Ayrılık acısını nasıl attınız?

Bir şekilde son bulmus, demek ki sizin için hayırlısı buymus..
Soruya gelince ne ask ne sevgi alışkanlık.. Sizin hissiniz bu

Sizi aile olarak görmüyorsa, şiddet varsa yapabileceginiz bir sey yokmus zaten. Bitmesi gerekiyormus bitirmissiniz. İşin psikolojik bitirme kısmı külfet elbet ama. Sevgi yetmiyor bazen. Elinizden geleni yaptıgınıza inanıyorsanız da, kader demek lazım..

Bazen ayrılık hakkında hissettiklerimizi kelimelere dökemiyoruz: ama kendimizi daha iyi ifade edebilmek içinönceden söylenmiş çok muhteşem ayrılık sözleri de var
Benim çok işime yaramıştı zamanında ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamün aleyküm nasılsın canım?
Keyifler nasıl?

İyiyim canım, atlattım... Yani atlattım derken, üzülüyorum, özlüyorum, seviyorum gene ama, odaklanabiliyorum baska seylere artık. Arada oturup anılarımı düsünüyorum, o zaman gözlerim doluyor hemen ama. Sordugunun bu oldugunu düsünüyorum : )
Sen nasılsın?

Evet :) doğru düşünüyorsun
Amannn ya en iyisi duyguları aldirip, hiç sevmemek valla. Olan biz kadınlara oluyor. Bende tatildeyim canım bir ayı geçti memleketteyim. Pazar ya da pazartesi dönecez inş. Hep aynı şeyler çok sıkılıyorum bende.

Oh mis en güzeli...

Ya ben bi iki hafta önce facemi dondurmustum. Bugün kardeşimin facesinde dolaşırken dedim ki şeytan durtukledi her halde, iste eski sevgilimin profiline bir gir baksana merak ettim dedim
Profiline girdik yeni durumlar paylaşmış iste gençlik cagimin ilk ve son askiydin, seni gördüğümde adini unutuyorum, yok dizlerim titiriyor falan. Kardeşime dedim ki dalga geçtim hatta herife bak aşık olmuş diye söylendim.
Bir baktım yeni fotolar atmış liseden kız arkadaşlarıyla. Bir tanesini bilmiyordum ben ama instagramda sürekli onun fotolarini falan beğeniyordu, ben de dedim tamam bu kız, bu ikisini tanıştırmak icin bulusmuslar. O an çok kotu hissettim demek bu kadar değersizdim..
Bu kadar kolaymis bazı şeyleri bitirmek..
Yazık verdiğim sevgiye aska..
Nasıl geçecek bu kızlar, ne zaman silicem tam anlamıyla sunu aklimdan..

Evet kızlar bu gece de moralimin icine etmeyi başarmış bulunmaktayım..

Biz iki lafa kanıyoruz hemen...Şimdi o kıza dedikleri gercek mi sence? O kızdan hevesi gecmeyecek mi, iki gün sonra gelip gene sana ask nidaları sunmayacak mı? Erkekler böyleler...

Ben de mailime girdim bir sey icin yazmıs gördüm, yazdıgı su ''sana o kadar ihtiyacım var ki keske yanımda olsa idin, kendine iyi bak'' Saka gibi. 4 gün önce yazmıs. Actım ben de sen gibi baktım, seytana uydum aksam, uymaz olaydım. Sonra geri kapadım. Yeni bir resim koymus, bana yeniden sardıgı ara olmayan kız hortlamış gene memleketindeki. Ben de cevap yazdım. Terslemedim de, ayarını korudugumu düsünüyorum. Üzüldüm müzüldüm ama eskisi gibi degilim ben. Yazık etti, oyuncak etti bizi.

Bu erkekler niye akıllanmıyor ben de onu anlamıyorum. Yani istenilen tek birinin elinden tutup bırakmamaları, çok mu zor?

Sen gelecegine odaklan, bosver... Kpss baslayacagım plan yaptım demistin, o plan ertelenmiştir eminim. Otur o plana uy. Bol bol dua et, dua etmek insanı güclendiriyor cidden. En güzel yöntem bu inan ki.

Drioli ye aynen katılıyorum. Ya bırak allasen yas tutmayı. Hic bir erkek icin karalar baglamaya değmez. Hayatına bak. Şu faceden de gina geldi artık. Her şey ortalıkta. Öyle olmasa bile öyleymiş gibi göstermeye bayılıyorlar. Eh nasıl olsa bi şekilde bakar eski sevgili. Bak mutluyum imajı. Halbuki biter cicim ayı, başlar s...... ayı... net...
Bu hep böyledir. Onun için bir daha geri gelmeyecek yıllarını heba etme. Düşün, noldu, eline ne geçti bunca vakit?
Kadın dediğin güçlü olmalı.

Kurk mantolu kuvvetli aslında da ihanete ugramıs hissediyor. Simdiki kimse hayatının askı o oluveriyor birden erkeklerde. Bu da cok sık oluyor cogunda. Destanlar yazıyorlar filan...Peş peşe, boncuk dizisi. Bizler öyle degiliz, uzuuuunca bir yas dönemi geciriyoruz. Ne kadar bitirdik desek de bitmiyor epey.
Düzelecek ablası gene... Ne zamanlar atlattık konunun basından beri. Ara ara geliyorlar. O ara ara gelmelerden birinde o kadar. : )

