Ayrılık acısını nasıl attınız?

Kesinlikle canım ve bunların üstüne ben bir de kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu dusunuyordum hala da öyle düşünüyorum.
Saçma sapan bin ton hareketler. Akli sadece belden aşağısına çalışan bir kafa..
Ya bunlar bana o kadar zıt şeylerdi ki.. Bir anda kendimi boyle bir ateş cemberinde buldum.. Saçma salak birseydi geldi geçti..
Ona anlatma diyemedim.. En azından içim soğur diye anlatmasına izin verdim, iste boyle de bir şeref yoksunu kendisi neyse..
En guzel zamanlarimi enerjimi ben onun beni uzmeleriyle kalp kiriklarimla gecirdim drioli. Kaybolan zamanımı geri istiyorum ben..
O yüzden benim böylesine bir hataya bir daha dusmemem gerek..

Giden zamanın telafisi yok, yaşanması gerekiyordu demek ki yasandı. Artık önüne bakacaksın. İstersen okul bitene kadar da kimseyi alma hayatına. Düsününce cok da lazım degil aslında, memleketi uzak bir adamı soktugunu düsün hayatına, yarın kem küm edecek memleketine gidince, burada cok okuyoruz. Zaten universitede her yerden insan var.

Yasın kücük zaten, o diploma notunu cıkar. Öyp diye bir sey var, bir yandan yüksek yapıyorsun büyük bir üniversitede, diger yandan küçük bir üniversitede kadron oluyor. Ögretim üyesi oluyorsun. Egitimin bitince o kücük universitede ders vermeye, calısmaya yapmaya baslıyorsun ve akademisyenlerin maasları en son epey bir arttı diye biliyorum.

İso belgesi al mutlaka, odayla görüs, egitimlerini takip et.

Kendine zorunlu staj dısında bir hafta, bir hafta yapabilecegin gönüllü stajlar bul. CV'in dolsun nolur nolmaz. Hatta keske 15 tatil için bulsa idin bir tane.

Etrafı dinleme, alık alık dolanıyordur sizde herkes simdi okulda. Neyin ne oldugunu cıkınca anlayacak herkes. O yüzden aman herkes böyle deme.

Bir plan yap zaten zaman su gibi gececek...Mezuniyet ne zaman geldi anlamayacaksın ve etraf sormaya baslayacak, iş ne oldu? Önünde 1,5 senen var, koskoca da bir yaz tatilin var üstelik.
Sana bir sey önereyim ben. Adını özelden yazacagım dershanenin videolarını satın al, zaten bir kontrol ettim 50 lira bir seydi sanırım en son. Konuları izlemeye basla, dershaneye gitmene gerek yok.

Cefa çekmeden, sefa sürülmez.
Orası hiç belli olmaz.
Bir an da dünyan değişir.
Yeter ki şu fikirsiz için üzülme...

Nisanlisinin paylastiklarini nasil görüyorsun? Yasi kac eski sevgilin olacak ser.sizin?

Bu o kadar zaman sonra seninle ilk iletisime gecme cabasi mi? Bi de o skype da buz gibi gördügün, seni istemedigini anladigin günden sonra ne kadar zaman gecti de bunu yazdi? Bu ilk yazdigi ya da söyledigi sey mi?

Bu o kadar zaman sonra seninle ilk iletisime gecme cabasi mi? Bi de o skype da buz gibi gördügün, seni istemedigini anladigin günden sonra ne kadar zaman gecti de bunu yazdi? Bu ilk yazdigi ya da söyledigi sey mi?

Aralıgın sonuna yakın gecti o dedigin aramızda. Ondan bir 15 gün kadar sonra ortalama yazdı. O günden beri de gitti geldi hep. En sonki o. : ) Biliyorum komik ama böyle zipzipcım. Simdi ses kesik.

Aralıgın sonuna yakın gecti o dedigin aramızda. Ondan bir 15 gün kadar sonra ortalama yazdı. O günden beri de gitti geldi hep. En sonki o. : ) Biliyorum komik ama böyle zipzipcım. Simdi ses kesik.

Gitti geldi derken tam olarak neler yapti anlatir misin lütfen? Ve senin verdigin karsiliklari da merak ediyorum

Gitti geldi derken tam olarak neler yapti anlatir misin lütfen? Ve senin verdigin karsiliklari da merak ediyorum

Canım ben onu terslememeye calıstım. Cünkü cok küfrettigim de oldu, sinirlendigim de. Biz birbirimize agza gelinmeyecek laflar da ettik ilk konumu okursan.
Merhaba ile basladı, öyle devam etti. Hatta bir ara bana bir öneri sundu; girecegim işe girmeyecekmişim. O gelip konusacakmıs ailemle. Bırakıp gidecekmisim. Kabul ediyorum dedim en sonunda tepkisini ölcmek adına. Sonra o konusma kapandı gitti bir sekilde. Cünkü olmayacak sacma sapan bir öneri. Cat diye ailesinin karsısına cıkaracakmıs. En sonki olanı söyleyim; gene veda konusması yaptık. Her zamanki gibi. Pesine iste yazmıs böyle. Ama ben sonradan gördüm bunu. Cevap verdim, ama söyle dedim; Ben senin hep yanında idim, hatta sen istemediginde bile zorla yanında kaldım, insallah verdigin kararlardan gittigin kapılardan bir gün pişman olmazsın dedim.
Ha bir de buraya yazmıstım, bir kız vardı...Benim işkillendigim. O kız ortadan kayboldu bu bana geldi, simdi gördüm o kız gene meydana cıkmıs.
Böyle..

Allah bu erkekleri kahretsin!!! O kizi sen nerde görüyosun yani ortaya cikip kaybolmasini falan nasil biliyosun?

Yani arkadasi oluyo sonra arkadasliktan cikariyo sonra tekrar ekliyo falan mi?

Hayır, sürekli begeniyor bir seylerini. Bir de sormustum buna ben, celişkili sacma sapan seyler demisti, tartısmıstık. Sonradan inkar etti. Dünyada bir o kız kalsa olmazmıs filan...

kızlar ben de bekliyorum bu acıyı atlatma tavsiyelerini

Dua et bol bol canım.

Hayır, sürekli begeniyor bir seylerini. Bir de sormustum buna ben, celişkili sacma sapan seyler demisti, tartısmıstık. Sonradan inkar etti. Dünyada bir o kız kalsa olmazmıs filan...

Dua et bol bol canım.
dünyada o kiz kalsa olmazm8s falan bu erkeklerin en sacma sözüdür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…