Ayrılık acısını nasıl attınız?

Aynen canim ama belkide 10 kez sans verdim ama buyuk konusmayimda bundan sonra bi yalnis daha yaparsa bir sans daha vermeyi dusunmuyorum
Siz hala gorusuyormusunuz?

Niye ayrıldınız?
Aldat vs gibi mi? Yoksa dıs etkenler mi?
Hayir hayir hicbiri degil.aslinda uzun bir iliski de değildi tam oturmus bisey degildi daha...benim tam ona gore oldugumu ama bir iliski yasayacak durumda hissetmedigini. Soyledi.onceki kisinin onu aldatmasinin etkisi vardi diye dusunuyorum.su an cevresine de bunu soyluyormus..aslinda cevresine tekrar gorusmek istedigini soylemis ama beni aramiyor tuhaf

Aynen canim ama belkide 10 kez sans verdim ama buyuk konusmayimda bundan sonra bi yalnis daha yaparsa bir sans daha vermeyi dusunmuyorum
Siz hala gorusuyormusunuz?

Karman corman oldu canım.
Görüsüyoruz ama bir sey olarak degil ve sürekli kavga halindeyiz.
Seviyor isem her seyi bırakır gelirmisim oraya. İşe de girmeyecekmisim buradaki bu ay olacak olan. Ailemi de arkamda bırakacakmısım. Gelip konusacakmıs annemlerle öylece gidecekmisim. Ama tek basına ailesiyle degil. İstemeyenleri de karsısına alacakmıs kendi tarafından. Orada ona yardım edip sınavlara calısırmısım. Ya böyle ya hayatına bakacak...Önerisi bu.
Ama bu kadar kötü davrandı bunca zaman, yani madem böyle, destek olsaydın bana yanımda olsa idin simdi yanında idim, güvenim de yok ona, sürekli süpheli halleri oldu, sadece içimdeki ask var, oraya gidince üstelik issiz sekilde, ya kötü davranırsa, elbet bıkacak, diye düsünüyorum. Ya aldatırsa...Benden ayrılma sekli, son yüz ifadesi de cabası. Üstelik ben ögrenim kredisi ödüyorum, calısmam lazım benim. Aileme de destek olmam lazım. Onları öylece bırakmak...
Ben istiyorum ki kırdıgı yerleri düzeltsin, beraber sabredelim, bu girecegim işle bir bucuk seneye gidebilirim oraya. Madem öyle, bunu kabullen diyorum...Kimseyi kırmadan sabredelim istiyorum. Degissin, olgunlassın istiyorum, hep kendini garantiye almaya calıstıgı için bu hale geldi her sey, bu kadar bencil olmasın köşeleri yuvarlansın istiyorum.
Bana düsünme süresi verdi guya sonuc olarak.

Canım o zaman bir hal hatır sorma maksatlı ara...
Arada kötü bir durum yok sizin...

drioli
Dun mesaj yazdim cevap verdi cok kisa yazistik öylesine...napiyosun iyilik falan diye ben ona komik resim yolladim bende sana komik bisey bulup yollucam söz dedi olur dedim kapattik..bu kadar

Nerdeyseayni seyleri yasiyoruz benimkide herkesi karsina al konus cesur ol diyor ama ben yapmiyorum once o kendini duzeltsin guven versin ondan sonra hickimse icin ailemi bi kenara itip uzemem bence sende aileni uzme gercekten seven bi seyler yapar baskasina bakmaz benimkide seviyorum derken baskasina bakti simdi gelde guven duzgun bi iside yok bide icki sorunu var varda var yani pek olacak is degil ama oyle konusuyoruz bizde dur bakalim zamanla gorucez

Her ikinizin yazdiklarini soyle bi okudumda; sizi mutlu etmeyecek olan insanlarin sizi mesgul etmesine neden izin veriyorsunuz?
Umarim bu yazacagimi ciddiye alirsiniz. Sizinkisi sadece bir takinti. Ask mesk gelip gecici, adam dedigin 'herseyi ardinda birak gel' demez. Adam dedigin sorunlari cozer, yani icraatini gosterir, ondan sonra karsiniza gecip 'affet beni, hatalarimi tekrarlamak istemiyorum, yanimda ol' der.

Zamaniniza, enerjinize yazik. Goz gore gore bukadar zor ve sikintili erkekleri omrunuze es secmemenizi umuyorum. Degisir diye beklemeyin, umit etmeyin, simdiden bukadar problemliyse kendinizi ailenizi riske atmayin. Hayatinizla oynamayin, 'ya tutarsa..?' diye bir mantik yoktur evlilikte.

drioli
Dun mesaj yazdim cevap verdi cok kisa yazistik öylesine...napiyosun iyilik falan diye ben ona komik resim yolladim bende sana komik bisey bulup yollucam söz dedi olur dedim kapattik..bu kadar

Bekle arar o, madem güzel de konusuyor arkandan. Kötü bir ayrılma sekliniz de olmamıs...
Sabret, bekle.

