- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Kesinlikle canım ve bunların üstüne ben bir de kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu dusunuyordum hala da öyle düşünüyorum.Gereksiz biri cidden, dengesiz, bencil üstelik... Bir de gelmiş sana anlatmıs, senin içini mahvettim ama söyleme lütfen diye de yalvarmıs. Rezil...Karaktersiz. Kim bilir senin zamanında da baskasına dedi belki de, ona deme diye...Trencilik oynuyor sanki. Ay cok sinirlendim. Sen ne akla hizmet bir de dinledin onu ya.... Bana anlatma dinlemek istemiyorum dese idin. Sen aglama duvarı mısın?
Daha önce de demistim, gene diyorum, en güzel zamanların bu zamanların. Kendini doldurabildigin kadar doldur.
Kesinlikle canım ve bunların üstüne ben bir de kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu dusunuyordum hala da öyle düşünüyorum.
Saçma sapan bin ton hareketler. Akli sadece belden aşağısına çalışan bir kafa..
Ya bunlar bana o kadar zıt şeylerdi ki.. Bir anda kendimi boyle bir ateş cemberinde buldum.. Saçma salak birseydi geldi geçti..
Ona anlatma diyemedim.. En azından içim soğur diye anlatmasına izin verdim, iste boyle de bir şeref yoksunu kendisi neyse..
En guzel zamanlarimi enerjimi ben onun beni uzmeleriyle kalp kiriklarimla gecirdim drioli. Kaybolan zamanımı geri istiyorum ben..
O yüzden benim böylesine bir hataya bir daha dusmemem gerek..
Şuan kimya müh de 3. sınıfım. Tabi ki önce iyi bir is ve ayaklarının ustunde durmak çok önemli. Birkaç hayalim var bunları gerçekleştirmek için de iyi bir is lazim
Dediğin gibi ya zaman ya iyi biri.. Ama zaman bazen yaraları kanatabiliyor, tabi acin da azalıyor aslında zamanla..
Başka biri meselesine gelince uzunca bir sure kimseyi istemiyorum. Bu arada bazen doğru insan hic karşıma cikmayacak gibi geliyor..
Umutsuz biri değilim kesinlikle hatta bana polyanna derler. Ama bazı kotu düşünceleri engelleyemiyorum bazen..
İnşallah, pekala uzulmemCefa çekmeden, sefa sürülmez.
Orası hiç belli olmaz.
Bir an da dünyan değişir.
Yeter ki şu fikirsiz için üzülme...
ben aldatıldığımı anladığım an ağlamayı kestim onun için. benim gözümde değeri o kadar büyüktü ki ayrılsak bile değişmezdi o değer. ama yerle bir oldu. ama kendi seçimi sonradan yalvardı ama nafile... ben Allah'a sığındım şimdi 5 vakit namazımı kılıyorum, her namazda o aklıma gelmeye başlarsa, içim acımaya başladıkça dua ediyorum bana onu unuttur, sevgi, aşk, merak, öfke hiç bişey kalmasın içimde diye.. tek kötü durum onunla karşılaştığım gün alacağım intikamı çıkaramıyorum aklımdan.. bunu düşündüğüm her an o aklımda. faceden de silmedim o da beni silmedi yemiyor. nişanlısıyla foto atamıyor, o kız onu etiketliyor ben görüyorum sadece bir kaç gittiği mekanı onaylamış. onun dışında onunla olan tüm şeyleri siliyor duvarından ben görmiyeyim diye
Biz iki lafa kanıyoruz hemen...Şimdi o kıza dedikleri gercek mi sence? O kızdan hevesi gecmeyecek mi, iki gün sonra gelip gene sana ask nidaları sunmayacak mı? Erkekler böyleler...
