da üzülecek ve bitecek bu sefer. Onun ahını almıs olacaksın...
Gerek yok hic.

baska kimse yok hayatinda bunu adim gibi biliyorum..guvenmek falan degil bu gercekten biliyorum..ama hayatinda ben de yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…