Benim ailem biliyor onu. O tepki verdikleri kısmı da yalnız atlattım ben. Yanımda olmadı. Su an ayrıldık dedim ama.
Benim istedigim insan gibi tanısması idi.
İşe girince de sabreledim, ilerisi için, o da ikna etsin kendininkileri, sonra da devamı gelsin. Buydu.
Sanıyor ki ben işe gidicem, hayatıma bakacam, onu da oyalayacagım...Hayatına engel olacagım.

Ben zamana bıraktım canım. Unutacagım diye zorlayınca daha kötü oluyorum cünkü. Ben cidden seviyorum onu. Ama cok kırgınım ben, üzgünüm yaptıklarına, özür filan da alabilmiş degilim. Dua ediyorum bol bol, elimden bir sey gelmiyor baska. Bekleyip görecegim.

Yazarım gelişme olursa.

Insallah dedigin gibi olur...benim umudum yok hic

Aslinda cok haklisin bi insan 7sinde neyse 70 indede o degismiyor bunu mantigimla biliyorum kabul ediyorum farkindayim ama uygulamasi zor geliyor gerci bi kac aya gore bira olsun uzaklastik o zamana gore cok uzmuyorumda kendimi ama yinede alistigim isin bence zorlaniyorum bide hayatimda oyalana bilecegim bi seyler yok bi isim arkadas cevrem falan yok buda cok etkiliyor tabi hayirlisi degilse olmasin tabii hayirli olamayan hic bir seyi istemiyorum.

Benim ailem bilmiyor bilseler kesinlikle oyle bi insani kabul etmezler bilmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum bi suredir istemiyorum daha agir basiyor degismiyor cunku kendini mukemmel goruyor
Nediyim hayirlisi olsun

Benim ailem bilmiyor bilseler kesinlikle oyle bi insani kabul etmezler bilmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum bi suredir istemiyorum daha agir basiyor degismiyor cunku kendini mukemmel goruyor
Nediyim hayirlisi olsun

Benim ailem biliyor da ne oluyor canım...Bircok seyi söylemedim gene de. Yani üzüldügümü görüyorlar ama...
Dün dedim ki tamam kabul ediyorum dedim teklifini. Konustuk, ne diyecek merak ettim.
Sonra sacma sapan bir sey daha oldu, ben artık bu adamdan vazgeciyorum.
En güzel dileklerimi de sundum, kötü bir laf da etmedim. En nihayetinde sevdim, emek harcadım. Ama yeter artık, cidden cok yıprandım. Allah kararımdan pişman etmesin. Karakteri düzelecekse de bunu ben yapamam, emin oldum...Bu benim gücümün sınırları dısında. Sevse bile anlık bir gazla sevdigine kanaat getirdim, sevdigine dair ufak tefek seyler de gördüm son zamanlarda yalan diyemem, ama anlık bunlar.
Elinin altında da durmayacagım ama. Hayatıma kimseyi de almayacagım.
Telefonumdan whatsappı da kaldırdım komple, insan kendine hakim olamıyor. Acıp bakıyor...

Canım nasılsın? Konusmaya devam öyle mi? Kaçan kovalanir derler doğruymuş.
Sana şart koşuyor bunca yaptığına rağmen, hiç bir şeyi iyilestirmeden, sevgi anlayışı seninkinden farklı, çok yoruyor seni çok. Hiç bir zaman ruhunu doyuramayacak...

Son düzenleme:

Evet yapmayacak, bunları yapsa idi zaten simdiye cok baska olurdu her sey. O dediklerinin de gercekligine inanmıyorum, kabul etmeyecegimi düsündügü için öylebir teklifle geldi.
Ben de vazgectim, artık konusmayalım da dedim. Zaten günler önce terk etmişti, oyun dedim her seyin.

Kizlaar sınavlar bitti ve ben geldim
Nasılsınız bakalım, yeni nickim nasıl
drioli , gelişmelerini okudum canım is için çok sevindim, ama keşke onla tekrar konusmasaydin..
Çünkü bak o bir kere daha konuşmaya bile degmezmis..
Ama iyi olmuş iyice gördün bazi şeyleri kafanda acabalar kalmicak
Kardelen sen de gelişmeler beklenti içinde olduğun surece degismez..

Nick harika.. :) cok begendim o kitabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…