Ben de mailime girdim bir sey icin yazmıs gördüm, yazdıgı su ''sana o kadar ihtiyacım var ki keske yanımda olsa idin, kendine iyi bak'' Saka gibi. 4 gün önce yazmıs. Actım ben de sen gibi baktım, seytana uydum aksam, uymaz olaydım. Sonra geri kapadım. Yeni bir resim koymus, bana yeniden sardıgı ara olmayan kız hortlamış gene memleketindeki. Ben de cevap yazdım. Terslemedim de, ayarını korudugumu düsünüyorum. Üzüldüm müzüldüm ama eskisi gibi degilim ben. Yazık etti, oyuncak etti bizi.
Bu erkekler niye akıllanmıyor ben de onu anlamıyorum. Yani istenilen tek birinin elinden tutup bırakmamaları, çok mu zor?
Sen gelecegine odaklan, bosver... Kpss baslayacagım plan yaptım demistin, o plan ertelenmiştir eminim. Otur o plana uy. Bol bol dua et, dua etmek insanı güclendiriyor cidden. En güzel yöntem bu inan ki.
Bu o kadar zaman sonra seninle ilk iletisime gecme cabasi mi? Bi de o skype da buz gibi gördügün, seni istemedigini anladigin günden sonra ne kadar zaman gecti de bunu yazdi? Bu ilk yazdigi ya da söyledigi sey mi?
Ya ayrilik acilarinizi okudum da biraz icime öküz oturdu resmen. Ben de ask acisi yasiyorum
Aralıgın sonuna yakın gecti o dedigin aramızda. Ondan bir 15 gün kadar sonra ortalama yazdı. O günden beri de gitti geldi hep. En sonki o. : ) Biliyorum komik ama böyle zipzipcım. Simdi ses kesik.
Neden oturdu içine öküz? Senin öküz mü içine oturdu yoksa? : )
Yaslarınız kac? (Hep sen mi soracaksın?)
Gitti geldi derken tam olarak neler yapti anlatir misin lütfen? Ve senin verdigin karsiliklari da merak ediyorum
Olabilir.. 27, 33
Canım ben onu terslememeye calıstım. Cünkü cok küfrettigim de oldu, sinirlendigim de. Biz birbirimize agza gelinmeyecek laflar da ettik ilk konumu okursan.
Merhaba ile basladı, öyle devam etti. Hatta bir ara bana bir öneri sundu; girecegim işe girmeyecekmişim. O gelip konusacakmıs ailemle. Bırakıp gidecekmisim. Kabul ediyorum dedim en sonunda tepkisini ölcmek adına. Sonra o konusma kapandı gitti bir sekilde. Cünkü olmayacak sacma sapan bir öneri. Cat diye ailesinin karsısına cıkaracakmıs. En sonki olanı söyleyim; gene veda konusması yaptık. Her zamanki gibi. Pesine iste yazmıs böyle. Ama ben sonradan gördüm bunu. Cevap verdim, ama söyle dedim; Ben senin hep yanında idim, hatta sen istemediginde bile zorla yanında kaldım, insallah verdigin kararlardan gittigin kapılardan bir gün pişman olmazsın dedim.
Ha bir de buraya yazmıstım, bir kız vardı...Benim işkillendigim. O kız ortadan kayboldu bu bana geldi, simdi gördüm o kız gene meydana cıkmıs.
Böyle..
Allah bu erkekleri kahretsin!!! O kizi sen nerde görüyosun yani ortaya cikip kaybolmasini falan nasil biliyosun?
Facebook'dan canım.
Biz bu kız yüzünden kavga da etmistik.
Aman...
Yani arkadasi oluyo sonra arkadasliktan cikariyo sonra tekrar ekliyo falan mi?
kızlar ben de bekliyorum bu acıyı atlatma tavsiyelerini
dünyada o kiz kalsa olmazm8s falan bu erkeklerin en sacma sözüdür...Hayır, sürekli begeniyor bir seylerini. Bir de sormustum buna ben, celişkili sacma sapan seyler demisti, tartısmıstık. Sonradan inkar etti. Dünyada bir o kız kalsa olmazmıs filan...
Dua et bol bol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?