Kızlar bu öyle birşey ki, yani tam bitti diyorsun artik o yok düşünmüyorum hatta diyorsun sonra bir resim bir şarkı bir anıyı hatirliyosun hoop basa, siz de yasiyorsunuzdur bunu..
Ama su iki haftadır o kadar çok yaşıyorum ki o duyguları o kadar yoğun boğulma noktasına geldim, ve dun o resimleri o durumları görünce patladim artik, iyi oldu belki de..
Aslında ne sasiriyorsam değil mi.. Bu ilk değil ki. Yine benle konuşurken normal konusuyorduk ayrıydik o ara, geçtiğimiz mayis ayı abisinin yakin bir arkadaşıyla birden ilişkiye başlamış bana sunepe gibi davranmisti. Helallik istemiş ve gelip bana o kıza olan aşkını sevgisini hatta terkedilmesi korkusunu anlatmıştı.. Ve dinledim buyuk bir metanetle ve duygularimi belli etmeden konuşmuştum onla.. Yaptığı nedir peki? Hangi erkekliğe sığar? Şerefsizlik değil de ne?
Bunları yapan o iste dun niye şaşırıp uzulduysem bu onun karakteri.
Drioli, aslinda evet gucluyum.. Birseyleri bir yandan hissederken ona ve cevreme belli etmeyip dik durmaliyim.. Aslında uzulmem bile yersiz.. Çünkü onu istemiyorum, biz diye birşey imkânsız o zaman ne hali varsa görsün diyorum ama isler bilirsiniz ki kızlar bu kadar kolay olmuyor..
Evet drilolicim, KPSS planım duruyor, dun biraz başladım bugün de devam edicem kızlar :)
Peki bu boşluk psikolojisi, benim bu sacmalamalarim, içimdeki o tarifsiz burukluk nasıl geçer..

Çok klasik olacak ama ya zamanla ya da başka biriyle geçecek. Ne okudun, bölümün ne bilmiyorum ama önce şu iş meselesini hallet. Kpss ye güzelce hazırlan. Kendi ayaklarının üzerinde dur.

Çok klasik olacak ama ya zamanla ya da başka biriyle geçecek. Ne okudun, bölümün ne bilmiyorum ama önce şu iş meselesini hallet. Kpss ye güzelce hazırlan. Kendi ayaklarının üzerinde dur.
Şuan kimya müh de 3. sınıfım. Tabi ki önce iyi bir is ve ayaklarının ustunde durmak çok önemli. Birkaç hayalim var bunları gerçekleştirmek için de iyi bir is lazim
Dediğin gibi ya zaman ya iyi biri.. Ama zaman bazen yaraları kanatabiliyor, tabi acin da azalıyor aslında zamanla..
Başka biri meselesine gelince uzunca bir sure kimseyi istemiyorum. Bu arada bazen doğru insan hic karşıma cikmayacak gibi geliyor..
Umutsuz biri değilim kesinlikle hatta bana polyanna derler. Ama bazı kotu düşünceleri engelleyemiyorum bazen..

Zaman, dua, boslukları doldurmak ile. Ben yanlıs mı anladım bir de sen onun gönül mevzularını mı dinledin?

Otur ders calıs, benim simdiki aklım olaydı yemin ederim yatar kalkar calısır, mezun olacagım sene atanırdım...O düsüncelerin gelmesi cok normal aklına. Biz de aynı yoldan geciyoruz cimcimem.

Aynen canım duamiz ve sabrimiz olmasa zaten dayanılır mıydı bunca şeye...
Aynen öyle canım, bu iste gecen sene o kızla ilişkisi başladığında bana yalvardı hakkini helal et iki yakam bir araya gelmiyor diye içini rahatlatmak istedi kısacası.. Ben helal olsun dedim, iste başladı anlatmaya yazisiyoruz bu arada. İste ben onu çok seviyorum deli divane aşık oldum ama beni terkedicek çok korkuyorum git diyor bana mervee simdi anlıyorum sana yasattiklarimi diye zirladi.. Peki benden haberi var mi diye sordum, yok dedi seni hic bilmiyor nolur sende söyleme birşey seni hic bilmesine dedi.. Tamam dedim, hakkımı helal ediyorum, seviyorsan simsıkı saril mutlu olun dedim engelledim onu..
Aradan bir ay geçti ayrıldılar. O günden itibaren hergun mesajlar aramalar.. Nolur merve affetmesen de konuşalım senle konuşmak dahi iyi geliyor bana palavralari..
İste 4 ay falan hic cevap yazmadım. Ekim ayında yakamdan düş diye cevap yazdım biseler oldu ve tekrar kendimi onla konusuyorken buldum.
İki hafta önce ona artik beni arama sorma mesaj atma seni istemiyorum bırak tamamiyle sileyim mutlu olayım dedim.
Ben hic olmadim olmicagim dedim, hakaretler küfürler girla.
Son konusmamiz bu sekil. Ve en son dun o durumlari ve fotolari görünce icime birşey oturdu nedense..
Sevmek çok mu zor birşey..
Ben onu saf sevdim temiz sevdim.. Degmezmis!
Onu unutma kararı aldım. Hayatımda hiçbir şekilde yeri olamaz onun olmamalı .
Ama tamamiyle silinsin gitsin istiyorum istedikce olmuyor..
Evet driolicim, seneye kadar sıkı çalışıp atanmam gerekiyor başka yolu yok bu isin Allah izin ederse tabi

Gereksiz biri cidden, dengesiz, bencil üstelik... Bir de gelmiş sana anlatmıs, senin içini mahvettim ama söyleme lütfen diye de yalvarmıs. Rezil...Karaktersiz. Kim bilir senin zamanında da baskasına dedi belki de, ona deme diye...Trencilik oynuyor sanki. Ay cok sinirlendim. Sen ne akla hizmet bir de dinledin onu ya.... Bana anlatma dinlemek istemiyorum dese idin. Sen aglama duvarı mısın?
Daha önce de demistim, gene diyorum, en güzel zamanların bu zamanların. Kendini doldurabildigin kadar doldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…